Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Γεια σας κοριτσάρες μου!! Εύχομαι να είστε όλες καλά και να συνεχίζετε ακάθεκτες!!!

Για άλλη μια φορά χάθηκα.. έτρεχα με το γνωστό θέμα. Τα νέα μου (έπειτα από μία αποτυχημένη ΕΤ πριν λίγους μήνες). 

Έκανα υστεροσκόπηση κατά την οποία αφαιρέθηκε ένας πολύ μικρός πολύποδας (καλοήθης, βγήκε η ιστολογική!). Περιμένω τα αποτελέσματα του μικροβιώματος και μου έκανε και scratching (Ελπίζω να βοηθάει όπως έχω διαβάσει!). Σχετικά, με την καμπύλη σακχάρου αν θυμάστε που είχα φρικάρει είναι όντως πολύ καλή και δεν χρειάζεται να κάνω κάτι, ούτε επανάληψη. Τώρα με τον θυρεοειδή!! Θα γελάσετε, από το άγχος μου πήγα σε δύο γιατρούς (έναν μου σύστησε ο γιατρός μου ο οποίος αποδείχτηκε εξαιρετικός!!). Ο πρώτος με πανικόβαλε για το Hashimoto (μάλιστα ήταν τηλεφωνικό ραντεβού του πεντάλεπτου (!!!) και πλήρωσα 60 ευρώ), ενώ έχω φυσιολογικούς δείκτες του θυρεοειδή και οριακά τσιμπημένα anti-tg & tpo. Ευτυχώς πήγα και στον δεύτερο ο οποίος μου είπε ότι δεν χρειάζεται να ανησυχώ, οι τιμές είναι πταίσμα και απλώς να κάνω έναν επανέλεγχο πριν την επόμενη ΕΤ. Ούτε πανικός ούτε τίποτα. Επισήμως λοιπόν είμαι παθολογικά φουλ ελεγμένη, οκ και πιο ήσυχη για την επόμενη ΕΤ. Γενικά θέλω να σας πω ότι χρειάζεται πάρα πολύ προσοχή και με τους ενδοκρινολόγους!! Όχι ότι δεν το ξέρετε. Ήθελα να σας ρωτήσω τοTSH πόσο πρέπει να είναι ιδανικά πριν την ΕΤ? Τί σας λένε οι γιατροί σας?

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

Διαφημίσεις

πρίν από 53 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλημέρα!Δε ξέρουμε αν θα μεγάλωνε! Ηταν υπέρηχος Β φάσης, 1 βδομάδα μετά την ωοληψια. Το είδαν υπερηχογραφικα μια φορά, ήταν 10mm τη προηγούμενη Τριτη και μου είπαν πως δε θα προλάβουμε να το πάρουμε γιατί είναι μικρό και θα αδιαθετήσω. Όντως αδιαθέτησα λοιπόν μια βδομάδα μετά. Αν έγινε κύστη όντως θα έπρεπε να το είχαμε πάρει, αυτό είναι άλλωστε κ εν μέρει το νόημα της Β φάσης. Να καθαρίζεις και από κύστες και να αξιοποιούνται όλα τα ωοθηλακια του κύκλου σε περίπτωση που έχουν ωάριο. 

Καλημέρα και καλό κουράγιο ,δύναμη και αυτήν την φορά....πες μας τα νέα μετά τον υπέρηχο αν θα έχεις διάθεση ,εγώ δεν έχω καθόλου όρεξη καν να πάω αυτόν τον μήνα ...

• Δύναμη! 1

πρίν από 5 λεπτά , Sofiiii είπε:

Καλημέρα και καλό κουράγιο ,δύναμη και αυτήν την φορά....πες μας τα νέα μετά τον υπέρηχο αν θα έχεις διάθεση ,εγώ δεν έχω καθόλου όρεξη καν να πάω αυτόν τον μήνα ...

Ευχαριστώ!

Καλημέρα - γιατί τι έπαθες ; Συνέβη κάτι ;

Just now, MK2012 είπε:

Καλημέρα - γιατί τι έπαθες ; Συνέβη κάτι ;

Όχι απλά αισθάνομαι ότι θα περάσω πάλι το ίδιο και δεν έχω όρεξη καθόλου ,με κατακλύζουν οι σκέψεις γενικά και δεν θέλω να πιέζομαι όταν νιώθω ότι δεν θα έχει πάλι καλή έκβαση ,αλλά όχι με στεναχώρια απλά σκέφτομαι τι να κάνω ...

πρίν από 5 λεπτά , Sofiiii είπε:

Όχι απλά αισθάνομαι ότι θα περάσω πάλι το ίδιο και δεν έχω όρεξη καθόλου ,με κατακλύζουν οι σκέψεις γενικά και δεν θέλω να πιέζομαι όταν νιώθω ότι δεν θα έχει πάλι καλή έκβαση ,αλλά όχι με στεναχώρια απλά σκέφτομαι τι να κάνω ...

Το βλέπεις κ τον επόμενο μήνα τότε ανάλογα πως αισθάνεσαι και τι λέει ο γιατρός σου.

Διαφημίσεις

Just now, MK2012 είπε:

Το βλέπεις κ τον επόμενο μήνα τότε ανάλογα πως αισθάνεσαι και τι λέει ο γιατρός σου.

Κοίταξε ώρες ώρες αισθάνομαι ότι είναι πιο πολύ στα χαμένα οι γιατροί από ότι εγώ ,εγώ αυτό που είδα δύο συνεχόμενες φορές είναι ότι δεν βρίσκεται ώριμο ωάριο και είναι λογικό λόγω ηλικίας ,αυτοί έχουν ελπίδα ότι θα βρουν ,μου είπε να πάρω συμπλήρωμα dhea η οποία είναι προ-ορμονη και δεν ξέρω αν πρέπει να την πάρω ,έχω μετρημένη 130 περίπου ,δεν ξέρω τι νόημα έχει να παίρνω διάφορα...

πρίν από 9 λεπτά , Sofiiii είπε:

Κοίταξε ώρες ώρες αισθάνομαι ότι είναι πιο πολύ στα χαμένα οι γιατροί από ότι εγώ ,εγώ αυτό που είδα δύο συνεχόμενες φορές είναι ότι δεν βρίσκεται ώριμο ωάριο και είναι λογικό λόγω ηλικίας ,αυτοί έχουν ελπίδα ότι θα βρουν ,μου είπε να πάρω συμπλήρωμα dhea η οποία είναι προ-ορμονη και δεν ξέρω αν πρέπει να την πάρω ,έχω μετρημένη 130 περίπου ,δεν ξέρω τι νόημα έχει να παίρνω διάφορα...

Το θέμα είναι να αποφασίσεις τι θες να κάνεις εσύ και πόσο σημαντικό είναι για εσένα να προσπαθήσεις έστω. Το λέω γιατί οι προτεραιότητες για τον καθένα διαφέρουν, το θέμα είναι να είμαστε καλά πάνω απ’όλα.

• Μου αρέσει 2

πρίν από 5 λεπτά , MK2012 είπε:

Το θέμα είναι να αποφασίσεις τι θες να κάνεις εσύ και πόσο σημαντικό είναι για εσένα να προσπαθήσεις έστω. Το λέω γιατί οι προτεραιότητες για τον καθένα διαφέρουν, το θέμα είναι να είμαστε καλά πάνω απ’όλα.

Σωστά το θέτεις , εννοείται ότι θα προσπαθήσω όσο μπορώ απλά δεν ξέρω αν θα συνεχίσω με αυτόν τον τρόπο ....αυτό ,βασικά θέλω να είμαι καλά και να μην αισθάνομαι ότι πιέζομαι και στεναχωριέμαι κάθε μήνα , γιατί είμαι σίγουρη ότι δεν λειτουργεί καλά στις ορμόνες αυτό ....θα ηρεμήσω αυτόν τον μήνα θα πω μόνο για υπέρηχο και θα δω ....

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, anemonii είπε:

Καλημέρα!! Όχι, Τρ... Αλ... Για τον γιατρό σου διαβάζω πάντα πολύ καλά σχόλια! Αυτός δίνει βάση στις ορμονολογικές στη διέγερση;

Ναι κάνουμε πάντα,απλά δε δίνει τόση σημασία στην fsh(αν θυμάμαι καλά) Πως πήγε η ωοληψια σου ? Ευχομαι να πήγε σούπερ,έχουν και πολύ καλό εμβρυολογικο ❤️

• Μου αρέσει 1

πρίν από 13 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Ναι κάνουμε πάντα,απλά δε δίνει τόση σημασία στην fsh(αν θυμάμαι καλά) Πως πήγε η ωοληψια σου ? Ευχομαι να πήγε σούπερ,έχουν και πολύ καλό εμβρυολογικο ❤️

καλά πήγε η ωοληψία, ναι. Ελπίζω να πάει καλά και η ετ! Να χαίρεσαι το παιδάκι σου και με το καλό να έρθει και αυτό που περιμένετε!! ❤️

• Ευχή 2

Διαφημίσεις

12 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα. Ελπίζω να είστε όλες καλά.

Εκανα τις καθιερωμένες εξετάσεις αίματος 2η ημέρα και βγήκε πρώτη φορά η Ε2 στον Θεό, δλδ 233!

Μου είπαν να πάω για υπέρηχο αύριο να δούμε τι γίνεται.  Υποπτεύομαι πως κακώς δε μου πήραν το ωοθυλάκιο Β φάσης «γιατί ήταν μικρό» και έγινε κύστη. Υπάρχει περίπτωση να είναι κάτι άλλο; Δε μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο.

Μην αγχώνεσαι μικρό το κακό μετά από όλα όσα έχεις τράβηξει... Και κύστη να είναι θα φύγει στον επόμενο κύκλο 

On 4/29/2025 at 10:39 AM, Xarkaps said:

Εχει κάνει καμία υστεροσκοπηση; Σας βοήθησε; Και πόσο σας κόστισε περίπου ;

Αν βοήθησε προς την σύλληψη δεν μπορώ να σου πω γιατί εγώ κάνω εμφυτεύσεις. Αλλά ξέρω να σου πω ότι στοίχισε 800€.

πρίν από 1 λεπτό , kate82 είπε:

Μην αγχώνεσαι μικρό το κακό μετά από όλα όσα έχεις τράβηξει... Και κύστη να είναι θα φύγει στον επόμενο κύκλο 

Τελικά δεν φαίνεται να είναι κύστη λέει ο Σφακ είδαμε 2 ωοθηλακια 24 και 17χιλ 🤣 Έκανα πάλι Ε2 (275) και LH (24,5) και μπαίνω για ωοληψια παρασκευή 5η μέρα του κύκλου… με περίοδο… σας έκαψα; Κάηκα και εγώ.

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 3

Just now, Losr είπε:

Αν βοήθησε προς την σύλληψη δεν μπορώ να σου πω γιατί εγώ κάνω εμφυτεύσεις. Αλλά ξέρω να σου πω ότι στοίχισε 800€.

Και εγώ είχα εμφύτευση δεν ξέρω αν βοήθησε η υστεροσκοπηση ή όχι .η ουσία είναι ότι δεν βρήκαν πρόβλημα .εμένα μου βγήκε 500 γιατί μου την έκανε ο γιατρός μου και την πέρασε σαν μη επεμβατική κάτι τέτοιο δεν θυμαμαι

πρίν από 4 λεπτά , MK2012 είπε:

Τελικά δεν φαίνεται να είναι κύστη λέει ο Σφακ είδαμε 2 ωοθηλακια 24 και 17χιλ 🤣 Έκανα πάλι Ε2 (275) και LH (24,5) και μπαίνω για ωοληψια παρασκευή 5η μέρα του κύκλου… με περίοδο… σας έκαψα; Κάηκα και εγώ.

Αχ σου έχει μείνει ψυχολογικό ότι κάτι πάντα είναι χαχαχχααχ,καλή επιτυχία κορίτσι μου 

5 minutes ago, MK2012 said:

Μας έκαψες τέλειος. Καλη επιτυχία να ευχηθώ και να είναι τα τυχερά σου.

6 minutes ago, kate82 said:

Και εγώ είχα εμφύτευση δεν ξέρω αν βοήθησε η υστεροσκοπηση ή όχι .η ουσία είναι ότι δεν βρήκαν πρόβλημα .εμένα μου βγήκε 500 γιατί μου την έκανε ο γιατρός μου και την πέρασε σαν μη επεμβατική κάτι τέτοιο δεν θυμαμαι

Από ότι έχω καταλάβει το scratching βοηθάει 

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...