Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Eirini2025 είπε:

είμαι 43 με ΑΜΗ 0,33 πλέον. Δε μου εδωσαν πολλες ελπιδες η αληθεια ειναι. μου είπε για το βραχυ κι αν δεν έχω ικανοποιητική ανταπόκριση, να δοκιμάσω ή φυσικούς κύκλους ή με δότρια. δεν έχω ιδέα από αυτά. πάω στα τύφλα.. σου εύχομαι να τα καταφέρεις αυτή τη φορά! 🙏

Λογικά μου ακούγονται όσα σου είπε. 

Γενικά, δύσκολος ο δρόμος της εξωσωματικής! Προσπαθεις και δε ξέρεις κι αν θα τα καταφέρεις και ποτε.

Επιδόματα κύησης

Recommended Posts

Κορίτσια καλησπέρα! Δεν ξέρω αν γράφω στο σωστό μέρος. Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι στο 9μηνο το οποίο λήγει τέλος Μαίου. Γεννάω αρχές Αυγούστου, υπάρχει τρόπος να μην επιστρέψω καθόλου στην εργασία μου? 

Διαφημίσεις

πρίν από 6 λεπτά , Αγγελικηη1 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα! Δεν ξέρω αν γράφω στο σωστό μέρος. Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι στο 9μηνο το οποίο λήγει τέλος Μαίου. Γεννάω αρχές Αυγούστου, υπάρχει τρόπος να μην επιστρέψω καθόλου στην εργασία μου? 

Μπορείς να πάρεις άδεια επαπειλούμενης . Στην γράφει ο γυναικολόγος 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 29 λεπτά , linaa είπε:

Μπορείς να πάρεις άδεια επαπειλούμενης . Στην γράφει ο γυναικολόγος 

Παίρνω κανονικά αναρρωτική χωρίς να έχω πάει καθόλου για δουλειά φέτος?? Και τα δικαιούμαι όλα από την αρχή?

πρίν από 3 λεπτά , Αγγελικηη1 είπε:

Παίρνω κανονικά αναρρωτική χωρίς να έχω πάει καθόλου για δουλειά φέτος?? Και τα δικαιούμαι όλα από την αρχή?

Αφού είσαι πάλι έγκυος φυσικά. Αλλά πρέπει να ειδοποιεισεις στην δουλειά ότι είσαι πάλι έγκυος να σου φτιάξουν τα χαρτιά 

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , Αγγελικηη1 είπε:

Δηλαδή τι χαρτιά εννοείς??

Της νέας εγκυμοσύνης . Στην προηγούμενη εγκυμοσύνη δεν είχες δώσει χαρτιά στο λογιστή της δουλειάς σου? Ότι έκανες στην προηγούμενη εγκυμοσύνη θα το κάνεις Κ τώρα . Αλλά οι άνθρωποι πρέπει να το μάθουν ότι είσαι πάλι έγκυος αν δεν το ξέρουν Κ σε περιμένουν 

Να σου φτιάξουν τις άδειες σου . Δεν θα πας την μέρα που γέννας να τους πεις εγώ ξαναφευγω 

• Μου αρέσει 1

• 3 εβδομάδες μετά...

Καλησπέρα!Υπάρχει κοπέλα που μπορεί να με ενηνρτωσει για την επαπειλουμενη;Χθες επιβεβαίωση την εγκυμοσύνη μετά από εξωσωματικη,είμαι 6 εβδομάδων και ακούσαμε καρδούλα.Μου έγραψε ο γιατρός άδεια επαπειλουμενη.Θα την ανεβάσω στο σύστημα κ θα την στείλω στον εργοδότη μου.Μετα χρειάζεται να κάνω κατι αλλο;Βρίσκομαι ήδη βέβαια σε αναρρωτικη από αλλο γιατρό για να μπορέσω να μείνω σπίτι λόγω της εμβρυομεταφορα και δεν έχω πληρωθεί ακόμη από ΙΚΑ.Ποστευω να μην έχω πρόβλημα με την επαπειλουμενη και να πάρω κάποια χρήματα γιατι είναι λίγο περίεργα τα πράγματα τωρα.Αν γνωρίζετε κάτι θα το εκτιμούσα να με ενημερώσετε. Ευχαριστώ!🥰

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...