Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • 1 hour ago, Natasa24 είπε:

      euxaristo gia tin apantisi .. ne exeis dikeo omos einai polli psixofthoro den ksero an niothis afto p leo akoma kai gia ton antra m einai diskolo na to apodexti ... apla skeftomoun an einai kalitera na prospathiso akoma mia fora me spermatenxisi apla afti tin fora dipli .. kai an dn iparxi alli epilogi na proxoriso me eksosomatiki. to mono p me anisixise pragmatika einai pu mu ipan oti idi einai pollis o xronos prospathiass kai oti megalonotas ta apothemata ton othikon ligostevoun opotan kai afto me vazi ligo se skepsis.

      Είπες τη λέξη κλειδί.. Να αποδεκτει.. Αυτό έχει σημασία, να απιδεκτειτε ότι η απόκτηση παιδιου είναι δυσκολη με το φυσικό τρόπο κ χρειάζεται εξωσωματική.. Έτσι ήταν κ για μένα στην αρχή " Είναι δυνατόν να μη μπορώ φυσιολογικά όπως οι περισσότεροι;".. Στην αρχή μόνο.. Σημασία έχει τι αποτελέσματα κ οχι ο τρόπος!! Προσωπικά κοιτάζω τα κοριτσάκια μου κ είμαι περηφανη για τον αγώνα που έδωσα για να τα αποκτήσω.. 

      Ταπεινή μου γνώμη, αποδεχτείτε ότι χρειάζεστε την βοήθεια της επιστήμης κ προχωρηστε.. Μην σπαταλατε τα χρήματα σας σε άλλες μεθόδους.. Φυσικά οι γιατροί που σας παρακολοτθουν έχουν καλυτερη εικόνα κ γνώση από μένα αλλά παντα παιζει ρόλο και η δικιά σας επιθυμία κ επιλογή.. 

      Φιλικά παντα

Και κάτι για εμάς...


Recommended Posts

Καλησπέρα!

Σκεφτήκαμε με κάποια κορίτσια από τις βιβλιοφάγες (εδώ στο καφέ) ν' ανοιχτεί αυτό το θέμα για να καταγράφουμε πράγματα/ δραστηριότητες/ ασχολίες που (θα) κάνουμε μόνο για εμάς {τους ενήλικες εννοώ...} και (θα) μας ενημερώνουν/ μορφώνουν/ χαλαρώνουν/ διασκεδάζουν/ ψυχαγωγούν!

Λοιπόν...

Πάτε κινηματογράφο / θέατρο / βλέπετε dvd? Παρακολουθείτε συναυλίες? Διοργανώνετε πάρτυ σπίτι σας? Πάτε μπουζούκια? Ακούτε ραδιόφωνο? Επισκέπτεστε μουσεία / εκθέσεις? Μαθαίνετε κάποια ξένη γλώσσα? Έχετε κάποιο χόμπυ? Βγαίνετε με τους φίλους σας?

Οτιδήποτε...


Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

  • Απαντήσεις 37
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γειά σου ζούπυ!!! Ωραίο θεματάκι.... και μιας κι εγώ δεν έχω πολύ χρόνο για τον εαυτό μου, μετο νινί αγκαλιά και το άλλο στην κοιλιά, θα ήθελα να αναφερθώ σε μία συναυλία που πήγα το καλοκαίρι και πραγματικά απόλαυσα!! Πήγα λοιπον στον Πάριο.... Στο Κούρειο θεατρο της Λεμεσού, αρχαίο ,αμφιθεατρικό θέατρο ... και πέρασα ίσως την ομορφότερη βραδιά του καλοκαιριού !!!!!

Link to comment
Share on other sites

Eγώ σήμερα έδωσα τα στοιχεία μου για να με ενημερώσουν όταν θα ξεκινήσει το τμήμα ζωγραφικής ενηλίκων, στη σχολή που πηγαίνει ο μεγάλος μου. Και μόλις γύρισα από Ζαγοροχώρια. Καλά δεν είναι? Μην είμαστε και πλεονέκτριες... :rolleyes:

Άντε καλό μας χειμώνα, κοπέλες!


6l8Wp3.png1Ikfp3.png
Link to comment
Share on other sites

Οκ, το΄χω, το΄χω. Λοιπόν, επειδή χρόνος μηδέν για μένα,

δεμ πάω κινηματογράφο / θέατρο / βλέπω dvd. Δεν παρακολουθώ συναυλίες (με ελάχιστες εξαιρεσεις βέβαια). Δεν διοργανώνω πάρτυ σπίτι μου πια, εκτός από των γενεθλίων των μικρών μου. Δεν πάω μπουζούκια (καλά ποτέ δεν ήμουν fun). Δεν ακούω ραδιόφωνο παρά μόνο στο αυτοκίνητο. Επισκέπτομαι μουσεία / εκθέσεις, αλλά τα ατελευταία χρόνια όχι συχνά λόγω των παιδιών. Θα ξαναξεκινήσουμε τώρα που λίγο μεγάλωσαν. Δεν μαθαίνω ξένη γλώσσα. Εχω ως χόμπυ το διαβασμα. Βγαίνω με κάποιους φίλους (αραια και που βέβαια).

Το μόνο που δεν διαπραγματεύομαι είναι το διάβασμα το βράδυ πριν κοιμηθώ.

Τελειώνω λοιπόν το βιβλίο του Νίκου Θέμελη (εις μνήμην του), " οι ζωές των άλλων".

Για οτι άλλο κάνω, θα σας κρατώ ενήμερες.

Μπράβο ζώπυρον, ωραία ιδέα!


"Μόνο 2 πράγματα είναι άπειρα: το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία.

Και ως προς το σύμπαν, διατηρώ κάποιες αμφιβολίες..." Αλβέρτος Αινστάιν.

DmXup2.png

Link to comment
Share on other sites

Ααααα πολύ ωραίο θέμα!!! Αλλά κι εγώ σαν την Ρκτ, δεν έχω χρόνο αλλά και να είχα, με μια μικρή 14 μηνών που δεν την κρατάει κανείς δεν μπορώ να κάνω πολλά....

Παλιότερα πήγαινα σε εκθέσεις ζωγραφικής και φωτογραφίας, κινηματογράφο πότε πότε, ψάρεμα (μη γελάτε, έχω πιάσει παπάδες), ιππασία (από μικρή, αλλά τώρα και να θέλω, αν ανέβω σε άλογο θα βογγήξει). Ο μεγάλος μου έρωτας όμως είναι το θέατρο και ειδικότερα οι παραστάσεις με αρχαία έργα. Η "Αντιγόνη" είναι το καλύτερό μου, αλλά δεν. Ελπίζω από του χρόνου που θα μεγαλώσει λίγο το Κελλάκι να ξελαμπικάρω κι εγώ κάμποσο.

Φέτος το μόνο που είδα ήταν μια ερασιτεχνική παράσταση του "Ματωμένου Γάμου" και μια ερασιτεχνική έκθεση φωτογραφίας.

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

καλημέρα, καλημέρα!!

τι ωραίες απαντήσεις βρε κορίτσια! βέβαια, λέω να μπαίνουμε συχνά και να γράφουμε ότι κάνουμε (κι όχι μια κι έξω) μπας και παρακινηθούμε και...:roll:

προσωπικά, έβλεπα πολύ κινηματογράφο! κάπου, το έχασα λίγο... αλλά τώρα σιγά σιγά το ξαναπιάνω... όταν βρω περισσότερο χρόνο, θα μπω να σας γράψω για μια ταινία που είδα πρόσφατα και μου άρεσε πολύ!

...ψάρεμα (μη γελάτε, έχω πιάσει παπάδες), ιππασία (από μικρή, αλλά τώρα και να θέλω, αν ανέβω σε άλογο θα βογγήξει).

μιλάς σοβαρά?? μπράβο!!! (πως/που??)


Link to comment
Share on other sites

τέλειο θέμα.

εγώ ΔΕΝ προλαβαίνω, αλλά μου αρέσει να μαγειρεύω, να κάνω γλυκά κ κυρίως περίεργα. αυτό απαιτεί όμως να έχω ήδη μαγειρεμένο φαγητό για την οικογένεια, ώστε να μη μείνει κανείς νηστικός.

μου αρέσει να περπατάω στην αγορά, να βλέπω βιτρίνες, να πηγαίνω στο χωριό με την αγαπούλα μου.

μου αρέσει να βγαίνω για καφέ, αλλά το κάνω σπάνια κ τότε έχει μεγαλύτερη αξία!

μου αρέσει να κάνω ποδήλατο, αλλά δεν κάνω, γιατί δεν θέλω να αφήσω το παιδί! τύψεις!

μου αρέσει ο χορός-μουσική στο σπίτι κ πλέον το κάνω με την Χ παρέα! είμαστε νούμερα!

μου αρέσει ο κινηματογράφος, αλλά έχω καιρό να πάω. τύψεις! δεν θέλω να την αφήσω μόνη της!

μου αρέσουν τα dvd με αισθηματικές ταινίες, αλλά δεν αρέσουν στον σύζυγο, οπότε αρκούμαι στις ταινίες μπόλλυγουντ κάθε Σάββατο βράδυ.

μου αρέσουν τρελά οι ξένες γλώσσες, τις μαθαίνω πολύ εύκολα κ γρήγορα!

αλλά δεν θέλω να επιβαρύνω οικονομικά την οικογένεια ούτε να αφήσω την αγαπούλα μου. τύψεις!

θα ήθελα πολλά όμορφα πράγματα για μένα, αλλά αυτές τις τύψεις πού να τις παρκάρω;

Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα! να συμπληρώσω, ένα από τα αγαπημένα μου, είναι να διαβάζω βιβλία!! Γενικώς να διαβάζω.... όχι όμως τώρα, τώρα που είναι για τη δουλειά βαριεμαι απεριόρισταααααααααααα

Link to comment
Share on other sites

(πως/που??)

Λόγω του daddy μου! Έχει αγάπη και για τα δύο και μας έμαθε κι εμένα και τον αδερφό μου από μικρά. Κατάγομαι από ένα χωριό στη Λίμνη Πλαστήρα και όπως καταλαβαίνεις ΣΚ για εμάς ήταν να φύγουμε από την πόλη, να πάμε στη Λίμνη και να στήσουμε τα σύνεργα του ψαρέματος και ταυτόχρονα όποιος προλάβαινε έκανε βόλτα με άλογο (ναι ναι, by the lake).

Εντάξει έχω 4 χρόνια να το κάνω πλέον αυτό το σετάκι αλλά μου λείπει αφάνταστα και πολύ θα ήθελα να ξαναγίνει και εννοείται να ακολουθήσει και η Κέλλυ.

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Tι ωραίο θέμα!

Μου αρέσουν πολύ:

  • Τα ταξίδια και οι εκδρομές! Να βλέπω συνέχεια νέα μέρη..
  • Η φωτογραφία! Στο τέλος θα στοιχίζουν περισσότερο οι φωτογραφίες από τις διακοπές.:tongue:
  • Το διάβασμα, ειδικά αν έχω χρόνο, τρελαίνομαι να με βρίσκει το ξημέρωμα διαβάζοντας..
  • Το scrapbooking, γενικά να φτιάχνω χειροποίητα άλμπουμ, κάρτες κλπ. Να γεμίζω το τραπέζι με φωτογραφίες, όμορφα χαρτιά, κορδέλες και στολιδάκια, να κόβω, να κολλάω..
  • Τα μουσεία-αξιοθέατα! Νιώθω ένα δέος, μια συγκίνηση..
  • Να φτιάχνω γλυκά (και να τα τρώω..;)) (Αλλά όχι να πλένω τα κατσαρολικά μετά!)
  • Οι μακρινές βόλτες με τα πόδια σε πάρκα ή γενικά στη φύση. Δροσιά, λιμνούλες, πουλάκια, ποταμάκια.
  • Οι κλασικές έξοδοι για καφεδάκι και φαγητό!
  • Το σινεμά, αλλά τελευταία δεν πάω συχνά..

Βέβαια πλέον δεν υπάρχει πάντα χρόνος για όλα αυτά, οπότε κάνω επιλογές.. Μια το ένα, μια το άλλο.

Ξέχασα κάτι πολύ σημαντικό, μου αρέσει επίσης πολύ

  • ο ύπνος! Ειδικά ο πρωινός! Δεν μπορώ με τίποτα να ξυπνάω το πρωί..


EkcAp3.png
Link to comment
Share on other sites

Μπράβο Ζωπ !!!

Καλορίζικο το θέμα !!!

Λοιπόν θα ήθελα πάρα μα πάρα πολύ να αρχίσω μαθήματα φωτογραφίας (τοπίου/πορτρέτα) αλλά λόγω έλλειψης χρόνου το έχω αφήσει σε μια γωνίτσα του μυαλού μου !!!

Επίσης, είχα σκεφτεί το scrapbooking, αλλά, λίγο που το έψαξα, συνειδητοποίησα ότι είναι ακριβό χόμπυ και οι καιροί είναι δύσκολοι !

Σινεμά-Θέατρο (μεγάλες αγάπες)... θα ήθελα να μπορώ να απολαύσω μια ταινία παρέα με την αγαπημένη μου φίλη όπως παλιά αλλά που καιρός...

Το μόνο που κατάφερα να δω φέτος το καλοκαίρι ήταν το Cars το 2 σε θερινό κιν/φο... ξέρω ξέρω ... παιδική ταινία... αλλά και πάλι χάρηκα πολύ την αίσθηση του θερινού σινεμά !!!

Α ! Και πολύ ψήνομαι να πάω στη Συναυλία της Vanessa May στο Ηρώδειο .... το συζήταγα με τον άντρα μου... αν βρούμε κάποιον να παρκάρουμε τα τέκνα τί καλά που θα ήταν !!!

Link to comment
Share on other sites

Λοιπόν θα ήθελα πάρα μα πάρα πολύ να αρχίσω μαθήματα φωτογραφίας (τοπίου/πορτρέτα) αλλά λόγω έλλειψης χρόνου το έχω αφήσει σε μια γωνίτσα του μυαλού μου !!!

Κι εγώ το είχα σκεφτεί, αλλά θέλει και χρόνο και χρήμα δυστυχώς!

Επίσης, είχα σκεφτεί το scrapbooking, αλλά, λίγο που το έψαξα, συνειδητοποίησα ότι είναι ακριβό χόμπυ και οι καιροί είναι δύσκολοι !

Όντως είναι ακριβό και όσα και να πάρεις, δε φτάνουν, χρειάζονται συνέχεια νέες αγορές..

Το μόνο που κατάφερα να δω φέτος το καλοκαίρι ήταν το Cars το 2 σε θερινό κιν/φο... ξέρω ξέρω ... παιδική ταινία... αλλά και πάλι χάρηκα πολύ την αίσθηση του θερινού σινεμά !!!

Μια χαρά, τέλειο το θερινό σινεμά!

Α ! Και πολύ ψήνομαι να πάω στη Συναυλία της Vanessa May στο Ηρώδειο .... το συζήταγα με τον άντρα μου... αν βρούμε κάποιον να παρκάρουμε τα τέκνα τί καλά που θα ήταν !!!

Τέλεια θα είναι! Ναι δε λέει να τα πάρετε μαζί.. Καμιά γιαγιά ή κάποιος άνθρωπος εμπιστοσύνης δεν παίζει?


EkcAp3.png
Link to comment
Share on other sites

Αααα...δεν παίζω! Εγώ έβαλα μόνο αυτά που μπόρεσα πρόσφατα ή θα μπορέσω να κάνω στα κοντά, όχι όλα όσα θέλω!

Λοιπόν, η πρώτη μου αγάπη και παντοτινή είναι κι εμένα το διάβασμα. Αν ξεκινήσω ένα καλό βιβλίο δεν το κλεινω, που ο κόσμος να χαλάσει. Πόσες φορές τα 'χω ακούσει απ'τη μάνα μου γι' αυτό...:-P Έχω και την κακη συνήθεια να τρώω διαβάζοντας πάντα, όπως άλλοι χαζεύουν τηλεόραση. Και καταλήγω να τρώω περισσότερο! :roll::cool:

Σινεμά, επίσης, μεγάλη λατρεία. Με πήγαινε ο πατέρας μου από πολύ μικρή. Μετά τη γέννηση του μικρού βέβαια έκανα μια μεγάλη παύση, αλλά σκοπεύω να επανέλθω μέσα στο χειμώνα.

Πηγαίνω συχνά για καφέ με φίλες, πιο σπάνια για φαγητό με ζευγάρια.

Πριν τα παιδιά (και την κρίση), ήμασταν και πολύ φαν των ταξιδιών. Γυρίσαμε αρκετά και σκοπεύαμε πολύ περισσότερο (μέχρι και ταξίδια στα ξαδέλφια του άντρα μου στον Καναδά σχεδιάζαμε!), αλλά μας προέκυψε ο μεγάλος μου...με τη μία, ρε παιδί μου! :lol: Να 'ναι καλά, η ζωούλα μου. Και μετά από 5 χρόνια ο Καναδάς εκεί θα 'ναι, δε φεύγει! Θα ήταν πολύ παρακινδυνευμένο λέτε να πάμε μαζί με τα παιδιά?

Πάντως πήρα θάρρος από το πώς συμπεριφέρθηκαν όσο λείπαμε στα Ζαγοροχώρια-άψογα! Ούτε γκρίνιες, ούτε μαμά-μπαμπά, ούτε τίποτα! Ας πάνε όλα καλά και σκοπεύω να το επαναλάβω σύντομα...μόνο που έχω ψιλοεξαντλήσει όλα τα κοντινά!


6l8Wp3.png1Ikfp3.png
Link to comment
Share on other sites

Λοιπόν, επανέρχομαι.

Ψάρεμα? Μα και εγώ έχω ψαρεψει κάποια φεγγάρια, αλλά έχω θέμα. Δεν πιάνω τα σκουλήκια. Οπότε ο άντρας μου αγανακτεί να μου δολώνει συνέχεια και το'κοψα....

Τελείωσα το βιβλίο που σας είπα πιο πάνω, και ξεκίνησα την "Ιστορία δύο πόλεων του Ντικενς (το έριξα στην κλασσική λογοτεχνία - μεγάλη αγάπη όυτως ή άλλως.)

Και εμένα μου αρέσει η μαγειρική και φτιάχνω διάφορα περίεργα να τα πω, αντισυμβατικα φαγητά, αλλά πλέον με τα παιδιά δυσκολεύομαι....

Επίσης σκοπεύω λίαν συντόμως να κάνουμε την πρώτη μας εξόρμηση οικογενειακά στο σινεμα να δούμε την νέα ταινία της Μπάρμπι.... Δεν βαριέσαι. Είμαι σίγουρη ότι οι κουκλίτσες μου θα το ευχαριστηθούν.:D

Επίσης θα πάω για ένα ρομαντικό δείπνο με τον σύζυγο, έχω πάρει κουπόνια από ένα ωραίο εστιατόριο, από την Groupon!

Αυτά προς το παρόν. Αν τα κάνω όλα αυτά, θα σας πω τα επόμενα....

Α, μην ξεχάσω ότι προγραμματίζω ένα ΣΚ Αθήνα για εκδρομη, να γνωρίσω και κάποιες φίλες από εδώ, δεν ξέρω ακόμα όμως πότε.....

Ολο κάτι γίνετε και το πάω πιο πίσω γαμώτο......:rolleyes:


"Μόνο 2 πράγματα είναι άπειρα: το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία.

Και ως προς το σύμπαν, διατηρώ κάποιες αμφιβολίες..." Αλβέρτος Αινστάιν.

DmXup2.png

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...