Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , Ρούλα87 είπε:

Έχω κ τον μπόμπιρα εδώ κ αυτή τη φορά πιστεύω θα είναι διαφορετικά από την πρώτη .

Ααααααα οκ δεν θυμόμουν ότι πας για δεύτερο ενώ το έχεις ξαναπεί .... Μια χαρά είσαι τότε με το μικρό σου θαυματακι παρέα περιμένετε το επόμενο θαυματακι,τελειαααα

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

1 hour ago, kate82 είπε:

Κορίτσια μου βγήκαν τ αποτελέσματα τsh 0.14 ,fsh 10.4,e2 146.9 ,prg0.5,lh 47.8 ,πως τα βλέπετε ??? Ο θυρεοειδής έπεσε πολύ θέλει μείωση το χάπι 

Σε ποια μέρα του κύκλου τις έκανες?

Διαφημίσεις

Μόλις αντιλήφθηκα ότι η περίοδος μου μάλλον θα μου έρθει ημέρα που θα πέφτω για ωοληψία του Αγίου Πνεύματος. 🤦‍♀️
Είναι λες και το σώμα μου ψάχνει ευφάνταστους τρόπου για να μην μείνω έγκυος. Στις πόσες ημέρες κάνατε ωοληψία με διέγερση σε βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές; 

• Λυπημένη/-ος 1

πρίν από 4 λεπτά , dimi.tra είπε:

Μόλις αντιλήφθηκα ότι η περίοδος μου μάλλον θα μου έρθει ημέρα που θα πέφτω για ωοληψία του Αγίου Πνεύματος. 🤦‍♀️
Είναι λες και το σώμα μου ψάχνει ευφάνταστους τρόπου για να μην μείνω έγκυος. Στις πόσες ημέρες κάνατε ωοληψία με διέγερση σε βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές; 

Τη 16η μέρα εγώ! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 58 λεπτά , Neverstop είπε:

Σε ποια μέρα του κύκλου τις έκανες?

Στην 3 η μέρα γιατί μου ήρθε Σάββατο ,εγώ έχω μικρό κύκλο 4 μέρες το πολύ .δεν νομίζω να προχωρήσω σ αυτόν τον κύκλο ,περιμένω νέα με τηλ για να μου το πουν χαχαχα

πρίν από 25 λεπτά , anemonii είπε:

Τη 16η μέρα εγώ! 

Εγώ είχα κάνει 15 μέρα αν θυμάμαι καλά 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 39 λεπτά , kate82 είπε:

Στην 3 η μέρα γιατί μου ήρθε Σάββατο ,εγώ έχω μικρό κύκλο 4 μέρες το πολύ .δεν νομίζω να προχωρήσω σ αυτόν τον κύκλο ,περιμένω νέα με τηλ για να μου το πουν χαχαχα

Εγώ είχα κάνει 15 μέρα αν θυμάμαι καλά 

Ναι είναι περίεργα τα αποτελέσματα για τρίτη ημέρα

@MK2012 σχολίασε κάτι ο μαστρ για την πορεία από Γενάρη και τα αποτελέσματα που είχες?

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , Neverstop είπε:

Ναι είναι περίεργα τα αποτελέσματα για τρίτη ημέρα

@MK2012 σχολίασε κάτι ο μαστρ για την πορεία από Γενάρη και τα αποτελέσματα που είχες?

Πως το εννοείς το περίεργα???

1 hour ago, dimi.tra είπε:

14η-15η τού κύκλου.

23 ώρες πρίν, Souri είπε:

Δε το συζητώ, το δύσκολο μικρή λέξη να το χωρέσει, και μπράβο σου γι αυτό που πέρασες! 

Εγώ έπαιρνα 6 utrogestan των 100 την ημέρα μαζί με 6 cyclacour, vasclor πρωί & βράδυ και μία ενέσιμη προγεστερόνη το βράδυ. Παράλληλα ενέσιμη αντιπηκτική, κορτιζόνη χάπι και κάτι πολυβιταμίνες.. Είχα έντονη ζαλάδα, ξεκίνησε σιγά σιγά και σταδιακά εγινε μόνιμη, σε φάσεις δε μπορούσα να οδηγήσω.. 

Καλή αρχή σε όλες μας κορίτσια, με επιθυμητά αποτελέσματα! Ρίξτο τη μίρλα στις ορμόνες κι όλα καλά!

Παίρνεις 3 τώρα και σταδιακά αυξάνεις ανάλογα με τον υπέρηχο; Εμένα με πήγε: 2 πρωί για 3ημέρες, μετά 2πρωί+1βράδυ για άλλες 3 και τέλος πριν μπει η προγεστερόνη 2πρωί - 2βράδυ. Μετά την ετ αύξηθηκαν σε 6

παντως 6 ουτρο των 100 ισοδυναμουν με 3 των 200 που δινονται συνηθως στις 99% των περιπτωσεων. δεν θεωρειται μεγαλη δοση. η βασκλορ κι η ενεσιμη δεν φερνουν τετοιες παρενεργειες.

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Κι εγώ στη 16η μέρα με ανταγωνιστών. 

@Ρούλα87 πως πήγε κορίσι, όλα καλά παρέλαβες; 

Εμείς πάμε αύριο τελικά γιατρό γιατί δε μπορεί τη Πέμπτη ούτε τη Παρασκευή, κι ας μην έχω καθαρίσει ακόμα. Όλα γίνονται αστραπιαία, αδιαθέτησα στο μπαμ μπαμ μετά το αρνητικό, αντί Παρασκευή θα με δεί αύριο... Τρελαίνομαι 🤩  
Κορίτσια πότε συνήθως ξεκινάν τα cyclacour για προετοιμασία ετ? τη προηγούμενη φορά με ξεκίνησε 3η ημέρα περιόδου. 

πρίν από 5 λεπτά , Souri είπε:

Κι εγώ στη 16η μέρα με ανταγωνιστών. 

@Ρούλα87 πως πήγε κορίσι, όλα καλά παρέλαβες; 

Εμείς πάμε αύριο τελικά γιατρό γιατί δε μπορεί τη Πέμπτη ούτε τη Παρασκευή, κι ας μην έχω καθαρίσει ακόμα. Όλα γίνονται αστραπιαία, αδιαθέτησα στο μπαμ μπαμ μετά το αρνητικό, αντί Παρασκευή θα με δεί αύριο... Τρελαίνομαι 🤩  
Κορίτσια πότε συνήθως ξεκινάν τα cyclacour για προετοιμασία ετ? τη προηγούμενη φορά με ξεκίνησε 3η ημέρα περιόδου. 

2η-3η μερα ξεκινανε.

• Ευχαριστώ 1

Κορίτσια μόλις με πήραν από το κέντρο κατά ένα περίεργο λόγο ξεκινάω ,από σήμερα ξεκινάω σικλακιουρ και 21 μαϊου επανάληψη εξετάσεων και υπερυχο ,ουφ τώρα αγχώθηκα πάω για τσιγάρο 

• Καλή τύχη! 5

1 ώρα πρίν, little miracle είπε:

παντως 6 ουτρο των 100 ισοδυναμουν με 3 των 200 που δινονται συνηθως στις 99% των περιπτωσεων. δεν θεωρειται μεγαλη δοση. η βασκλορ κι η ενεσιμη δεν φερνουν τετοιες παρενεργειες.

Μάλλον με πείραξαν τα ούτρο σαν σκευάσματα, δε ξέρω. Μου το είπε και ο γιατρός μου ότι φέρνουν ζαλάδα αυτά. Εγώ πάντως εξακολουθώ να πιστεύω ότι είναι πολύ μεγάλη η δόση. Στη τελική να γίνει μέτρηση στο αίμα και αν χρειαστεί να προσαρμοστεί. 

Θα τα συζητήσουμε μαζί του αύριο να δούμε που θα καταλήξουμε..  

πρίν από 10 λεπτά , kate82 είπε:

Κορίτσια μόλις με πήραν από το κέντρο κατά ένα περίεργο λόγο ξεκινάω ,από σήμερα ξεκινάω σικλακιουρ και 21 μαϊου επανάληψη εξετάσεων και υπερυχο ,ουφ τώρα αγχώθηκα πάω για τσιγάρο 

Άψογα! Με το καλο, να πάνε όλα τέλεια! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 4 λεπτά , Souri είπε:

Μάλλον με πείραξαν τα ούτρο σαν σκευάσματα, δε ξέρω. Μου το είπε και ο γιατρός μου ότι φέρνουν ζαλάδα αυτά. Εγώ πάντως εξακολουθώ να πιστεύω ότι είναι πολύ μεγάλη η δόση. Στη τελική να γίνει μέτρηση στο αίμα και αν χρειαστεί να προσαρμοστεί. 

Θα τα συζητήσουμε μαζί του αύριο να δούμε που θα καταλήξουμε..  

Άψογα! Με το καλο, να πάνε όλα τέλεια! 

Μακάρι μακάρι μακάρι Μ έπιασε άγχος πάλι ενώ ήμουν τόσο ήρεμη,μάλλον γιατί ήμουν σίγουρη ότι δεν θα ξεκινήσω . Ουφφφφ 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...