Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 48 λεπτά , Olive Tree είπε:

Καλησπέρα σας!

Πως σας φαίνονται οι παρακάτω τιμές; 2η μέρα περιόδου. 

FSH 8.19

LH 5.29

E2 79.55

PRG 0.38

Ήταν να ξεκινήσω διέγερση σήμερα αλλά μου είπαν να πάω αύριο για υπέρηχο και αν είναι όλα καλά να ξεκινήσω αύριο. 

Μια χαρά είναι κορίτσι μου λίγο υψηλή η ε2 αλλά δεν νομίζω να έχεις θέμα 

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

πρίν από 6 λεπτά , anemonii είπε:

@nikoulini33 συγχαρητήρια!! 🌸

@Ρούλα87 καλή επιτυχία για αύριο!! όλα να πάνε καλά εύχομαι!!

@kate82 και @Souri καλή αρχή και σε εσάς!! Ειμαι και εγώ είμαι σε φάση προετοιμασίας για ετ, παίρνω 3 cyclacur προς το παρόν και μεθαύριο πάω για υπέρηχο. Ελπίζω να συντονιστώ λίγο γιατί από την προηγούμενη εβδομάδα που μου ήρθε η περίοδος με έχει πιάσει μια απερίγραπτη μίρλα!

Σε ευχαριστώ πολύ κ σε εσένα εύχομαι να πάνε όλα καλά .

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 36 λεπτά , Ρούλα87 είπε:

Πολύ δύσκολο να πάρεις απόφαση να γίνει η μείωση.απο το στόμα την επερνες την προγεστερονη;εγώ κολπικά την βάζω μόνο αύριο το μεσημέρι θα την πάρω από το στόμα κ ξέρω ότι θα ζαλιστώ λίγο.ναινμου δίνουν να κάνω τρεις ovitrel 

Εμένα Cyclacur δε μου έδωσαν καθόλου 

Μακάρι να πάνε όλα καλά σε όλες μας.εσυ σε τι φάση είσαι τώρα ;

Δε το συζητώ, το δύσκολο μικρή λέξη να το χωρέσει, και μπράβο σου γι αυτό που πέρασες! 

Εγώ έπαιρνα 6 utrogestan των 100 την ημέρα μαζί με 6 cyclacour, vasclor πρωί & βράδυ και μία ενέσιμη προγεστερόνη το βράδυ. Παράλληλα ενέσιμη αντιπηκτική, κορτιζόνη χάπι και κάτι πολυβιταμίνες.. Είχα έντονη ζαλάδα, ξεκίνησε σιγά σιγά και σταδιακά εγινε μόνιμη, σε φάσεις δε μπορούσα να οδηγήσω.. 

πρίν από 13 λεπτά , anemonii είπε:

@nikoulini33 συγχαρητήρια!! 🌸

@Ρούλα87 καλή επιτυχία για αύριο!! όλα να πάνε καλά εύχομαι!!

@kate82 και @Souri καλή αρχή και σε εσάς!! Ειμαι και εγώ είμαι σε φάση προετοιμασίας για ετ, παίρνω 3 cyclacur προς το παρόν και μεθαύριο πάω για υπέρηχο. Ελπίζω να συντονιστώ λίγο γιατί από την προηγούμενη εβδομάδα που μου ήρθε η περίοδος με έχει πιάσει μια απερίγραπτη μίρλα!

Καλή αρχή σε όλες μας κορίτσια, με επιθυμητά αποτελέσματα! Ρίξτο τη μίρλα στις ορμόνες κι όλα καλά!

Παίρνεις 3 τώρα και σταδιακά αυξάνεις ανάλογα με τον υπέρηχο; Εμένα με πήγε: 2 πρωί για 3ημέρες, μετά 2πρωί+1βράδυ για άλλες 3 και τέλος πριν μπει η προγεστερόνη 2πρωί - 2βράδυ. Μετά την ετ αύξηθηκαν σε 6

πρίν από 9 λεπτά , Souri είπε:

Δε το συζητώ, το δύσκολο μικρή λέξη να το χωρέσει, και μπράβο σου γι αυτό που πέρασες! 

Εγώ έπαιρνα 6 utrogestan των 100 την ημέρα μαζί με 6 cyclacour, vasclor πρωί & βράδυ και μία ενέσιμη προγεστερόνη το βράδυ. Παράλληλα ενέσιμη αντιπηκτική, κορτιζόνη χάπι και κάτι πολυβιταμίνες.. Είχα έντονη ζαλάδα, ξεκίνησε σιγά σιγά και σταδιακά εγινε μόνιμη, σε φάσεις δε μπορούσα να οδηγήσω.. 

αντιπηκτική κ έχω θα ξεκινήσω μετά την ετ.αλλα εσυ επερνες πάρα πολυ προγεστερονη λογικο να ζαλίζεσαι .μιλα με το γιατρό σου να δούμε τι θα σου πει.μηπως Επειδή είχες δίδυμα γιαυτο σου έδινε τόσο πολύ ;

πρίν από 12 λεπτά , Souri είπε:

Καλή αρχή σε όλες μας κορίτσια, με επιθυμητά αποτελέσματα! Ρίξτο τη μίρλα στις ορμόνες κι όλα καλά!

Παίρνεις 3 τώρα και σταδιακά αυξάνεις ανάλογα με τον υπέρηχο; Εμένα με πήγε: 2 πρωί για 3ημέρες, μετά 2πρωί+1βράδυ για άλλες 3 και τέλος πριν μπει η προγεστερόνη 2πρωί - 2βράδυ. Μετά την ετ αύξηθηκαν σε 6

Ξεκίνησα με 2 cyclacur τις πρώτες 4 μέρες, 3 για τις επόμενες 4. Και μετά θα γίνουν 4. Φαντάζομαι ανάλογα τι θα δει την Τετάρτη μπορεί να το αναπροσαρμόσει. Για προγεστερόνη μού έγραψε utrogestan και prolutex, δεν μου είπε ακόμη δοσολογία, μόνο ότι θα ξεκινήσω παράλληλα με cyclacur για 5 μέρες όταν πάει 8mm το ενδομήτριο. Και αντιπηκτική μετά την ετ.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 50 λεπτά , nikoulini33 είπε:

Με το καλό κορίτσια! Να πάνε όλα καλά! Βγήκε η χοριακη μου 312,4! 

Συγχαρητήρια κοριτσάρα μου καλούς διπλασιασμους σου εύχομαι και να έχεις μια τελειομηνη εγκυμοσύνη 

Διαφημίσεις

πρίν από 10 λεπτά , Ρούλα87 είπε:

αντιπηκτική κ έχω θα ξεκινήσω μετά την ετ.αλλα εσυ επερνες πάρα πολυ προγεστερονη λογικο να ζαλίζεσαι .μιλα με το γιατρό σου να δούμε τι θα σου πει.μηπως Επειδή είχες δίδυμα γιαυτο σου έδινε τόσο πολύ ;

Οχι, τα δίδυμα τώρα είναι 12 χρονών 😊 Πάω για τρίτο παιδάκι με τον δεύτερο άντρα μου. Έκανα διέγερση τον Φεβρουάριο και από τα 9 που γονιμοποιήθηκαν έμειναν 4 βλαστοκύστες. Δύο 2ΑΑ μία 2ΑΒ και άλλη μια 1ΑΑ. Την ημέρα της εμβρυομεταφοράς μας ενημέρωσαν ότι χάσαμε την μία 2ΑΑ πριν τη μεταφέρουμε οπότε έβγαλαν την αμέσως επόμενη 2ΑΑ όπου δυστυχώς δεν πήγε καλά.  Οπότε το δίλυμμα είναι να βάλουμε και τις δύο που έμειναν και να ρισκάρουμε τη μικρή πιθανότητα να πιάσουν και οι δύο, αλλά να γλυτώσουμε χρόνο και χρήμα ή να το πάμε εκ του ασφαλούς με μία-μία.. Όταν καθαρίσω και πάμε για υπέρηχο θα γίνει αναλυτική συζήτηση με τον γιατρό να παρθεί απόφαση. Και τη πρώτη μου εξωσωματική με τον ίδιο γιατρό ήμουν. Αυτός ξεγέννησε και τα δίδυμα.  

πρίν από 2 λεπτά , Souri είπε:

Οχι, τα δίδυμα τώρα είναι 12 χρονών 😊 Πάω για τρίτο παιδάκι με τον δεύτερο άντρα μου. Έκανα διέγερση τον Φεβρουάριο και από τα 9 που γονιμοποιήθηκαν έμειναν 4 βλαστοκύστες. Δύο 2ΑΑ μία 2ΑΒ και άλλη μια 1ΑΑ. Την ημέρα της εμβρυομεταφοράς μας ενημέρωσαν ότι χάσαμε την μία 2ΑΑ πριν τη μεταφέρουμε οπότε έβγαλαν την αμέσως επόμενη 2ΑΑ όπου δυστυχώς δεν πήγε καλά.  Οπότε το δίλυμμα είναι να βάλουμε και τις δύο που έμειναν και να ρισκάρουμε τη μικρή πιθανότητα να πιάσουν και οι δύο, αλλά να γλυτώσουμε χρόνο και χρήμα ή να το πάμε εκ του ασφαλούς με μία-μία.. Όταν καθαρίσω και πάμε για υπέρηχο θα γίνει αναλυτική συζήτηση με τον γιατρό να παρθεί απόφαση. Και τη πρώτη μου εξωσωματική με τον ίδιο γιατρό ήμουν. Αυτός ξεγέννησε και τα δίδυμα.  

Μακάρι να πάνε όλα καλά κορίτσι μου θα πας θα μιλήσεις κ θα βγάλετε μια άκρη.εγω δεν περνω απόφαση για δυο αν κ έχω 6 βλαστοκύστες ακόμη στην κατάψυξη αλλά δεν με αφήνει κ η γιατρός μου μετά τα πρώτα αποτελέσματα που είχαμε .

πρίν από 23 λεπτά , Ρούλα87 είπε:

Μακάρι να πάνε όλα καλά κορίτσι μου θα πας θα μιλήσεις κ θα βγάλετε μια άκρη.εγω δεν περνω απόφαση για δυο αν κ έχω 6 βλαστοκύστες ακόμη στην κατάψυξη αλλά δεν με αφήνει κ η γιατρός μου μετά τα πρώτα αποτελέσματα που είχαμε .

Λογικό μου ακούγεται, κι εγώ στη θέση σου ένα θα έβαζα!! 

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , kate82 είπε:

Κορίτσια καλημέρα με τα cyclogest τι θα κάνουμε έχω 2 κουτιά αλλά θέλω αλλά 5 και δεν βρίσκω πουθενά 

Και εγώ τα ψάχνω αφήστε έχει έλλειψη 

πρίν από 3 λεπτά , marion83 είπε:

Και εγώ τα ψάχνω αφήστε έχει έλλειψη 

Τώρα περιμένω τηλέφωνο από το κέντρο μήπως τ αλλάξουν 

πρίν από 6 λεπτά , kate82 είπε:

Μου τ άλλαξαν σε ουτροτζεσταν ,αυτά είναι καλά ή θα χτυπάω το κεφάλι μου

• Λουλούδια 1

1 hour ago, kate82 είπε:

Μου τ άλλαξαν σε ουτροτζεσταν ,αυτά είναι καλά ή θα χτυπάω το κεφάλι μου

Ναι καλέ απλά τα utrogestan einai 200 το cyclogest είναι 400. Εμένα απλα δε Μ αρέσουν σαν υφή τα utrogestan.

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...