Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Αχ γυρισα και εγω...Πεταξα την βομβα για τις πεθερες και εφυγα ε??χαχα!

Απλα ηρθε η γιαγια μου και μου εφερε φαγητο..Με το ζορι ανεβηκε πανω και επειτα εκατσε να μου κανει λιγο παρεα ..εκατσα λοιπον στον καναπε και εγω..

Επειτα πηρα τον σιδηρο και εφαγα για μεσημεριανο...μπαμιες κ 1 μπιφτεκακι με 2 πατατουλες...

Τωρα επεστρεψα στο κρεβατακι μου...

Ποπη μου οπως τα λες ειναι...Μανα ειναι μονο μια!!!Εμενα τα πεθερικα μενουν στην Κρητη και γενικως δεν ειναι ποτε εδω αρα δεν βοηθανε κιολας..

Ηρθαν την Κυριακη και την Δευτερα μπηκα νοσοκομειο.Ηρθαν με ειδαν εκει για 2 ωρες και ουτε που προσφερθηκαν για βοηθεια μετα ..στο σπιτι.Την πηρε ο αντρας μου και της ειπε να αναλαβει το μαγειρεμα , και η μανα μου σιδερο κ οτι αλλο μπορει...Ουτως η αλλιως οι γονεις μου μας βοηθανε καθημερινα και αγχωνονται για εμενα κ το μωρο ..Εκεινοι ειναι απλοι παρατηρητες...Αφηστε γιατι δεν θελω να επεκταθω..Μου ειπε η γιατρος να μην στρεσσαρομαι κ αγχωνομαι , δεν κανει καλο!!

Δωρα μου ωραια η κλινικη που θα γεννησεις?Ποσο ειπες οτι θα παει το συνολο??

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γεια σας μανουλες... γυρισα σπίτι πριν λίγο... νυσταζω πολύ....

που ησουν νικη μου??

Κορίτσια ήρθα πάλι... Μόλις φάγαμε και τωρα αραζω πάλι... Θα μπω σε καμια ωριτσα για μπανιο.Εσείς φαγατε???? Ειναι καμια μέσα???

και εγω θα μπω για μπανιο κατα τις 5!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Απλα ηρθε η γιαγια μου και μου εφερε φαγητο..Με το ζορι ανεβηκε πανω και επειτα εκατσε να μου κανει λιγο παρεα ..εκατσα λοιπον στον καναπε και εγω..

Επειτα πηρα τον σιδηρο και εφαγα για μεσημεριανο...μπαμιες κ 1 μπιφτεκακι με 2 πατατουλες...

Ποπη μου οπως τα λες ειναι...Μανα ειναι μονο μια!!!Εμενα τα πεθερικα μενουν στην Κρητη και γενικως δεν ειναι ποτε εδω αρα δεν βοηθανε κιολας..

Ηρθαν την Κυριακη και την Δευτερα μπηκα νοσοκομειο.Ηρθαν με ειδαν εκει για 2 ωρες και ουτε που προσφερθηκαν για βοηθεια μετα ..στο σπιτι.Την πηρε ο αντρας μου και της ειπε να αναλαβει το μαγειρεμα , και η μανα μου σιδερο κ οτι αλλο μπορει...Ουτως η αλλιως οι γονεις μου μας βοηθανε καθημερινα και αγχωνονται για εμενα κ το μωρο ..Εκεινοι ειναι απλοι παρατηρητες...Αφηστε γιατι δεν θελω να επεκταθω..Μου ειπε η γιατρος να μην στρεσσαρομαι κ αγχωνομαι , δεν κανει καλο!!

ασε σοφακι μπορω να το φανταστω! μην επεκταθεις!! το σπαστικο ξερεις πιο ειναι? οταν ειναι κοντα οι αλλοι....

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

γιατι τι εκανες τελειως αντιθετα?? εισαι πολυ αυστηρη με τη διατροφη σου!!! ρωτα τον και για τα sweet and balance

οχι για το φαγητο μια χαρα τα κανω ολα!!για το ψυχολογικο κομματι λεω ολη μερα γκρινιαζω και ειμαι κατσουφα και εχω αγχος...και ισως για αυτο να επηραζεται κ το ζαχαρο..και οχι ισως ο γιατρος ετσι ειπε...

αχ εφαγα την μπριζολιτσα!!!σε λιγο ομως θα ξαναφυγουν οι δικοι μου:-(:sad:

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Καλή είναι Σοφία μου...αφου δεν έχω άλλη επιλογή...

Δεν ρωτησα τον γιατρο μου και την κλινικη για σιγουρα 100% στην τιμή αλλά μια κοπελα που γεννησε εκει και με τον δικο μου γιατρο μου ειπε οτι η κλινικη βγαίνει το 4κλινο στην ανακαινισμενη πτερυγα 200-250? την μερα, ο γιατρος απ'οτι λεει η κοπελα 1200? και ο αναισθησιολογος με τον παιδιατρ απο 250? ο καθενας. Στις φωτο ειδες δείχνει και την αιθουσα που γεννας!!! Πω πω ανατριχιασα,εκει μεσα θα ειμαι και εγω!!!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

αχ σοφακη σε καταλαβαινω αλλα οπως λεει και η Αναστασια η μεγαλυτερη γαιδουρια ειναι οταν ειναι κοντα...αστα μην τα σκεφτεσαι κοιτα να εισαι εσυ καλα και το μωρακι σου!!!

B4Itp2.png

Δεν ρωτησα τον γιατρο μου και την κλινικη για σιγουρα 100% στην τιμή αλλά μια κοπελα που γεννησε εκει και με τον δικο μου γιατρο μου ειπε οτι η κλινικη βγαίνει το 4κλινο στην ανακαινισμενη πτερυγα 200-250? την μερα, ο γιατρος απ'οτι λεει η κοπελα 1200? και ο αναισθησιολογος με τον παιδιατρ απο 250? ο καθενας. Στις φωτο ειδες δείχνει και την αιθουσα που γεννας!!! Πω πω ανατριχιασα,εκει μεσα θα ειμαι και εγω!!!!

Ναι δεν ειναι και λιγα τα χρηματα...Βεβαια στην επαρχια δεν υπαρχουν και πολλες επιλογες αρα σιγουρα θα ειναι καλυτερα..

Εγω θα παω στο δημοσιο, στα ανακαινισμενα δωματια πολυτελειας(ετσι τα λενε) σουιτα μονοκλινη και κοστιζει 125 ευρω την ημερα .Τα υπολοιπα τα δινει το ικα.Η γιατρος μαζι με αναισθησιολογο θελουν 1500-1600 ευρω .Αρα ενα 2χιλιαρο υπολογιζω...Οτι ειναι θα τα δωσουμε αρκει να ειναι καλα κ υγιη τα μωρακια μας...Τα υπολοιπα θα γινουν...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

οχι για το φαγητο μια χαρα τα κανω ολα!!για το ψυχολογικο κομματι λεω ολη μερα γκρινιαζω και ειμαι κατσουφα και εχω αγχος...και ισως για αυτο να επηραζεται κ το ζαχαρο..και οχι ισως ο γιατρος ετσι ειπε...

αχ εφαγα την μπριζολιτσα!!!σε λιγο ομως θα ξαναφυγουν οι δικοι μου:-(:sad:

μια χαρα τοτε! το αγχος θα προσπαθησεις να το αποβαλεις! θα σκευτεσαι το μωρακι σου!!!

ασε και εγω οταν πηγα για καρδιοτοκογραφο ημουν σε αιθουσα τοκετου!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Δωρακι απο κοντα δεν πηγες να δεις την κλινικη??μπορουν να σε κανουν και ξεναγηση να δεις και τα δωματια..εμας ετσι μας εκαναν οταν ειχα παει για την β.επιπεδου...ειδα και τα δωματια και την αιθουσα τοκετου...

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

αχ σοφακη σε καταλαβαινω αλλα οπως λεει και η Αναστασια η μεγαλυτερη γαιδουρια ειναι οταν ειναι κοντα...αστα μην τα σκεφτεσαι κοιτα να εισαι εσυ καλα και το μωρακι σου!!!

Καλε ηρθε στο νοσοκομειο και μου ειπε ''Φοβηθηκα μην γεννησεις και δεν προλαβω να τελειωσω τα σεντονακια κ τις κουβερτουλες που πλεκει...

Ε ρε τρελα που κουβαλανε....

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

μια χαρα τοτε! το αγχος θα προσπαθησεις να το αποβαλεις! θα σκευτεσαι το μωρακι σου!!!

ασε και εγω οταν πηγα για καρδιοτοκογραφο ημουν σε αιθουσα τοκετου!!!

και εγω μπηκα σε αιθουσα τοκετου εκει μεσα ανακαλυψαν οτι κανω συσπασεις...

μα συγνωμη αγχος δεν ειναι που δεν μπορουμε να φαμε αυτα που θελουμε???

:lol::lol::lol::lol::lol:

B4Itp2.png

Καλε ηρθε στο νοσοκομειο και μου ειπε ''Φοβηθηκα μην γεννησεις και δεν προλαβω να τελειωσω τα σεντονακια κ τις κουβερτουλες που πλεκει...

χα χα χα εσυ ειχες τον πονο σου και αυτη σκεφτοταν τις κουβερτες

χαχαχα εεε μην δινεις σημασια κοπελα μου κοιτα την οικογενεια σου εσυ....

B4Itp2.png

χααχαχαχα καλό!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Δωρακι απο κοντα δεν πηγες να δεις την κλινικη??μπορουν να σε κανουν και ξεναγηση να δεις και τα δωματια..εμας ετσι μας εκαναν οταν ειχα παει για την β.επιπεδου...ειδα και τα δωματια και την αιθουσα τοκετου...

Εχω παει πολλες φορες για να δω φιλες που γεννησαν.Ξερω πως ειναι τα δωματια....

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...