Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 52 λεπτά , ek3001 είπε:

είχε πάρει και ο συζηγος από ότι θυμάμαι εμπειρικά προσ αποφυγη επαναμόλυνσης..πήγα σε μικροβιολογο και έκανε καλλιέργιεα αλλά πήρε πολλά διαφορετικά swabs ( δείγματων

) από κόλπο και τράχηλο. Δεν ήταν δηλ σα μια απλή καλλέιργια που παίρνει ενα swab (δείγματος) μόνο. επίσης τον επανέλεγχο τον έκανα μετά από αρκετές μέρες που είχα τελειώσει την αγωγή. 

Ναι αυτό με είπε και μένα στον άλλον κύκλο να πάω ,εγώ θα ξεκινήσω τώρα μετά την περίοδο να περιμένω πάλι περίοδο κ μετά ,στο σύζυγο έδωσαν την cioroxin ,aντιβιωση 

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

4 ώρες πρίν, linaa είπε:

Μπορεί το παιδί να έχει κάτι άλλο που να φανεί όταν αρρωστήσει πρώτη φορα ή το ανοσοποιητικό του να αντιδρά περίεργα Κ να μην το γνωρίζεις εσύ αν δεν έχει αρρωστήσει ποτέ . Γενικά πέρα από τις γνωστές ασθένειες που ελέγχονται υπάρχουν τόσα πολλά που αν δεν υπάρχει κ ένα ιστορικό του παιδιού σωστό δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί.

Ποιες ειναι αυτες οι ασθενειες που φαινονται μονο οταν αρρωστησει σε αυτη την ηλικια το παιδακι; Ειλικρινα ρωταω απο ενδιαφερον γιατι δεν το γνωριζω και θα ηθελα να μαθω. Γιατι θεωρουσα οτι το ανοσοποιητικο, το προσβαλουν οι γνωστες ασθενειες aids, ηπατιτιδες, που αυτες ελεγχονται με εξεταση. Επισης, μου φαινεται δυσκολο να ενημερωνουν τους εν δυναμει γονεις για ιωσεις που τυχον περασε το παιδι, δηλαδη να πουν οτι περασε και μια ιωση 4μηνων… Θεωρητικα, ειδικα σε αυτες τις χωρες και υπο τις συγκεκριμενες συνθηκες, απλες μεταδιδομενες λοιμωξεις θα παιρνανε ολα τα παιδακια ουκ ολιγες φορες, δεν νομιζω να ειναι αξιες αναφορας.

Επισης να κανω μια ασχετη ερωτηση προς την @CoffeeMaker δεν θα ηταν καλο να δημιουργηθει θεμα καφε εξωσωματικης 2026…; εχουμε κολλησει για καποιο λογο στο 2024 λες και ζουμε τη μερα της μαρμοτας. Ηδη καναμε skip ολο το 2025, μηπως ηρθε η ωρα; 😅😅

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

8 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Ποιες ειναι αυτες οι ασθενειες που φαινονται μονο οταν αρρωστησει σε αυτη την ηλικια το παιδακι; Ειλικρινα ρωταω απο ενδιαφερον γιατι δεν το γνωριζω και θα ηθελα να μαθω. Γιατι θεωρουσα οτι το ανοσοποιητικο, το προσβαλουν οι γνωστες ασθενειες aids, ηπατιτιδες, που αυτες ελεγχονται με εξεταση. Επισης, μου φαινεται δυσκολο να ενημερωνουν τους εν δυναμει γονεις για ιωσεις που τυχον περασε το παιδι, δηλαδη να πουν οτι περασε και μια ιωση 4μηνων… Θεωρητικα, ειδικα σε αυτες τις χωρες και υπο τις συγκεκριμενες συνθηκες, απλες μεταδιδομενες λοιμωξεις θα παιρνανε ολα τα παιδακια ουκ ολιγες φορες, δεν νομιζω να ειναι αξιες αναφορας.

Επισης να κανω μια ασχετη ερωτηση προς την @CoffeeMaker δεν θα ηταν καλο να δημιουργηθει θεμα καφε εξωσωματικης 2026…; εχουμε κολλησει για καποιο λογο στο 2024 λες και ζουμε τη μερα της μαρμοτας. Ηδη καναμε skip ολο το 2025, μηπως ηρθε η ωρα; 😅😅

Όπως τα λες είναι,προφανώς και δεν ρωτανε καν αν ένα παιδί έχει κολλήσει ίωση,αυτό είναι δεδομένο.Δλδ θα κάνει το παιδί όλες τις απαραίτητες εξετάσεις για ασθένειες όπως το aids κ η ηπατίτιδα και θα ρωτήσουν αν πέρασε κάποια ίωση?Ούτε εγώ το βρίσκω λογικό και απ' όσο γνωρίζω δεν ισχύει.Από κει και πέρα το μόνο που μπορούν να τσεκαρουν με βάση το ιστορικό μιας ίωσης,είναι η πιθανή αλλεργία που μπορεί να εμφανίσει ένα παιδί σε κάποια αντιβίωση🤷

• Μου αρέσει 1

9 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Μάλλον δεν έγινα κατανοητή . Δεν είναι μια ασθένεια που μπορεί να έχει το παιδί Κ να την βρούμε. Ένα παιδάκι γεννιέται Κ τις πρώτες φορές που θα αρρωστήσει χτίζετε το ανοσοποιητικό του κ σύμφωνα με το dna του κ τα κληρονομικά του χτίζετε. Αν το παιδι έχει κάποια ευαισθησία ή όταν αρρωστήσει πρώτη φορά ο οργανισμός του δημιουργήσει κάποιες επιπλοκές δεν το ξέρει κανείς. Αυτό συνήθως γίνετε γιατί υπάρχει ένα κληρονομικό υπόβαθρο ή κάποια παράμετρος στον οργανισμό του που δημιουργει ευαισθησίες ή κ προβλήματα . 

Για να το πω πιο απλά πως λέμε αυτός ο άνθρωπος με το παραμικρό αρρωσταίνει Κ μπαίνει νοσοκομείο ενώ ο άλλος άνθρωπος τα περνάει όλα στο πόδι. 

Αν πχ ένα παιδάκι με τις πρώτες του ιώσεις κάνει πνευμονίες ή κάνει επιπλοκές πχ στην καρδιά κτλ αυτός που θα το πάρει αυτά θα τα ξέρει απτό ιστορικό του ότι έχει κάποιες ευαισθησίες. Αν δεν εχει αρρωστήσει όμως ποτέ Κ δεν έχει δει κανείς πως αντιδρά ο οργανισμός του δεν ξέρεις τι ακριβώς να περιμένεις από ένα μωρό. 

Γενικά αυτά ισχύουν για όλα τα παιδιά οποίος Κ να γέννησε ποτέ δεν ξέρει τι ευαισθησίες θα εμφανίσει το ανοσοποιητικό ένος παιδιού . Ομως η ανησυχία είναι περισσότερη όταν περνεις ένα άγνωστο παιδάκι γιατί το ιστορικό της οικογένειας σίγουρα δεν θα είναι αρκετά αναλητικο. Εμείς πχ ξέρουμε παππούδες θείους κτλ έχουμε μια εικόνα . 

• Μου αρέσει 1

Κορίτσια καλημέρα,

ψάχνω για κέντρο εξωσωματικής στην Αθήνα καθώς έκανα δύο αποτυχημένες σπερματεγχύσεις σε κέντρο στη Θεσσαλονίκη. Πώς θα μπορούσα να κινηθώ για να βρω κάποιο καλό κέντρο/γιατρό; 

πρίν από 18 λεπτά , Κορνηλία32 είπε:

Κορίτσια καλημέρα,

ψάχνω για κέντρο εξωσωματικής στην Αθήνα καθώς έκανα δύο αποτυχημένες σπερματεγχύσεις σε κέντρο στη Θεσσαλονίκη. Πώς θα μπορούσα να κινηθώ για να βρω κάποιο καλό κέντρο/γιατρό; 

Καλημέρα ! Σκέφτεσαι για εξωσωματική ή για μια ακόμα σπερματέγχυση; Υπάρχουν πολλά κέντρα στην Αθήνα και κάθε κοπέλα ξέρει το γιατρό που τα κατάφερε οπότε είναι υποκειμενικό . Εγω προσωπικά τον γιατρο τον βρήκα ψάχνοντας κριτικές, κ ρωτώντας γνωστούς. Ενδεχομένως θα μπορούσε ο γυναικολόγος σου στη Θεσσαλονίκη να σε παραπέμψει σε κάποιο κέντρο στην Αθήνα.

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σε όλες! Μιας και ακομα δεν εχουμε καφε 2026 θα σας γραψω εδώ :P αναφέρατε κάποιες κοπέλες ότι πάτε σε αιματολόγο στο Έλενα Βενιζέλου στην Αθήνα. Βλέπω ότι υπάρχει εκεί το ιατρείο/κέντρο ελέγχου αποβολών που το κάνει η αιματολόγος Οικ.....λου. Έχω διαβάσει πολύ καλά σχόλια για τη συγκεκριμένη και θα ήθελα να την επισκεφτώ. Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι που ίσως ειναι χαζό, για να έχω μια πρώτη ιδέα, μπορώ να πάω κι ας μην έχω ιστορικό αποβολών σωστά; Σε μια συζητηση πριν λίγες μέρες θυμήθηκα πως το μακρινό 2020 ειχα πάει σε μία αιματολόγο στο Λαϊκό η οποία από ό,τι έψαξα πλέον δεν είναι στην Αθήνα δυστυχώς. Μου είχε πει με βάση το γονιδιακό έλεγχο για θρομβοφιλία που είχα κάνει, ότι εάν μείνω έγκυος με εξωσωματική θα χρειαστώ αγωγή. Είπα λοιπόν να το δω πιο σοβαρά, αν και έχω κάνει κάποιες εξετάσεις και με το γιατρό μου. Στο site του νοσοκομείου αναφέρεται πως γίνονται πρωινά ραντεβού (λογικά χωρίς χρέωση) κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Πέμπτη και απογευματινά κάθε Πέμπτη (λογικά επί πληρωμή). Η ίδια γιατρός είναι σε πρωινά και απογευματινά ραντεβού; Το πρόβλημά μου είναι ότι κάθε Πέμπτη απόγευμα δουλεύω, επομένως τα πρωινά θα με βόλευαν, αλλά έχει πολύ κόσμο και αναμονή; Γιατί από το να χάσω 3 ώρες από τη ζωή μου ίσως είναι καλύτερα να αλλάξω το ρεπό μου ή να πάρω μια μέρα άδεια στη χειρότερη. Όποια πληροφορία θα με βοηθούσε είτε σε σχόλιο, είτε σε προσωπικό μήνυμα για να μη σας ζαλίζω όλες. Θα πάρω απο αύριο και να ρωτήσω στο νοσοκομείο βέβαια. Σας ευχαριστώ!

πρίν από 7 λεπτά , Anastasia14 είπε:

Καλησπέρα σε όλες! Μιας και ακομα δεν εχουμε καφε 2026 θα σας γραψω εδώ :P αναφέρατε κάποιες κοπέλες ότι πάτε σε αιματολόγο στο Έλενα Βενιζέλου στην Αθήνα. Βλέπω ότι υπάρχει εκεί το ιατρείο/κέντρο ελέγχου αποβολών που το κάνει η αιματολόγος Οικ.....λου. Έχω διαβάσει πολύ καλά σχόλια για τη συγκεκριμένη και θα ήθελα να την επισκεφτώ. Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι που ίσως ειναι χαζό, για να έχω μια πρώτη ιδέα, μπορώ να πάω κι ας μην έχω ιστορικό αποβολών σωστά; Σε μια συζητηση πριν λίγες μέρες θυμήθηκα πως το μακρινό 2020 ειχα πάει σε μία αιματολόγο στο Λαϊκό η οποία από ό,τι έψαξα πλέον δεν είναι στην Αθήνα δυστυχώς. Μου είχε πει με βάση το γονιδιακό έλεγχο για θρομβοφιλία που είχα κάνει, ότι εάν μείνω έγκυος με εξωσωματική θα χρειαστώ αγωγή. Είπα λοιπόν να το δω πιο σοβαρά, αν και έχω κάνει κάποιες εξετάσεις και με το γιατρό μου. Στο site του νοσοκομείου αναφέρεται πως γίνονται πρωινά ραντεβού (λογικά χωρίς χρέωση) κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Πέμπτη και απογευματινά κάθε Πέμπτη (λογικά επί πληρωμή). Η ίδια γιατρός είναι σε πρωινά και απογευματινά ραντεβού; Το πρόβλημά μου είναι ότι κάθε Πέμπτη απόγευμα δουλεύω, επομένως τα πρωινά θα με βόλευαν, αλλά έχει πολύ κόσμο και αναμονή; Γιατί από το να χάσω 3 ώρες από τη ζωή μου ίσως είναι καλύτερα να αλλάξω το ρεπό μου ή να πάρω μια μέρα άδεια στη χειρότερη. Όποια πληροφορία θα με βοηθούσε είτε σε σχόλιο, είτε σε προσωπικό μήνυμα για να μη σας ζαλίζω όλες. Θα πάρω απο αύριο και να ρωτήσω στο νοσοκομείο βέβαια. Σας ευχαριστώ!

Λοιπόν δε χρειάζεται να έχεις ιστορικό αποβολών. Εγώ δεν είχα αποβολή κ πήγα. Ακόμα μιλάω μαζί της.Υπάρχει ένα τετραψήφιο που παίρνεις τηλ και σου λέει αν έχει ραντεβού   για τον επόμενο μήνα. Το ψάχνω τώρα να στο στείλω. Αυτό αφορά μόνο τα πρωινά ραντεβού αν θυμάμαι καλά. Για τα απογευματινά πρέπει να πάρεις τη γραμματεία. Οχι δεν ειχε αναμονή όταν πήγα αλλά εγώ θα σου έλεγα να βάλεις μια άδεια για να μην είσαι αγχωμενη.

Είναι τοπ επιστήμονας η κυρία Οικονομ*** , θα μείνεις πολύ ευχαριστημένη.

πρίν από 1 λεπτό , MK2012 είπε:

Λοιπόν δε χρειάζεται να έχεις ιστορικό αποβολών. Εγώ δεν είχα αποβολή κ πήγα. Υπάρχει ένα τετραψήφιο που παίρνεις τηλ κ σου λέει αν έχει ραντεβού  για τον επόμενο μήνα. Το ψάχνω τώρα να στο στείλω. Αυτό αφορά μόνο τα πρωινά ραντεβού αν θυμάμαι καλά. Για τα απογευματινά πρέπει να πάρεις τη γραμματεία. Οχι δεν ειχε αναμονή όταν πήγα αλλά εγώ θα σου έλεγα να βάλεις μια άδεια για να μην είσαι αγχωμενη.

Είναι τοπ επιστήμονας η κυρία Οικονομ*** , θα μείνεις πολύ ευχαριστημένη.

Σ' ευχαριστω για την απάντηση! Για πρωινό μπορείς να κλείσεις και μέσω internet, αλλά και από το τετραψήφιο 1566. Θα πάρω απο αύριο να ρωτήσω. Ή θα πάω απόγευμα ή θα κλείσω κάποιο πρωινό τύπου 9 για να μην ειμαι με τη ψυχή στο στόμα για τη δουλειά.

πρίν από 10 λεπτά , Anastasia14 είπε:

Στην Κ.Λευκου έχεις πάει??? Είναι Θεσσαλονίκη 

πρίν από 1 λεπτό , Anastasia14 είπε:

Σ' ευχαριστω για την απάντηση! Για πρωινό μπορείς να κλείσεις και μέσω internet, αλλά και από το τετραψήφιο 1566. Θα πάρω απο αύριο να ρωτήσω. Ή θα πάω απόγευμα ή θα κλείσω κάποιο πρωινό τύπου 9 για να μην ειμαι με τη ψυχή στο στόμα για τη δουλειά.

Μπράβο σε αυτό είχα πάρει κ είχα κλείσει πρωινό 2 φορές. Ξαναπήγα τώρα με την εγκυμοσύνη να κάνω επαναληπτικές εξετάσεις. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 7 λεπτά , MK2012 είπε:

Μπράβο σε αυτό είχα πάρει κ είχα κλείσει πρωινό 2 φορές. Ξαναπήγα τώρα με την εγκυμοσύνη να κάνω επαναληπτικές εξετάσεις. 

Απ΄ ό,τι καταλαβαίνω από τη διαθεσιμότητα των πρωινών ραντεβού, τα βάζουν με απόσταση 1 ώρας μεταξύ τους αν επιλέξεις ότι πας πρώτη φόρα, οπότε λογικά δε θα έχει όντως μεγάλη αναμονή.

Just now, kate82 είπε:

Είναι εξαιρετική αν είσαι από Θεσσαλονίκη δεν χάνεις κάτι να κλείσεις ένα ραντεβού 

Ναι, την έχω ακούσει! Βρίσκομαι Αθήνα, πρέπει βεβαια να κάνει και εξ αποστάσεως ραντεβού έχω διαβάσει. Σ' ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία πάντως :)

2 ώρες πρίν, Anastasia14 είπε:

Απ΄ ό,τι καταλαβαίνω από τη διαθεσιμότητα των πρωινών ραντεβού, τα βάζουν με απόσταση 1 ώρας μεταξύ τους αν επιλέξεις ότι πας πρώτη φόρα, οπότε λογικά δε θα έχει όντως μεγάλη αναμονή.

Ναι, την έχω ακούσει! Βρίσκομαι Αθήνα, πρέπει βεβαια να κάνει και εξ αποστάσεως ραντεβού έχω διαβάσει. Σ' ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία πάντως :)

Νομίζω έχει ιατρείο και στην Αθήνα κάτι τέτοιο θυμάμαι πάντως δεν είναι μόνο Θεσσαλονίκη 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...