Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 hours ago, ek3001 said:

Οκ τώρα κατάλαβα…κάθε κύκλος και διαφορετικός…η orgalutran εμποδίζει την ωορρηξία ουσιαστικά για να μην τα χάσεις 

εγώ την έκανα κάθε φορά μια μερα πριν την Ovitrelle είτε σε φυσικό είτε σε κύκλο με διέγερση κανονική…

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

πρίν από 2 λεπτά , karlajo είπε:

Εγώ ψηφιζω κύηση 🤞🏼🤞🏼

Και εγώ θα ήθελα αλλά ποτέ δε ξέρεις. Είναι κουλα τα συμπτώματα, συμβαδίζουν και με καλά και με κακά σενάρια.
Επίσης θυμίζω έβαλα ένα έμβρυο. 🤷🏻‍♀️

• Καλή τύχη! 1
  • Ευχή 1

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, MK2012 είπε:

Το Σάββατο που ξεκίνησες να πονάς, τι ημέρα ήσουν;  Οσον για τη μέση, χαμηλά με ενοχλεί, πιάνει και λεκάνη. Οπως ακριβώς στη περίοδο δλδ. Απλά είναι κάπως πιο «θαμπός» πόνος αλλά εξαντλητικός γιατί κοντεύει 2 24ωρα πλέον . Καλά και στη περίοδο εγώ γενικά δεν υποφέρω. Δλδ θα έχω κύκλους που πονάω κ κύκλους που περνάνε και δε το καταλαβαίνω. 
Θα γυρίσω και δουλειά από Δευτέρα τουλάχιστον να ξεχνιέμαι. 

Έκανα εμβρυομεταφορά Σάββατο με έμβρυα δεύτερης μέρας και ο πόνος ξεκίνησε το επόμενο Σάββατο. Από την ημέρα όμως που τα έμβρυα θα βρίσκονταν στην πέμπτη μέρα, δηλαδή από Τρίτη, είχαν ξεκινήσει τσιμπήματα. Ήξερα ότι κάτι γίνεται. Απλώς δεν ήξερα αν θα ολοκληρωθεί η εμφύτευση. Γιατί τσιμπήματα είχα σε όλες τις μέχρι τότε εμβρυομεταφορές μου όμως σταματούσαν κάποια στιγμή και κατέληγα σε αρνητική χοριακή. Εκείνη τη φορά ακολούθησε ο δυνατός πόνος. Και μετά τα υπόλοιπα που σου είπα συν αρκετό πόνο στη μέση στις αρχές, πόνο στο πλάι της λεκάνης σε βαθμό να μην μπορώ να κοιμηθώ, δυσκοιλιότητα, καούρα φοβερή ειδικά το βράδυ και πολύ φούσκωμα. Όλα αυτά πριν την χοριακή...

πρίν από 25 λεπτά , MK2012 είπε:

Και εγώ θα ήθελα αλλά ποτέ δε ξέρεις. Είναι κουλα τα συμπτώματα, συμβαδίζουν και με καλά και με κακά σενάρια.

Σου εύχομαι κορίτσι μου να είναι το μωράκι σου που σου κάνει σινιάλο! Μακάρι να πάνε όλα όπως τα επιθυμείς! 

Εμείς κορίτσια προσπαθούμε για το δεύτερο. Έκανα τον Σεπτέμβρη υστεροσκοπηση και σκρατσινγκ για να κάνω ήπια διέγερση τον Οκτώβρη και εμβρυομεταφορά φρέσκων και κατεψυγμένων. Και τελικά κόλλησα γαστρεντερίτιδα από τον μικρό μου(προφανώς αφού για τρεις συνεχόμενες μέρες καθαριζα εμετούς από το πάτωμα της κουζίνας...) και έκανα πολλούς εμετούς, δεν μπορούσα να πάρω τα χάπια μου και έτσι διακόπηκε η θεραπεία δυστυχώς. Οπότε πήραμε αναβολή. Αυτόν τον μήνα με τίποτα δεν μπορώ, επαγγελματικά έχω πήξει. Οπότε είπαμε να δοκιμάσουμε πάλι τον Δεκέμβριο και βλέπουμε. Αν σκεφτείτε ότι ξεκινήσαμε Ιανουαρίου δεν ξέρω, κάπως μου κάθεται πολύ άσχημα που κλείνουμε χρόνο και τίποτα ακόμα. Θυμίζω πως είμαι 38 φέτος...κλαψ

• Μου αρέσει 1

15 hours ago, Margeau said:

Έκανα εμβρυομεταφορά Σάββατο με έμβρυα δεύτερης μέρας και ο πόνος ξεκίνησε το επόμενο Σάββατο. Από την ημέρα όμως που τα έμβρυα θα βρίσκονταν στην πέμπτη μέρα, δηλαδή από Τρίτη, είχαν ξεκινήσει τσιμπήματα. Ήξερα ότι κάτι γίνεται. Απλώς δεν ήξερα αν θα ολοκληρωθεί η εμφύτευση. Γιατί τσιμπήματα είχα σε όλες τις μέχρι τότε εμβρυομεταφορές μου όμως σταματούσαν κάποια στιγμή και κατέληγα σε αρνητική χοριακή. Εκείνη τη φορά ακολούθησε ο δυνατός πόνος. Και μετά τα υπόλοιπα που σου είπα συν αρκετό πόνο στη μέση στις αρχές, πόνο στο πλάι της λεκάνης σε βαθμό να μην μπορώ να κοιμηθώ, δυσκοιλιότητα, καούρα φοβερή ειδικά το βράδυ και πολύ φούσκωμα. Όλα αυτά πριν την χοριακή...

Σου εύχομαι κορίτσι μου να είναι το μωράκι σου που σου κάνει σινιάλο! Μακάρι να πάνε όλα όπως τα επιθυμείς! 

Εμείς κορίτσια προσπαθούμε για το δεύτερο. Έκανα τον Σεπτέμβρη υστεροσκοπηση και σκρατσινγκ για να κάνω ήπια διέγερση τον Οκτώβρη και εμβρυομεταφορά φρέσκων και κατεψυγμένων. Και τελικά κόλλησα γαστρεντερίτιδα από τον μικρό μου(προφανώς αφού για τρεις συνεχόμενες μέρες καθαριζα εμετούς από το πάτωμα της κουζίνας...) και έκανα πολλούς εμετούς, δεν μπορούσα να πάρω τα χάπια μου και έτσι διακόπηκε η θεραπεία δυστυχώς. Οπότε πήραμε αναβολή. Αυτόν τον μήνα με τίποτα δεν μπορώ, επαγγελματικά έχω πήξει. Οπότε είπαμε να δοκιμάσουμε πάλι τον Δεκέμβριο και βλέπουμε. Αν σκεφτείτε ότι ξεκινήσαμε Ιανουαρίου δεν ξέρω, κάπως μου κάθεται πολύ άσχημα που κλείνουμε χρόνο και τίποτα ακόμα. Θυμίζω πως είμαι 38 φέτος...κλαψ

Μην πτοείσαι...καταλαβαίνω κι εγω απο 01/2025 ξεκίνησα και ακόμη...είναι λάθοσ μας ότι πιστευουμε ότι θα συμβεί με την πρωτη γιατί έτσι το περνάνε οι γιατροί...υπομονη και πολυ καλή τυχη μας ευχομαι!

1 ώρα πρίν, ek3001 είπε:

Μην πτοείσαι...καταλαβαίνω κι εγω απο 01/2025 ξεκίνησα και ακόμη...είναι λάθοσ μας ότι πιστευουμε ότι θα συμβεί με την πρωτη γιατί έτσι το περνάνε οι γιατροί...υπομονη και πολυ καλή τυχη μας ευχομαι!

Καλέ δεν πιστεύω ότι θα συμβεί με την πρώτη.. Θα πάω ήδη για την πέμπτη μου εμβρυομεταφορά. Στην τρίτη έμεινα έγκυος και έκανα τον γιο μου. Ακολούθησε μια αποτυχημένη εμβρυομεταφορά τον Μάρτιο, μια φυσιολογική σύλληψη τον Μάιο που παλινδρόμησε και έκανα απόξεση, και τώρα ετοιμαζόμασταν ξανά αλλά πήραμε αναβολή. Απλώς στεναχωριέμαι γιατί πέρασε ένας χρόνος πια και ακόμα τίποτα. Ήλπιζα να τα έχουμε καταφέρει μέχρι τώρα...

Κορίτσια έχω για πρώτη φορά μια βλαστοκύστη 5 ημερών και της κάναμε προεμφυτευτικό και βγήκε ότι είναι φυσιολογική!😱 Εμένα παρότι η ΑΜΗ μου ήταν 1,29 όταν ξεκίνησα δεν έχω καταλήξει με πάνω από 3-4 στις 3 μέρες, είχα μια ελπίδα ότι θα προχωρήσουν 2 σε βλαστοκύστες αλλά τελικά μόνο η μία έμεινε. Ωστόσο είμαι πολύ ενθουσιασμένη και τώρα μένει να δω αν θα κρατηθώ να κάνω την μεταφορά μετά τις γιορτές.. πρώτη φορά με 5 ημερών, δεν το πιστεύω... Και ελεγμένη, τι να πεις μετά αν δεν πιάσει.. Από βαθμολογία δεν τρελάθηκα αλλά οκ... πέρα από την πρώτη μου ωοληψια δεν είχα καλές βαθμολογίες.

@MK2012 και εγώ νομίζω ότι είναι θετικό σημάδι αυτή την φορά για εσένα!

• Μου αρέσει 6
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

11 hours ago, Maraki S. said:

Κορίτσια έχω για πρώτη φορά μια βλαστοκύστη 5 ημερών και της κάναμε προεμφυτευτικό και βγήκε ότι είναι φυσιολογική!😱 Εμένα παρότι η ΑΜΗ μου ήταν 1,29 όταν ξεκίνησα δεν έχω καταλήξει με πάνω από 3-4 στις 3 μέρες, είχα μια ελπίδα ότι θα προχωρήσουν 2 σε βλαστοκύστες αλλά τελικά μόνο η μία έμεινε. Ωστόσο είμαι πολύ ενθουσιασμένη και τώρα μένει να δω αν θα κρατηθώ να κάνω την μεταφορά μετά τις γιορτές.. πρώτη φορά με 5 ημερών, δεν το πιστεύω... Και ελεγμένη, τι να πεις μετά αν δεν πιάσει.. Από βαθμολογία δεν τρελάθηκα αλλά οκ... πέρα από την πρώτη μου ωοληψια δεν είχα καλές βαθμολογίες.

@MK2012 και εγώ νομίζω ότι είναι θετικό σημάδι αυτή την φορά για εσένα!

πόσο ευχαριστα νέα! μπραβο χαίρομαι τόσο πολύ...εύχομαι να είναι το ένα που όλοι ψάχνουμε!

• Μου αρέσει 1

Γεια σας κορίτσια,

την Παρασκευή έκανα εμβρυομεταφορά 2 εμβρυακια 3ης ημέρας. Μου είπαν είναι καλής ποιότητας. Τα έμβρυα ήταν φρέσκα αφού έκανα ωοληψία την Τρίτη από φυσικό κύκλο.

Παίρνω προγεστερόνη, cyclacur κ κάνω αντιπηκτικές ενέσεις. Ο,τι έκανα και πριν 3 χρόνια δηλαδή.

Ελπίζω να είμαι τυχερή κ να μπορέσω να πετύχω μια δεύτερη εγκυμοσύνη. Στα 41μισο πια με άλλον σύζυγο.

Εύχομαι όλες μας να έχουμε ευχάριστα νέα σύντομα 

• Μου αρέσει 9
  • Ευχή 1
  • Λουλούδια 3

Μπήκα να σας γράψω ότι σκέφτομαι να ξεκινήσουμε προσπάθειες για δεύτερο παιδάκι και τώρα διαβάζω ότι είμαστε πολλές! Εχω την μπουμπου μου 8 μηνών πετύχαμε με την τέταρτη εξωσωματική και σκέφτομαι να ξεκινήσω με φυσικό κύκλο σε άλλη κλινική πια στη Γερμανία γιατί μετακομίσαμε! Δεν ειχα που αλλού να το πω, συγγενείς δεν θέλω να ξέρουν, η μαμά μου είναι κατά της εξωσωματικής οπότε… τι λέτε ;;; Είναι νωρίς; 

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, κοτοπουλάκι είπε:

Γεια σας κορίτσια,

την Παρασκευή έκανα εμβρυομεταφορά 2 εμβρυακια 3ης ημέρας. Μου είπαν είναι καλής ποιότητας. Τα έμβρυα ήταν φρέσκα αφού έκανα ωοληψία την Τρίτη από φυσικό κύκλο.

Παίρνω προγεστερόνη, cyclacur κ κάνω αντιπηκτικές ενέσεις. Ο,τι έκανα και πριν 3 χρόνια δηλαδή.

Ελπίζω να είμαι τυχερή κ να μπορέσω να πετύχω μια δεύτερη εγκυμοσύνη. Στα 41μισο πια με άλλον σύζυγο.

Εύχομαι όλες μας να έχουμε ευχάριστα νέα σύντομα 

Με το καλό κορίτσι την θυμαμαι την ιστορία σου χαράς το κουράγιο σου σε δύο χρόνια άλλος σύζυγος Κ προσπάθεια για μωρό!!! Έχεις κουράγιο 20 Χρόνης τέτοιες αλλαγές 

Μπραβο

πρίν από 2 λεπτά , Stef91 είπε:

Μπήκα να σας γράψω ότι σκέφτομαι να ξεκινήσουμε προσπάθειες για δεύτερο παιδάκι και τώρα διαβάζω ότι είμαστε πολλές! Εχω την μπουμπου μου 8 μηνών πετύχαμε με την τέταρτη εξωσωματική και σκέφτομαι να ξεκινήσω με φυσικό κύκλο σε άλλη κλινική πια στη Γερμανία γιατί μετακομίσαμε! Δεν ειχα που αλλού να το πω, συγγενείς δεν θέλω να ξέρουν, η μαμά μου είναι κατά της εξωσωματικής οπότε… τι λέτε ;;; Είναι νωρίς; 

Αυτό έχει σχέση ανάλογα με εσένα Κ το παιδί αν μπορείς να τα καταφέρεις μωρό Κ εγκυμοσύνη .  Νωρίς δεν είναι ίσα ίσα που μετά από μια γέννα ο οργανισμός είναι πιο γόνιμος 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 4 λεπτά , linaa είπε:

Με το καλό κορίτσι την θυμαμαι την ιστορία σου χαράς το κουράγιο σου σε δύο χρόνια άλλος σύζυγος Κ προσπάθεια για μωρό!!! Έχεις κουράγιο 20 Χρόνης τέτοιες αλλαγές 

Μπραβο

Αυτό έχει σχέση ανάλογα με εσένα Κ το παιδί αν μπορείς να τα καταφέρεις μωρό Κ εγκυμοσύνη .  Νωρίς δεν είναι ίσα ίσα που μετά από μια γέννα ο οργανισμός είναι πιο γόνιμος 

Έτσι νιώθω και εγώ! Έτοιμη, δεν σκέφτομαι ότι θα δυσκολευτώ!! 

Διαφημίσεις

πρίν από 15 λεπτά , Stef91 είπε:

Έτσι νιώθω και εγώ! Έτοιμη, δεν σκέφτομαι ότι θα δυσκολευτώ!! 

Ε τότε όλα μια χαρά ξεκινάς Κ όλα καλα θα πανε. Τώρα πια είναι πιο εύκολα τα πράγματα 

• Μου αρέσει 2

1 ώρα πρίν, linaa είπε:

Ευτυχώς βρήκα έναν πολύ καλό άνθρωπο που αγαπάει το πρώτο μου παιδί σαν δικό του κ ο γιος μου επίσης τον αγαπάει πολύ. 

Είχα την τύχη με το μέρος μου σε αυτό.

Μακάρι τώρα ν μην ταλαιπωρηθώ όπως πριν 3-4 χρόνια. Είχα χάσει ένα εμβρυάκι, είχα μια αποτυχημένη εμβρυομεταφορά κ η τρίτη εμβρυομεταφορά ήταν η τυχερή μου. Για να δούμε τώρα..

Εσύ πώς είσαι; σε τι φάση βρίσκεσαι;

Καλησπέρα , εύχομαι σε όλες μας να κρατήσουμε σύντομα το μωράκι μας αγκαλιά . Πρώτη φορά εξωσωματική για μας μετά από χρόνια προσπαθειών,μήπως έχει καμία εμπειρία από το  κέντρο γονιμότητας στο Ηράκλειο ;

On 11/6/2025 at 10:42 PM, MK2012 said:

Κορίτσι πώς είσαι? Εύχομαι όλα να είναι καλά 

• Καλή τύχη! 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...