Quantcast
Jump to content
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Μακάρι κορίτσι μου αυτήν την φορά να πάνε όλα καλά μέχρι τέλους , περισσότερο άγχος από κάθε φορά έχω !!! Από το στόμα σου και στου Θεού το αυτί !!! 

ΣτήριξεΚοινωνικές Δράσεις

Ολα καλά θα πάνε κορίτσι μου !!! Στο εύχομαι από την καρδιά μου 🙏🏼 να έχεις πίστη🙏🏼🙏🏼

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

7 minutes ago, MK2012 said:

Καλησπέρα!! Κορίτσια έχω καλά νέα!! Βγήκε θετική η χοριακη μου !!! Δε το πιστεύω !!!! 

Μπράβο συγχαρητήρια!!!!! Τέλεια νέα!!!! Εύχομαι μια τελειομηνη κυηση!

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

1 hour ago, MK2012 είπε:

Καλησπέρα!! Κορίτσια έχω καλά νέα!! Βγήκε θετική η χοριακη μου !!! Δε το πιστεύω !!!! 

Ζητωωωωωωω!!!!! Στο είπα???????? οοοοοχι πεσ!!! στο είπα?????? Αχ μπράβο κοπέλα μου χάρηκα παρά πολύ για εσένα!!!!!εύχομαι όλα με το καλό όλα και τώρα λίγο προσοχή μόνο σε παρακαλώ💖

• Μου αρέσει 3

πρίν από 9 λεπτά , karlajo είπε:

Ζητωωωωωωω!!!!! Στο είπα???????? οοοοοχι πεσ!!! στο είπα?????? Αχ μπράβο κοπέλα μου χάρηκα παρά πολύ για εσένα!!!!!εύχομαι όλα με το καλό όλα και τώρα λίγο προσοχή μόνο σε παρακαλώ💖

Η αλήθεια είναι μου το είπες! 🤣 Τώρα έχω την αγωνία της επόμενης χοριακης οπότε ακόμα είμαι επιφυλακτική αλλά ρε παιδιά, έχω περάσει τα πάνδεινα. Δλδ πραγματικά μακάρι να μου πάει καλά! 
Οι κράμπες συνεχίζουν χαμηλά κ πόνος στη μέση! 
Επισης σήμερα 9η μέρα μετά την ετ η χοριακη είναι 131. Θεωρώ είναι ικανοποιητική..

Τωρα όσον αφορά στην προσοχή … έκατσα κάποιες μέρες εκτός γραφείου αλλά δε γίνεται άλλο πρέπει να ξαναπάω.. Σκέφτομαι απλά αν πάνε όλα καλά και στα επόμενα στάδια να ζητήσω μόνιμη τηλεργασία. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 1 λεπτό , MK2012 είπε:

Η αλήθεια είναι μου το είπες! 🤣 Τώρα έχω την αγωνία της επόμενης χοριακης οπότε ακόμα είμαι επιφυλακτική αλλά ρε παιδιά, έχω περάσει τα πάνδεινα. Δλδ πραγματικά μακάρι να μου πάει καλά! 
Οι κράμπες συνεχίζουν χαμηλά κ πόνος στη μέση! 
Επισης σήμερα 9η μέρα μετά την ετ η χοριακη είναι 131. Θεωρώ είναι ικανοποιητική..

Τωρα όσον αφορά στην προσοχή … έκατσα κάποιες μέρες εκτός γραφείου αλλά δε γίνεται άλλο πρέπει να ξαναπάω.. Σκέφτομαι απλά αν πάνε όλα καλά και στα επόμενα στάδια να ζητήσω μόνιμη τηλεργασία. 

όλα καλά θα σου πάνε θα το δεις και το νούμερο της χοριακης είναι μια χαρά πάμε για διπλασιασμούς τώρα!καλό σημάδι οι κράμπες είχα και εγώ φουλ όλο τον πρώτο μήνα!!Επειδή και εγώ δουλευα από την ετ κ μετά και ακόμα και τώρα 9-10 ώρες την ημέρα πρόσεχε μόνο στο σκύψιμο να σκύβεις λυγίζοντας τα γόνατα δηλαδή , να μην κουβαλάς βάρος ακόμα και βαριά τσάντα και γενικά όσο μπορείς να μην νευριάζεις!Ξέρω δύσκολο αλλά......

• Μου αρέσει 1

πρίν από 1 λεπτό , karlajo είπε:

όλα καλά θα σου πάνε θα το δεις και το νούμερο της χοριακης είναι μια χαρά πάμε για διπλασιασμούς τώρα!καλό σημάδι οι κράμπες είχα και εγώ φουλ όλο τον πρώτο μήνα!!Επειδή και εγώ δουλευα από την ετ κ μετά και ακόμα και τώρα 9-10 ώρες την ημέρα πρόσεχε μόνο στο σκύψιμο να σκύβεις λυγίζοντας τα γόνατα δηλαδή , να μην κουβαλάς βάρος ακόμα και βαριά τσάντα και γενικά όσο μπορείς να μην νευριάζεις!Ξέρω δύσκολο αλλά......

Αυτό για τα νεύρα δύσκολο 🤣 Εν τω μεταξυ μου είπε η μαία να πάρω μαγνήσιο για τις κράμπες κ θα βοηθήσει. Είχες πάρει κ εσύ;

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , MK2012 είπε:

Αυτό για τα νεύρα δύσκολο 🤣 Εν τω μεταξυ μου είπε η μαία να πάρω μαγνήσιο για τις κράμπες κ θα βοηθήσει. Είχες πάρει κ εσύ;

Αυτό με τα νεύρα πίστεψε με πολυυυυ δύσκολο ααχχαχαχαχ εγώ έπαιρνα έτσι κ αλλιώς μαγνήσιο από πριν γενικά αλλά δεν είδα καμία διαφορά να σου πω την αλήθεια...έτσι θα τη βγάλεις τώρα ...επίσης φειδωλά με τα ντεπόν παναντολ παρακαλώ!Ότι μου έλεγαν και εμένα σου λεω😂

πρίν από 3 λεπτά , karlajo είπε:

Αυτό με τα νεύρα πίστεψε με πολυυυυ δύσκολο ααχχαχαχαχ εγώ έπαιρνα έτσι κ αλλιώς μαγνήσιο από πριν γενικά αλλά δεν είδα καμία διαφορά να σου πω την αλήθεια...έτσι θα τη βγάλεις τώρα ...επίσης φειδωλά με τα ντεπόν παναντολ παρακαλώ!Ότι μου έλεγαν και εμένα σου λεω😂

Προσπάθησα να πάρω buscopan που μου είπε η μαία αλλά δε κάνει τπτ απολύτως! Ντεπόν ίσως αν τα δω πολύ σκούρα. Μωρέ τις κράμπες τις αντέχω σχετικά , αρκεί να μην είναι ανησυχητικές ενδείξεις. Για να δούμε πως θα πάει τώρα..

• Ευχή 1

πρίν από 7 λεπτά , MK2012 είπε:

Μπράβο κορίτσι μου ήταν δίκαιο Κ έγινε πράξη!! Όλα καλά θα πάνε !!! Για τις κράμπες όσο μπορείς ξεκούραση γενικά σε αυτή την φάση είναι φυσιολογικές εντελώς !!! Στην επόμενη χοριακη κάνε Κ μια προγεστερόνη εξέταση . 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Μπράβο κορίτσι μου ήταν δίκαιο Κ έγινε πράξη!! Όλα καλά θα πάνε !!! Για τις κράμπες όσο μπορείς ξεκούραση γενικά σε αυτή την φάση είναι φυσιολογικές εντελώς !!! Στην επόμενη χοριακη κάνε Κ μια προγεστερόνη εξέταση . 

Σε ευχαριστώ!!! Καλά ακόμα δε το πιστεύω!

Ναι θα πω στο γιατρό μήπως κάνω και προγεστερόνη ! Για την ώρα συνεχίζω την αγωγή μου κανονικά !

2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Μπράβο!!! Εύχομαι να συνεχίσει να ανεβαίνει όπως πρέπει και να πάνε όλα καλά!! Σου στέλνω μια μεγάλη αγκαλιά, χάρηκα πολυ με τα νέα σου.

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Just now, Anastasia14 είπε:

Μπράβο!!! Εύχομαι να συνεχίσει να ανεβαίνει όπως πρέπει και να πάνε όλα καλά!! Σου στέλνω μια μεγάλη αγκαλιά, χάρηκα πολυ με τα νέα σου.

Κορίτσι μου σε ευχαριστώ! Μακάρι να πάνε όλα κατ’ευχην!! Σου εύχομαι τα καλύτερα μέσα από την καρδιά μου 

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 12 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι θα πω στο γιατρό μήπως κάνω και προγεστερόνη ! Για την ώρα συνεχίζω την αγωγή μου κανονικά !

Είσαι έγκυος οι κόποι κάποια στιγμή αποφέρουν καρπούς !!! Είσαι το παράδειγμα όταν καποια πράγματα τα πάρεις με την σειρά Κ κανείς την προσπάθεια σου σοβαρά κάποια στιγμή θα τα καταφέρεις ..

• Μου αρέσει 6

2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Συγχαρητήρια κοριτσάκι! Όσο για τις κράμπες εγώ συστήνω ξεκούραση. Οπότε νιώθεις έτσι, να ξαπλώνεις. Μην ξεχνάς, η εγκυμοσύνη από εμβρυομεταφορά δεν είναι σαν μια φυσιολογική κύηση. Υποστηρίζεται φαρμακευτικά. Οπότε ιδιαίτερη προσοχή και προφύλαξη μέχρι να κόψεις τα φάρμακα! Οπλισου με υπομονή! Ένα υπέροχο ταξίδι ξεκινά!

• Μου αρέσει 2

πρίν από 57 λεπτά , MK2012 είπε:

Συγχαρητήρια κορίτσι μου!!! Να συνεχίσουν όλα καλά έως το τέλος!! Χαρήκαμε πολύ όλες εδώ μέσα😍😍🎉🎉🎉

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• CoffeeMaker locked and unpinned this topic
Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...