Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , kate82 είπε:

Κοριτσιαααα καμία δεν γνωρίζει για τον βελονισμό?

Βοήθησε στη δική μου περίπτωση το ενδομήτριο αλλά έκανα και prp στον ίδιο κύκλο. Ηταν triple line και είχε καλή αιμάτωση… Άσχετα με το αποτέλεσμα, το ενδομήτριο ήταν για πρώτη φορά τόσο καλό. Έκανα 4 συνεδρίες βελονισμού. 

Scrapbooking lovers!

admin

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εμένα το πρόβλημά μου είναι ότι πάντα για το σπίτι τυπώνουμε φωτογραφίες 13*18 εκ. Ο εκτυπωτής μου δεν εκτυπώνει καλά και αν θέλω έξτρα φωτογραφίες για τις συνθέσεις σε 10*15 εκ., πρέπει να τρέχω έξω. Ουφ! Το 13*18 συνήθως μου πιάνει χώρο. Ειδικά όταν έχω να ακολουθήσω κάποιο sketch, δυσκολεύομαι να βολέψω τα χαρτιά. Γκρρρρρ! Αλλά πού θα μου πάει....

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Kαλημέρα !Κρύο πάλι σήμερα .Εγώ έχω πιαστεί στον αυχενα και ποναω 2 μερες πολύ ...Τι κάνετε φτιάξατε τίποτα ? Λευκή ξεκίνησες ?

Φωτό εγω μόνο έξω τυπώνω ...ο εκτυπωτης εχει χαλασει και δεν εχω καθόλου σπίτι ...μαλλον θα πρεπει να πάρω αλλά που θα τον βάλω δεν ξερω ..

Ασχετο αλλά σήμερα εχει το λιντλ κάτι τρομερα κουτιά αποθηκευσης παιδικά !http://www.lidl.gr/static_content/lidl_gr/images/GR/gr_69189_01_b.jpg

gr_69189_01_b.jpg

OiaRp2.png

Καλημέρα σε όλη την παρέα.

Σοφία κάτι έκανα εχθές αλλά όχι πολλά πράγματα. Έφτιαξα τον κύκλο μου, έκανα το γαζί γύρω-γύρω (λίγο στραβό βέβαια) και έφτιαξα και τις πιέτες. Τις κόλλησα πρόχειρα με κολλητική ταινία από πίσω για να δω πως φαίνεται. Το πως θα τα βάλω περίπου το'χω στο μυαλό μου, βάση του sketch πάντα. Έχω δύο φωτογραφίες που μου ταιριάζουν, μάλλον θα βάλω μία οικογενειακή. Αφού καταλήξω πρέπει να σκεφτώ και τον τίτλο. Έχει ακόμη δουλειά. Αν δεν καθίσεις με ησυχία να δουλέψεις, έτσι λίγο-λίγο κάθε μέρα δεν βγαίνει εύκολα. Αλλά δυστηχώς δεν έχω αυτήν την πολυτέλεια. Ελπίζω το σαββατοκύριακο να την κάνω τελικά. Μέχρι τις 15 του μηνός δεν έχουμε περιθώριο;

Καλημέρα, τι κανετε? Εμεις καλά είμαστε, μαμ κακα και νανι! Ευτυχισμενη ηλικία! :lol:

Κοιταζω τις φωτο του μπεμπη και δεν ξερω ποια να το πρωτοσκραπαρω αλλά προς το παρόν, οποτε βρω χρόνο, κοιμαμαι! Μου λειπει το σκραπ αλλά δύναμη μηδεν. Παντως το σκετς του get creative ειναι πολύ ωραιο, εχω τη συνθεση στο μυαλό μου, αλλά που χρόνος?

Σας φιλώ!

pdNQp3.pngjWt5p3.pngsOJAp3.png

27/5/2010: Αντίο αγγελούδι μου...

Καλώς τη νέα μανούλα!!!

Τι κάνεις κορίτσι μου; Όλο στο μυαλό μου σε έχω.

Απόλαυσε τις στιγμές. Και εκμεταλλεύσου το χρόνο σου με ύπνο γιατί τώρα το χρειάζεσαι περισσότερο από ποτέ. Έχεις καιρό για scrap. Πάντως είμαι σίγουρη ότι μόνο τη φωτογραφία του μωρού να βάλεις σε ένα χαρτί θα γίνει μια υπέροχη σύνθεση. Δε θα της λείπει τίποτα.

Πολύ χαίρομαι που είστε καλά κι εσύ και το μωρό. Πως νιώθεις Βάλια μου;

Απίστευτο; Κι όμως αληθινό!!!

Καλημερα Βάλια !Τωρα ο πρωτος καιρός είναι κουραστικος , μετα από 2-3 μήνες θα στρωσουν τα πραγματα !!Σε περιμένουμε πίσω .Να δούμε και σύνθεση με τον μικρούλη !

Λευκή νομίζω μεχρι 14 είναι ...

Και εγω ειχα θεμα να τα δεσω μαζί αυτη την φορα και να κάνω ενα νοητό κύκλο ..Δεν μου έβγαινε αλλιώς !

OiaRp2.png

Διαφημίσεις

Kαλημέρα! Βάλια μου άσε το scrapping προς το παρόν και φρόντισε να κοιμάσαι, καλά κάνεις, πρέπει να ξεκουράζεσαι! Εμείς εδώ είμαστε, θα σε περιμένουμε!

Εγώ χθες απλώς διάλεξα τα χαρτιά και τη θέση που θα μπει το καθένα, ακόμα δεν τα έκοψα.

EkcAp3.png

Μπράβο βρε Σάντυ. Γρήγορη είσαι! Τη σημαντικότερη δουλειά την έχεις κάνει. Περιμένω να θαυμάσω και πάλι. Είμαι σίγουρη ότι θα με προλάβεις στην στροφή. Εγώ δουλευώ με ρυθμούς χελώνας!

Σοφία, ωραία τα κουτιά από lidl αλλά λίγο παιδικά για τα δικά μας πλέον γούστα. Μεγαλώσαμε βλέπεις!

Μπράβο βρε Σάντυ. Γρήγορη είσαι! Τη σημαντικότερη δουλειά την έχεις κάνει. Περιμένω να θαυμάσω και πάλι. Είμαι σίγουρη ότι θα με προλάβεις στην στροφή. Εγώ δουλευώ με ρυθμούς χελώνας!

Σοφία, ωραία τα κουτιά από lidl αλλά λίγο παιδικά για τα δικά μας πλέον γούστα. Μεγαλώσαμε βλέπεις!

Εγω τα ερωτευτηκα ...ποσο είναι θύμησε μου οι κορες σου ?9 ..?

OiaRp2.png

Η μεγάλη είναι 9 και η μικρή είναι 6.

Η μεγάλη πλέον δεν θέλει οτιδήποτε παιδικό. Κάποια εσώρουχα που της έχω με barbie και πριγκίπισσες με το ζόρι τα φοράει. Τώρα πρέπει να της αλλάξω και τα σεντόνια και τα σκεπάσματα και σύντομα και το χαλί που έχουν πάνω τέτοιες εικόνες. Παραμεγαλώσαμε απότομα! Για τη μεγάλη μου πάντως όλοι μου λένε πόσο πιο ώριμη δείχνει για την ηλικία της. Και να μην ξεχάσω και την προεφηβεία που ήδη περνάμε. Θα καλοπεράσω αργότερα! Πάρε τώρα ότι σου αρέσει για να το χαρείς γιατί αργότερα δε θα μπορείς να διαλέγεις εσύ!

Εχεις δίκιο ετσι είναι ,η ανηψιά μου στα 8 ακομα τις αρεσουν τα παιδικα παντως.Εμείς εχουμε όντως καιρό και ευτυχως κάποια τα εχω ήδη ουδετερα όπως τα χαλιά στο δωματιο ...κουρτινες ακόμα εχω άσχετες και θα ηθελα να παρω κοριτσιστικες ...ΑΑΑΑ!θα πάμε να πάρουμε και στολή αν και προσωπικά δεν μου αρεσουν οι αποκριες για τα παιδιά εχει πλακα ..Να φτιαξω και κατι με στολή .....

OiaRp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...