Quantcast
Jump to content
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Μακάρι κορίτσι μου αυτήν την φορά να πάνε όλα καλά μέχρι τέλους , περισσότερο άγχος από κάθε φορά έχω !!! Από το στόμα σου και στου Θεού το αυτί !!! 

ΣτήριξεΚοινωνικές Δράσεις

Ολα καλά θα πάνε κορίτσι μου !!! Στο εύχομαι από την καρδιά μου 🙏🏼 να έχεις πίστη🙏🏼🙏🏼

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

πρίν από 16 λεπτά , mariamik είπε:

10 οωθυλάκια σε μία διέγερση?

και απο τα 3 γονιμοποιηθηκαν όλα?με αυτην την αμη καλυτερα να μαζεψω και μετα εμβρυομεταφορα νομίζω?

Οχι είχε γονιμοποιηθεί 1 κ είχαμε 1 βλαστοκυστη. Αλλα γενικά εγώ δύσκολα έχω βλαστοκυστες. Θα έλεγα να μη προτρέχεις, δες πρώτα πως ανταποκρίνεται ο οργανισμός σου. Αν ένα πράγμα έμαθα με τις εξωσωματικές είναι πως δε μπορείς να προγραμματίσεις, είναι απρόβλεπτη διαδικασία.

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , MK2012 είπε:

Οχι είχε γονιμοποιηθεί 1 κ είχαμε 1 βλαστοκυστη. Αλλα γενικά εγώ δύσκολα έχω βλαστοκυστες. Θα έλεγα να μη προτρέχεις, δες πρώτα πως ανταποκρίνεται ο οργανισμός σου. Αν ένα πράγμα έμαθα με τις εξωσωματικές είναι πως δε μπορείς να προγραμματίσεις, είναι απρόβλεπτη διαδικασία.

Just now, mariamik είπε:
πρίν από 3 λεπτά , MK2012 είπε:

ξεκινάω Δευτέρα αλλα ειπα στο γιατρο καλυτερα να μαζεψω 4 βλαστοκυστες γιατι δεν ξερεις τι μπορει να γινει και ειδικα με τετοια αμη

Θα συμφωνήσω απόλυτα! Εντελώς απρόβλεπτη διαδικασια και πολλές φορές με τεραστια σκαμπανευάσματα. Το πας γενικα βήμα βήμα και όσο μπορείς δε χανεις την ελπιδα και την πίστη σου.

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα σε όλες,

Επαναλαμβάνω την ερώτηση σε αυτό το θέμα συζητησης μήπως το δουν πιο πολλες .

Ειχε καμία κοπέλα συνεχόμενες κράμπες περιόδου 2 μερες μετά την εμβρυομεταφορα; Απ’όσα έχω διαβάσει οι περισσότερες είχαν απλά αραιά και που κάποια πονάκια και όχι τέτοιας διάρκειας.

πρίν από 10 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλημέρα σε όλες,

Ειχε καμία κοπέλα συνεχόμενες κράμπες περιόδου 2 μερες μετά την εμβρυομεταφορα; Απ’όσα έχω διαβάσει οι περισσότερες είχαν απλά αραιά και που κάποια πονάκια και όχι τέτοιας διάρκειας.

Η κράμπες είναι απολύτως φυσιολογικές μετά την ετ  μπορεί να είτε από τα χάπια είτε από την εμφύτευση !!! Εγώ προσωπικά είχα κράμπες και στις 4 ετ όπου στις δύο είχα μείνει και έγκυος !!

καλή επιτυχία !!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 13 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλημέρα σε όλες,

Έκανες ετ κοριτσι μου?!

πρίν από 3 λεπτά , Blu24 είπε:

Η κράμπες είναι απολύτως φυσιολογικές μετά την ετ  μπορεί να είτε από τα χάπια είτε από την εμφύτευση !!! Εγώ προσωπικά είχα κράμπες και στις 4 ετ όπου στις δύο είχα μείνει και έγκυος !!

καλή επιτυχία !!

Σε ευχαριστώ 🙏 
Με έχει πιάσει από εχθές και δεν έχουν σταματήσει. Δεν είναι πώς έχω κατά διαστήματα, έχω μόνιμα ένα σφίξιμο. Μιλώντας με τη μαία, μου είπε πως μπορεί να είναι κύηση αλλά μπορεί και περίοδος. Κάνεις δε ξέρει. Επειδή και στη προηγούμενη εμβρυομεταφορα που δε πήγε καλά είχα κράμπες, αλλά όχι τόσο νωρίς, είμαι λίγο αρνητικά προδιατεθειμένη.. 

πρίν από 3 λεπτά , Anastasia14 είπε:

Έκανες ετ κοριτσι μου?!

Ναι ναι, έκανα 🤞🏻

• Ευχή 7

πρίν από 2 λεπτά , MK2012 είπε:

Σε ευχαριστώ 🙏 
Με έχει πιάσει από εχθές και δεν έχουν σταματήσει. Δεν είναι πώς έχω κατά διαστήματα, έχω μόνιμα ένα σφίξιμο. Μιλώντας με τη μαία, μου είπε πως μπορεί να είναι κύηση αλλά μπορεί και περίοδος. Κάνεις δε ξέρει. Επειδή και στη προηγούμενη εμβρυομεταφορα που δε πήγε καλά είχα κράμπες, αλλά όχι τόσο νωρίς, είμαι λίγο αρνητικά προδιατεθειμένη.. 

Ναι ναι, έκανα 🤞🏻

Χαίρομαι τόσο πολύ! Ελπίζω να ειναι η τυχερη σου και να σταματήσει εδώ η ταλαιπωρία για εσάς! Σου στέλνω όλη μου τη θετικη ενέργεια! Θες να μας πεις τι βάλατε?

Εγώ κορίτσια έμαθα σημερα πως αποκτησαμε δυο νέες βλαστοκυστες 4ΑΑ και 3ΑΑ και μου φαίνεται σα ψέμα μετά από τόσες απογοητεύσεις. Πλέον εχουμε 6 συνολο και νιώθω πως έχω ελπίδα..

• Μου αρέσει 3
  • Καλή τύχη! 1
  • Ευχή 1
  • Λουλούδια 3

Σε ευχαριστώ 🙏 

Ναι ναι, έκανα 🤞🏻

Να σκέφτεσαι θετικά !!! Ότι καλύτερο μπορούσες να κάνεις εσύ το έκανες και με το παρά πάνω !!  Τώρα δεν είναι στο χέρι σου !!! Να είσαι ήρεμη και εύχομαι ολόψυχα να είναι λόγω εμφύτευσης !!!🙏🏼

• Μου αρέσει 2

Just now, Blu24 είπε:

Να σκέφτεσαι θετικά !!! Ότι καλύτερο μπορούσες να κάνεις εσύ το έκανες και με το παρά πάνω !!  Τώρα δεν είναι στο χέρι σου !!! Να είσαι ήρεμη και εύχομαι ολόψυχα να είναι λόγω εμφύτευσης !!!🙏🏼

Μακάρι ! Ο,τι είναι τώρα .. !

• Ευχή 1

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , Anastasia14 είπε:

Χαίρομαι τόσο πολύ! Ελπίζω να ειναι η τυχερη σου και να σταματήσει εδώ η ταλαιπωρία για εσάς! Σου στέλνω όλη μου τη θετικη ενέργεια! Θες να μας πεις τι βάλατε?

Εγώ κορίτσια έμαθα σημερα πως αποκτησαμε δυο νέες βλαστοκυστες 4ΑΑ και 3ΑΑ και μου φαίνεται σα ψέμα μετά από τόσες απογοητεύσεις. Πλέον εχουμε 6 συνολο και νιώθω πως έχω ελπίδα..

Μπράβο κοπέλα μου ! Μια χαρά ελπίδες έχεις μικρή κοπέλα, αν είναι δυνατόν!

Μια έβαλα εγώ, είπα να το πάω σιγά σιγά διότι δε κάνουμε εύκολα έμβρυα.  Αν δε προχωρησει , θα κάνω 1-2 ωοληψιες (ή και καμια) και θα προχωρήσω σε νέα ετ.

Just now, Anastasia14 είπε:

Πωπω, σαν εμένα σκέφτεσαι κι εσυ! :P κι εγώ τα ίδια λέω!

Απλά σκέφτομαι ρεαλιστικά , δε μπορώ να κάνω κάτι σε αυτή τη φάση. Εχω υπερβεί δυνατοτήτων. Αν κάτσει έκατσε. 

πρίν από 1 λεπτό , MK2012 είπε:

Μπράβο κοπέλα μου ! Μια χαρά ελπίδες έχεις μικρή κοπέλα, αν είναι δυνατόν!

Μια έβαλα εγώ, είπα να το πάω σιγά σιγά διότι δε κάνουμε εύκολα έμβρυα.  Αν δε προχωρησει , θα κάνω 1-2 ωοληψιες (ή και καμια) και θα προχωρήσω σε νέα ετ.

Απλά σκέφτομαι ρεαλιστικά , δε μπορώ να κάνω κάτι σε αυτή τη φάση. Εχω υπερβεί δυνατοτήτων. Αν κάτσει έκατσε. 

Ναι, μικροδείχνω κιόλας λιγάκι, και οπότε πάω στο κέντρο με κοιτάνε τα υπόλοιπα ζευγαρια καλά καλά 😂

Έχεις υπερβει και με το παραπάνω. Σου ευχομαι με όλη μου τη ψυχη να πάνε όλα καλά! 

• Ευχαριστώ 1

γεια σου! σου ευχομαι να πετύχει μεσα απο την καρδια μου! εγω δεν έιχα κραμπες αλλα δεν έχει καμμια σημασία νομιζω...όυτε στην περίοδο έχω όυτε σε καμμία σύλληψη είχα...οπότε προσπάθησε να μην το σκέφτεσαι αρνητικά και ότι βγει...καταλαβαίνω την κουρασή σου...

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, MK2012 είπε:

Καλημέρα σε όλες,

Εγώ είχα κράμπες περιόδου αλλά πολύ δυνατές. Χειρότερα από περίοδο στην ένταση του πόνου. Και εντοπίζονταν και πολύ έντονα στις ωοθήκες. Για μένα είναι πολύ θετικό σημάδι. Δείχνει ότι κάτι γίνεται. Τις ένιωσα στην πρώτη μου εμβρυομεταφορά αλλά τελικά πήρα αρνητική χοριακή, οπότε μάλλον είχα εμφύτευση αλλά δεν προχώρησε. Τις ένιωσα και στην τρίτη εμβρυομεταφορά και είχα δίδυμα. Σου εύχομαι από καρδιάς καλή επιτυχία και να έρθει το μωράκι σας!

Α και ξέχασα να πω. Και τις δύο φορές μου είχαν κρατήσει δύο μέρες. Και μετά υποχώρησαν και ήρθαν άλλα συμπτώματα.

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

• CoffeeMaker locked and unpinned this topic
Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...