Quantcast
Jump to content
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Souri είπε:

Καλησπέρα κορίτσια, 

@Pepi88 τέλεια νέα! Πολύ καλή ανταπόκριση μπράβο! με το καλό τα εμβρυάκια, γράψε μας νέα :) 

@Kate82 ήθελα κι εγώ να κάνω το ίδιο, να κάνω προσπάθεια μετά το καλοκαίρι. Σε κατλαβαίνω απόλυτα!! Κι εμένα δε με παίρνει όμως. Θα πάω τώρα για διέγερση κι αν προκύψει γερό εμβρυάκι θα το σκεφτώ κι εγώ από Σεπτέμβριο. Έχω ανάγκη να χαλαρώσω καλοκαίρι, και περιμένω τις διακοπές του Αυγουστου αμάν και πως!! Ήταν ζόρικη χρονιά :( 

Εγώ αδιαθέτησα 3 μέρες νωρίτερα, στις 25 μέρες.. αρχίζουν και μικραίνουν οι κύκλοι μου! Μπορεί να φταίνε και οι ορμόνες του τελευταίου έτους που έχω κάνει 2 διεγέρσεις (πάω για τρίτη) και 2 εμβρυομεταφορές και ίσως δεν έχει στρώσει. Τι να πω! Πάω αύριο για υπέρηχο να πάρω το πράσινο φως να ξεκινήσω Meri*fert. Αν όλα πάνε όπως τη προηγούμενη φορά την άλλη Παρασκευή πάμε για ωοληψία. 

Κορίτσια ακόμα ψάχνω Meri**fert, μου λείπουν 900 μονάδες, ένα κουτί. Αν κάποια κοπέλα έχει και δε τις χρειάζεται θα της είμαι ευγνώμων!! 

Καλησπέρα, 

Κι εγώ έχω κάνει σαλπιγγεκτομή πριν αρκετά χρόνια. Έκανα εξωσωματική, γέννησα τα δίδυμα μου και τώρα πάω για το τρίτο. Σου εύχομαι η επόμενη να είναι και η τυχερή σου κορίτσι! 

Δεν έχω προσωπική άποψη για τον Σφακ. αλλά δύο φίλες μου που κάνουν σε αυτόν προσπάθεια είναι πολύ ευχαριστημένες. 

Τώρα να σου πω είναι και λίγο πως θα σου κάτσει πιστεύω.

Εγώ όταν αποφάσισα να αλλάξω ιατρό, έκλεισα με 2. Πήγα στον πρώτο και τελικά με κέρδισε αμέσως. Δε χρειάστηκε να πάω στον 2ο.  

Σ ευχαριστώ για πολύ μακάρι όλες να έχουμε κάποια στιγμή γεμάτες τα αγγελίες μας!!! Εσύ ποιον γιατρό εχεις( αν θέλεις να μου πεις) από τα 4 προσπάθειες η μια ήταν βιοχημική 2 αποτυχία και άλλη 1 που ακούσαμε καρδούλα… αλλά ήταν για πολύ λίγο.. δυστυχώς 

On 16/5/2026 at 3:33 ΜΜ, Pepi88 είπε:

Αφού αυτό νιώθεις αυτό να κάνεις !!!Το βασικότερο είναι η ψυχολογία!!Και εγώ αποφάσισα αν δεν πάει καλά αυτός ο κύκλος να αρχίσω από Σεπτέμβρη πάλι ..

Εγώ καλά είμαι όσο μπορώ τουλάχιστον από τις ορμόνες !Την Δευτέρα θα προχωρήσουμε σε ωοληψια έκανα σήμερα υπέρηχο ωρίμασαν αρκετά ωοθηλακια και τελικα  αντί για ovitrelle θα κάνω arvecap …μου έδωσαν και λίγο κορτιζόνη για να αποφύγουμε υπερδιέγερση…

Γεια σου !Δεν έχω προσωπική εμπειρία αλλά από τα λίγα που έχω ακούσει για τον συγκεκριμένο διχάζονται  οι γνώμες αρκετά!

Μμ! Κατάλαβα δεν έχω καθόλου άποψη γι αυτό ρωτάω ούτε κάποια γνωστή μου που να έχει πάει! Και έχω κάποιες επιφυλάξεις!

Προσπάθεια σύλληψης 2025

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 567
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

2 ώρες πρίν, Eirini98 είπε:

Οχι όχι πόνο δε ξανά ένιωσα … μπορεί κορίτσια μου μπορεί…  και να το ανακάλυψα τώρα με τα τεστακια. 🙄

@Myrto24 και @SOPHIA_99 περιμένω πως και πως να μάθω νέα !! @katekatekate και εσύ κοντά είσαι κορίτσι μου έτσι ;;; 

Εγώ κορίτσια μου έχω ακόμα . Περιμένω το Σαββατοκύριακο 13-14. Ωστόσο καλά νέα θα ευχηθώ σε όσες περιμένουν νωρίτερα! ♥️

1 hour ago, Butterfly23 είπε:

Κορίτσια καλημέρα.

Σας φέρνω νέα. Έμαθα την παρασκευή εντελώς τυχαία ότι είμαι έγκυος. Όμως επειδή μάλλον είναι νωρίς αύριο θα πάω για μια επαναληπτική χοριακη και έχω πολύ άγχος. Τα συμπτώματα δεν έχουν σχέση με την πρώτη εγκυμοσύνη και έχω λίγο φοβηθεί. 
Προσπαθώ να βρω και εδώ κάποιο αντίστοιχο θέμα με δεύτερη εγκυμοσύνη και συμπτώματα αλλά δεν βρίσκω. Εύχομαι σε όλες να έχετε γρήγορα θετικό αποτέλεσμα και κορίτσια πιστέψτε με … μπορεί να σας έρθει από εκεί που κυριολεκτικά δεν το περιμένετε.  

Κορίτσι μου πολλά συγχαρητήρια! Πολύ χαίρομαι που άρχισαν τα θετικά νέα στο θεματακι μας ! Τι συμπτώματα έχεις ; Είσαι πριν την καθυστέρηση; Θυμάμαι που είχες πει πως σου είχε έρθει περίοδος;

• Μου αρέσει 1

3 ώρες πρίν, katekatekate είπε:

Εγώ κορίτσια μου έχω ακόμα . Περιμένω το Σαββατοκύριακο 13-14. Ωστόσο καλά νέα θα ευχηθώ σε όσες περιμένουν νωρίτερα! ♥️

Κορίτσι μου πολλά συγχαρητήρια! Πολύ χαίρομαι που άρχισαν τα θετικά νέα στο θεματακι μας ! Τι συμπτώματα έχεις ; Είσαι πριν την καθυστέρηση; Θυμάμαι που είχες πει πως σου είχε έρθει περίοδος;

Ευχαριστώ πολύ ☺️. Τα συμπτώματα δεν είναι καθόλου ίδια με την πρώτη εγκυμοσύνη. Για αυτό και δεν το πήρα χαμπάρι. Με ταλαιπώρησε μια ίωση με υψηλό πυρετό την πέμπτη όπου ήταν και η ημέρα που θα αδιαθετούσα. Πράγματι είδα το πρωί λίγο καφέ στο εσώρουχο και στο σκούπισμα και έβαλα σερβιέτα όπου και εκεί είχα 5-6 σταγόνες καφέ. Λέω θα έρθει. Δεν απογοητεύτηκα γιατί δεν περίμενα ότι θα είναι έγκυος. Μετά όμως εγώ είχα πυρετό και μέχρι την επόμενη μέρα το όψει η σερβιέτα μου παρέμεινε καθαρή. Και στο σκούπισμα τίποτα. Μην τα πολυλογώ μια φίλη με έβαλε στην πρίζα να ψαχτώ. Δεν πίστευα ότι είμαι έγκυος. Τα συμπτώματα είναι πιο ηπια. Το στήθος σήμερα το νιώθω κάπως να με πονάει ενώ στην πρώτη εγκυμοσύνη από την πρώτη μέρα καθυστέρησης δεν το ακουμπούσα από τον πόνο και το πρήξιμο. Αναγούλες δεν έχω προς το παρόν αλλά ούτε στη πρώτη είχα. Επίσης στην πρώτη εγκυμοσύνη δεν είχα καθόλου το αίμα στης εμφύτευσης που ειχα ας πούμε τώρα. Μόνο οι κράμπες χαμηλά είναι ίδιες. Σίγουρα το σποράκι πιάστηκε μετά την ωορρηξία γιατί εμείς πρώτη επαφή είχαμε 2 μέρες μετά. Γενικά οι επαφές μας ήταν ότι να ναι δεν υπήρχε συντονισμός ημερών. Ας πούμε από το τέλος της προηγούμενης περιόδου εμείς είχαμε πρώτη επαφη τότε που σου λέω. Και γενικά το είχαμε πάρει χαλαρά ότι κάνουμε για να περάσουμε καλά γι αυτό και δεν ήταν και όλες οι επαφές ολοκληρωμένες. 
Κοριταια είμαι τόσο χαρούμενη και συνάμα ξαφνιασμένη που δεν μπορώ να σας το περιγράψω. Όλα μπορούν να συμβούν να το θυμάστε. Πίστη και ελπίδα. Εύχομαι ολόψυχα να έχετε θετική αποτελέσματα με τελειομηνες εγκυμοσύνες και υγιή μωράκια. 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχή 3

17 ώρες πρίν, Butterfly23 είπε:

Ευχαριστώ πολύ ☺️. Τα συμπτώματα δεν είναι καθόλου ίδια με την πρώτη εγκυμοσύνη. Για αυτό και δεν το πήρα χαμπάρι. Με ταλαιπώρησε μια ίωση με υψηλό πυρετό την πέμπτη όπου ήταν και η ημέρα που θα αδιαθετούσα. Πράγματι είδα το πρωί λίγο καφέ στο εσώρουχο και στο σκούπισμα και έβαλα σερβιέτα όπου και εκεί είχα 5-6 σταγόνες καφέ. Λέω θα έρθει. Δεν απογοητεύτηκα γιατί δεν περίμενα ότι θα είναι έγκυος. Μετά όμως εγώ είχα πυρετό και μέχρι την επόμενη μέρα το όψει η σερβιέτα μου παρέμεινε καθαρή. Και στο σκούπισμα τίποτα. Μην τα πολυλογώ μια φίλη με έβαλε στην πρίζα να ψαχτώ. Δεν πίστευα ότι είμαι έγκυος. Τα συμπτώματα είναι πιο ηπια. Το στήθος σήμερα το νιώθω κάπως να με πονάει ενώ στην πρώτη εγκυμοσύνη από την πρώτη μέρα καθυστέρησης δεν το ακουμπούσα από τον πόνο και το πρήξιμο. Αναγούλες δεν έχω προς το παρόν αλλά ούτε στη πρώτη είχα. Επίσης στην πρώτη εγκυμοσύνη δεν είχα καθόλου το αίμα στης εμφύτευσης που ειχα ας πούμε τώρα. Μόνο οι κράμπες χαμηλά είναι ίδιες. Σίγουρα το σποράκι πιάστηκε μετά την ωορρηξία γιατί εμείς πρώτη επαφή είχαμε 2 μέρες μετά. Γενικά οι επαφές μας ήταν ότι να ναι δεν υπήρχε συντονισμός ημερών. Ας πούμε από το τέλος της προηγούμενης περιόδου εμείς είχαμε πρώτη επαφη τότε που σου λέω. Και γενικά το είχαμε πάρει χαλαρά ότι κάνουμε για να περάσουμε καλά γι αυτό και δεν ήταν και όλες οι επαφές ολοκληρωμένες. 
Κοριταια είμαι τόσο χαρούμενη και συνάμα ξαφνιασμένη που δεν μπορώ να σας το περιγράψω. Όλα μπορούν να συμβούν να το θυμάστε. Πίστη και ελπίδα. Εύχομαι ολόψυχα να έχετε θετική αποτελέσματα με τελειομηνες εγκυμοσύνες και υγιή μωράκια. 

Συγχαρητήρια και πάλι κορίτσι μου ! Εύχομαι να έχεις μια υπέροχη εγκυμοσύνη και όλα να πάνε υπέροχα! ♥️

Εγώ κορίτσια νομίζω μονόδρομος είναι να κάνω εξετάσεις για να ξε αγχώθω καθώς το μυαλό μου δεν ηρεμεί αλλιώς 

Καλησπέρα κορίτσια. Επιστροφή στην καθημερινότητα μόλις τελείωσαν και οι δικές μας διακοπές. Τελικά (λογικά) περιμένω περίοδο σε κάνα 2 εβδομάδες γιατί ένιωσα αργά πόνο ωορρηξίας σε αυτόν τον κύκλο. Την 14η μέρα μου ένιωσα μια ενοχλήσουλα αλλά μάλλον ήταν ξανά λάθος συναγερμός . Θα δείξει, σε κάθε περίπτωση είναι λογική η καθυστέρηση λίγων ημερών αν υπάρξει. Τι κάνατε πως περάσατε ;; Χαλαρώσατε; Εγώ όχι ιδιαίτερα.. αλλά πέρασα όμορφα! Καλή πορεία στις εγκύουλες μας και καλή συνέχεια σε εμάς τις υπόλοιπες θα ευχηθώ! Καλό φθινόπωρο 🤍

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κ από μένα και καλό Φθινόπωρο σε όλες! 

Εγώ προσωπικά πραγματικά βαρέθηκα το όλο θέμα. Μετά την ήττα που έφαγα τον Αύγουστο ξενέρωσα φουλ κ στον τρέχοντα κύκλο πήγαν όλα στραβά. Μια μέρα δε θα καταφέρει ο σύντροφος να ολοκληρώσει, μετά ήταν ψιλό άρρωστος δεν είχε όρεξη, την επόμενη κουρασμένη εγώ, τα τεστ ωορρηξίας έβγαιναν αρνητικά. Πραγματικά βαρέθηκα 

Θα περιμένω να πάμε Οκτώβρη που έχουμε γιατρό να δω τί θα πει αν κ βασικά το σημαντικό είναι να γίνει το επαναληπτικό σπερμοδιάγραμμα για να έχουμε εικόνα από εκεί 

Όντως όμως έχω βαρεθεί να περιμένω και να προσπαθώ με το ημερολόγιο στο χέρι. 

Καλησπέρα κορίτσια! Μην απογοητεύεστε βρε κοπελούδες! Το σπορ θέλει υπομονή! Όλοι γύρω ακούμε για περιπτώσεις που πέτυχαν εύκολα. Αυτό που δεν ακούμε όμως και που είναι εξίσου συχνό είναι να καθυστερήσει να έρθει το θετικό. Μην απογοητεύεστε και μην το βάζετε κάτω! Συνεχίστε να ζείτε κανονικά τη ζωή σας και κάποια στιγμή θα συμβεί και το ποθούμενο. 

Εγώ σε άλλα νέα ξεκίνησα τη δουλειά Δευτέρα και ο μικρός μου σταθμό. Θα το βρούμε και οι δύο σιγά σιγά. Και ο άντρας μου είναι αρκετά αγχωμένος γιατί του κάνει εκείνος την προσαρμογή. Παρόλα αυτά είχαμε κανονικά επαφές αυτόν τον μήνα, αν και δεν πιστεύω ότι έχουμε κάνει κάτι. Δευτέρα έχω και ραντεβού με τον εξωσωματικό μας να βάλουμε ένα χρονοδιάγραμμα για τα επόμενα βήματα! 

Σας φιλώ και εύχομαι η καθημερινότητα σας να είναι τόσο χαρούμενη και δραστήρια που να σας απορροφά από το άγχος της σύλληψης! 

• Δύναμη! 1

Καλησπέρα κορίτσια τι νέα ;;

Εγώ όπως σας είπα κουρασμένη με το θέμα αυτό.. απογοητευμένη.. έχω αποδεχτεί πως θα μου φύγει το άγχος μόνο όταν και εφόσον συμβεί. Ωστόσο, να σας πω και εγώ ποτέ περιμένω.. επειδή μπερδεύτηκα λίγο με τον πόνο ωορρηξίας καθώς είχα ενόχληση 2 φορές.. είτε που περιμένω σε καμία βδομάδα είτε που περιμένω κοντά στις 17. (Που μάλλον το δεύτερο) Από συμπτώματα έτσι και αλλιώς είναι νωρίς.. πόσο μάλλον αν μου έρθει γύρω στις 17, ωστόσο το μόνο που παρατηρώ που μόνο ενθαρρυντικό δεν είναι είναι πως δεν ξεκίνησε ακόμα η ευαισθησία στο στήθος.. καθόλου! Που αυτό βγάζει λογική με το 17, όντως είναι νωρίς να με πονάει από τώρα. Εσείς; Από τι θυμάμαι κάποιες από εσάς είστε πιο νωρίς σε ημερομηνία από εμένα.

Γεια σας κορίτσια !!!! 
Καταρχάς να ευχηθώ μια τέλεια εγκυμοσύνη @Butterfly23!!!!!!!♥️♥️

@katekatekate σε νιώθω τόσο πολύ !!!! 
εγώ περιμένω τη Δευτέρα .. είχα μια εβδομάδα το στήθος με υπερβολικό πόνο …. Όχι κάτι ασυνήθιστο αλλά νομίζω σ αυτόν τον μήνα ήταν ακόμη πιο έντονο ! Πάλι είχα ελπίδες … αλλά σήμερα είδα τα πρώτα καφέ …. Οπότε πάει και αυτός ο κύκλος για μένα και ξανά απογοήτευση … ξεκίνησα και τη δουλειά, πάει και η χαλάρωση μου …αχχχχχ προσπαθώ να σκέφτομαι θετικά, να μη το βάζω κάτω ..συνέχεια τριγυρνάει στο μυαλό μου είναι η αλήθεια ..  

13 ώρες πρίν, Eirini98 είπε:

Γεια σας κορίτσια !!!! 
Καταρχάς να ευχηθώ μια τέλεια εγκυμοσύνη @Butterfly23!!!!!!!♥️♥️

@katekatekate σε νιώθω τόσο πολύ !!!! 
εγώ περιμένω τη Δευτέρα .. είχα μια εβδομάδα το στήθος με υπερβολικό πόνο …. Όχι κάτι ασυνήθιστο αλλά νομίζω σ αυτόν τον μήνα ήταν ακόμη πιο έντονο ! Πάλι είχα ελπίδες … αλλά σήμερα είδα τα πρώτα καφέ …. Οπότε πάει και αυτός ο κύκλος για μένα και ξανά απογοήτευση … ξεκίνησα και τη δουλειά, πάει και η χαλάρωση μου …αχχχχχ προσπαθώ να σκέφτομαι θετικά, να μη το βάζω κάτω ..συνέχεια τριγυρνάει στο μυαλό μου είναι η αλήθεια ..  

Τα καφέ ίσως από μόνα τους να μην είναι περίοδος! Ελπίζω για το καλύτερο κορίτσι μου. Αν δεν είσαι έγκυος καλή επιτυχία στην επόμενη προσπάθεια.

Εγώ παρόλο που δεν νομίζω πως είμαι, δεν είμαι έτοιμη να δω πάλι αίμα. Αρχίζει και με δυσκολεύει πολύ ψυχολογικά αυτή η στιγμή που χάνεται η ελπίδα.

Διαφημίσεις

Κορίτσια δεν ξέρω πως κάποιες κοπέλες καταφέρνουν και είναι τόσο «αδιάφορες», χαλαρές και τύπου «α έχω καθυστέρηση 2 ημέρες ας κάνω τεστ».. τις θαυμάζω ειλικρινά και μακάρι να ήμουν έτσι θα είχα γλιτώσει πολλά ψυχολογικά αλλά θα πω ότι εμείς που προσπαθούμε ένα χρόνο με διαφορά μικρό θέματα που προέκυπταν κάθε μήνα κολπίτιδες, μύκητες, ιώσεις.. κάθε μήνα την ίδια απογοήτευση .. 

δε λέω δεν είναι σαν το πρώτο καιρό που έτρωγα φρίκη αλλά και τώρα πάει το κλάμα σύννεφο από απογοήτευση για 1-2 ημέρες μόλις σκάσει η περίοδος.. οπότε απλά κουράγιο θα πω.. 

κι εγω πχ αυτό το μήνα είμαι φουλ ξενερωμένη δεν έχω διάθεση να προσπαθήσω καν. Δεν ξέρω αν θα έρθει αργότερα η διάθεση προς την ωορρηξία πάντως για ώρα είμαι σκεπτική ακόμα και να τον κάψω τον μήνα για ψυχολογικούς λόγους .. ένιωσα πίεση από όλη αυτή τη φάση κάθε μήνα .. με το πότε θα γίνει η ωορρηξία, έχω συμπτώματα ; Τα καταφέραμε; Α στο καλό 🤪

Έχω ραντεβού την τετάρτη για τεστ Παπ και θέλω να ρωτήσω την γιατρό μου για σπερματέγχυση.. δεν ξέρω πως και τι παίζει με αυτό .. μήπως μας έρθει πιο εύκολα έτσι.. γιατί κουράστηκα κι εγώ.. 

1 hour ago, Margaretgr είπε:

Σε νιώθω απόλυτα 

Έχω επικεντρωθεί να ετοιμάσω τον γάμο μας κ λέω αν έρθει κ το παιδί ήρθε στο μεταξύ. 

Α έχεις να ετοιμάσεις και γάμο…;!! 😃 θα είχα τρελαθεί !! Παρ ότι έκανα γάμο με λίγα άτομα και τα ετοίμασα όλα σε 4 μήνες σκεφτόμασταν να ξεκινήσουμε τότε και δεν τη παλεύαμε .. από κούραση από όλα .. 😅😅 οπότε μπράβο στο κουράγιο σου και με το καλό θα ευχηθώ!! Να το ευχαριστηθείτε!!

• Ευχαριστώ 1

Καλησπέρα κορίτσια! Εμένα ήρθε και πάλι συνεπέστατο το μόνο ραντεβού που δεν θα ήθελα να είναι τέτοιο. Εντωμεταξύ αυτές τις μέρες τρέχω και με ένα θέμα υγείας συγγενικού προσώπου που προέκυψε, έχω και την δουλειά και γενικώς είμαι κομμάτια😕. Τώρα λέω να αφήσω τον επόμενο μήνα να πάει όσα πιο χαλαρά γίνεται και μετά να μιλήσουμε και με την γιατρό να δούμε τι πρέπει να γίνει και πως θα πορευτούμε. Εσείς πως είστε, είναι κάποια που περιμένει τώρα κοντά;

2 ώρες πρίν, SOPHIA_99 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Εμένα ήρθε και πάλι συνεπέστατο το μόνο ραντεβού που δεν θα ήθελα να είναι τέτοιο. Εντωμεταξύ αυτές τις μέρες τρέχω και με ένα θέμα υγείας συγγενικού προσώπου που προέκυψε, έχω και την δουλειά και γενικώς είμαι κομμάτια😕. Τώρα λέω να αφήσω τον επόμενο μήνα να πάει όσα πιο χαλαρά γίνεται και μετά να μιλήσουμε και με την γιατρό να δούμε τι πρέπει να γίνει και πως θα πορευτούμε. Εσείς πως είστε, είναι κάποια που περιμένει τώρα κοντά;

Αχ κορίτσι μου σε καταλαβαίνω.. αυτή είναι η μόνη συνέπεια που δεν θα θέλαμε να υπάρχει την δεδομένη στιγμή. Ελπίζω όλα να σου πανε καλά με το θέμα που προέκυψε. Υγεία πάνω από όλα !! 

Εγώ σίγουρα είμαι μια από τις επόμενες. Δεν ξέρω αν το είδες παραπάνω, είτε που περιμένω μέσα στο Σαββατοκύριακο είτε που περιμένω 17-18 γιατί μπερδεύτηκα λίγο με τον πόνο ωορρηξίας. Το μόνο που παρατηρώ προς το παρόν είναι πως δεν έχω καθόλου ευαισθησία στο στήθος ένα πολύ ελαφρύ πρήξιμο μόνο. Που αυτό μόνο ενθαρρυντικό για σύμπτωμα εγκυμοσύνης δεν είναι. Και συμβαδίζει περισσότερο με το να μου έρθει 17. Θα σας ενημερώσω τις επόμενες μέρες αν και νομίζω θα είναι το αναμενόμενο αρνητικό αποτέλεσμα. 

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...