Quantcast
Jump to content
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 10/8/2026 at 9:57 ΜΜ, Terry1986 είπε:

Το ευχάριστα νέα είναι αυτά κορίτσι μμ..έμπαινα όλο το ΣΚ να διαβάσω μήπως έχεις στείλει καποιο νέο..κ εμένα μ φάνηκε παράξενο αυτό που σου είπαν..δε ξέρω..δεν είχε λογική όλο αυτό..όλα να πάνε καλά κορίτσι μ σπορ δω και πέρα..ξεκουράσου και ηρέμησε..

Αυτό προσπαθώ να κάνω !σε ευχαριστώ πολύ !ελπίζω να μην έχουμε άλλες εκπλήξεις !!

On 10/8/2026 at 11:36 ΜΜ, Blue Velvet είπε:

Τι να πρωτοσχολιασει κάνεις!!!Εγκληματικό απλά!!Και με τα φάρμακα της εμβρυομεταφορας τι έκανες?Συνεχισες να τα παίρνεις κανονικά μέχρι να σε δει ο γυναικολόγος σου ή τα σταμάτησες ? Συγνώμη που ρωτάω,αλλά αυτό που πέρασες είναι απίστευτο και το ότι το εμβρυακι είναι γερό και στη θέση του,είναι ένα θαύμα!Μπράβο σου που έμεινες ψύχραιμη και εύχομαι μέσα απ' την καρδιά μου να σου πάνε όλα τέλεια ❤️ ❤️ ❤️ 

Τα είχα σταματήσει …Και ο ο γιατρός αυτό λέει αυτό το πλάσμα είναι ένα μικρό θαύμα !Σε ευχαριστώ πάρα πολύ !!!Να χαίρεσαι και τα παιδάκια σου θυμάμαι από πιο παλιά που διάβαζα το θέμα ότι  έχεις δύο πλέον !!

On 12/8/2026 at 12:28 ΠΜ, little miracle είπε:

Ευχομαι να πανε ολα καλα με το εμβρυακι σου! Ευχομαι επισης να βρεις το κουραγιο να προχωρησεις σε καταγγελια. Δεν πρεπει να αποσιωπουμε τετοια γεγονοτα. Αυτοι οι ανθρωποι θα συνεχισουν να κανουν τα ιδια και ποιος ξερει ποτε θα ξαναπαρουν καποια στο λαιμο τους.

Προς το παρόν δεν εχω  να σου πω την αλήθεια κουράγιο γιατί φοβάμαι ότι θα ταραχτώ πολύ άσε που θα με βγάλουν και τρελή για το δημόσιο μιλάμε…Δεν μπορώ να αποδείξω τίποτα …

Σε άλλα νέα σήμερα κάναμε ξανά υπέρηχο είδαμε το σποράκι μεγάλωσε ..οι παλμοί 118 ..μια μέρα πίσω με βγάζει ο υπέρηχος δλδ κανονικά είμαι 6+5 και με βγάζει με μετρήσεις 6+ 4 …βήμα βήμα μικρό καλαθάκι και ελπίζουμε για τα καλύτερα!!

Προσπάθεια σύλληψης 2025

Recommended Posts

5 minutes ago, katekatekate said:

Μακάρι κορίτσι μου. Έχω διαβάσει πως οι κράμπες στην εγκυμοσύνη είναι πιο σύντομες σε διάρκεια 1-2 μέρες και όχι σε συνεχόμενες καθημερινά . Έχεις κάποια αντίστοιχη εμπειρία;

Εγώ στην εγκυμοσύνη μου, (τερματίστηκε βέβαια στις 10 εβδομάδες, είχε θέμα το εμβρυακι μας) είχα συχνά πυκνά τέτοιες κράμπες, ένιωθα οτι θα μου έρθει περιοδος απο στιγμή σε στιγμή. Είχα ρωτήσει και τον γιατρό συγκεκριμένα για αυτό γιατί προφανώς αγχωνομουν, και μου είπε να μη δίνω σημασία, μεγαλώνει η μήτρα μου. 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 567
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 15 λεπτά , iamalia είπε:

Εγώ στην εγκυμοσύνη μου, (τερματίστηκε βέβαια στις 10 εβδομάδες, είχε θέμα το εμβρυακι μας) είχα συχνά πυκνά τέτοιες κράμπες, ένιωθα οτι θα μου έρθει περιοδος απο στιγμή σε στιγμή. Είχα ρωτήσει και τον γιατρό συγκεκριμένα για αυτό γιατί προφανώς αγχωνομουν, και μου είπε να μη δίνω σημασία, μεγαλώνει η μήτρα μου. 

Καθημερινά είχες η ερχόταν και έφευγαν ανά διαστήματα;

Just now, katekatekate said:

Καθημερινά είχες η ερχόταν και έφευγαν ανά διαστήματα;

Μπορεί να ειχα για 2-3 μέρες όλη μέρα να έρχονται και να φεύγουν, μετά να σταματάνε για 4-5 μέρες και μετα πάλι να ξεκινάνε πάλι. Εγω γενικα ο,τι συμπτώματα εχω πριν την περίοδο τα ειχα και οταν έμεινα εγκυος. 

πρίν από 32 λεπτά , iamalia είπε:

Μπορεί να ειχα για 2-3 μέρες όλη μέρα να έρχονται και να φεύγουν, μετά να σταματάνε για 4-5 μέρες και μετα πάλι να ξεκινάνε πάλι. Εγω γενικα ο,τι συμπτώματα εχω πριν την περίοδο τα ειχα και οταν έμεινα εγκυος. 

Εγώ έχω 4-5 μέρες καθημερινά από λίγο. Κάποιες πιο πολύ κάποιες λιγότερο..να δούμε. Δεν έχω πολλές ελπίδες αλλά ευχαριστώ που το μοιράστηκες. Ελπίζω να κρατήσεις σύντομα το μωράκι σου αγκαλιά, αν δεν έχει έρθει ήδη.. και λυπάμαι για την απώλεια 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

On 14/9/2025 at 10:00 ΠΜ, Γεωργία38 είπε:

Κορίτσια τα φώτα σας με πήρε η μαία τηλέφωνο σήμερα θα κάνουμε την εμβρυομεταφορα την Παρασκευή να σας πω ότι αργησα να ξεκινήσω την δεύτερη γιατί όταν πάω στο νοσοκομείο και γενικά σε γιατρό 16 , και πάνω πήγα σε καρδιολόγος σε ενδοκρινολόγο έκανα όλες τις εξετάσεις μου βρήκαν αδενώματα και στα δύο επινεφρίδια με αποτέλεσμα να παίρνω χάπι το amlotens των 5 μια φορά εγώ 13 και με δέκα και με την προϋπόθεση ότι αν είναι επιτυχης η εγκυμοσύνη θα πέσει στο πρώτο τρίμηνο μήπως να ξεκινήσω να παίρνω δύο την ημέρα ένα πρωί ένα βράδυ;τι λέτε;παίρνω επίσης cyclacur,filicine ,salospir ,amlotens kai από αύριο utrogestan.χθες το βράδυ υπέφερα με ποναγε το στομάχι έκανα εμετό είχα δέκατα.εκανα τεστ κοβιντβλ αρνητικό αυτό μου έλειπε να αρρωστήσω τωρα

On 14/9/2025 at 12:25 ΜΜ, katekatekate είπε:

Πάντως η εγκυμοσύνη έχει πολλά τραβήγματα ακόμα και πριν σου έρθει περίοδος. Και εγώ είχα πόνους και τραβήγματα αρκετά τις πρώτες εβδομάδες σε σημείο να μην πιστεύω ότι κυλάνε όλα οκ. Είναι φυσιολογικό .

πρίν από 31 λεπτά , Annitaki_01 είπε:

Πάντως η εγκυμοσύνη έχει πολλά τραβήγματα ακόμα και πριν σου έρθει περίοδος. Και εγώ είχα πόνους και τραβήγματα αρκετά τις πρώτες εβδομάδες σε σημείο να μην πιστεύω ότι κυλάνε όλα οκ. Είναι φυσιολογικό .

Μακάρι .. αν και το τεστ είναι αρνητικό οπότε δεν έχω ελπίδες. Πλέον θέλω να μου έρθει περίοδος να αποκλείσω καμία κύστη 

Δε νομίζω ότι είναι κύστη πάντως εκτός αν έχεις πόνο στη μια πλευρά της κοιλιάς ! 
Συνηθως  οι κύστες  έχουν πόνο και ελαφρύ spotting ( Αντιμετωπίζει πολύ συχνά η κολλητή μου λειτουργικές κύστες και το ζω από πρώτο χέρι  ) 

Δοκίμασε να κάνεις ένα τεστ πάλι μέσα στις μέρες  και να σκέφτεσαι θετικά. Στο λέω εγώ που ήμουν τέρμα απαισιόδοξη και το μυαλό μου πήγαινε κι εμένα σε οτι μπορείς να φανταστείς.

πρίν από 4 λεπτά , Annitaki_01 είπε:

Δε νομίζω ότι είναι κύστη πάντως εκτός αν έχεις πόνο στη μια πλευρά της κοιλιάς ! 
Συνηθως  οι κύστες  έχουν πόνο και ελαφρύ spotting ( Αντιμετωπίζει πολύ συχνά η κολλητή μου λειτουργικές κύστες και το ζω από πρώτο χέρι  ) 

Δοκίμασε να κάνεις ένα τεστ πάλι μέσα στις μέρες  και να σκέφτεσαι θετικά. Στο λέω εγώ που ήμουν τέρμα απαισιόδοξη και το μυαλό μου πήγαινε κι εμένα σε οτι μπορείς να φανταστείς.

Σε ευχαριστώ πολύ για την εμψύχωση αλλά είμαι και στην 32η μέρα κύκλου. Όσο καθυστερημένη και να ήταν η ωορρηξία θα έπρεπε να δείξει.. είχες αντίστοιχη εμπειρία με τεστ;

Διαφημίσεις

Λοιπόν εγώ αντιμετώπιζα πάρα πολύ άγχος τον  τελευταίο χρόνο με αποτέλεσμα ο κύκλος μου εκεί που ήταν σταθερός 28 μέρες να έρχεται μία νωρίτερα και μια αργότερα (2-3 μερες) Εννοείται πως είχα σκεφτεί ότι έχω κύστες ή ότι μπαίνω σε πρώιμη εμμηνόπαυση ,ότι δηλαδή μπορείς να φανταστείς περνούσε απ’το μυαλό μου.

Λοιπόν την μέρα που περίμενα περίοδο είχα πολύ έντονες κράμπες ( όπως και τις προηγούμενες μέρες) Κάνω test το πρωί και βγαίνει αρνητικό οπότε ξεχνάω ότι μπορεί να είμαι έγκυος. Μετά από 4 μέρες από την αναμενόμενη μέρα περιόδου άρχισα να βλέπω καφέ αίμα, ίσα που όμως στο σκούπισμα όχι στο σερβιετάκι. Και λέω μου έρχεται περίοδος καθυστερημένα όπως και τους προηγούμενους μήνες που ήταν μία έτσι μία αλλιώς.
Το spotting δεν ήταν καθημερινό,δηλαδή μια έβλεπα μια όχι !
Παίρνω τηλέφωνο το γιατρό μου και μου λέει να κάνω μία χοριακή γιατί  μπορεί να είμαι έγκυος. Του λέω αποκλείεται γιατί βλέπω καφέ αίμα και το τεστ εγκυμοσύνης είναι αρνητικό. Μου λέει κάνε γιατί το καφέ εμφανίζεται σε ερχόμενη εγκυμοσύνη  φυσιολογικό και καμιά φορά τα τεστ θέλουν κάποιες μέρες για να δείξουν. Κάνω λοιπόν τη χοριακή και ήμουν έγκυος!!  σε σημείο μέχρι να πάω για το πρώτο μου υπέρηχο να μην το πιστεύω γιατί συνέχισα να βλέπω καφέ αίμα και έλεγα αποκλείεται κάποιο λάθος έχει γίνει. Οι κράμπες εννοείται καθημερινά και έντονες .

πρίν από 15 λεπτά , Annitaki_01 είπε:

Λοιπόν εγώ αντιμετώπιζα πάρα πολύ άγχος τον  τελευταίο χρόνο με αποτέλεσμα ο κύκλος μου εκεί που ήταν σταθερός 28 μέρες να έρχεται μία νωρίτερα και μια αργότερα (2-3 μερες) Εννοείται πως είχα σκεφτεί ότι έχω κύστες ή ότι μπαίνω σε πρώιμη εμμηνόπαυση ,ότι δηλαδή μπορείς να φανταστείς περνούσε απ’το μυαλό μου.

Λοιπόν την μέρα που περίμενα περίοδο είχα πολύ έντονες κράμπες ( όπως και τις προηγούμενες μέρες) Κάνω test το πρωί και βγαίνει αρνητικό οπότε ξεχνάω ότι μπορεί να είμαι έγκυος. Μετά από 4 μέρες από την αναμενόμενη μέρα περιόδου άρχισα να βλέπω καφέ αίμα, ίσα που όμως στο σκούπισμα όχι στο σερβιετάκι. Και λέω μου έρχεται περίοδος καθυστερημένα όπως και τους προηγούμενους μήνες που ήταν μία έτσι μία αλλιώς.
Το spotting δεν ήταν καθημερινό,δηλαδή μια έβλεπα μια όχι !
Παίρνω τηλέφωνο το γιατρό μου και μου λέει να κάνω μία χοριακή γιατί  μπορεί να είμαι έγκυος. Του λέω αποκλείεται γιατί βλέπω καφέ αίμα και το τεστ εγκυμοσύνης είναι αρνητικό. Μου λέει κάνε γιατί το καφέ εμφανίζεται σε ερχόμενη εγκυμοσύνη  φυσιολογικό και καμιά φορά τα τεστ θέλουν κάποιες μέρες για να δείξουν. Κάνω λοιπόν τη χοριακή και ήμουν έγκυος!!  σε σημείο μέχρι να πάω για το πρώτο μου υπέρηχο να μην το πιστεύω γιατί συνέχισα να βλέπω καφέ αίμα και έλεγα αποκλείεται κάποιο λάθος έχει γίνει. Οι κράμπες εννοείται καθημερινά και έντονες .

Μακάρι βρε κορίτσι μου.. μακάρι να έρθω μετά από καμιά βδομάδα και να σας πω τα ευχάριστα αν και πραγματικά το θεωρώ απίθανο. Εγώ το Σάββατο είχα έντονες κράμπες. Ήταν όλη μέρα σαν να είμαι πρώτη μέρα περιόδου χωρίς περιόδο. Περίμενα απλά να δω αίμα για να κορυφωθούν οι κράμπες... Αλλά τίποτα .. και έκτοτε έχω ενοχλήσεις αλλά όχι τόσο έντονες. Και περίοδος άφαντη. Απλά έχω διαβάσει πως δύσκολα το τεστ μέχρι τώρα να είναι αρνητικό και να υπάρχει εγκυμοσύνη. Ελπίζω να είμαι μια εξαίρεση όπως και εσύ! Να χαίρεσαι το παιδάκι σου ! 🤍

Προσπαθήσατε καιρό ; Αν επιτρέπεται 

Η αλήθεια είναι πως δεν δυσκολευτήκαμε καθόλου να συλλάβουμε αλλά δυστυχώς είχαμε μια παλίνδρομη  κύηση πριν και πέρασα πολύ δύσκολα . Ψυχολογικά και σωματικά ! 
Μακάρι κορίτσι μου στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να ξέρεις! Και όπως μου έχει πει και ο γιατρός μου έρχεται όταν δεν το περιμένεις 🙂 Θετική σκέψη και για εμένα κάνε και το άλλο τεστακι μέσα στις μέρες ( όχι για να έχεις ελπίδες αλλά γιατί όντως μπορεί να είναι νωρίς και να μην ανιχνεύθηκε κάτι ) 

• Μου αρέσει 1

8 ώρες πρίν, katekatekate είπε:

Κορίτσια μου ήρθε περίοδος 

Update. Θα με βρίσετε στο τέλος 🤣 χθες βράδυ είχα τους πιο έντονους πόνους περιόδου όλων των προηγούμενων ημερών. Έβαλα και σερβιετα. Ήμουν σίγουρη πως ήρθε, σταμάτησε να είναι ευαίσθητο στη αφή και το στήθος μου κάτι που συμβαίνει όταν αδιαθετω. Ηρεμεί το σώμα. Ξυπνάω σήμερα, καθαρή. Λέω με δουλεύεις το σώμα μου αυτόν τον κύκλο δεν γίνεται αυτό! Λογικά έρχεται..;! Θα επανέλθω όταν είναι κάτι σίγουρο.. 

• Καλή τύχη! 1
  • Ευχή 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...