Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 52 λεπτά , ek3001 είπε:

είχε πάρει και ο συζηγος από ότι θυμάμαι εμπειρικά προσ αποφυγη επαναμόλυνσης..πήγα σε μικροβιολογο και έκανε καλλιέργιεα αλλά πήρε πολλά διαφορετικά swabs ( δείγματων

) από κόλπο και τράχηλο. Δεν ήταν δηλ σα μια απλή καλλέιργια που παίρνει ενα swab (δείγματος) μόνο. επίσης τον επανέλεγχο τον έκανα μετά από αρκετές μέρες που είχα τελειώσει την αγωγή. 

Ναι αυτό με είπε και μένα στον άλλον κύκλο να πάω ,εγώ θα ξεκινήσω τώρα μετά την περίοδο να περιμένω πάλι περίοδο κ μετά ,στο σύζυγο έδωσαν την cioroxin ,aντιβιωση 

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

7 minutes ago, linaa said:

Θα καθαρίσει πιστεύω μόνο του. Είναι πολύ χαμηλή. 

Όπως θα έχεις καταλάβει οι εξετάσεις δεν αρκούν . Πρέπει για κάποια θέματα το παιδί να μεγαλώσει λίγο κ να δοκιμαστεί. Ότι εξέταση γίνετε στο μαιευτήριο ή Κ αργότερα δεν αρκεί. 

Δεν ξέρω παραπάνω να σου πω. Ξέρω σίγουρα ότι πχ και αυτό που το φέρανε 9 μηνων ήταν τσεκαρισμενο και υγιές. Τώρα περισσότερες λεπτομέρειες δεν έχω ρωτήσει ακόμα. Γενικά ξέρω ότι δεν τα φέρνουν μη ελεγμένα Γενικά.

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , Losr είπε:

Δεν ξέρω παραπάνω να σου πω. Ξέρω σίγουρα ότι πχ και αυτό που το φέρανε 9 μηνων ήταν τσεκαρισμενο και υγιές. Τώρα περισσότερες λεπτομέρειες δεν έχω ρωτήσει ακόμα. Γενικά ξέρω ότι δεν τα φέρνουν μη ελεγμένα Γενικά.

Οι εξετάσεις που γίνονται σε ένα μωρό είναι συγκεκριμένες . Όπως Κ σε όλα τα παιδιά δεν μπορείς να κάνεις όλες τις εξετάσεις που υπάρχουν.  Κάποια πράγματα βγαίνουν στην πορεία ... Οπότε ένα παιδί που έχει αρρωστήσει που έχει περπατήσει που έχει μιλήσει ξέρεις ότι αν κάνει εξετάσεις σίγουρα θα είναι υγιές . Ένα νεογέννητο δεν ξέρεις αν θα περπατήσει αν θα μιλήσει αν αρρωστήσει το ανοσοποιητικό του αν είναι νορμάλ. 

27 minutes ago, linaa said:

Οι εξετάσεις που γίνονται σε ένα μωρό είναι συγκεκριμένες . Όπως Κ σε όλα τα παιδιά δεν μπορείς να κάνεις όλες τις εξετάσεις που υπάρχουν.  Κάποια πράγματα βγαίνουν στην πορεία ... Οπότε ένα παιδί που έχει αρρωστήσει που έχει περπατήσει που έχει μιλήσει ξέρεις ότι αν κάνει εξετάσεις σίγουρα θα είναι υγιές . Ένα νεογέννητο δεν ξέρεις αν θα περπατήσει αν θα μιλήσει αν αρρωστήσει το ανοσοποιητικό του αν είναι νορμάλ. 

Μα δεν νομίζω ότι το παίρνεις νεογέννητο ούτως συ άλλως. Το πιο μικρό που έχω ακούσει είναι 9ηνων. 

πρίν από 25 λεπτά , Losr είπε:

Μα δεν νομίζω ότι το παίρνεις νεογέννητο ούτως συ άλλως. Το πιο μικρό που έχω ακούσει είναι 9ηνων. 

Νεογέννητο μπορεί να μην το πάρεις σπίτι αλλά όταν ξεκινήσεις την διαδικασία μπορεί να είναι πχ 3 μηνών . Κ 9 μηνών είναι αρκετά μικρό... Δηλαδή ένα μωράκι 9 μηνών ούτε μιλάει ούτε περαπταει Κ το πιθανότερο να μην έχει προλάβει να περάσει ούτε μια ίωση . Θέλει Κ εκεί μια προσοχή όταν ξεκινήσετε την διαδικασία . 

21 minutes ago, linaa said:

Νεογέννητο μπορεί να μην το πάρεις σπίτι αλλά όταν ξεκινήσεις την διαδικασία μπορεί να είναι πχ 3 μηνών . Κ 9 μηνών είναι αρκετά μικρό... Δηλαδή ένα μωράκι 9 μηνών ούτε μιλάει ούτε περαπταει Κ το πιθανότερο να μην έχει προλάβει να περάσει ούτε μια ίωση . Θέλει Κ εκεί μια προσοχή όταν ξεκινήσετε την διαδικασία . 

Καλά όταν έρθει εκείνη η ώρα θα το δούμε πως θα γίνει και το θα κάνουμε. Δεν ειναι και κάτι που θα το ξεκινήσουμε αυριο

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 23 λεπτά , Losr είπε:

Καλά όταν έρθει εκείνη η ώρα θα το δούμε πως θα γίνει και το θα κάνουμε. Δεν ειναι και κάτι που θα το ξεκινήσουμε αυριο

Εμεις εχουμε φιλους που εχουν υιοθετησει κι απο Ελλαδα με ιδιωτικη υιοθεσια και απο εξωτερικο. Επισης εχουμε και συμμαθητες στο σχολειο του παιδιου μας, που ειναι αφρικανικης καταγωγης, υιοθετημενα απο Ελληνες γονεις. Γενικα πλεον ειναι κατι που συμβανει γυρω μας. Με λιγοτερα λεφτα απο αυτα που ειπες οτι εχεις διαθεσει για εξωσωματικες, ενα ζευγαρι μπορει να υιοθετησει ενα παιδι απο αφρικανικες χωρες. Η αληθεια ειναι πως τα παιδακια που γνωριζουμε, τα υιοθετησαν κατω απο ενος ετους. Απο οσο γνωριζω εαν το παιδι που προκειται να υιοθετησεις εχει κι αδερφακι/α προς υιοθεσια, οφειλεις να τα υιοθετησεις μαζι. Ξερω επισης οτι γινεται ιατρικος ελεγχος και υιοθετεις παιδι που να ειναι υγιες. Οι φιλοι μας υιοθετησαν τελικα μονο το ενα γιατι το αδερφακι του ειχε καποιο ιατρικο θεμα. Οι συμμαθητες που σου λεω ειναι δυο αδερφακια, υιοθετημενα μαζι, τα οποια εχουν ενα χρονο διαφορα. 

1 hour ago, linaa είπε:

Αυτο που λες για το να εχει περασει ιωση, με τι σχετιζεται ;; Γιατι απο οσο γνωριζω ελεγχος για ηπατιτιδες και aids γινεται υποχρεωτικα στα παιδια προς υιοθεσια. 

Τώρα δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω. Με πήρε ο γιατρός μου ο οποίος θεωρεί ότι δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσω και μου είπε να κόψω τα φάρμακα και να περιμένω αίμα και να τον ειδοποιήσω μόλις έρθει. Είχα ενημερώσει και τον εξωσωματικο ο οποίος μου είπε να συνεχίσω μεχρι το άλλο Σάββατο και να δούμε τι ψάρια πιάσαμε τότε. Πφφφφ.

Just now, Losr said:

Τώρα δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω. Με πήρε ο γιατρός μου ο οποίος θεωρεί ότι δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσω και μου είπε να κόψω τα φάρμακα και να περιμένω αίμα και να τον ειδοποιήσω μόλις έρθει. Είχα ενημερώσει και τον εξωσωματικο ο οποίος μου είπε να συνεχίσω μεχρι το άλλο Σάββατο και να δούμε τι ψάρια πιάσαμε τότε. Πφφφφ.

Το άλλο Σάββατο είχαμε τον υπέρηχο στο εξωσωματικο. 

πρίν από 21 λεπτά , Losr είπε:

Το άλλο Σάββατο είχαμε τον υπέρηχο στο εξωσωματικο. 

Στον εξωσωματικο σου είπες οτι πηγες για υπερηχο στον γιατρό σου καθώς κ την χοριακη που έκανες?

10 minutes ago, Tintin said:

Στον εξωσωματικο σου είπες οτι πηγες για υπερηχο στον γιατρό σου καθώς κ την χοριακη που έκανες?

Του είπα για την χοριακη δεν μιλήσαμε για υπέρηχο γιατί η επικοινωνία είναι μέσω Viber 

πρίν από 22 λεπτά , Losr είπε:

Του είπα για την χοριακη δεν μιλήσαμε για υπέρηχο γιατί η επικοινωνία είναι μέσω Viber 

Καλυτερα να τον ενημερώσεις για όλα,  να γνωρίζει ακριβώς κ να σου δώσει αυτος οδηγίες καθώς ειναι εξωσωματιστης κ οχι απλός γυναικολόγος..  εγω ετσι θα εκανα 

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Εμεις εχουμε φιλους που εχουν υιοθετησει κι απο Ελλαδα με ιδιωτικη υιοθεσια και απο εξωτερικο. Επισης εχουμε και συμμαθητες στο σχολειο του παιδιου μας, που ειναι αφρικανικης καταγωγης, υιοθετημενα απο Ελληνες γονεις. Γενικα πλεον ειναι κατι που συμβανει γυρω μας. Με λιγοτερα λεφτα απο αυτα που ειπες οτι εχεις διαθεσει για εξωσωματικες, ενα ζευγαρι μπορει να υιοθετησει ενα παιδι απο αφρικανικες χωρες. Η αληθεια ειναι πως τα παιδακια που γνωριζουμε, τα υιοθετησαν κατω απο ενος ετους. Απο οσο γνωριζω εαν το παιδι που προκειται να υιοθετησεις εχει κι αδερφακι/α προς υιοθεσια, οφειλεις να τα υιοθετησεις μαζι. Ξερω επισης οτι γινεται ιατρικος ελεγχος και υιοθετεις παιδι που να ειναι υγιες. Οι φιλοι μας υιοθετησαν τελικα μονο το ενα γιατι το αδερφακι του ειχε καποιο ιατρικο θεμα. Οι συμμαθητες που σου λεω ειναι δυο αδερφακια, υιοθετημενα μαζι, τα οποια εχουν ενα χρονο διαφορα. 

Αυτο που λες για το να εχει περασει ιωση, με τι σχετιζεται ;; Γιατι απο οσο γνωριζω ελεγχος για ηπατιτιδες και aids γινεται υποχρεωτικα στα παιδια προς υιοθεσια. 

Μπορεί το παιδί να έχει κάτι άλλο που να φανεί όταν αρρωστήσει πρώτη φορα ή το ανοσοποιητικό του να αντιδρά περίεργα Κ να μην το γνωρίζεις εσύ αν δεν έχει αρρωστήσει ποτέ . Γενικά πέρα από τις γνωστές ασθένειες που ελέγχονται υπάρχουν τόσα πολλά που αν δεν υπάρχει κ ένα ιστορικό του παιδιού σωστό δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί.

καλησπέρα κορίτσια, 

τη Δευτέρα πάω για ωοληψία. Ο γιατρός είδε στον υπέρηχο ένα μεγάλο και ένα μικρότερο ωάριο. Μπορεί λέει να υπάρχει και τρίτο. Έχω την εντύπωση πως τα μικρότερα ωάρια δεν δίνουν έμβρυα, έχει κάποια αποκτήσει μωρό από ωάριο που ήταν μικρό; 

Αν θέλετε ευχηθείτε μου καλή επιτυχία 😊

• Καλή τύχη! 3
  • Ευχή 3

1 hour ago, κοτοπουλάκι είπε:

καλησπέρα κορίτσια, 

τη Δευτέρα πάω για ωοληψία. Ο γιατρός είδε στον υπέρηχο ένα μεγάλο και ένα μικρότερο ωάριο. Μπορεί λέει να υπάρχει και τρίτο. Έχω την εντύπωση πως τα μικρότερα ωάρια δεν δίνουν έμβρυα, έχει κάποια αποκτήσει μωρό από ωάριο που ήταν μικρό; 

Αν θέλετε ευχηθείτε μου καλή επιτυχία 😊

Η ωοληψια είναι γενικά απρόβλεπτη καταστάση, ποτέ δε ξέρεις. Μπορείς να δεις πολλά ωάρια σε υπέρηχο και να πάρεις λίγα εν τελει ή μπορεί να δεις 2-3 , να τα πάρεις όλα κ να είναι καλά. Καλή επιτυχία!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...