Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Ποιες ειναι αυτες οι ασθενειες που φαινονται μονο οταν αρρωστησει σε αυτη την ηλικια το παιδακι; Ειλικρινα ρωταω απο ενδιαφερον γιατι δεν το γνωριζω και θα ηθελα να μαθω. Γιατι θεωρουσα οτι το ανοσοποιητικο, το προσβαλουν οι γνωστες ασθενειες aids, ηπατιτιδες, που αυτες ελεγχονται με εξεταση. Επισης, μου φαινεται δυσκολο να ενημερωνουν τους εν δυναμει γονεις για ιωσεις που τυχον περασε το παιδι, δηλαδη να πουν οτι περασε και μια ιωση 4μηνων… Θεωρητικα, ειδικα σε αυτες τις χωρες και υπο τις συγκεκριμενες συνθηκες, απλες μεταδιδομενες λοιμωξεις θα παιρνανε ολα τα παιδακια ουκ ολιγες φορες, δεν νομιζω να ειναι αξιες αναφορας.

Επισης να κανω μια ασχετη ερωτηση προς την @CoffeeMaker δεν θα ηταν καλο να δημιουργηθει θεμα καφε εξωσωματικης 2026…; εχουμε κολλησει για καποιο λογο στο 2024 λες και ζουμε τη μερα της μαρμοτας. Ηδη καναμε skip ολο το 2025, μηπως ηρθε η ωρα; 😅😅

Μάλλον δεν έγινα κατανοητή . Δεν είναι μια ασθένεια που μπορεί να έχει το παιδί Κ να την βρούμε. Ένα παιδάκι γεννιέται Κ τις πρώτες φορές που θα αρρωστήσει χτίζετε το ανοσοποιητικό του κ σύμφωνα με το dna του κ τα κληρονομικά του χτίζετε. Αν το παιδι έχει κάποια ευαισθησία ή όταν αρρωστήσει πρώτη φορά ο οργανισμός του δημιουργήσει κάποιες επιπλοκές δεν το ξέρει κανείς. Αυτό συνήθως γίνετε γιατί υπάρχει ένα κληρονομικό υπόβαθρο ή κάποια παράμετρος στον οργανισμό του που δημιουργει ευαισθησίες ή κ προβλήματα . 

Για να το πω πιο απλά πως λέμε αυτός ο άνθρωπος με το παραμικρό αρρωσταίνει Κ μπαίνει νοσοκομείο ενώ ο άλλος άνθρωπος τα περνάει όλα στο πόδι. 

Αν πχ ένα παιδάκι με τις πρώτες του ιώσεις κάνει πνευμονίες ή κάνει επιπλοκές πχ στην καρδιά κτλ αυτός που θα το πάρει αυτά θα τα ξέρει απτό ιστορικό του ότι έχει κάποιες ευαισθησίες. Αν δεν εχει αρρωστήσει όμως ποτέ Κ δεν έχει δει κανείς πως αντιδρά ο οργανισμός του δεν ξέρεις τι ακριβώς να περιμένεις από ένα μωρό. 

Γενικά αυτά ισχύουν για όλα τα παιδιά οποίος Κ να γέννησε ποτέ δεν ξέρει τι ευαισθησίες θα εμφανίσει το ανοσοποιητικό ένος παιδιού . Ομως η ανησυχία είναι περισσότερη όταν περνεις ένα άγνωστο παιδάκι γιατί το ιστορικό της οικογένειας σίγουρα δεν θα είναι αρκετά αναλητικο. Εμείς πχ ξέρουμε παππούδες θείους κτλ έχουμε μια εικόνα . 

• Μου αρέσει 1

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

πρίν από 13 λεπτά , little miracle είπε:

Κοπελα μου διαβασα τα νεα σου!! Συγχαρητηρια!!!! Με ενα γερο μωρο αγκαλια ευχομαι να πανε ολα καλα!!!! 🩷🩷🩷🌈🥳 Τελικα σου ειχαν μεινει κι αλλα εμβρυα περαν ενος μωσαικου αν θυμαμαι η εκανες κι αλλη διεγερση; Με το καλο να σου πανε ολα τελεια και παλι!  Αντε να ακουμε μονο ευχαριστα το 2026 ευχομαι! @Losr Ευχομαι και σε σενα κοριτσι μου να πανε ολα κατ ευχην!! Να δειτε εμβρυακι και να αναπτυσσεται σωστα!! Ελπιζω κι ευχομαι να ειναι το τυχερο σου!!🩷🤍🩷🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Περιμενουμε τα  !!! 

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, Blu24 είπε:

Όχι δεν γίνετε αυτό σίγουρα μην σε αγχώνει !!!  Δεν έχω ακούσει ποτέ κάτι τέτοιο για αυτό !!! 
από συμπτώματα δεν έχω τίποτα απολύτως πέρα ότι νυστάζω όλη μέρα φουλ και το προηγούμενο Σάββατο που μπήκα στην 5η βδομάδα είδα λίγο αίμα που μέσα σε μια ώρα έγινε καφέ και τέλος καταταλλα τίποτα άλλο εσύ ;;;

Εγώ είναι μέρες που νιώθω χώμα και μέρες που κοιμάμαι χάλια, ξυπνάω συνεχώς . Έχω μικρές κράμπες κ τραβήγματα χαμηλά και αρκετή δυσπεψία και πονοκεφάλους. Αλλά δεν είχα ευτυχώς τπτ σε ναυτίες κλπ ούτε σταμάτησα να τρώω αυτά που έτρωγα.

πρίν από 23 λεπτά , Blu24 είπε:
πρίν από 33 λεπτά , little miracle είπε:

Κοπελα μου διαβασα τα νεα σου!! Συγχαρητηρια!!!! Με ενα γερο μωρο αγκαλια ευχομαι να πανε ολα καλα!!!! 🩷🩷🩷🌈🥳 Τελικα σου ειχαν μεινει κι αλλα εμβρυα περαν ενος μωσαικου αν θυμαμαι η εκανες κι αλλη διεγερση; Με το καλο να σου πανε ολα τελεια και παλι!  Αντε να ακουμε μονο ευχαριστα το 2026 ευχομαι! @Losr Ευχομαι και σε σενα κοριτσι μου να πανε ολα κατ ευχην!! Να δειτε εμβρυακι και να αναπτυσσεται σωστα!! Ελπιζω κι ευχομαι να ειναι το τυχερο σου!!🩷🤍🩷🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Περιμενουμε τα  !!! 

μαλλον διεγραψες την απαντηση σου 🫣🫣😅😅

1 hour ago, little miracle είπε:

μαλλον διεγραψες την απαντηση σου 🫣🫣😅😅

Απαντάω στο ένα και μου σβήνει το άλλο τι γίνετε χαχα!! Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές σου !!! Ελπίζω και εύχομαι αυτήν την φορά αυτό το θαύμα που ζω να κρατήσει !!! Μεταφέραμε τα μωσαϊκά επειδή οι γενετιστές πρότειναν για μεταφορά επειδή είχαν πολύ καλά ποσοστά να είναι υγιής δηλαδή ή ο μωσαικισμος να περιοριστεί στον πλακούντα είτε να διορθωθεί διότι είχε μωσαικισμο σε ένα χρωμόσωμα το οποίο αν όντως περάσει στο έμβρυο δεν είναι συμβατό με την ζωή άρα για αυτό πάμε βδομάδα βδομάδα υπάρχει αυτό το άγχος και ο φόβος αλλά ο γιατρός είναι πολύ αισιόδοξος και δεν σου κρύβω πως και εγώ είμαι πολύ αισιόδοξη αυτή την φορά !! 

1 hour ago, MK2012 είπε:

Εγώ είναι μέρες που νιώθω χώμα και μέρες που κοιμάμαι χάλια, ξυπνάω συνεχώς . Έχω μικρές κράμπες κ τραβήγματα χαμηλά και αρκετή δυσπεψία και πονοκεφάλους. Αλλά δεν είχα ευτυχώς τπτ σε ναυτίες κλπ ούτε σταμάτησα να τρώω αυτά που έτρωγα.

Αυτό με τον ύπνο το έχω και εγώ ξυπνάω μέσα στο βράδυ δύο τρεις φορές ενώ δεν ξύπναγα ποτέ !! Ζόρι αυτό !! Όπως και τραβηγμασακηα και πόνους έχω αλλά λογικά καλό είναι αυτό όσο τα έχω αυτά ελπίζω πως όλα πάνε καλά και το σποράκι μεγαλώνει !!! 

• Μου αρέσει 1
  • Λουλούδια 2

7 hours ago, Blu24 said:

Πραγματικά ήταν απαίσια εμπειρία αλλά επειδή εχω μιλήσει και με άλλες κοπέλες μου είχαν πει νταξει μια μικρή ενόχληση λογικά εγώ δεν έχω πολύ αντοχή στον πόνο 🫠

καλύτερα στο χειρουργείο γιατί όντως αν βρεθεί κάτι να ξεμπερδεύεις εκείνη τη ώρα !!!

Πήγα στον Ψαθ@!! Χαθηκα λίγο γιατί δεν ήξερα και εγώ τι να κάνω 🤣 όλα καλά όμως μπορώ να πω βρίσκομαι στην 6η βδομάδα κύησης και πρώτη φορά ακούσαμε και καρδούλα από νωρίς 5+5 ο γιατρός λέει πως προχωράμε τέλεια αλλά ο φόβος υπάρχει άρα βδομάδα βδομάδα προχωράμε !!! Βέβαια την τελευταία βδομάδα με ταλαιπωρεί ένα μπούκωμα και δεν μπορώ να κάνω τίποτα ξύπνια όλο το βράδυ το αναφέρω μήπως καμιά άλλη εγκυουλα το είχε περάσει και είχε βρει κάποια λύση 😭

διάβασα και τα δικά σου νέα και χάρηκα πάρα πολύ 🙏🏼 ήταν μεγάλη ανάσα η αυχενική που βγήκε τέλεια !! Μόλις πάρεις και τα αποτέλεσμα τις νιπτ θα χαλαρώσεις πιο πολύ πιστεύω !!! Μια τελειομηνη εγκυμοσύνη εύχομαι 🙏🏼

Συγχαρητήρια κορίτσι μου, ολα να πάνε καλά!!! Το μπούκωμα ειναι σύμπτωμα της εγκυμοσύνης, το ειχα κ εγω άλλη φορά! Όπως κ οι αϋπνίες, κ εμένα με ταλαιπωρούν απο την αρχή. Είμαι τώρα 31 βδομάδων κ απο τις αρχές τις περισσότερες νύχτες ξυπνω ενδιάμεσα πχ για τουαλέτα κ μένω ξύπνια 2-3 ώρες. Είναι προπόνηση μάλλον! 😅

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

πρίν από 10 λεπτά , dec-e είπε:

Συγχαρητήρια κορίτσι μου, ολα να πάνε καλά!!! Το μπούκωμα ειναι σύμπτωμα της εγκυμοσύνης, το ειχα κ εγω άλλη φορά! Όπως κ οι αϋπνίες, κ εμένα με ταλαιπωρούν απο την αρχή. Είμαι τώρα 31 βδομάδων κ απο τις αρχές τις περισσότερες νύχτες ξυπνω ενδιάμεσα πχ για τουαλέτα κ μένω ξύπνια 2-3 ώρες. Είναι προπόνηση μάλλον! 😅

Με το καλό το μωρακι σου κοντεύεις 🤗

Το διάβασα και αυτό για την εγκυμοσύνη άρα λες να είναι από αυτό ; Είχες βρει εσύ κάτι να σε ανακουφίζει ; Πήρα από το φαρμακείο ένα σπρει με θαλασσινό αλάτι που είναι κατάλληλο για εγκύους αλλά εννοείται δεν κάνει τίποτα 🫠

πσο για τις αϋπνίες μάλλον όντως είναι προπόνηση δεν εξηγείτε αλλιώς χαχαχ 

@Blu24 συγχαρητήρια και όλα να πάνε καλά σου εύχομαι!!! Προχωρησατε με το μωσαϊκό ε; Και εμείς το ίδιο, είμαι 3 ημέρες ήδη μετα την εμβρυομεταφορα και έχω μεγάλη αγωνία αν θα προχωρήσει, αργώ ακόμα για την χοριακη μου και μετράω μέρες!!

• Καλή τύχη! 2

πρίν από 4 λεπτά , magia88 είπε:

@Blu24 συγχαρητήρια και όλα να πάνε καλά σου εύχομαι!!! Προχωρησατε με το μωσαϊκό ε; Και εμείς το ίδιο, είμαι 3 ημέρες ήδη μετα την εμβρυομεταφορα και έχω μεγάλη αγωνία αν θα προχωρήσει, αργώ ακόμα για την χοριακη μου και μετράω μέρες!!

Σε ευχαριστώ κορίτσι μου !!! Και σε εσένα μια τεράστια χοριακη εύχομαι !!! Πότε με το καλό είναι να την κάνεις ; 

πρίν από 1 λεπτό , Blu24 είπε:

Σε ευχαριστώ κορίτσι μου !!! Και σε εσένα μια τεράστια χοριακη εύχομαι !!! Πότε με το καλό είναι να την κάνεις ; 

Την Παρασκευή και να σου πω θα κρατηθώ και δεν θα κάνω τεστ σπίτι μόνη μου... Τι χρωμόσωμα είχες εσύ;εμας έχει μονοσωμια 5...αλλά είχε καλουτσικο grade!

3 hours ago, Blu24 said:

Με το καλό το μωρακι σου κοντεύεις 🤗

Το διάβασα και αυτό για την εγκυμοσύνη άρα λες να είναι από αυτό ; Είχες βρει εσύ κάτι να σε ανακουφίζει ; Πήρα από το φαρμακείο ένα σπρει με θαλασσινό αλάτι που είναι κατάλληλο για εγκύους αλλά εννοείται δεν κάνει τίποτα 🫠

πσο για τις αϋπνίες μάλλον όντως είναι προπόνηση δεν εξηγείτε αλλιώς χαχαχ 

Οχι δυστυχώς μονο το θαλασσινό νερό επιτρέπεται, κ όντως δεν κάνει ιδιαίτερη δουλειά! Ίσως αν βάλεις αμπούλες στον νεφελοποιητη να δουλεύει λιγο καλυτερΑ?

Διαφημίσεις

Just now, dec-e είπε:

Οχι δυστυχώς μονο το θαλασσινό νερό επιτρέπεται, κ όντως δεν κάνει ιδιαίτερη δουλειά! Ίσως αν βάλεις αμπούλες στον νεφελοποιητη να δουλεύει λιγο καλυτερΑ?

Τι είναι αυτές οι αμπούλες δεν κατάλαβα 🫣

5 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Απαντάω στο ένα και μου σβήνει το άλλο τι γίνετε χαχα!! Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές σου !!! Ελπίζω και εύχομαι αυτήν την φορά αυτό το θαύμα που ζω να κρατήσει !!! Μεταφέραμε τα μωσαϊκά επειδή οι γενετιστές πρότειναν για μεταφορά επειδή είχαν πολύ καλά ποσοστά να είναι υγιής δηλαδή ή ο μωσαικισμος να περιοριστεί στον πλακούντα είτε να διορθωθεί διότι είχε μωσαικισμο σε ένα χρωμόσωμα το οποίο αν όντως περάσει στο έμβρυο δεν είναι συμβατό με την ζωή άρα για αυτό πάμε βδομάδα βδομάδα υπάρχει αυτό το άγχος και ο φόβος αλλά ο γιατρός είναι πολύ αισιόδοξος και δεν σου κρύβω πως και εγώ είμαι πολύ αισιόδοξη αυτή την φορά !! 

Αυτό με τον ύπνο το έχω και εγώ ξυπνάω μέσα στο βράδυ δύο τρεις φορές ενώ δεν ξύπναγα ποτέ !! Ζόρι αυτό !! Όπως και τραβηγμασακηα και πόνους έχω αλλά λογικά καλό είναι αυτό όσο τα έχω αυτά ελπίζω πως όλα πάνε καλά και το σποράκι μεγαλώνει !!! 

Καλα κανεις κ εισαι αισιοδοξη κι ευχομαι να πανε ολα καλα!! Το εμβρυο θα πρεπει να ελεγχθει μετεπειτα με αμνιο η καποια αλλη μεθοδο; Η εφοσον προχωραει ειναι σιγουρα υγιες 100%; Συγγνωμη για τις ερωτησεις αλλα ειλικρινα εχω ενδιαφερον μιας κ δεν εχω ξαναδιαβασει στο φορουμ εξωσωματικης κατι παρομοιο κ θεωρω ειναι πολυ βοηθητικο που μας παραθετετε τις εμπειριες σας.. 

πρίν από 5 λεπτά , little miracle είπε:

Καλα κανεις κ εισαι αισιοδοξη κι ευχομαι να πανε ολα καλα!! Το εμβρυο θα πρεπει να ελεγχθει μετεπειτα με αμνιο η καποια αλλη μεθοδο; Η εφοσον προχωραει ειναι σιγουρα υγιες 100%; Συγγνωμη για τις ερωτησεις αλλα ειλικρινα εχω ενδιαφερον μιας κ δεν εχω ξαναδιαβασει στο φορουμ εξωσωματικης κατι παρομοιο κ θεωρω ειναι πολυ βοηθητικο που μας παραθετετε τις εμπειριες σας.. 

θα χρειαστεί να κάνουμε αμνιοπαρακέντηση για να ήμαστε εμείς 100% σίγουροι ότι είναι υγιές !! Από ότι κατάλαβα και διάβασα η νιπτ δεν ελέγχει καν αυτό το χρωμόσωμα διότι είναι μη βιώσιμο !! Άρα η μόνη εξέταση είναι η αμνιοπαρακέντηση ούτε καν τροφοβλαστη γιατί μπορεί να είναι μωσαϊκός ο πλακούντας αλλά το έμβρυο να είναι υγιές !! 

πρίν από 24 λεπτά , Blu24 είπε:

θα χρειαστεί να κάνουμε αμνιοπαρακέντηση για να ήμαστε εμείς 100% σίγουροι ότι είναι υγιές !! Από ότι κατάλαβα και διάβασα η νιπτ δεν ελέγχει καν αυτό το χρωμόσωμα διότι είναι μη βιώσιμο !! Άρα η μόνη εξέταση είναι η αμνιοπαρακέντηση ούτε καν τροφοβλαστη γιατί μπορεί να είναι μωσαϊκός ο πλακούντας αλλά το έμβρυο να είναι υγιές !! 

Ωραια οποτε τουλαχιστον θα ειστε απολυτως σιγουροι οτι ολα ειναι καλα αυτο εχει σημασια… Ενα βημα τη φορα κι αυτο οτανε το καλο ερθει η ωρα… Να πηγαινουν ολα τελεια και σε 9 μηνες να το εχεις αγκαλια σου γερο και δυνατο!!

πρίν από 12 λεπτά , little miracle είπε:

Ωραια οποτε τουλαχιστον θα ειστε απολυτως σιγουροι οτι ολα ειναι καλα αυτο εχει σημασια… Ενα βημα τη φορα κι αυτο οτανε το καλο ερθει η ωρα… Να πηγαινουν ολα τελεια και σε 9 μηνες να το εχεις αγκαλια σου γερο και δυνατο!!

Ναι ναι αυτό βήμα βήμα την φορά τώρα παρακολουθούμε ανάπτυξη και τους χτύπους μέχρι να έρθει η ώρα για αμνιοπαρακέντηση 

σε ευχαριστώ πάρα πολύ 🙏🏼

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...