Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Κοριτσιαααα καμία δεν γνωρίζει για τον βελονισμό?

Αν έχεις βρει κέντρο για να κάνεις βελονισμό ίσως να σε βοηθούσε λίγο με την αιμάτωση και άρα και την ανάπτυξη του ενδομητρίου, αλλά θα πρέπει να κάνεις συγκεκριμένες ημέρες και συνεδρίες πριν την ετ. Πόσες και ποιες δεν ξέρω ακόμα γιατί δεν έφτασα εκεί αλλά που το συζήτησα με την γιατρό που θα κάνω εγώ βελονισμό τώρα στην διέγερση, μου είπε πως ιδανικά θα ήταν να κάνεις από τον προηγούμενο κύκλο της ετ και σίγουρα με το που καθαρίσεις από περίοδο ξεκινάς. Επίσης μου είπε πως επειδή σε κάποιες έχει αποτέλεσμα δεν σημαίνει πως θα έχει και σε εμένα (δεν σου φουσκώνει τα μυαλά η συγκεκριμένη κ αυτό μου άρεσε μαζί της). Γενικά είναι λίγο 50-50 αν θα σε βοηθήσει ή όχι. Εγώ αν δω πως με βοηθάει στην διέγερση θα κάνω και στην ετ. Άλλωστε θα φανεί η ανάπτυξη του ενδομητρίου μου γιατί μου το μετράει και στην διέγερση πάντα. 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!

τι ώρα σηκώθηκες καλε? :D

εγώ εκανα τα εξης:

1. Καθάρισα το τζάκι

2. Αδειασα καλαθάκια με σκουπίδια - κουζίνα - μπάνια

3. Αέρισα - έστρωσα κρεβάτια

4. Εβαλα τις κρεμες μου, ντύθηκα και βάφτηκα

5. Εβαλα και κρέμα χεριών

6. Μίλησα με το σύζυγο στο τηλ. και με μια φίλη

7. Ξύπνησε το μικρό μας το έπλυνα και το έντυσα

8. Έστειλα ενα πμ εδώ

9. Σας διάβασα

10. Σας γράφω....

11. Πίνω καφέ

εχω ακόμα και παω να αρχίσω:

Μαγείρεμα

Σκουπισμα

Σίδερο - λίγα

Μπάνια

(και μην τολμήσει να μου πει καμια σας οτι τα μισα δεν είναι δουλειες!!!)

αυτες ειναι οι καλυτερες δουλειες!!!:P

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα κοριτσαρες!!!καλυτερα σημερα?εγω παλι ξυπνησα με πονοκεφαλο..ελπιζω να μου περασει..εστειλα και την κορη μου σταθμο οποτε ξαναβρισκουμε τους ρυθμους μας..

Μιρτουλα τελειωσανε οι εργασιες ε?τελεια μεγεια λοιπον την καινουργα κουζινα..φανταζομαι θα νιωθεις σαν να αλλαξες σπιτι..ωραια η αναννεωση..

Γιωτα νωρις ξυπνησατε παλι ε?εμεις παλι αργησαμε να κοιμηθουμε..αχ...

4u ποιος ειπε οτι δεν ειναι δουλειες?απαπα..

Χαρα μαλλον κουραση ειναι και αργησε η περιοδος..

Εφτιαξα καφε,εστρψσα κρεβατια,αερισα το σπιτι εκανα ενα περασμα στο μπανιο,συμμαζεψα κουζινα και αλλαξα την μικρη..σιγα-σιγα και τα υπολοιπα

vSYvp3.png

6HIKp3.png

Εστρωσα τα κρεβάτια,

αερισα το σπίτι ,λιγο βεβαια ,γιατι γινεται χαμός από τον αερα,

τακτοποιησα το τζακι και ειανι ετοιμο για φωτιά,

κουβαλησα ξυλα,

εβαλα το φαγητό μας να σιγοβραζει,φασολάκια και αρακα σημερα,

εβαλα σκούπα, εκανα ενα ψευτοξεσκόνισμα στο σαλόνι,

εκανα ενα πέρασμα στο μπάνιο και σιδερωσα λίγα ρουχα,ελπίζω τωρα να καταφερω να τα συνεχισω....

Χαρα ,μηπως εφερες τα πάνω κατω στον οργανισμο σου με τη διαιτα?

4u,ποιος σου ειπε τετοια πραγματα? Μπραβο για την περιποίηση και για τα χερακια κυριως!

Αρετη,ευχομαι να μπειτε ξανα στους ρυθμούς σας?Καλύτερα τωρα ο πονοκεφαλος?

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Καλημέρα κορίτσια μου.

Δύσκολη μέρα η σημερινή...:rolleyes:

Χθες γύρισα στη 1 παρά 20 πολύ κουρασμένη.. ούτε μπάνιο δεν έκανα, απλώς ξεβάφτηκα, έβγαλα ρούχα και ξάπλωσα.

Ευτυχώς ο Νικος είχε ρεπό σήμερα και επειδή ξέραμε πως θ' αργήσω είχαμε κανονίσει να ασχοληθεί εκείνος με το παιδί {να το ξυπνήσει, να το πάει σχολείο κτλ.}. Κομμάτια εγώ, κοιμόμουν και ξύπναγα και τελικά κατάφερα να σηκωθώ στις 9.15 από το κρεβάτι.

Ευτυχώς ο αντρούλης μου, τα είχε τακτοποιήσει όλα. Ειχε ανοίξει θερμοσίφωνο και με το που σηκώθηκα έκανα τα μπάνια μου, είχε πλύνει τα πιάτα, είχε βγάλει σκουπίδια... τα πάντα... :P

Και ενώ προσπαθούσαμε να χαλαρώσουμε και εγώ μόλις είχα ξεκινήσει να ετοιμάζω το μεσημεριανό φαγητό, μας πήρε η πεθερά μου, πως είναι στον Ευαγγελισμό {θυμάστε που κάποια στιγμή σας είχα πει για εκείνες τις κοκκινιλες που έχει στο πρόσωπο που τις έχουν κάνει 4 βιοψίες???!!! :mad: } γιατί της είπε ο γιατρός να κάνει κάποια "θεραπεία", που θα πρέπει να της βάλουν έναν ορό για 6 ώρες. Στο μεταξύ ούτε ξέραμε τίποτα ούτε ήξερε να μας πει τι είδους θεραπεία, τι είδους ορός... :? . Και τι να κάνει ο άντρας μου, βρίζοντας ντύθηκε και πήρε ταξί να παει να δει τι γίνεται...:| . Τι να πω..? Ελπίζω ολα να πανε καλά αν και δεν πιστεύω πως συμβαίνει κάτι... τι να πω... :? .

Επανέρχομαι γιατί θέλω να σας γράψω διάφορα... και σήμερα θα ειναι τρεχάτη μέρα...

Σας φιλω

777885dugw57gt25.gif

Καλημέρα κορίτσια μου.

Δύσκολη μέρα η σημερινή...:rolleyes:

Χθες γύρισα στη 1 παρά 20 πολύ κουρασμένη.. ούτε μπάνιο δεν έκανα, απλώς ξεβάφτηκα, έβγαλα ρούχα και ξάπλωσα.

Ευτυχώς ο Νικος είχε ρεπό σήμερα και επειδή ξέραμε πως θ' αργήσω είχαμε κανονίσει να ασχοληθεί εκείνος με το παιδί {να το ξυπνήσει, να το πάει σχολείο κτλ.}. Κομμάτια εγώ, κοιμόμουν και ξύπναγα και τελικά κατάφερα να σηκωθώ στις 9.15 από το κρεβάτι.

Ευτυχώς ο αντρούλης μου, τα είχε τακτοποιήσει όλα. Ειχε ανοίξει θερμοσίφωνο και με το που σηκώθηκα έκανα τα μπάνια μου, είχε πλύνει τα πιάτα, είχε βγάλει σκουπίδια... τα πάντα... :P

Και ενώ προσπαθούσαμε να χαλαρώσουμε και εγώ μόλις είχα ξεκινήσει να ετοιμάζω το μεσημεριανό φαγητό, μας πήρε η πεθερά μου, πως είναι στον Ευαγγελισμό {θυμάστε που κάποια στιγμή σας είχα πει για εκείνες τις κοκκινιλες που έχει στο πρόσωπο που τις έχουν κάνει 4 βιοψίες???!!! :mad: } γιατί της είπε ο γιατρός να κάνει κάποια "θεραπεία", που θα πρέπει να της βάλουν έναν ορό για 6 ώρες. Στο μεταξύ ούτε ξέραμε τίποτα ούτε ήξερε να μας πει τι είδους θεραπεία, τι είδους ορός... :? . Και τι να κάνει ο άντρας μου, βρίζοντας ντύθηκε και πήρε ταξί να παει να δει τι γίνεται...:| . Τι να πω..? Ελπίζω ολα να πανε καλά αν και δεν πιστεύω πως συμβαίνει κάτι... τι να πω... :? .

Επανέρχομαι γιατί θέλω να σας γράψω διάφορα... και σήμερα θα ειναι τρεχάτη μέρα...

Σας φιλω

Eιρηνη μου ,ευχομια να πάνε όλα καλά και οσο γινεται ανώδυνα!:?

Μπραβο στον αντρούλη σου!:)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Σκούπισα το σπίτι, έκανα μπάνιο και έβαλα φαγητό, σήμερα έχουμε φασολάκια....και έφτιαξα και μπισκότα hello kitty...κάνω πρόβα για την γιορτή της μικρής στις 25 Μαρτίου που θα στείλω κέρασμα στον παιδικό!

Σας αρέσουν ??

QX8GBv7l.jpg

και εδώ ψημένα, πήγα και στην γειτόνισσα λίγα γιαυτό άδειασε, δεν τα έφαγα εγώ :) !

UgOm8E7l.jpg

Ψήνεται και δεύτερο ταψί

Σκούπισα το σπίτι, έκανα μπάνιο και έβαλα φαγητό, σήμερα έχουμε φασολάκια....και έφτιαξα και μπισκότα hello kitty...κάνω πρόβα για την γιορτή της μικρής στις 25 Μαρτίου που θα στείλω κέρασμα στον παιδικό!

και εδώ ψημένα, πήγα και στην γειτόνισσα λίγα γιαυτό άδειασε, δεν τα έφαγα εγώ :) !

Aν θέλουμε σε πιστεύουμε, είναι τέλεια!

Καλημέρα!

Χθες, το τελευταίο ραντεβού που είχα είναι η φίλη που της δίνω ρούχα για εκείνη και την κόρη της.

Χθες λοιπόν, μου είχε ρουχαλάκια από τον γιο της για το φιογκακι!!!

Μου είχε μία εκπληκτική φόρμα nike, ένα υπέροχο καρό πουκάμισο {αγαπημένα μου}, μία τέλεια κολλεγιακή ζακέτα και ένα απίστευτο μπουφάν... άλλο να σας λέω! Ειδικά το μπουφάν, είναι αυτό το στυλ "μοτοσυκλετιστή" και έριξα πολύ γέλιο... :tongue: .

Τώρα τα πλένω στο πλυντήριο για να τα χαρούμε στο φιογκάκι.

Ανταλλακτική οικονομία... :P

Σήμερα δεν θα κάνω ιδιαίτερα πράγματα στο σπίτι. Και κουρασμένη είμαι και δεν ξέρω τι θα γίνει με το σημερινό πρόγραμμα αφού δεν ξέρω τι ώρα θα γυρίσει ο άντρας μου από το νοσοκομείο... :? . Τουλάχιστον ας πάνε όλα καλά εκεί.

Εβαλα πατατούλες λεμονάτες, με ρίγανη στο φούρνο να γίνονται και θα τηγανίσω μπριζολάκια αργότερα.

Εχω πάλι πολύ δουλίτσα μεχρι αργά αλλά έχει και το φιογκάκι αγγλικά.. να δουμε πως θα το φτιάξουμε το πρόγραμμα...

Επανέρχομαι...

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Yotou, Areti & Χρυσα.. με νοιώθετε ;)

Mamavasia απλά ΤΕΛΕΙΑ!!!! Μπράβο σου!

Ειρήνη εύχομαι να έχεις καλά νέα σύντομα!

Αυτό πάλι που δεν εξηγούν στον ασθενή το τι και το πως μου είναι αδιανόητο. Αν κατάλαβα καλά δεν είχαν εξηγήσει στην πεθερά σου τι ακριβώς θα της κάνουν.

Σε τέτοιες περιπτώσεις δεν θα πρέπει να τους αφήνουμε αυτά τα περιθώρια δλδ να ζητάμε απο το γιατρό μας να μας εξηγήσει ακριβώς για ποιο λόγο και γιατί και τι θα μας χορηγηθεί ή ακριβώς ποια θα είναι η διαδικασία κάποια θεραπείας κλπ κλπ

Όσο για τη σύζυγο Ειρήνη, είναι χρυσάφι! :)

βρε ειρηνακι μου, τι ηταν παλι αυτο....:( περαστικα κ γρηγορα!!!

μπραβο στον καλο σου!!!

φανταζομαι την κουραση σου, ηρθε κ αυτο τωρα.....

βρε βασια με εχεις κουφανει!!! πως τα εκανες? εχεις κουπατ?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...