Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Κοριτσιαααα καμία δεν γνωρίζει για τον βελονισμό?

Αν έχεις βρει κέντρο για να κάνεις βελονισμό ίσως να σε βοηθούσε λίγο με την αιμάτωση και άρα και την ανάπτυξη του ενδομητρίου, αλλά θα πρέπει να κάνεις συγκεκριμένες ημέρες και συνεδρίες πριν την ετ. Πόσες και ποιες δεν ξέρω ακόμα γιατί δεν έφτασα εκεί αλλά που το συζήτησα με την γιατρό που θα κάνω εγώ βελονισμό τώρα στην διέγερση, μου είπε πως ιδανικά θα ήταν να κάνεις από τον προηγούμενο κύκλο της ετ και σίγουρα με το που καθαρίσεις από περίοδο ξεκινάς. Επίσης μου είπε πως επειδή σε κάποιες έχει αποτέλεσμα δεν σημαίνει πως θα έχει και σε εμένα (δεν σου φουσκώνει τα μυαλά η συγκεκριμένη κ αυτό μου άρεσε μαζί της). Γενικά είναι λίγο 50-50 αν θα σε βοηθήσει ή όχι. Εγώ αν δω πως με βοηθάει στην διέγερση θα κάνω και στην ετ. Άλλωστε θα φανεί η ανάπτυξη του ενδομητρίου μου γιατί μου το μετράει και στην διέγερση πάντα. 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια!!!

Τι κάνετε?

Εγώ καλά. Έχω τον αντρούλη μου σήμερα στο σπίτι. Δεν αισθανόταν καλά και δεν πήγε στη δουλειά. Από δουλίτσες, τα βασικά...

Έστρωσα κρεβάτια, πέρασα στα γρήγορα το μπάνιο, μαγείρεψα για το παιδί (για εμάς είχα φαγητό από την Κυριακή), μάζεψα το νεροχύτη, τον χλωρίνιασα, σαπούνισα τις κεραμικές εστίες και έβαλα μια γρήγορη ηλεκτρική στην τραπεζαρία, γιατί το σπλάχνο μου, σκόρπισε ψίχουλα.

Υ.Γ.: Η Σταυρούλα εξαφανίστηκε... πήγε να κάνει την επέμβαση, τελικά?

Σ'ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!:D

Δεν έχω χειρότερο από άντρα άρρωστο,ειλικρινά:| Και μένα ήρθε πριν και πήρε ντεπόν και μου λέει επί λέξη Αγαπούλα δεν είμαι καθόλου καλά,χρειάζομαι περίθαλψη!:D Έβαλα τα γέλια,αλλά σκέφτομαι τι με περιμένει.Από τη μία η Δανάη και από την άλλη ο άντρας μου,χειρότερος από μωρό.ΜΕ ΛΥΠΑΜΑΙ από τώρα.

Είπα κι εγώ τον πόνο μου,περαστικά σας;)

Δεν νομίζω να έχει κάνει ακόμα,θα μας έλεγε,εκτός κι αν προέκυψε κάτι έκτακτο ή έχω χάσει κανένα επεισόδιο

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γιώτα μακάρι να πολλαπλασιαστούν οι προσφορές και να μην προλαβαίνετε.όχι μωρέ εντάξει κάποια δεν είναι και τόσο όμορφα αλλά μωράκια είναι;)

ναι μωρε, αμα βλεπω κανενα, λεω κριμα μωρε..... ειναι που εμεις εχουμε τα πανεμορφα κ εχει συνηθησει το ματι μας στην τελειοτητα γιαυτο κουκουβααααααααααααα κουκουβαααααααααααααααα owl_clipart.gif

ξερεις οτι σκεφτομαι με νοσταλγια τις μερες που γινοταν χαμος κ καναν ουρες στο ταμειο....

Καλησπέρα κορίτσια!!!

Τι κάνετε?

Εγώ καλά. Έχω τον αντρούλη μου σήμερα στο σπίτι. Δεν αισθανόταν καλά και δεν πήγε στη δουλειά. Από δουλίτσες, τα βασικά...

Έστρωσα κρεβάτια, πέρασα στα γρήγορα το μπάνιο, μαγείρεψα για το παιδί (για εμάς είχα φαγητό από την Κυριακή), μάζεψα το νεροχύτη, τον χλωρίνιασα, σαπούνισα τις κεραμικές εστίες και έβαλα μια γρήγορη ηλεκτρική στην τραπεζαρία, γιατί το σπλάχνο μου, σκόρπισε ψίχουλα.

κλασσικα αντρας+αρρωστος=φερνουν την καταστροφη!!!

δεν ξερω αν την εκανε, οντως εξαφανιστηκε, αλλα νομιζω οτι ξεκινα η σεζον στο μαγαζι κ μηπως πηζει

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!!!

Τι κάνετε?

Σ'ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!:D

Δεν έχω χειρότερο από άντρα άρρωστο,ειλικρινά:| Και μένα ήρθε πριν και πήρε ντεπόν και μου λέει επί λέξη Αγαπούλα δεν είμαι καθόλου καλά,χρειάζομαι περίθαλψη!:D Έβαλα τα γέλια,αλλά σκέφτομαι τι με περιμένει.Από τη μία η Δανάη και από την άλλη ο άντρας μου,χειρότερος από μωρό.ΜΕ ΛΥΠΑΜΑΙ από τώρα.

Είπα κι εγώ τον πόνο μου,περαστικά σας;)

Δεν νομίζω να έχει κάνει ακόμα,θα μας έλεγε,εκτός κι αν προέκυψε κάτι έκτακτο ή έχω χάσει κανένα επεισόδιο

[sIGPIC][/sIGPIC]

irene1984

καλε ειναι κουκλι ζωγραφιστο, να την χαιρεσαι τη κορακλα σου!!!

εγω ειμαι στεναχωρημενη γιατι μαλωσα το μικρο και του χαλασα και για παραδειγματισμο τις γραμμες του τρενου που ειχε κανει ολοκληρη κατασκευη ο κακομοιρης.

αλλα ελεγα γιωργο ελα να ντυθεις να φυγεις με το μπαμπα, μπορει να το ειπα και 6 φορες αλλες οσες ο αντρας μου και στο τελος παω τον βουταω απο το χερι και του λεω αφου δεν ακους δε μπορεις να τα εχεις ολα δικα σου και τσουπ βουταω τις γραμμες και αρχιζω και τις χωνω στο κουτι.

σοκαριστηκε ο μικρος γιατι τετοιες αντιδρασεις εχουμε σπανιοτατα εδω μεσα, εβαλε τα κλαμματα με λυγμους:cry:

τον πηρα απο το χερι τον εντυσα τον σκουπισα τον επλυνα και ολη την ωρα του εξηγουσα γιατι εγινε αυτο και στο τελος μου λεει πριν φυγει "μαμα θα ακουω για να μην υπαρχουν συνεπειες"

τωρα ειμαι χαλια δε μου αρεσει να τον τιμωρω ειναι πολυ καλο παιδι αλλα απο οταν γυρισε το μεσημερι και καθε μερα κανει οτι θελει , τον αφηνουμε ενα πραγμα ζηταμε οταν του μιλαμε να μας ακουει:?

as1cCyI0g410000MDAwNjExMmR8NTYzMjYzb2R8dGlnZXIgbm8xIGVpbmFp.gif

as1cOEg0g410000Nzc3MTE1enw1NjFkfHRpZ2VyIG5vMiBlaW5haQ.gif

Φωτεινη μην στεναχωριεσαι οταν θα γυρισει θα το εχει ξεχασει..ηδη νομιζω οτι το καταλαβε με την απαντηση που σου εδωσε..και μενα οταν την μαλωνω μετα ερχεται μου ζηταει συγγνωμη και μου λεει θα σε ακουω μαμα δεν θα σε στεναχωρω.προφανως ηταν απορροφημενος με το παιχνιδι..

vSYvp3.png

6HIKp3.png

irene1984

καλε ειναι κουκλι ζωγραφιστο, να την χαιρεσαι τη κορακλα σου!!!

εγω ειμαι στεναχωρημενη γιατι μαλωσα το μικρο και του χαλασα και για παραδειγματισμο τις γραμμες του τρενου που ειχε κανει ολοκληρη κατασκευη ο κακομοιρης.

αλλα ελεγα γιωργο ελα να ντυθεις να φυγεις με το μπαμπα, μπορει να το ειπα και 6 φορες αλλες οσες ο αντρας μου και στο τελος παω τον βουταω απο το χερι και του λεω αφου δεν ακους δε μπορεις να τα εχεις ολα δικα σου και τσουπ βουταω τις γραμμες και αρχιζω και τις χωνω στο κουτι.

σοκαριστηκε ο μικρος γιατι τετοιες αντιδρασεις εχουμε σπανιοτατα εδω μεσα, εβαλε τα κλαμματα με λυγμους:cry:

τον πηρα απο το χερι τον εντυσα τον σκουπισα τον επλυνα και ολη την ωρα του εξηγουσα γιατι εγινε αυτο και στο τελος μου λεει πριν φυγει "μαμα θα ακουω για να μην υπαρχουν συνεπειες"

τωρα ειμαι χαλια δε μου αρεσει να τον τιμωρω ειναι πολυ καλο παιδι αλλα απο οταν γυρισε το μεσημερι και καθε μερα κανει οτι θελει , τον αφηνουμε ενα πραγμα ζηταμε οταν του μιλαμε να μας ακουει:?

να ξερεις οτι μπορει να αντιδραει και λογο εγκυμοσυνης μη το ξεχνας αυτο και εγκυος τον πρωτομαλωσα δυστυχως εμενα ξεκινησε πιπιλα λιγο πριν γεννησω

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

μπορει να εχεις δικιο χαρα να τα εχουν παιξει και οι ορμονες μου νοιωθω και πολυ κουρασμενη τωρα στο τελος.

αλλα και αυτος ο σκατουλης λες και ηταν κουφος οταν του μιλαγαμε ουτε βλεμμα δε μας εριχνε.

αχ αντρες....:rolleyes:

as1cCyI0g410000MDAwNjExMmR8NTYzMjYzb2R8dGlnZXIgbm8xIGVpbmFp.gif

as1cOEg0g410000Nzc3MTE1enw1NjFkfHRpZ2VyIG5vMiBlaW5haQ.gif

Διαφημίσεις

Μπήκα, διάβαζα διάβαζα, είχα κανει χίλια quotes και με πέταξε έξω :evil:

Ειρηνάκι, ελπίζω να μην ταλαιπωρηθεί η γυναίκα και μαζί της κι εσείς και να είναι, βέβαια, όλα καλά!

Μυρτώ, να χαίρεστε το καινούριο σας σπιτάκι! Τώρα σου έμεινε το fun part :P!

Βάσια, τέλεια τα μπισκότα! Θα ενθουσιαστούν τα μικρά!

Σοφία, το μνμ σου το πρωινό γράψτο σε post-it και κόλλα το στον καθρέφτη του μπάνιου ;).

Γιώτα, πάντα τέτοια κι ακόμα καλύτερα!

Irene, σε νιώθω :?, παρότι εμείς κοιμηθήκαμε κανονικά το βράδυ. Δεν το καταλαβαίνω αυτό το πράγμα. Από προχθές το μεσημέρι που ξεκίνησε ο βήχας της, την ταλαιπωρεί απίστευτα στον μεσημεριανό ύπνο (οπότε κάνω όλα αυτά που λες συνέχεια). Την υπόλοιπη μέρα οκ βήχει αλλά δεν "πνίγεται" και το βράδυ τίποτα. Πώς γίνεται; :confused: Τεσπα, ας δαγκώσω τη γλώσσα μου, που λένε. Στο μεταξύ, την ακροάστηκε ο παιδίατρος σήμερα στον παιδικό και δεν βρήκε κάτι ανησυχητικό.

Γιώτα, κι εμένα, ρε γμτ, για 4 μέρες μου χρεώνουν ολόκληρη χρονιά :tongue:. Στο μαιευτήριο μπαίνοντας να γεννήσω με ρωτάει ο λανθρωπος γράφοντας το εισιτήριο χρονολογία γέννησης. Του λέω '80. Γράφει, Ηλικία:30. Όοοοοοοοχι, του λέω, 29! (Γέννησα 2 Απρίλη). Το σβησε επί τόπου. Λες να γυάλιζε το μάτι μου; :lol:

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Μην στενοχωριέσαι.....σε καταλαβαίνω και εγώ όταν τις μαλώνω έτσι νιώθω...αλλά μου την δίνει που δεν ακούνε κάποιες φορές...

Τώρα σε εσένα παίζουν ρόλο και οι ορμόνες...πότε γεννάς ?? δεν θυμάμαι!

Γιωτα εχουμε διαφορα μονο ενα μηνα τελικα εγω ειμαι 30/1..

Irene καλυτερα τελικα να εχεις αρρωστο παιδι παρα αρρωστο αντρα..πωπω η γκρινια δεν παλευεται..

συνομηλικες!!!:P:p:p:p:p

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...