Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, ek3001 είπε:

Μην πτοείσαι...καταλαβαίνω κι εγω απο 01/2025 ξεκίνησα και ακόμη...είναι λάθοσ μας ότι πιστευουμε ότι θα συμβεί με την πρωτη γιατί έτσι το περνάνε οι γιατροί...υπομονη και πολυ καλή τυχη μας ευχομαι!

Καλέ δεν πιστεύω ότι θα συμβεί με την πρώτη.. Θα πάω ήδη για την πέμπτη μου εμβρυομεταφορά. Στην τρίτη έμεινα έγκυος και έκανα τον γιο μου. Ακολούθησε μια αποτυχημένη εμβρυομεταφορά τον Μάρτιο, μια φυσιολογική σύλληψη τον Μάιο που παλινδρόμησε και έκανα απόξεση, και τώρα ετοιμαζόμασταν ξανά αλλά πήραμε αναβολή. Απλώς στεναχωριέμαι γιατί πέρασε ένας χρόνος πια και ακόμα τίποτα. Ήλπιζα να τα έχουμε καταφέρει μέχρι τώρα...

Προσπάθεια σύλληψης 2025

Recommended Posts

πρίν από 41 λεπτά , katekatekate είπε:

Ναι ναι έχετε δίκιο κορίτσια! Και εγώ ζήτησα ήδη καλλιέργειες από τον γυναικολόγο μου και κάναμε. Αναμένω τα αποτελέσματα. Επειδή δεν είμαι από Αθήνα, είδα για ένα Λυμπερόπουλο που γράφετε πιο πάνω.. δέν το γνωρίζω.. αυτές οι εξετάσεις γίνονται κανονικά σε μικροβιολόγο σωστά; 

Ο συγκεκριμένος έχει εξειδικευμένο κέντρο αλλά είναι στην Αθήνα ναι 

Γίνεται στα μικροβιολογικά αλλά συνήθως έχουν το αρνητικό ότι βάζουν το σπερμα σε αυτόματους αναλυτές με ό,τι μπορεί να συνεπάγεται για το αποτέλεσμα. Ρώτα μήπως βρεις κα την περιοχή σου κάποιο εξειδικευμένο εργαστήριο 

ΥΓ: κι εμάς ο γιατρός στον Λυμπερόπουλο μας είχε στείλει κι εκεί θα ξαναπάμε. 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 532
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κορίτσια μου. Αναμένω να ακούσω τα νέα σας!! Και ελπίζω να είναι ευχάριστα! 

Να σας πω λίγο και την δική μου πορεία.. από αποτελέσματα έχω μόνο τις καλλιέργειες που είναι καλές όσον αφορά τα ΣΜΝ τα οποία είναι αρνητικά. Ωστόσο έχω ελαττωμένο αριθμό γαλακτοβακιλλων(σορυ αν το γράφω λάθος) κάτι το οποίο δεν προβληματίζει τον γιατρό μου. Σε άλλα νέα, ο υπέρηχος ήταν καλός είδαμε και την ωορρηξία. Αύριο έχω εξέταση αίματος προγεστερόνης. Δεν γνωρίζω ακριβώς τι εξετάζει, το μόνο που γνωρίζω είναι πως έχει σχέση με την ωορρηξία και γίνεται σε συγκεκριμένη ημέρα του κύκλου. Αναμένω τεστ Παπ και οι επόμενες εξετάσεις θα γίνουν με το που έρθει η περίοδος και αφορούν κάποιες ορμόνες. Οπότε θα συνεχίσω με δεύτερη εξέταση αίματος σε κάτι λιγότερο από 2 εβδομάδες. 

Εννοείται, μια σημείωση, σας παραθέτω τις ονομασίες των εξετάσεων αλλά σίγουρα η κάθε μία συμβουλεύεται τον γιατρό της.. ίσως ορισμένες εξετάσεις που μου δόθηκαν εμένα με βάση την εικόνα μου να μην είναι ίδιες με τις εξετάσεις που χρειάζεται να κάνετε εσείς

Οπότε αύριο βράδυ αναμένω λογικά αποτέλεσμα της προγεστερόνης και σας επανέρχομαι . .. έκανα και μια συζήτηση με τον γιατρό μου αν κάτι από το ιστορικό μου είναι κόκκινο σημείο για να μας βάλει υποψία για κάποια "βλάβη" που δεν φαίνεται στον υπέρηχο αλλά δεν έδειξε κάτι από το ιστορικό μου να είναι αρκετά ύποπτο. Σίγουρα είπαμε πως ενας καλός υπέρηχος δεν σημαίνει απαραίτητα πως είναι ολα καλά. Τώρα όσον αφορά το συναίσθημα μου.. σίγουρα θα ήθελα να είναι καλές οι εξετάσεις μου ! Εννοείται πως χαίρομαι μέχρι στιγμής με τα αποτελέσματα απλά και αυτό το όλα καλά.. παρόλα αυτά δεν υπάρχει το ποθητό αποτελέσμα με προβληματίζει. Θα ήθελα ίσως να βρούμε άμεσα ένα μικρό εμπόδιο που είναι αντιμετώπισιμο που να δικαιολογεί την καθυστέρηση της σύλληψης. Τώρα είμαστε σε μια διαδικασία που βγαίνουν όλα καλά και πρέπει να ψάξουμε πιο "μέσα".. εννοείται πως εκκρεμεί και το σπερμοδιαγραμμα που είναι το άμεσα επόμενο βήμα πριν κάνω εξετάσεις στις  σάλπιγγες που είναι πιο εξειδικευμένη εξέταση. Ξεκινήσαμε από τα απλά και γρήγορα... 

Αυτά... Συγνώμη για το σεντόνι. Σας στέλνω μια αγκαλιά δύναμης και συνεχίζουμε ! Είμαστε μαζί σε αυτό 🤍

• Μου αρέσει 2

• 2 εβδομάδες μετά...

Τι κάνετε κορίτσια; Πως είστε; Σε τι φάση του κύκλου σας πετυχαίνω; 
εγώ περιμένω λογικά σε μια εβδομάδα.. αυτό το μήνα προσπαθήσαμε μεν αλλά με πολύ ζόρι κ οι δύο δεν υπήρχε διάθεση 

Καλησπέρα κορίτσια, εγώ έχω απελπιστεί με τους γυναικολόγους επι 1,5 χρόνο δεν μου είχε κάνει ορμονικό έλεγχος και δεν μου ανέφερε ποτέ ότι η μια μου ωοθήκη είναι πολυκυστικη. Αλλάζω γιατρό ξεκινάμε καλά με βάζει να κάνω ορμονικό έλεγχο τον κάνω κάποιες ορμόνες ανεβασμένες από το κανονικό που θα έπρεπε να είναι εκείνη την μέρα και η προλακτινη διπλάσια από το κανονικό. Το μόνο που μου είπε να πάρω προγεστερόνη από την 11η μέρα έως για 10 μέρες για να φτιάξει ο κύκλος μου και κάποιες πανάκριβες βιταμίνες. Ο άντρας μου κιρσοκηλη α βαθμού έκανε θεραπεία με βιταμίνες και τώρα θα ξανά κάνει έλεγχο. Θα πάω κ σε άλλο γιατρό να δει της εξετάσεις μου και  εύχομαι να με κατατοπίσει 

• Δύναμη! 1

πρίν από 24 λεπτά , GingerS24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια, εγώ έχω απελπιστεί με τους γυναικολόγους επι 1,5 χρόνο δεν μου είχε κάνει ορμονικό έλεγχος και δεν μου ανέφερε ποτέ ότι η μια μου ωοθήκη είναι πολυκυστικη. Αλλάζω γιατρό ξεκινάμε καλά με βάζει να κάνω ορμονικό έλεγχο τον κάνω κάποιες ορμόνες ανεβασμένες από το κανονικό που θα έπρεπε να είναι εκείνη την μέρα και η προλακτινη διπλάσια από το κανονικό. Το μόνο που μου είπε να πάρω προγεστερόνη από την 11η μέρα έως για 10 μέρες για να φτιάξει ο κύκλος μου και κάποιες πανάκριβες βιταμίνες. Ο άντρας μου κιρσοκηλη α βαθμού έκανε θεραπεία με βιταμίνες και τώρα θα ξανά κάνει έλεγχο. Θα πάω κ σε άλλο γιατρό να δει της εξετάσεις μου και  εύχομαι να με κατατοπίσει 

Βρες έναν ενδοκρινολόγο που να δουλεύει σε καποιο μαιευτήριο Κ να ασχοληθεί με θέματα γονιμότητας . Οι γυναικολόγοι δεν έχουν γνώση από ορμόνες ειδικευμένη . 

Ξεκινά ένα ελενχο σε ενδοκρινολόγο Κ ψάξε τα παντα από ορμονικά μέχρι αυτοάνοσα για να είσαι καλλημενη . Κ ξεκινά Κ υπόλοιπες εξετασεις όπως σαλπιγγογραφια . Μόλις τελειώσουν οι εξετάσεις πήγαινε Κ σε ένα εξωσωματικο να σου πει μια γνώμη 1.5 χρόνος προσπάθειας είναι αρκετός οπότε οργανώσου.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Σαλπιγγογραφια έχω κάνει είναι καθαρή. Μόνη μου όπως κοίταξα τα αποτελέσματα των εξετάσεων από αντίσταση ινσουλίνης θυροειδής αιματολογικές βιταμίνες ανδρογόνα κλπ είναι εντός φυσιολογικών τιμών η lh και οιστοδιολη ήταν αρκετά ανεβασμένες όπως κ η προλακτινη είμαι στο ψάξιμο γιατί πρέπει να ρυθμιστεί και να κάνω ποιοτικές ωορρηξίες είχε κάποια άλλη παρόμοιες εμπειριες ;

17 ώρες πρίν, GingerS24 είπε:

Σαλπιγγογραφια έχω κάνει είναι καθαρή. Μόνη μου όπως κοίταξα τα αποτελέσματα των εξετάσεων από αντίσταση ινσουλίνης θυροειδής αιματολογικές βιταμίνες ανδρογόνα κλπ είναι εντός φυσιολογικών τιμών η lh και οιστοδιολη ήταν αρκετά ανεβασμένες όπως κ η προλακτινη είμαι στο ψάξιμο γιατί πρέπει να ρυθμιστεί και να κάνω ποιοτικές ωορρηξίες είχε κάποια άλλη παρόμοιες εμπειριες ;

Και η προλακτινη από ενδοκρινολόγο ρυθμίζεται! Εμενα ήταν λίγο πάνω από το όριο και στο μήνα που την επανέλαβα ήταν στα φυσιολογικά αλλά λίγο υψηλή.. αν είσαι Αθήνα ή κοντά μπορώ να σου συστήσω τον ενδοκρινολόγο μου. Αν δεν έχεις ήδη κάποιον υπόψιν δλδ.. επειδή έχω γυρίσει πάρα πολλούς ενδοκρινολόγους ο συγκεκριμένος είναι από τους καλύτερους.. επίσης για γυναικολόγο εστίασε σε γυναικολόγους που σε κάνουν να νιώθεις ασφάλεια και σε βλεπουν σαν άνθρωπο πάνω από όλα και όχι σαν πορτοφόλι .. επίσης γύρισα πάρα πολλούς μέχρι να καταλήξω στη γυναικολόγο μου που με κλειστά μάτια την εμπιστεύομαι.. εκείνη μας καθοδηγεί σε όλα τα βήματα σε συνδυασμό με τον ενδοκρινολόγο 

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση σου ! Χθες κιόλας πήγα σε έναν γυναικολόγο γνωστής μου και ο άνθρωπος έκατσε να μου εξηγήσει με λεπτομέρειες για να καταλάβω και εγώ η ίδια τι γίνεται. Μου είπε για την προλακτινη θα μου δώσει ένα χάπι για να κατέβει στα φυσιολογικά της και μόλις αδιαθετήσω ξεκινάμε πρόκληση ωορρηξίας και στενή παρακολούθηση ανά 2 μέρες θα δώσουμε χρόνο για 2-3 κύκλους και μακάρι να δούμε αποτελέσματα. Αν δυσκολευτούμε με το σπερμα πάμε για σπερματέγχυση για να έχουμε την δυνατότητα να το εμπλουτίσουν εύχομαι να μη χρειαστεί να φτάσουμε εκεί .

• Καλή τύχη! 1

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...