Quantcast
Jump to content
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Anastasia14 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου! Εχω αρκετό καιρό να σας γράψω, αλλα μπαινω και σας διαβάζω. Εχω κάνει αρκετές ωοληψίες λόγω χαμηλού αποθέματος και προβλήματος στο σπέρμα. Έχουμε 7 βλαστοκυστες στην κατάψυξη και το Πάσχα ειχαμε ξεκινήσει προετοιμασία για εμβρυομεταφορα που ακυρώθηκε λόγω χαμηλών γαλακτοβακιλλων στο ngs. Όταν ήμουν στα μισά των ωοληψίων έμεινε έγκυος η καλύτερή μου φίλη και γυναίκα του κουμπάρου μας. Παντρεύτηκαν περσι κι εκείνοι, 1 μηνα μετα απο εμας και σε λιγότερο από τρεις μηνες ήταν έγκυος. Στο ενδιάμεσο εμεις ωοληψίες κλπ. Σήμερα γεννησε ενα υγιέστατο κοριτσάκι. Είμαι πολυ χαρούμενη για τους φίλους μας, ειναι σαν οικογένεια τα παιδια αυτα για εμας και θα είναι υπέροχοι γονείς. Ταυτόχρονα όμως, φοβάμαι οτι δε θα τα καταφέρουμε εμεις.. πριν 2 χρόνια ακριβώς, ενω προσπαθουσαμε ήδη ενα χρονο εμεις, της ειχα πει πως φοβάμαι ότι θα αρχίσουν ολοι να κάνουν παιδιά κι εμεις θα τους κοιτάμε και τώρα το ζω.. λογικα το πσκ θα παμε στην πόλη που γέννησε να τους δούμε.. φοβάμαι πως θα νιώσω.. ξέρω οτι οι περισσότερες εδω με καταλαβαίνετε.. έχω τύψεις που δε νιώθω μονο ευτυχία για το μωράκι που ηρθε στον κοσμο, αλλα σκέφτομαι κι αν εμεις θα αξιωθουμε να το βιώσουμε. 

Γονείς

Ξέρω πως ίσως ξεφεύγω απο το νόημα του forum, αλλα ελπίζω να με συγχωρήσετε.

Καλή επιτυχία! Προσπαθώ να αντιδρασω, αλλα ακόμα κολλάει βλέπω. 

Θα σου πω αυτό …ενώ έχω ήδη ένα παιδάκι 5μιση χρονών στο διάστημα των τεσσάρων χρόνων που προσπαθω για δεύτερο που είχα την μια αποβολή μετά την άλλη (7 στο σύνολο)εμειναν  έγκυες και γέννησαν όλες οι γυναίκες στον κύκλο μου είτε δεύτερο παιδί  είτε πρώτο είτε τρίτο και κάθε φορά που εγώ είτε πήγαινα για απόξεση είτε είχα αιμορραγία αποβολής και  έβλεπα φουσκωμένη κοιλιά με έπιανε το παράπονο με έπιανε στεναχώρια και ενίοτε θα παραδεχτώ και ζήλια..θα μου πεις τώρα ναι αλλά με ήδη ένα παιδί ??και ομως και ομως πονούσε πολύ και πάλι …!!ΕΙΝΑΙ απόλυτα φυσιολογικό και μην νιώθεις άσχημα δεν είναι προς τις γυναίκες και τα μωράκια τους το συναίσθημα είναι προς την  τύχη μας...αυτό το γιατί ρε γαμωτο εγώ έτσι και κάποιοι άλλοι όχι ;;;Είμαι σίγουρη ότι όλα θα σου πάνε καλά στο τέλος ακόμα και με τον δύσκολο δρόμο !Εχε πίστη στα έμβρυακια σου !!!Σου ευχομαι από καρδιάς σύντομα να τα καταφέρεις!!! Το ίδιο ελπίζω και για μένα και για όλες τις κοπέλες που παλεύουν είτε για το πρώτο είτε για το δεύτερο είτε για το πέμπτο !!!!

Προσπάθεια σύλληψης 2025

Recommended Posts

Εγώ δεν έχω ιδιαίτερες ελπίδες, αφού η αγωγή που πρέπει να πάρει ο σύντροφος είναι 3μηνη κ έχει περάσει μόνο ο ένας μήνας.

Παντως το ψυχολογικό είναι βαρύ γιατί μου έκανε πρόταση γάμου κ πια μας ρωτάνε αν το σκεφτόμαστε για παιδί κι εγώ λέω ε όχι ακόμα μωρέ, πού να ήξεραν εμείς πώς το θέλουμε….

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 567
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 27 λεπτά , Margaretgr είπε:

Εγώ δεν έχω ιδιαίτερες ελπίδες, αφού η αγωγή που πρέπει να πάρει ο σύντροφος είναι 3μηνη κ έχει περάσει μόνο ο ένας μήνας.

Παντως το ψυχολογικό είναι βαρύ γιατί μου έκανε πρόταση γάμου κ πια μας ρωτάνε αν το σκεφτόμαστε για παιδί κι εγώ λέω ε όχι ακόμα μωρέ, πού να ήξεραν εμείς πώς το θέλουμε….

Κορίτσι μου σε καταλαβαίνω. Όλες μας είμαστε στη ίδια φάση. 

Συγχαρητήρια για το χαρμόσυνο! Να ζήσετε, να το χαρείτε! Ζήστε τον έρωτα σας και όλα θα γίνουν !

• Ευχαριστώ 1

Κορίτσια… εμένα να πω την αλήθεια με πήρε λιγάκι από κάτω χθες που τελικά είχα την κανονική ροή, αλλά οι δικές μου προσπάθειες δεν ήταν και οι συχνότερες από τον Μάιο και μετά..τον Ιούνιο δεν ήταν μέσα καθόλου στις γόνιμες και τώρα πέσαμε μόνο όταν είχα τα πονάκια… αυτό το μήνα θα λείπει πάλι τις μέρες εκεινες οπότε πάει …αλλά ν σας πω την αλήθεια ενώ έλεγα να μην μπω στη διαδικασία .. θα πάρω τεστακια ωορρηξίας.. ας τα δοκιμάσω κ αυτά να δω μόνο αν πέφτω  μέσα στους πόνους ….

αχχχ κορίτσια έρχονται οι καλύτερες μέρες και για τις δύο σας  !! Ξεκουραστείτεεεε, βγάλτε από το μυαλό σας τα πάντα, ζήστε τον άντρα σας και περιμένω νέα θετικά και από τις δύο σας !!!! 🩷 

• Μου αρέσει 2

Καλημέρα κορίτσια μου! Όπως σας είπα δεν πέτυχε και αυτή η προσπάθεια. Ενώ ξεκίνησε ελπιδοφόρα από την άποψη πως πέρασα καλά με τον άντρα μου, μετά τις γόνιμες μέρες πάλι μετρούσα μέρες, έψαχνα συμπτώματα, χαμός στο κεφάλι μου! Δεν ξέρω αν φταίει το άγχος ή κάποιο πρόβλημα γονιμότητας αλλά τώρα με αφορμή τις διακοπές θέλω να κάνω ένα διάλειμμα να προσπαθήσω πιο έντονα να χαλαρώσω. Δεν ξέρω αν είναι υπερβολικό, αλλά έσβησα την εφαρμογή περιόδου μου για λίγο, δεν θέλω να ξέρω ποια μέρα είμαι , πόσες απομένουν, με στρεσαρει. Ισως πάρω και ένα διάλειμμα από εδώ. Θα μπαίνω να μαθαίνω νέα σας λογικά αλλά θα επιστρέψω δυναμικά μετά τις διακοπές ! Ελπίζω να υπάρχουν θετικές εξελίξεις! Σας φιλώ γλυκά!! 

6 ώρες πρίν, katekatekate είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου! Όπως σας είπα δεν πέτυχε και αυτή η προσπάθεια. Ενώ ξεκίνησε ελπιδοφόρα από την άποψη πως πέρασα καλά με τον άντρα μου, μετά τις γόνιμες μέρες πάλι μετρούσα μέρες, έψαχνα συμπτώματα, χαμός στο κεφάλι μου! Δεν ξέρω αν φταίει το άγχος ή κάποιο πρόβλημα γονιμότητας αλλά τώρα με αφορμή τις διακοπές θέλω να κάνω ένα διάλειμμα να προσπαθήσω πιο έντονα να χαλαρώσω. Δεν ξέρω αν είναι υπερβολικό, αλλά έσβησα την εφαρμογή περιόδου μου για λίγο, δεν θέλω να ξέρω ποια μέρα είμαι , πόσες απομένουν, με στρεσαρει. Ισως πάρω και ένα διάλειμμα από εδώ. Θα μπαίνω να μαθαίνω νέα σας λογικά αλλά θα επιστρέψω δυναμικά μετά τις διακοπές ! Ελπίζω να υπάρχουν θετικές εξελίξεις! Σας φιλώ γλυκά!! 

Κάνε αυτό που θεωρείς καλύτερο για εσένα και που σε κάνει να νιώθεις καλά, γιατί αυτό είναι πολύ σημαντικό για πολλούς λόγους και μακάρι όλοι αυτό να φέρει αυτή την φορά το επιθυμητό αποτέλεσμα 🙏❤️

11 ώρες πρίν, Eirini98 είπε:

Κορίτσια… εμένα να πω την αλήθεια με πήρε λιγάκι από κάτω χθες που τελικά είχα την κανονική ροή, αλλά οι δικές μου προσπάθειες δεν ήταν και οι συχνότερες από τον Μάιο και μετά..τον Ιούνιο δεν ήταν μέσα καθόλου στις γόνιμες και τώρα πέσαμε μόνο όταν είχα τα πονάκια… αυτό το μήνα θα λείπει πάλι τις μέρες εκεινες οπότε πάει …αλλά ν σας πω την αλήθεια ενώ έλεγα να μην μπω στη διαδικασία .. θα πάρω τεστακια ωορρηξίας.. ας τα δοκιμάσω κ αυτά να δω μόνο αν πέφτω  μέσα στους πόνους ….

αχχχ κορίτσια έρχονται οι καλύτερες μέρες και για τις δύο σας  !! Ξεκουραστείτεεεε, βγάλτε από το μυαλό σας τα πάντα, ζήστε τον άντρα σας και περιμένω νέα θετικά και από τις δύο σας !!!! 🩷 

Τα τεστ θα είναι σίγουρα μια βοήθεια, θα επιβεβαιώσουν αν όντως τα συμπτώματα ταυτίζονται με τους υπολογισμούς και αν υπάρξει η δυνατότητα αξιοποίησης εκείνων των ημερών, θα είναι πολύ σημαντικό για την προσπάθεια.

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές!!

Κι εγώ θεωρώ τα τεστ σημαντικό βοήθημα, σκεφτείτε κ ο ουρολόγος που είχαμε πάει μας είπε ότι η γυναίκα του τα χρησιμοποιούσε όταν προσπαθούσαν να κάνουν παιδί. 

2 ώρες πρίν, Margaretgr είπε:

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές!!

Κι εγώ θεωρώ τα τεστ σημαντικό βοήθημα, σκεφτείτε κ ο ουρολόγος που είχαμε πάει μας είπε ότι η γυναίκα του τα χρησιμοποιούσε όταν προσπαθούσαν να κάνουν παιδί. 

Καλησπέρα!! 
Αν δεν έχεις θέμα πολυκυστικών κλπ , σίγουρα τα τεστ αυτά θα σε βοηθήσουν!! Καλή επιτυχία 😀

Καλησπέρα σε όλα τα κορίτσια!!! 
Έχω χαθεί κι εγώ το τελευταίο διάστημα, αλλά αλλάξαμε πόλη, μετάθεση καταλαβαίνετε, οπότε είμαστε σε ένα τρέξιμο!

Κι εγώ περιμένω τις επόμενες ημέρες… από συμπτώματα τίποτα διαφορετικό, κανονικά περίμενα σήμερα αλλά επειδή η ωορρηξία μου έγινε σίγουρα πιο αργά υπολογίζω 18-20 να έρθει. 
Εν τω μεταξύ πως με έπιασε χθες γυρίσαμε απ έξω αργά, είχα ένα τεστ στο σπίτι το έκανα - εννοείται αρνητικό. 
Τα βάζω με τον εαυτό μου, αφού λέω έκανες πιο μετά ωορρηξία (αν έκανες κιόλας), πως να δείξει; Και ειδικά μετά από ποτά 🍸 🤣

Κορίτσια μου, καταλαβαίνω και ξέρω ακριβώς πως αισθάνεστε. Οπως μου είπε και μια φίλη μου πρόσφατα  που χρόνια προσπαθούσε (χωρίς να έχει κάποιο θέμα) και τελικά έκανε εξωσωματική και τώρα έχει δύο γλυκά κοριτσάκια πρέπει να σκεφτόμαστε όχι το αν και πότε και το ίσως , αλλά το ότι ΘΑ γίνουμε μάνες! 

Μου είπε να το λέω στον εαυτό μου κάθε μέρα, άλλωστε η επιστήμη έχει προχωρήσει τόσο που εάν το θες μου λέει θα γίνει!!

Καθως θεωρώ αυτόν τον μήνα καμμένο, θα προσπαθήσω να την δω αλλιώς στον επόμενο κύκλο… και από Οκτώβρη γυναικολόγο πάλι και βλέπουμε.

Μην σας παίρνει από κάτω!! Θα τα καταφέρουμε όλες!! 
Απολαύστε τις διακοπές σας τώρα, περάστε χρόνο με τους συντρόφους σας και θα δείτε πως δν θα το σκέφτεστε τόσο!!!

Φιλια σε όλες!!!

Καλημέρα κορίτσια, πριν σας αφήσω για να πάρω αυτό το διάλειμμα που σας έλεγα.. ένα μικρό update. 

Όπως σας είπα Τετάρτη αργά το βράδυ είδα λίγο αίμα.. και μένει να ξεκινήσει η ροή. Εγώ γενικά σε αυτό, παίρνω και τον χρόνο μου. Θα δω ροζ και μετά από ένα 24 Ώρο τουλάχιστον θα αρχίζει η ροή. Τα ροζ συνεχίσθηκαν μέχρι Πέμπτη πρωί. Έκτοτε δεν σταμάτησαν ακριβώς απλά δεν συνεχίστηκε, ίσως μειώθηκε κιόλας για την ώρα.. θα δω πού και πού στο σκούπισμα. 

Δεν μου δίνω καθόλου ελπίδες, έχω ξανά πάθει να αργήσει έτσι να ξεκινήσει και άλλη φορα, έτσι είμαι εγώ, αργεί να μου έρθει, είδα και ροζ λίγο πιο νωρίς από την αναμενόμενη μέρα περιόδου οπότε παίρνω λίγο τον χρόνο μου. Πήγα και θαλλασα οπότε ίσως έκοψα και την φυσιολογική ροή. Αυτό είναι. Δεν υπάρχει εγκυμοσύνη σίγουρα... Ελπίζω μόνο να μην είναι καμία ορμονική διαταραχή η κάποιο θέμα γιατί έχω και διακοπές που πλησιάζουν. 

Σίγουρα, ελπίζω, να σας στείλω νέο μήνυμα μέχρι αύριο , αν όχι σήμερα, και να σας πω πως συνεχίζει κανονικά η ροή 

Update: Τζάμπα σας αναστάτωσα.. σιγά σιγά ξεκινάει νομίζω 

On 15/8/2025 at 9:17 ΠΜ, katekatekate είπε:

Καλημέρα κορίτσια, πριν σας αφήσω για να πάρω αυτό το διάλειμμα που σας έλεγα.. ένα μικρό update. 

Όπως σας είπα Τετάρτη αργά το βράδυ είδα λίγο αίμα.. και μένει να ξεκινήσει η ροή. Εγώ γενικά σε αυτό, παίρνω και τον χρόνο μου. Θα δω ροζ και μετά από ένα 24 Ώρο τουλάχιστον θα αρχίζει η ροή. Τα ροζ συνεχίσθηκαν μέχρι Πέμπτη πρωί. Έκτοτε δεν σταμάτησαν ακριβώς απλά δεν συνεχίστηκε, ίσως μειώθηκε κιόλας για την ώρα.. θα δω πού και πού στο σκούπισμα. 

Δεν μου δίνω καθόλου ελπίδες, έχω ξανά πάθει να αργήσει έτσι να ξεκινήσει και άλλη φορα, έτσι είμαι εγώ, αργεί να μου έρθει, είδα και ροζ λίγο πιο νωρίς από την αναμενόμενη μέρα περιόδου οπότε παίρνω λίγο τον χρόνο μου. Πήγα και θαλλασα οπότε ίσως έκοψα και την φυσιολογική ροή. Αυτό είναι. Δεν υπάρχει εγκυμοσύνη σίγουρα... Ελπίζω μόνο να μην είναι καμία ορμονική διαταραχή η κάποιο θέμα γιατί έχω και διακοπές που πλησιάζουν. 

Σίγουρα, ελπίζω, να σας στείλω νέο μήνυμα μέχρι αύριο , αν όχι σήμερα, και να σας πω πως συνεχίζει κανονικά η ροή 

Update: Τζάμπα σας αναστάτωσα.. σιγά σιγά ξεκινάει νομίζω 

Κορίτσι μου γλυκό !!! Πόσο σε νιώθω !!!  Βασικά όλες σας νιώθω!!! Πάρε χρόνο, κάνε διάλειμμα απ όλους και απ όλα και ζήσεεεεεεεεεε την κάθε στιγμή !! Το έχεις και το έχουμε ανάγκη !! Εκμεταλλεύσου τον χρόνο για τον εαυτό σου και μόνο … και όταν είναι να έρθει θα έρθει !!! ♥️
ΥΓ : το ίδιο έπαθα και το ίδιο άγχος είχα για διαταραχή .. αλλά ίσως είναι το καλοκαιράκι και η θάλασσα που μας τα αλλάζει …δεν πειράζει είναι ΟΛΑ στο πρόγραμμα !!! 

On 14/8/2025 at 9:06 ΜΜ, Elli94 είπε:

Καλησπέρα!! 
Αν δεν έχεις θέμα πολυκυστικών κλπ , σίγουρα τα τεστ αυτά θα σε βοηθήσουν!! Καλή επιτυχία 😀

Καλησπέρα σε όλα τα κορίτσια!!! 
Έχω χαθεί κι εγώ το τελευταίο διάστημα, αλλά αλλάξαμε πόλη, μετάθεση καταλαβαίνετε, οπότε είμαστε σε ένα τρέξιμο!

Κι εγώ περιμένω τις επόμενες ημέρες… από συμπτώματα τίποτα διαφορετικό, κανονικά περίμενα σήμερα αλλά επειδή η ωορρηξία μου έγινε σίγουρα πιο αργά υπολογίζω 18-20 να έρθει. 
Εν τω μεταξύ πως με έπιασε χθες γυρίσαμε απ έξω αργά, είχα ένα τεστ στο σπίτι το έκανα - εννοείται αρνητικό. 
Τα βάζω με τον εαυτό μου, αφού λέω έκανες πιο μετά ωορρηξία (αν έκανες κιόλας), πως να δείξει; Και ειδικά μετά από ποτά 🍸 🤣

Κορίτσια μου, καταλαβαίνω και ξέρω ακριβώς πως αισθάνεστε. Οπως μου είπε και μια φίλη μου πρόσφατα  που χρόνια προσπαθούσε (χωρίς να έχει κάποιο θέμα) και τελικά έκανε εξωσωματική και τώρα έχει δύο γλυκά κοριτσάκια πρέπει να σκεφτόμαστε όχι το αν και πότε και το ίσως , αλλά το ότι ΘΑ γίνουμε μάνες! 

Μου είπε να το λέω στον εαυτό μου κάθε μέρα, άλλωστε η επιστήμη έχει προχωρήσει τόσο που εάν το θες μου λέει θα γίνει!!

Καθως θεωρώ αυτόν τον μήνα καμμένο, θα προσπαθήσω να την δω αλλιώς στον επόμενο κύκλο… και από Οκτώβρη γυναικολόγο πάλι και βλέπουμε.

Μην σας παίρνει από κάτω!! Θα τα καταφέρουμε όλες!! 
Απολαύστε τις διακοπές σας τώρα, περάστε χρόνο με τους συντρόφους σας και θα δείτε πως δν θα το σκέφτεστε τόσο!!!

Φιλια σε όλες!!!

Κορίτσια … έχει απόλυτο δίκιο .. ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ !!! Έχω πάντα στη ζωή μου το « ό,τι είναι να έρθει, θα έρθει και την κατάλληλη στιγμή επίσης!» Μας παίρνει από κάτω που και που αλλά είναι τι πιο φυσιολογικό.. το θέμα είναι να επανερχόμαστε !!

Θα τα καταφέρουμε όλες θα δείτε 🩷!!! 

• Μου αρέσει 4

On 4/8/2025 at 7:31 ΜΜ, katekatekate είπε:

Ότι είναι να γίνει θα γίνει.. ποτέ περιμένετε κορίτσια; @Butterfly23σου ήρθε ;;; 

Καλησπέρα κορίτσια. 
Εγώ τελικά αδιαθέτησα αν και είχα έναν διαφορετικό κύκλο με κάποια συμπτώματα που δεν τα είχα στους προηγούμενους. Παρατήρησα κάποιες αλλαγές. Ωστόσο να πω ότι την ημέρα που αδιαθέτησα έκανα τεστ το πρωί και έβλεπα μια πολύ πολύ πολύ άχνη γραμμή σε σημείο που έλεγα μάλλον το κάνουν τα μάτια μου. Έφυγα από το σπίτι ξεχνώντας το τεστ και όταν γύρισα υπήρχε μια άχνη γραμμή. Ίσως να ήταν και εξάτμισης η ελαττωματικό το τεστ. Αλλά βρε κορίτσια να σας πω την αλήθεια πιστεύω ότι ίσως κάτι πήγε να γίνει και γι τον ΧΨ λόγο δεν προχώρησε. Είχα όντως κάποιες καούρες που μου θύμιζαν την πρώτη εγκυμοσύνη όχι τόσο έντονες αλλά υπήρχαν. Είχα κάποιες ενοχλήσεις χαμηλά , το στήθος πονούσε παραπάνω από το συνηθισμένο… Βέβαια ξαναλέω ότι μετά την εγκυμοσύνη όλα τα συμπτώματα της περιόδου ήταν πολύ πολύ ήπια γι αυτό μου έκανε εντύπωση που τα ένιωθα όλα πιο έντονα. από την άλλη  μπορεί τώρα να σταθεροποιούνται οι ορμόνες μου και μετά τον θηλασμό. Anyway μην σας κουράζω.  Είπαμε εντέλει με τον άντρα μου να κάνουμε πολύ χαλαρά ελεύθερα μέχρι τέλος Αυγούστου. Περιμένω κιόλας μια καλή πρόταση για δουλειά και ίσως από Σεπτέμβρη να τρενάρουμε λίγο τις προσπάθειές. Αν και ο άντρας μου θέλει πολύ να βάλουμε μπρος κανονικά.  
Συγνώμη που σας κούρασα με το μεγάλο ποστ. 
Ελπίζω να διαβασω θετικά νέα για όλες σας. Εγώ θα σας ενημερώσω μόλις έχω κάποιο άλλο νέο. Περιμένω περίοδο τέλος του μήνα. Τώρα είμαι μετά την ωορρηξία κάποιες μέρες αλλά αυτό το μήνα  οι επαφές ήταν αλλά ντ’αλλων. 🥴

Διαφημίσεις

Καλημέρα κ από εμένα ! 

Για πρώτη φορά έχω μια μικρή καθυστέρηση, ήταν να αδιαθετησω χτες και δεν ήρθε. Ο κύκλος μου δεν υπερβαίνει ποτέ τις 26 μέρες κ χτες ήταν η 27η. Έχω 4 μέρες τώρα πονάκια στην κοιλιά, έχω πρηστεί, αλλά αίμα γιόκ. Χτες πήγα θάλασσα ίσως αυτό να καθυστερεί την περίοδο αλλά σκέφτομαι κ μήπως έγινε το θαύμα…. Λέω να πάω να πάρω ένα τεστ κι από την άλλη λέω ότι είναι πολύ νωρίς κ θ απογοητευτώ 

• Καλή τύχη! 1

Καλησπέρα κορίτσια εγώ για αυτόν τον μήνα έχω πολλές ελπίδες μετά από τόσα τεστ ωορρηξίας δεν πέτυχε να ποτέ να τη βρω και εκεί που καθόμουν 6/8 λέω δεν κάνω ένα τεστ; 16η μέρα έχω μεγάλους κύκλους 31-32 μέρες και βγαίνει κατευθείαν θετικό στο πικ η γραμμή ήταν τέρμα Σκουρή από την γραμμή ελέγχου. Έχουμε κανονικά επαφές από την ίδια μέρα και σχεδόν κάθε μέρα για καμιά εβδομάδα… τώρα είμαι σχεδόν 11-12 μέρες μετά την ωορρηξία και το στήθος είναι τέρμα πρησμένο εδώ και 10 μέρες τις τελευταίες 2-3 μέρες πόνο στης θηλές πονοκέφαλο κλπ. Έκανα τεστ και βγήκε αχνό δε μπορώ να το πιστέψω αλλά νιώθω ότι μπορεί να είναι ψευδώς θετικό ποια είναι η γνώμη σας περιμένω να αδιαθετήσω σε 2-3 μέρες 

• Μου αρέσει 2

Καλησπέρα σε όλες!!! 
@GingerS24 πολλά συγχαρητήριαααα!!! Με το καλό!!! 
Έκανες τεστ ξανά;;;

Εγώ εγώ αδιαθέτησα με καθυστέρηση, όμως το περίμενα γιατί είχα συμπτώματα ωορρηξίας πιο αργά και μου ήρθε ακριβώς 14 μέρες μετά από αυτά… ελπίζω να προσπαθεί να ρυθμιστεί η ωορρηξία μου με τα ινοφερτ, τι να πω…

Κατα τα άλλα περιμένω να καθαρίσω για να ξεκινήσουμε δυναμικά και πάλι ✌️🤣🤣

Πώς είστε οι υπόλοιπες ;;;

• Μου αρέσει 1

On 21/8/2025 at 4:12 ΜΜ, Elli94 είπε:

Καλησπέρα σε όλες!!! 
@GingerS24 πολλά συγχαρητήριαααα!!! Με το καλό!!! 
Έκανες τεστ ξανά;;;

Εγώ εγώ αδιαθέτησα με καθυστέρηση, όμως το περίμενα γιατί είχα συμπτώματα ωορρηξίας πιο αργά και μου ήρθε ακριβώς 14 μέρες μετά από αυτά… ελπίζω να προσπαθεί να ρυθμιστεί η ωορρηξία μου με τα ινοφερτ, τι να πω…

Κατα τα άλλα περιμένω να καθαρίσω για να ξεκινήσουμε δυναμικά και πάλι ✌️🤣🤣

Πώς είστε οι υπόλοιπες ;;;

Εμείς είμαστε διακοπές και κοιτάζουμε να χαλαρώσουμε και να ξεκουραστούμε κατά το δυνατόν και η προσπάθεια γίνεται στο χαλαρό, χωρίς ιδιαίτερη πίεση με μέρες κλπ. Να δούμε τι θα γίνει και με αυτόν τον τρόπο. Καλή επιτυχία στον επόμενο κύκλο, μακάρι η επόμενη προσπάθεια σας να αποδώσει και να έχουμε ευχάριστα! 🙏

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...