Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , dimi.tra είπε:

Τον Νοέμβριο είχαμε την διέγερση από τότε ήταν τα έμβρυα. Είχαμε κάνει σπερμοδιάγραμμα και τότε απλά δεν είχαμε κάνει dfi, η διαφορά του τότε με το τώρα είναι από 8% στο 9% η μορφολογία και η κινητικότητα στα ίδια περίπου με μια ελαφριά βελτίωση τώρα. Το τελευταίο dfi ήταν τον Αύγουστο στο 22%. Ετοιμάζομαι για διέγερση αν είναι καλός ο κύκλος μου τον επόμενο μήνα. Περιμέναμε να δούμε το σπερμοδιάγραμμα για να μου γράψει τα φάρμακα να τα πάρω από τον ΕΟΠΠΥ. Ελπίζω να πάει καλύτερα αυτή η διέγερση και η γονιμοποίηση. Θα κάνω και βελονισμό με μπούκωσαν και στις βιταμίνες και ελπίζουμε. 

Το ξέρω είναι η αλήθεια απλά κάποιες φορές με κατακλύζουν οι σκοτεινές σκέψεις. Αν τις βγάλω από μέσα μου θα τις δω και θα πω τι μλκιες σκέφτομαι 😂 Αλλά άνθρωπος είμαι κ εγώ θα σκεφτώ και βλακείες. 

Ε μια χαρά τότε σίγουρα θα έχεις καλά αποτελέσματα! Μπορεί Κ να έτυχε τότε να μην υπήρχε καλη γονιμοποίηση . Οπότε τώρα πατε με καλύτερες προϋποθέσεις 

• Μου αρέσει 1

Συνταγές για τη μετάβαση από πουρέ σε αλεσμένα (για αρχή)

Recommended Posts

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τα ίδια φαγητά τρώει με εμάς απλά δεν τρώει όσπρια. Ειναι 17 μηνών. Γιαούρτι μια τρώει τα παιδικά τα γνωστά με τα φρούτα και όποτε μου κάνει την χάρη τρώει βιολογικό πρόβειο. Πολύ ωραία συνταγή θα την δοκιμάσω μέσα στην εβδομάδα σίγουρα. Εμείς τρώμε τα ίδια, με λίγο αλάτι μέσα και μπαχαρικά κανονικά. Τόσο λίγο αλάτι που όταν τρώω απέξω μου φαίνονται αλμυρά. 
Ζαχαρη δεν δίνω , έχει δοκιμάσει ένα τσικ σοκολάτα από χειροποίητη μους ή κέικ της μαμάς μου. Γενικά τρώει από όλα. Είναι κρεατοφαγος. Εμείς τσιγαρίζουμε το φαγητό. Δεν μας έχει πει κάτι η παιδίατρος. Οχι τρομερά πράματα, το πρόβλημα είναι ότι αν δεν έχει λάδι δεν το τρώει από μωρό. Για να φάει τραχανά το θέλει καβουρδισμένο. 
αυτα, υγιέστατη φαίνεται . Ελπίζω να μην της κάνω κακό. 

δ νομιζω οτι την επιβαρυνεις,το ελαιολαδο ειναι καλο,απλα προτιμω να το βαζω στο τελος.τα αχνιζω για πιο ελαφρια,γτ γενικως χρησιμοποιω αρκετα μυρωδικα κ μπαχαρικα.πχ τρωμε πολυ τζιντζερ

κρεατοφαγοι κ τα δικα μου πολυ,κυριως η κορη.εγω οχι τοσο.ο γιος τρωει κ τα οσπρια πολυ.εγω πριν τα παιδια θα μπορουσα να ζησω μονο με μακαρονια.μπορω να πω οτι τρωνε πολυ καλυτερα απο οτι εγω σαν παιδι

ο τραχανας μπορει να γινει εξαιρετικα θρεπτικος,με τριμμενα λαχανικα,τυρακι.εγω βαζω βουτυρο στο τελος

το μονο κακο ειναι οτι τρωμε πολλους υδατανθρακες,κυριως εγω κ η κορη

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

8 ώρες πρίν, vikib είπε:

δ νομιζω οτι την επιβαρυνεις,το ελαιολαδο ειναι καλο,απλα προτιμω να το βαζω στο τελος.τα αχνιζω για πιο ελαφρια,γτ γενικως χρησιμοποιω αρκετα μυρωδικα κ μπαχαρικα.πχ τρωμε πολυ τζιντζερ

κρεατοφαγοι κ τα δικα μου πολυ,κυριως η κορη.εγω οχι τοσο.ο γιος τρωει κ τα οσπρια πολυ.εγω πριν τα παιδια θα μπορουσα να ζησω μονο με μακαρονια.μπορω να πω οτι τρωνε πολυ καλυτερα απο οτι εγω σαν παιδι

ο τραχανας μπορει να γινει εξαιρετικα θρεπτικος,με τριμμενα λαχανικα,τυρακι.εγω βαζω βουτυρο στο τελος

το μονο κακο ειναι οτι τρωμε πολλους υδατανθρακες,κυριως εγω κ η κορη

Ναι βάζω και τυράκι στον τραχανά και βούτυρο. Βάζω ένα τσικ λάδι ίσα που· εννοείται ελαιόλαδο δεν το συζητώ, και καβουρδιζεται. Γιατί κακό; Εάν είστε καλά στα κιλά σας, οι εξετάσεις σας βγαίνουν καλά, το ζάχαρο σας σωστό, δεν υπάρχει πρόβλημα με τον υδατάνθρακα εάν τρώτε και από τα υπόλοιπα. Ισορροπημένη διατροφή χωρίς υπερβολές και στερήσεις είναι το παν! Ολα χρειάζονται! 

Και εγώ με την μικρή είμαστε φουλ μακαρονάδες! 

3 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Ναι βάζω και τυράκι στον τραχανά και βούτυρο. Βάζω ένα τσικ λάδι ίσα που· εννοείται ελαιόλαδο δεν το συζητώ, και καβουρδιζεται. Γιατί κακό; Εάν είστε καλά στα κιλά σας, οι εξετάσεις σας βγαίνουν καλά, το ζάχαρο σας σωστό, δεν υπάρχει πρόβλημα με τον υδατάνθρακα εάν τρώτε και από τα υπόλοιπα. Ισορροπημένη διατροφή χωρίς υπερβολές και στερήσεις είναι το παν! Ολα χρειάζονται! 

Και εγώ με την μικρή είμαστε φουλ μακαρονάδες! 

η κορη μου ειναι αρκετα κιλα,αλλα οχι για το υψος της.δ την λες γεματη,εξετασεις πολυ καλες,κ γενικα τρωει αρκετα μεγαλη ποικιλια,οχι μπαμιες,αλλα αρακα-φασολακια,οχι μελιτζανες,κουνουπιδι,μπροκολο,ντοματες,παντζαρι αλλα μαρουλι,λαχανο,αγγουρι,καροτο,κολοκυθακια,φρουτα πολλα

ο γιος μου δ ειναι των φρουτων,μια μπανανα,ενα μηλο,αυτα κυριως.κ οι δικες του εξετασεις πολυ καλες,απλα ειναι πιο μικροκαμωμενος,αναπτυσσεται αργα κ σταθερα

εγω  εχω καλες εξετασεις,αλλα δυστυχως πολλα κιλα,απλα εχω χασιμοτο κ με δυσκολευει να χασω,αλλα τι να κανουμε

πρίν από 10 λεπτά , vikib είπε:

η κορη μου ειναι αρκετα κιλα,αλλα οχι για το υψος της.δ την λες γεματη,εξετασεις πολυ καλες,κ γενικα τρωει αρκετα μεγαλη ποικιλια,οχι μπαμιες,αλλα αρακα-φασολακια,οχι μελιτζανες,κουνουπιδι,μπροκολο,ντοματες,παντζαρι αλλα μαρουλι,λαχανο,αγγουρι,καροτο,κολοκυθακια,φρουτα πολλα

ο γιος μου δ ειναι των φρουτων,μια μπανανα,ενα μηλο,αυτα κυριως.κ οι δικες του εξετασεις πολυ καλες,απλα ειναι πιο μικροκαμωμενος,αναπτυσσεται αργα κ σταθερα

εγω  εχω καλες εξετασεις,αλλα δυστυχως πολλα κιλα,απλα εχω χασιμοτο κ με δυσκολευει να χασω,αλλα τι να κανουμε

Καταλαβαίνω, πάνω από όλα υγεια! 
να είστε πάντα γεροί! Τώρα για τα παραπάνω κιλά ότι σας λέει ο παιδίατρος. Εάν πρέπει να μειωθούν υπάρχουν παιδοδιαρροφολογοι για να το κάνουν με σωστό και με σεβασμό προς το παιδί τρόπο. Εάν δεν γυμνάζεστε προσπαθήστε αυτό να βάλετε στην καθημερινότητα σας. 
σημασία πραγματικά είναι να είστε καλά! 

πρίν από 34 λεπτά , Xristina96 είπε:

Καταλαβαίνω, πάνω από όλα υγεια! 
να είστε πάντα γεροί! Τώρα για τα παραπάνω κιλά ότι σας λέει ο παιδίατρος. Εάν πρέπει να μειωθούν υπάρχουν παιδοδιαρροφολογοι για να το κάνουν με σωστό και με σεβασμό προς το παιδί τρόπο. Εάν δεν γυμνάζεστε προσπαθήστε αυτό να βάλετε στην καθημερινότητα σας. 
σημασία πραγματικά είναι να είστε καλά! 

τα παιδια ευτυχως δ χρειαζεται να χασουν κιλα,αλλα εγω

το καλο ειναι οτι κανουν απο μια δραστηριοτητα,κ αυτη ειναι με κινηση.χορο κ ποδοσφαιρο,χρονια κ οι δυο

περυσι περπατουσα τα πρωινα,πρεπει να το ξαναξεκινησω

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

πρίν από 31 λεπτά , vikib είπε:

το καλο ειναι οτι κανουν απο μια δραστηριοτητα,κ αυτη ειναι με κινηση.χορο κ ποδοσφαιρο,χρονια κ οι δυο

Κ εμένα τρώει αρκετά αλλά μικρή ποικιλία Κ είναι πάρα πολύ αδύνατος . Αλλά οι εξετάσεις είναι πάντα πολύ καλές . Μερικές φορές είναι Κ το σωματότυπο έτσι . Δεν μπορείς να κάνεις Κ πολλά όταν δεν θέλουν να φάνε κάτι.... 

Κ εμένα δεν είναι των φρούτων αλλά είναι των χυμών . Οπότε όλα τα φρούτα μπαίνουν στο χυμό . Ότι είναι πιο ιδιαίτερο φρούτο απλά το βάζω σε μικρή ποσότητα για να μην το καταλαβαίνει... 

Τα πρωινά περπατηματα θέλω Κ εγώ να τα ξεκινήσω πάλι... Πάντα κάτι προκύπτει με το σπίτι Κ τα έχω σταματήσει . 

Έλα να τα ξεκινήσουμε πάλι. Από Τετάρτη αύριο λέει βροχές ΧΑ ΧΑ 

• Χαχα 1

πρίν από 59 λεπτά , linaa είπε:

Κ εμένα τρώει αρκετά αλλά μικρή ποικιλία Κ είναι πάρα πολύ αδύνατος . Αλλά οι εξετάσεις είναι πάντα πολύ καλές . Μερικές φορές είναι Κ το σωματότυπο έτσι . Δεν μπορείς να κάνεις Κ πολλά όταν δεν θέλουν να φάνε κάτι.... 

Κ εμένα δεν είναι των φρούτων αλλά είναι των χυμών . Οπότε όλα τα φρούτα μπαίνουν στο χυμό . Ότι είναι πιο ιδιαίτερο φρούτο απλά το βάζω σε μικρή ποσότητα για να μην το καταλαβαίνει... 

Τα πρωινά περπατηματα θέλω Κ εγώ να τα ξεκινήσω πάλι... Πάντα κάτι προκύπτει με το σπίτι Κ τα έχω σταματήσει . 

Έλα να τα ξεκινήσουμε πάλι. Από Τετάρτη αύριο λέει βροχές ΧΑ ΧΑ 

ναι απο τεταρτη,εμας λεει κ χιονια

εμενα θα ελεγα λιγο αλλα ποικιλια ο μικρος

σιγουρα πλεον πιστευω ειναι το σουλουπι του,κ ο αντρας μου μικρος ηταν πολυ αδυνατος κ ο αδερφος μου,κ γινανε κ ψηλοι,κ δωσανε μποι στο γυμνασιο

ειδικα πλεον εχουν πολυ σταθερες αποψεις κ δ μπορω να κανω πολλα,οταν ηταν μικρος εβαζα γιαουρτι με βρωμη κ φρουτα,η κρεμα βρωμης,μαφιν με ενα σωρο διαφορα,η μαρμελαδες,πλεον ουτε μαρμελαδα δ τρωνε(βεβαια τρωνε ταχινι,μελι,φυστικοβουτυρο,που ειναι κ καλυτερα),ουτε καν φυσικους χυμους,κομποστα τρωγανε μικρα,τους αρκουσε για γλυκο κολοκυθα ψητη,η μηλα,τωρα φυσικα οχι

1 ώρα πρίν, vikib είπε:

Ο τέλεια μια χαρά τότε. Μην σε απασχολούν οι υδατάνθρακες !

Αν θέλει κάνε κάτι για εσένα απλά να σου φτιάξει την διάθεση . Έναν χορό ίσως, βασικά ότι σε γεμίζει.

• Μου αρέσει 1

Καλησπέρα! Δεν ξέρω αν θα σε βοηθήσει αυτό που θα πω ( κι επιπλέον δεν έχω διαβάσει τα προηγούμενα, οπότε ίσως έχει αναφερθεί) απλά εμένα με είχαν βοηθήσει πολύ όταν είχα μπλοκάρει με το φαγητό δύο πράγματα! Αρχικα μαγείρευα για τα παιδιά όπως για εμάς, απλά δεν έβαζα ο,τι δεν επιτρέπεται. Δλδ έκανα κανονικούς συνδυασμούς πχ μακαρόνια με κιμά, κοτόπουλο με πατάτες, κολοκυθάκια γεμιστά, τα πάντα. Κι επίσης όταν σταμάτησα να αλεθω απλώς τα μαγείρευα όλα λίγο περισσότερο και τα έλιωνα με το πιρούνι. Κι εγώ δεν έκανα blw , αλλά νομίζω ότι αυτό με το πιρούνι θα μπορούσα να το κάνω και νωρίτερα και να μην αλεσω ποτέ. Το κρέας επίσης το μαγείρευα παραπάνω και το έκοβα μικρά κομματάκια και κάθετα από τις ίνες και παράλληλα! Ούτε που κατάλαβα πότε άρχισαν να τρώνε κομμάτια! Τα δικά μου είναι 18 μηνών τώρα και τρώνε μόνα τους...

• Μου αρέσει 1

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...