Quantcast
Jump to content
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, MoM24 είπε:

Οχι δεν έχω χαρτί από γυναικολόγο θα ρωτήσω αν θα το αναλάβει ο γυναικολόγος του κέντρου γιατί γενικά δεν αναλαμβάνει το κέντρο μου είπαν τη διαδικασία… δεν ξέρω αν εννοούν ακόμα κ αυτό.. σε ευχαριστώ πολύ! Αν χρειαστεί κάτι άλλο θα ξανά επικοινωνήσω μαζί σου 🙏

Ναι εννοείται να μου στείλεις! Κοίτα λογικά θα το υπογράφει αυτός, απλά προφανώς δεν θα ασχοληθεί περαιτέρω με τα χαρτιά να τα ελέγξει κλπ αν είναι οκ.. απλά κάποια κέντρα-γιατροι αναλαμβάνουν όλη την οργάνωση και καθοδήγηση για όλα τα χαρτιά ή σε παραπέμπουν σε κάποιον..αλλά ο εξωσωματικής υπογράφει τον φάκελο απ' όσο ξέρω πάντα.. μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί του και να ρωτήσεις κ για τον υπέρηχο..αλλά πάρε να κλείσεις ραντεβού αφού τα έχεις όλα έτοιμα! 

Προσπάθεια σύλληψης 2025

Recommended Posts

6 ώρες πρίν, katekatekate είπε:

Ερώτηση, έτσι για να διασκεδάσουμε λίγο την διαδικασία! 🤣 Εμείς μέχρι πρότινος χρησιμοποιήσουμε προφυλακτικού, πριν τις προσπάθειες. Οπότε αυτό με τις ελεύθερες επαφές είναι νέο δεδομένο για εμένα. Τελειώνει η επαφή οκ θα σκουπίστω όλα καλά. Πάτε και εσείς την επόμενη μέρα το πρωί στην δουλειά και είστε για τις πρώτες ώρες που κίνηστε σαν κατουρημενες; 🤣🤣🤣🤣

Καμιά φορά όταν για κάποιους λόγους αναγκαζόμασταν να επιδοθούμε σε πρωινές δραστηριότητες😚 και μετά έπρεπε αμέσως να ετοιμαστώ για να φύγω για την δουλειά. Σε αυτή την περίπτωση είχα και άλλο θέμα, νόμιζα για κάποιον λόγο ότι όλοι θα καταλάβουν τι είχε προηγηθεί, λες και είχα κάποια επιγραφή πάνω μου που το έγραφε😂😂

• Χαχα 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 567
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 22 λεπτά , SOPHIA_99 είπε:

Καμιά φορά όταν για κάποιους λόγους αναγκαζόμασταν να επιδοθούμε σε πρωινές δραστηριότητες😚 και μετά έπρεπε αμέσως να ετοιμαστώ για να φύγω για την δουλειά. Σε αυτή την περίπτωση είχα και άλλο θέμα, νόμιζα για κάποιον λόγο ότι όλοι θα καταλάβουν τι είχε προηγηθεί, λες και είχα κάποια επιγραφή πάνω μου που το έγραφε😂😂

Λες και έκανες walk of shame που λένε και στην Αμερική 😂😂 μόνο που μόνο κάτι τέτοιο δεν ήταν χαχα

• Χαχα 1

4 ώρες πρίν, Myrto24 είπε:

Λες και έκανες walk of shame που λένε και στην Αμερική 😂😂 μόνο που μόνο κάτι τέτοιο δεν ήταν χαχα

Κάπως έτσι. Ήταν περιεργη αίσθηση, νόμιζα ότι όλοι με κοιτάνε κάπως😄

On 1/10/2025 at 9:23 ΠΜ, katekatekate είπε:

Ερώτηση, έτσι για να διασκεδάσουμε λίγο την διαδικασία! 🤣 Εμείς μέχρι πρότινος χρησιμοποιήσουμε προφυλακτικού, πριν τις προσπάθειες. Οπότε αυτό με τις ελεύθερες επαφές είναι νέο δεδομένο για εμένα. Τελειώνει η επαφή οκ θα σκουπίστω όλα καλά. Πάτε και εσείς την επόμενη μέρα το πρωί στην δουλειά και είστε για τις πρώτες ώρες που κίνηστε σαν κατουρημενες; 🤣🤣🤣🤣

Μπορεις να κανεις μπανιο…..🫠

3 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Μπορεις να κανεις μπανιο…..🫠

Πως δεν το είχα σκεφτεί, ευχαριστώ! 🤣 

Προφανώς! Απλά αναφέρω χιουμοριστικά πως ακόμα και με πλύσεις κατά την διάρκεια της ημέρας θα υπάρχει μια κάποια διαρροή και ρώτησα αν είναι κάτι το οποίο έχει παρατηρηθεί και στις υπόλοιπες. 

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

Διαφημίσεις

1 hour ago, katekatekate είπε:

Προφανώς! Απλά αναφέρω χιουμοριστικά πως ακόμα και με πλύσεις κατά την διάρκεια της ημέρας θα υπάρχει μια κάποια διαρροή και ρώτησα αν είναι κάτι το οποίο έχει παρατηρηθεί και στις υπόλοιπες. 

Χαχαχαχ εννοείται πως υπάρχει διαρροή για το επόμενο 24ωρο 🫠 εγώ θα πρότεινα σερβετα γιατί το σερβιετακι δεν κάνει καμία απόλυτος δουλειά λερώνετε κατευθείαν !!! Δοκιμασμένο !!! 

• Χαχα 1

1 hour ago, katekatekate said:

Ναι, και εγω το εχω αυτό! Στις αρχές νόμιζα οτι κάτι γινόταν λάθος! 😆

• Χαχα 1

Καλησπέρα κορίτσια πως είστε; Εγώ έχω μπει σε διαδικασία εξετάσεων, των απλών για την ώρα, και θα σας έχω νέα το επόμενο διάστημα που θα αρχίσω να λαμβάνω αποτελέσματα. Μέχρι στιγμής έχω κάνει υπέρηχο ελέγχου ωορρηξίας και αναμένω αποτελέσματα καλλιεργειών. Έχω προγραμματίσει και εξετάσεις αίματος που αφορούν την γονιμότητα, που μου συνέστησε ο γιατρός. Αμη προς το παρόν δεν ελέγξαμε γιατί μου είπε πως η ηλικία μου είναι πολύ θετικός παράγοντας για να με προβληματίζει η αμη σε πρώτη φάση. Οι εξετάσεις αυτές θα γίνουνε τις πρώτες μέρες περιόδου οπότε έχω ακόμα χρόνο για την ολοκλήρωση των εξετάσεων. Ο γιατρός μας είπε και για σπερμοδιαγραμμα. Ο σύντροφός μου είναι πρόθυμος αν και μου είπε πως θα ήθελε να μας δώσει ακόμα λίγο χρόνο προσπάθειας. Οπότε αναμονή και έλεγχος των δικών μου πρώτων εξετάσεων για αρχή... 

• Καλή τύχη! 2

Καλησπέρα! 

Λοιπόν εγώ είχα ελπίδες αυτό το μήνα γιατί κάναμε σεξ και τη μέρα του θετικού τεστ και την επόμενη. Αλλά έβγαλα το κλασικό σπυράκι κι έχω ενοχλήσεις άρα αύριο περιμένω περίοδο. Εννοείται γι ακόμα μια φορά έκλαιγα.

Επισης, μετά την επαφή όλες χρειαζόμαστε σερβιέτα, εμένα ευτυχώς με καλύπτει και το μικρό. Είναι απόλυτα λογικό!!! 

Τριτον, εγώ δε βλέπω λόγο να καθυστερούμε εξετάσεις. Οταν μπαίνουμε σε διαδικασία εξετάσεων μπαίνουμε και οι δύο παράλληλα, δε βλέπω το γιατί ο ένας από τους δύο να το καθυστερήσει. Επίσης η ΑΜΗ είναι καλό να γίνεται ανεξαρτητου ηλικίας , είναι μέσα στο πακέτο όταν ψάχνεσαι για πιθανή υπογονιμότητα. 
φυσικά  τα παραπάνω είναι προσωπικές απόψεις, εγώ δεν είμαι υπέρ του να χάνουμε χρόνο αλλά αυτή είμαι εγώ!!! 

Εμείς αυτό το μήνα έχουμε γυναικολόγο κ ουρολόγο…. 

• Μου αρέσει 3

πρίν από 50 λεπτά , Margaretgr είπε:

Καλησπέρα! 

Λοιπόν εγώ είχα ελπίδες αυτό το μήνα γιατί κάναμε σεξ και τη μέρα του θετικού τεστ και την επόμενη. Αλλά έβγαλα το κλασικό σπυράκι κι έχω ενοχλήσεις άρα αύριο περιμένω περίοδο. Εννοείται γι ακόμα μια φορά έκλαιγα.

Επισης, μετά την επαφή όλες χρειαζόμαστε σερβιέτα, εμένα ευτυχώς με καλύπτει και το μικρό. Είναι απόλυτα λογικό!!! 

Τριτον, εγώ δε βλέπω λόγο να καθυστερούμε εξετάσεις. Οταν μπαίνουμε σε διαδικασία εξετάσεων μπαίνουμε και οι δύο παράλληλα, δε βλέπω το γιατί ο ένας από τους δύο να το καθυστερήσει. Επίσης η ΑΜΗ είναι καλό να γίνεται ανεξαρτητου ηλικίας , είναι μέσα στο πακέτο όταν ψάχνεσαι για πιθανή υπογονιμότητα. 
φυσικά  τα παραπάνω είναι προσωπικές απόψεις, εγώ δεν είμαι υπέρ του να χάνουμε χρόνο αλλά αυτή είμαι εγώ!!! 

Εμείς αυτό το μήνα έχουμε γυναικολόγο κ ουρολόγο…. 

Σχετικά με την αμη παρόλο που ο γυναικολόγος δεν μου το έκρινε απαραίτητο σκέφτομαι να την ζητήσω από την μικροβιολόγο να την συμπεριλάβουμε. Ποια μέρα του κύκλου γίνεται;

Διαφημίσεις

πρίν από 17 λεπτά , katekatekate είπε:

Σχετικά με την αμη παρόλο που ο γυναικολόγος δεν μου το έκρινε απαραίτητο σκέφτομαι να την ζητήσω από την μικροβιολόγο να την συμπεριλάβουμε. Ποια μέρα του κύκλου γίνεται;

Οπότε θες, καντην μαζί με τις άλλες κι είναι μια χαρά 😁

• Μου αρέσει 1

6 ώρες πρίν, Margaretgr είπε:

Οπότε θες, καντην μαζί με τις άλλες κι είναι μια χαρά 😁

Ωραία !! Οπότε κορίτσια σας ενημερώνω μόλις έχω νέα.. και αναμένω και τα δικά σας νέα! 

• Ευχή 1

πρίν από 8 λεπτά , katekatekate είπε:

Ωραία !! Οπότε κορίτσια σας ενημερώνω μόλις έχω νέα.. και αναμένω και τα δικά σας νέα! 

Κάνε όλες τις εξετασεις Κ εσύ Κ ο άντρας σου . Είναι κρίμα να χάνεις χρόνο έστω Κ ένα μήνα Κ το πρόβλημα να βρίσκετε στον σύζυγό πχ . Το σπέρμα διάγραμμα δεν είναι τίποτα κλείσε ραντεβού σε εξειδικευμένο Κ αναγνωρισμένο εργαστήριο πχ Λυμπερόπουλος Κ μην το καθηστερεις . Δηλαδή σκέψου να κάνεις εσύ όλες τις εξετάσεις Κ μετά από δύο μήνες να κάνει ο σύζυγος πιο το νόημα . Εξάλλου του συζύγου ή διερεύνηση είναι μόνο το σπερμοδιαγραμμα 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 58 λεπτά , Margaretgr είπε:

Και πολύ σημαντικό να ζητήσετε να γίνει ΚΑΙ καλλιέργεια για τυχόν μικρόβια 

Ναι ναι έχετε δίκιο κορίτσια! Και εγώ ζήτησα ήδη καλλιέργειες από τον γυναικολόγο μου και κάναμε. Αναμένω τα αποτελέσματα. Επειδή δεν είμαι από Αθήνα, είδα για ένα Λυμπερόπουλο που γράφετε πιο πάνω.. δέν το γνωρίζω.. αυτές οι εξετάσεις γίνονται κανονικά σε μικροβιολόγο σωστά; 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...