Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, ek3001 είπε:

Μην πτοείσαι...καταλαβαίνω κι εγω απο 01/2025 ξεκίνησα και ακόμη...είναι λάθοσ μας ότι πιστευουμε ότι θα συμβεί με την πρωτη γιατί έτσι το περνάνε οι γιατροί...υπομονη και πολυ καλή τυχη μας ευχομαι!

Καλέ δεν πιστεύω ότι θα συμβεί με την πρώτη.. Θα πάω ήδη για την πέμπτη μου εμβρυομεταφορά. Στην τρίτη έμεινα έγκυος και έκανα τον γιο μου. Ακολούθησε μια αποτυχημένη εμβρυομεταφορά τον Μάρτιο, μια φυσιολογική σύλληψη τον Μάιο που παλινδρόμησε και έκανα απόξεση, και τώρα ετοιμαζόμασταν ξανά αλλά πήραμε αναβολή. Απλώς στεναχωριέμαι γιατί πέρασε ένας χρόνος πια και ακόμα τίποτα. Ήλπιζα να τα έχουμε καταφέρει μέχρι τώρα...

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

κοριτσια sosssssssss εχασε τ φαρμακειο τ χαρτι της επιτροπης εξωσωματικης....κ πρεπει μεχρι παρασκευη ν παρω τ φαρμακα

πρίν από 4 λεπτά , mariamik είπε:

κοριτσια sosssssssss εχασε τ φαρμακειο τ χαρτι της επιτροπης εξωσωματικης....κ πρεπει μεχρι παρασκευη ν παρω τ φαρμακα

τι κάνω????????

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , mariamik είπε:

τι κάνω????????

Αυριο πρωί πρωί θα παρεις τηλέφωνο στην επιτροπή που πέρασες Κ θα ζητήσεις αντίγραφο . 

το αντιγραφο θα τ δεχτουνε??????

πρίν από 9 λεπτά , linaa είπε:

Αυριο πρωί πρωί θα παρεις τηλέφωνο στην επιτροπή που πέρασες Κ θα ζητήσεις αντίγραφο . 

τ αντιγραφο θα τ δεχτουνε?

πρίν από 3 λεπτά , mariamik είπε:

το αντιγραφο θα τ δεχτουνε??????

τ αντιγραφο θα τ δεχτουνε?

Κάλε ψυχραιμία . Σκέψου λογικά είναι αντίγραφο απτήν υπηρεσία όλα τα χαρτιά έχουν αντίγραφα . Άμα τα χάσουμε δεν πεθαίνουμε 

Just now, linaa είπε:

Κάλε ψυχραιμία . Σκέψου λογικά είναι αντίγραφο απτήν υπηρεσία όλα τα χαρτιά έχουν αντίγραφα . Άμα τα χάσουμε δεν πεθαίνουμε 

Just now, linaa είπε:

ασεε με επιασε πανικος τελευταια στιγμη....λεω μηπως απο τ φαρμακειο τ εοπυ δεν τ δεχτουνε...πρωι πρωι θ παρω τηλ στην επιτροπη

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , mariamik είπε:

ασεε με επιασε πανικος τελευταια στιγμη....λεω μηπως απο τ φαρμακειο τ εοπυ δεν τ δεχτουνε...πρωι πρωι θ παρω τηλ στην επιτροπη

Ε όλα τα στραβά τελευταία στιγμή συμβαίνουν αλλά μην ανχωνεσε θα τους πεις ότι βιάζεστε να στο στέιλουν αμέσως 

Τα αντίγραφα είναι κανονικά σφραγισμένα όπως το πρωτότυπο μην ανχωνεσε . 

23 ώρες πρίν, mariamik είπε:

τι κάνω????????

λογικα επειδή ειναι φάρμακα υψηλου κόστους μπες στον φακελο υγειας σου μεσω gov και εκει υπάρχουν αποτελεσματα επιστροπων για φαρμακα θα μπεις αν θυμαμαι καλα στις εγκρισεις και θα κατεβασεις το αρχειο ξανα, αν δεν εχεις φακελο υγειας ψαξε το ειναι απλο λεγεται ΦΑΥ 

Καλημέρα σας και από μένα,

Έχω ξεκινήσει εδώ και δύο μέρες την διέγερση ωοθηκών για την πρώτη μου προσπάθεια εξωσωματικής με pgtA.

Προς το παρόν, δεν νιώθω κάτι , κάνω ενέσεις puregon, τι να περιμένω γενικά;;; Σήμερα έκανα και τις πρώτες ορμονικές εξετάσεις και περιμένω...

• Ευχή 3

ΓΕΙΑ ΣΟΥ! εγώ δεν ένιωθα ΄τιποτα όταν τις έκανα... και έπαιρνα και μεγάλη δόση...300 IU ...οπότε ελπίζω κι εσύ να μην το καταλάβεις...πολυ καλή επιτυχία! ελπίζω να είναι η πρώτη και η τελευταία σου! σε ποιο κέντρο έισαι?

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 6 λεπτά , mariamik είπε:

κοριτσια με αμη 0,4 και fsh 14 ποσα ωαρια ν περιμενω στην διεγερση 2-3?37 χρονών

Εγώ με ίδια αμή 7 χρόνια μεγαλύτερη σου είχα 2 βλαστοκύστες από 10 ωοθυλάκια που βλέπαμε,μια χαρά θα πας είσαι μικρή και θα έχεις καλή ποιοτητα αυτό είναι το πιο σημαντικό 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 6 λεπτά , mariamik είπε:

κοριτσια με αμη 0,4 και fsh 14 ποσα ωαρια ν περιμενω στην διεγερση 2-3?37 χρονών

Έχουμε τα ίδια ακριβώς νούμερα και είμαι λίγο μικρότερη αλλά δεν έχει σημασία. Σε κανονική διεγερση είχα καταφέρει μέχρι 3 ωάρια. Αλλά κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός. Έχω ακούσει για κοπέλες με εξίσου χαμηλή ΑΜΗ που είχαν καταφέρει περισσότερα γιατί είχε ανταποκριθει καλύτερα ο οργανισμός. Καλη επιτυχία εύχομαι. 

Just now, isavela81 είπε:

Εγώ με ίδια αμή 7 χρόνια μεγαλύτερη σου είχα 2 βλαστοκύστες από 10 ωοθυλάκια που βλέπαμε,μια χαρά θα πας είσαι μικρή και θα έχεις καλή ποιοτητα αυτό είναι το πιο σημαντικό 

Ακριβώς αυτό εννοώ πως κάθε οργανισμός ανταποκρίνεται διαφορετικά! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 10 λεπτά , isavela81 είπε:

10 οωθυλάκια σε μία διέγερση?

πρίν από 10 λεπτά , MK2012 είπε:

Έχουμε τα ίδια ακριβώς νούμερα και είμαι λίγο μικρότερη αλλά δεν έχει σημασία. Σε κανονική διεγερση είχα καταφέρει μέχρι 3 ωάρια. Αλλά κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός. Έχω ακούσει για κοπέλες με εξίσου χαμηλή ΑΜΗ που είχαν καταφέρει περισσότερα γιατί είχε ανταποκριθει καλύτερα ο οργανισμός. Καλη επιτυχία εύχομαι. 

Ακριβώς αυτό εννοώ πως κάθε οργανισμός ανταποκρίνεται διαφορετικά! 

και απο τα 3 γονιμοποιηθηκαν όλα?με αυτην την αμη καλυτερα να μαζεψω και μετα εμβρυομεταφορα νομίζω?

πρίν από 38 λεπτά , mariamik είπε:

Εγώ με amh 0.38 πριν 11 μήνες και fsh μια φορά μόνο μετρημενη στο 13 και τις υπολοιπες κατω απο 12 πάντα, αλλά στα 29, εχω μεγάλη αποκλιση στην ανταποκριση. 'Εχω δώσει 2 ωαρια που δεν εγινε κανενα βλαστοκυστη, σε επομενη διεγερση ειχα 4 ωαρια με 4 βλαστοκυστες ποικιλων ποιοτητων. Τελευταια ειχα 2 ανωορρηκτικούς κύκλος σερι και μετα εκανα διεγερση και εδωσα 6 ωαρια με 2 βλαστοκυστες 5ης ημερας 4ΑΑ και 3ΑΑ. Εμείς βεβαια εχουμε και πολυ πολυ δυσκολο σπερμα. Γενικα εγώ καταλαβαινω, από προσωπική εμπειρία, ότι στη χαμηλή amh τα πραγματα ειναι απρόβλεπτα και πρέπει να πετυχεις τον καλο κυκλό.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...