Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 7 ώρες πρίν, Souri είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! 

Γύρισα από υπέρηχο, όλα καλά ξεκινάμε σε αυτόν το κύκλο για προετοιμασία ετ. 

Θα με πάει με φυσικό κυκλο τελικά και χάρηκα που το πρότεινε απο μονος του γιατί ειχα σκοπό να του το προτείνω κι εγώ. Έγινε μεγάλη συζήτηση για το αν θα βάλουμε 1 ή και τις 2 βλαστοκυστες. Δεν είμαι και σίγουρη για τι βαθμούς τους, αν θυμάμαι  καλα είναι 1ΑΑ και 2ΑΒ, θα πάρουμε ενα τηλ αύριο το κέντρο να μιλήσουμε και με εμβρυολογο να μας δώσει κι αυτός τα φώτα του. Ο γιατρός λέει και τις δύο, ο συζυξ να του πάει κι εγώ θα βγω απ τα τζάμια αν κάτσουμε στο 5% που μας έδωσε ο γιατρός να πιάσουν και οι δύο. Και εννοείται δε παίζει μείωση στη προκειμένη. Εμένα όμως,  κάτι μου λέει ότι δε θα πιάσουν.. δυστυχώς και μακάρι να βγω ψεύτρα. Δε πήγε πιστεύω καλά όλη η φουρνιά..

Anyways ακρη δε βγάλαμε. Την άλλη Τετάρτη ξανά πάω για  υπέρηχο να με δει και μετά είπαμε να φύγουμε ένα 4ημερακι οι 2 μας να ξελαμπικαρουμε οπότε πιστεύω εκεί θα παρθεί η απόφαση.

Καλή αρχή κοριτσάρα μου όλα θα πάνε καλά να σκέφτεσαι θετικά ... 

Μανούλες Ιουλίου 2025 ❤️

Recommended Posts

πρίν από 25 λεπτά , GiannisP. είπε:

Έχεις απόλυτο δίκιο. Κάπως έτσι κι εγώ, δε με ένοιαζε αν θα γεννηθεί κορίτσι ή αγόρι, ακόμα και για το όνομα είχαμε πει με τη γυναίκα μου ότι θα το αποφασίσουμε οι δυο μας, αλλά όταν μάθαμε ότι έχουμε αγόρι, έγινε η συζήτηση με τον πατέρα μου και μας έδωσε την ευλογία του για το όνομα του πεθερού μου. Μεγάλο πράγμα να έχει ο άνθρωπος ανοιχτά μάτια, μεγάλη καρδιά και σωστή κρίση. 

Όσον αφορά τα της εγκυμοσύνης μιας γυναίκας, αν δε το ζούσα -και ευτυχώς όλα πάνε καλα- και αν δε διάβαζα εσάς εδώ μέσα τόσους μήνες, δε θα καταλάβαινα τίποτα... Ακόμα σκέφτομαι τη farmakotriftena,της ομάδας μας, ακόμα έχω στο μυαλό μου το θέμα με τη περίδεση των κοριτσιών εδώ μέσα. Εύχομαι όλες να είστε γερές και δυνατές. 

Ολη η διαδρομή της εγκυμοσύνης είναι που δένει ένα ζευγάρι ειδικά όταν υπάρχουν και δυσκολίες. Δεν είναι μόνο η στιγμή της γέννησης ενός παιδιού αλλά όλη η διαδρομή για την απόκτησή του. Από το 2013 παλευαμε με τον άντρα μου με την ανεξήγητη υπογονιμοτητα, με 4 αποβολές στο ενεργητικό μου, 4 σπερματεγχυσεις, 6 εξωσωματικες, άπειρες εξετάσεις, πολλά χειρουργεία, πολυ πόνο σωματικό και ψυχικό, πολλά χρήματα που δεν υπήρχαν και άφθονα. Το ότι σε λίγο αυτό το ταξίδι θα λάβει ευτυχές εύχομαι τέλος με μια 4μελη πλέον οικογενεια μου αφήνει μια ανακούφιση αλλά και μια γλυκόπικρη γεύση. Ακόμη δε μπορώ να χαρώ την ημέρα της γιορτής της γυναίκας γιατί σκέφτομαι όλες εκείνες τις γυναίκες που πονάνε.... κι εγώ έχω συνέχεια στο μυαλό μου τη Farmakotriftena...εύχομαι να έχει απαλύνει λίγο ο πόνος της. 

Ήθελα να μοιραστώ μαζί σας κάτι που διάβασα τελευταία. 

"Κάποια στιγμή θα κοιτάξεις πίσω και θα αντιληφθείς κάτι που δεν πίστευες. Θα αντιληφθείς ότι οι καλύτερες ημέρες της ζωής σου ήταν οι μέρες του άγωνα, οι μέρες της πάλης, με το μέσα αλλά και το έξω σου. Οι μέρες αυτές, όταν τις ζεις μοιάζουν με κόλαση. Όταν όμως τις βλέπεις από μακριά, όλα αλλάζουν. Εκείνες τις μέρες να τις κρατάς σαν μετάλλιο στο λαιμό σου. Εκείνες οι μέρες, σου δίδαξαν πως η εσωτερική σου δύναμη μπορεί να υπερβεί κάθε δυσκολία, κάθε αναποδιά, κάθε κακό. Και να σαι τώρα, έχοντας ξεπεράσει ο, τι θεωρούσες αξεπέραστο. Το μόνο που έμεινε, ήταν ένα σημαντικό δίδαγμα γραμμένο σε ένα κομμάτι χαρτί, και κάθε φορά που το ανοίγεις, θα γράφει. " Το ξεπέρασες και θα το ξανακάνεις αν χρειαστεί". "

• Μου αρέσει 6

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα σε όλους... Είχα να μπω μέρες... Δεν ξέρω από πού να αρχίσω...

Το κουτί baby space το έχω πάρει σε όλα κ επίσης μπορείτε να το κάνετε κ για τον μπαμπά...χθες ότι ήρθε το ένα κ περιμένουμε κ του άντρα μου... Δεν έχουν δώσει από κάποια άλλη εταιρεία δείγματα στην ίδια φάση με αυτό το κουτί...

Γιάννη... Συγκινήθηκα πολύ με τον μπαμπάς σου... Πόσο υπέροχος άνθρωπος πρέπει να είναι? Μπράβο του...❣️

Κ εγώ δεν είμαι της άποψης να βγάζουμε από παππούδες... Μου αρέσουν τα άσχετα ονόματα... Ωστόσο ο άντρας μου είναι της άλλης άποψης... Το 1ο μας βγάλαμε τον πεθερό... Το 2ο διπλό ταγμένο... Κ τώρα το 3ο τον μπαμπά μου  με ένα 2ο επίσης άσχετο... Εμείς κάνουμε κ ονοματοδοσία κατευθείαν μετά την γένναεσω gov... Το είχα ξανά αναφέρει κάπου...οπότε μετά μένει μόνο η δήλωση της βάπτισης...

Εγώ χάθηκα λίγο,ήμουν χαλιά... δυσφορία...έχουν γυρίσει λίγοι εμετοί...πολλές καούρες...νιώθω λες κ είμαι δράκος...πολλή εξάντληση...

Στην γιορτή της μητέρας κάναμε κ την φωτογράφιση εγκυμοσύνης... Επίσης κουράστηκα πολύ κ έκανα αρκετές παύσεις... Τουλάχιστον όμως βγήκαν ωραίες...

• Μου αρέσει 6

Έχω δύο ψυχούλες στον ουρανό 👼👼...κ δύο στην αγκαλιά μου...❤️❤️👫

Καλησπέρα! Πώς είστε? Οποία κοπέλα γεννήσει στο ιασω Αττικής,  μπορεί να μου πει τι χαρτιά χρειαζόμαστε κατά την εισαγωγή και το χαρτιά χρειαζόμαστε για την δήλωση των μωρών στο ληξιαρχείο?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων 💛💛

πρίν από 46 λεπτά , Elenaki2000 είπε:

Καλησπέρα! Πώς είστε? Οποία κοπέλα γεννήσει στο ιασω Αττικής,  μπορεί να μου πει τι χαρτιά χρειαζόμαστε κατά την εισαγωγή και το χαρτιά χρειαζόμαστε για την δήλωση των μωρών στο ληξιαρχείο?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων 💛💛

Καλως την! Το ιασω τα εχει ανεβασμενα στο σαιτ το τι χρειαζεται. Γραψε στο γκουγκλ «δικαιολογητικα ιασω» κ θα στο βγαλει! εγω θα γεννησω αρχες ιουνιου οποτε θα σου πω αν γεννησεις πιο μετα. 

Ο γυναικολογος μου θελει να το παμε 4-5 μερες πιο μετα τον τοκετο γιατι θεωρει οτι 36+1 ειναι λιγο επικινδυνο εφοσον ειναι και αγορακι. Νταξει, συμφωνω κατα βαση, αλλα εχω περασει πολυ δυσκολα στην πρωτη ατυχη εγκυμοσυνη μου (δε θα πω λεπτομερειες, απλως μονο οτι ηταν πολυ προχωρημενη η κυηση) και δεν ξερω αν αντεχω ψυχολογικα. Ιδωμεν, θα το σκεφτω…. Αυριο γινομαι 33βδ.

Οσον αφορα στα ονοματα, η κορη μου πηρε το ονομα της μαμας μου η οποια χαθηκε 2.5 μηνες μετα την γεννηση. 
Ο μπαμπας μου χαθηκε 2.5 μηνες μετα τη μαμα. Τα τραγικα στην ολη υποθεση, αν κ δεν ειμαι αυτου του στυλ, ειναι οτι η συλληψη της κορης μου εγινε την ημερα της γιορτης της μαμας μου, κ του γιου (αυτου που κυοφορω τωρα) την ημερα που πεταξε ο μπαμπακας στον ουρανο. Ο μπαμπας μου μου εστειλε το γιο….γιατι το ειχε παντα καημο….ειμαστε 4 αδελφες και του ειχε μεινει που δεν εκανε αγορι! 
μερικες φορες και να μην θελεις να τα πιστεψεις, ειναι μερικα πραγματα που λες δεν μπορει να ειναι τυχαια! Τελος παντων…να ειναι καλα να με προσεχουν απο κει πανω! 

αυτα!! Κατα τα αλλα εχω κ γω τωρα λιγα πονακια κυριως λογω χτυπηματων στην κυστη μου. Δεν παιρνω πλεον καμια βιταμινη, κανω μονο τις ενεσεις ηπαρινης. Το ζαχαρο μου μου εχει σπασει τα νευρα λιγο, δεν ανεβαινει με τιποτα. Μετα μια ωρα απο γλυκα που εφαγα ειχα 84. Τι να πω. Ο γιατρος εχει λυσσαξει να τρωω πιο συχνα. Ποσο πιο συχνα! 

• Μου αρέσει 3

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...