Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , LioPh79 είπε:

ναι προσπαθώ να ενισχύσω τον οργανισμό μου όσο γίνεται. Φαντάζομαι ότι συνυπάρχουν καλά και κακά μικρόβια και βακτήρια, εύχομαι να υπερισχύσουν τα καλά . 

ευχαριστώ για την πληροφορία .  αχ αυτός ο χρόνος ! συνήθως δεν με επηρεάζει, αλλά ... έλα όμως που κάποιες φορές με "πιάνει" 😂

Είμαι σίγουρη ότι κάνεις το καλύτερο δυνατόν όπως και όλες μας που προσπαθουμε αλλά μην σε παίρνει από κάτω γιατί όταν μας παίρνει από κάτω δεν σκεφτόμαστε καθαρά .... Σου στέλνω κάτι να διαβάσεις με pm

• Μου αρέσει 1

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Συνεχίζω λοιπόν με κάποιες επίσης απλές συμβουλές που είχα ήδη γράψει στο parents, ώστε να τα ξανα-θυμηθούμε οι παλιές και να συμβουλευτούν οι νεότερες της παρέας {ευχαριστώ πολύ και αυτές που προτιμούν να διαβάζουν μόνο το θέμα και δεν γράφουν αλλά προτιμούν να μου στέλνουν πριβε μηνύματα}:

Σημαντικό και το ξανα-γράφω:

1) Όταν ξεκινάς κάτι ποτέ μην το αφήνεις στην μέση. Πλένεις πιάτα? Ε, πρώτα θα τα τελειώσεις (όλα, ούτε πιρουνάκι δεν θα αφήσεις) και μετά πας στην επόμενη δουλίτσα. Έτσι, και αισθάνεσαι πως προχωράς τις δουλειές σου (πράγμα σημαντικό για να μην πελαγώνεις) αλλά και δεν βλέπεις παρατημένα αντικείμενα γύρω σου (όπως ξεσκονιστήρια κλπ.) που σου δημιουργούν επιπλέον εκνευρισμό!

2) Ποτέ μην βάζεις πλυντήριο αν έχεις πάνω από 2 ασιδέρωτα πλυντήρια! Είναι ένας κανόνας που ακολουθώ εδώ και χρόνια και έχω δει απίστευτα αποτελέσματα στην ψυχολογία μου. Παλιότερα έβαζα 4-5 πλυντήρια, σιδέρωνα όποτε μπορούσα με αποτέλεσμα ΠΑΝΤΑ μα ΠΑΝΤΑ να έχω ασιδέρωτα! Άσε τον εκνευρισμό που το σίδερο δεν τελείωνε ποτέ και η γκρίνια για το πότε θα τα κάνω! Οπότε, πλέον έχω 2 το πολύ πλυντήρια να σιδερώσω κάθε φορά πράγμα ιδιαίτερα εύκολο.

3) Αγόρασε είδη αποθήκευσης (κουτιά κλπ.)! Θα σε βοηθήσουν πολύ! Σε όλα τα επίπεδα! Εγώ έχω για τα πάντα.. από παπούτσια, φωτογραφίες που δεν έχω βρει τον χρόνο να βάλω σε άλμπουμ, μέχρι τα «διάφορα» της αποθήκης. Έτσι και οργανωμένη είμαι γιατί ξέρω που είναι το κάθε τι αλλά και δεν «γυρνούν» στο σπίτι μου ώστε να τα βλέπω και να εκνευρίζομαι!

4) Έχε πάντα κάπου «εύκολα» ένα μπλοκάκι μικρό! Με έσωσε! Έχοντας τόσα στο μυαλό μου, εργαζόμενη, με παιδί, άντρα, σπίτι κλπ., είχα στο μυαλό μου 1000 εκκρεμότητες! Ξεχνούσα και εκνευριζόμουν! Και ενώ μόλις είχα γυρίσει από ψώνια έπρεπε να ξαναβγώ και γκρρρρ…! Από τότε που το χρησιμοποιώ έχω γλυτώσει χρόνο, κόπο και εκνευρισμό. Το έχω στην κουζίνα και ότι μου ʽρχεται σε άσχετη φάση, το σημειώνω. Και έτσι… γλιτώνω!!

5) Δώσε και ξεφορτώσου!!!!! Δώσε οτιδήποτε είναι «το κάτι παραπάνω», δώσε οποιοδήποτε ρούχα/παπούτσια δεν έχεις φορέσει για αρκετό καιρό. ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΦΟΡΕΣΕΙΣ! Δώσε τα 10 στυλό που θα έχεις σε 10 διαφορετικά συρτάρια! Ξεφορτώσου τις χιλιάδες σακούλες που μπορεί να έχεις. Χρησιμοποίησε υφασμάτινες και έτσι θα έχεις 3-4 το πολύ που πλένονται, διπλώνονται χωρίς να πιάνουν χώρο αλλά και είναι φιλικές για το περιβάλλον!

Πέντε απλές συμβουλές που όμως θα σας γλυτώσουν χρόνο, κόπο και κυρίως... ΝΕΥΡΑ! :P

Επανέρχομαι ;)

ΤΙ ΟΜΟΡΦΑ ΠΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΙΡΗΝΗ! ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΣΕ ΒΡΗΚΑ! ΠΑΝΤΑ ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΑΜΕΝΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ. ΜΕ ΕΝΑ ΜΩΡΟ 7 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ 3,5 ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΣΕ ΤΙ ΠΑΝΙΚΟ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ! :)

Για το λαδάκι που σας έλεγα αυτή η κοπέλα μας έδειξε την φωτογραφία της πριν και μετά το λάδι...να την η κοιλιά της

580481_355693957871527_321811628_n.jpg

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!:shock::shock:

Βαλε μας απο που μπορουμε να το παρουμε αυτο το λαδακι πλιζζζ!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

εμεις περισι ειχαμε κλεισει ενα δωματιο διχωρο, δηλ ειχε την κρεβατοκαμαρα κ την κουζινα αρκετα μεγαλη που χωραγε τραπεζι κ το παρκοκρεβατο. αρνουμαι να κοιμηθω στο ιδιο δωματιο με την μικρη, 1ον για να μην μαθαινει κ 2ον για ευννοητους λογους....:oops:;)

Αχ Γιώτα μου επειδή μου αρέσει να πηγαίνουμε διακοπές σε ξενοδοχείο και όχι σε δωμάτια -θέλω να χει καθημερινή καθαριότητα και όλα τα γεύματα να μην μαγειρεύω/καθαρίζω πάλι εγω:tongue:- θα θελα να πάμε σε δίκλινο με πάρκο μέσα κ καναπέ γιατί σε τρίκλινο-τετράκλινο ανεβαίνει πολύ η τιμή...αλλά δεν ξέρω αν σε βάζουν με δυο παιδάκια εστω μικρά σε δίκλινο για αυτό ρωτάω:rolleyes:

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Καλημέρα!

Διάβασα μόνο την πάνω -πάνω σελίδα,για κιλά βλέπω και θα....φύγω τρέχοντας!

Και για ηλικίες,ε;Προτιμώ τις ηλικίες:tongue:...Του '76 εδώ!

Πώς τα περάσατε χθες;

Εδώ παλιόκαιρος,όπως και κάθε χρόνο την τσικνοπέμπτη άλλωστε.

Εμείς δεν κάναμε κάτι ιδιαίτερο,παραγγείλαμε ψητά για το μεσημέρι και το απόγευμα πήγαμε οικογενειακώς σε παιδότοπο,όπου λυσσάξαμε τρίο,μιας και δεν είχε άλλα παιδάκια και συμμετείχαμε,μαμά-μπαμπάς στα παιχνίδια,είχε τρελή πλάκα!

Το σούπερ τέλειο νέο της χτεσινής ημέρας είναι ότι ο γιόκας μας έφαγε για πρώτη φορά μετά από 40 και πλέον ημέρες κρεας!Αυτό έγινε μετά τον παιδότοπο,που του έβαλα να φάει,με μισή καρδιά,μιας και η κατάσταση συνεχιζόταν.Για να δούμε τώρα...

Πάντως ο γιατρός μας,τον βρήκε μια χαρά από ανάπτυξη για 26 μηνών είμαστε πολύ προχώ!ύψος 1 μέτρο ακριβώς και βάρος 14,5 κιλά.

Οχι κι άσχημα.

Μας έγραψε και εξετάσεις,τις οποίες ακόμα δεν προλάβαμε να κανουμε,αλλά θα πάμε οπωσδήποτε από βδομάδα,για να ξέρουμε πού βρισκόμαστε.

Από δουλίτσες λίγα πράγματα,τα βασικά.

Ξανασυστηνομαστε παλι ε?λοιπον γεννηθηκα 30/1/77 ειμαι 54 κιλα και 1.67.και στις δυο εγκυμοσυνες πηρα απο 14κιλα τα οποια εχασα σχετικα γρηγορα..

Μιρτουλα 1.69 και 47 κιλα?πολυ αδυνατη εισαι..δικαιουσαι σουφλε σοκολατας..απο οργανα γυμναστικης εχω πληρη μεσανυχτα,βαριεμαι απιστευτα την γυμναστικη και δεν μπορω με τιποτα να κανω διαιτα..ειμαι τρομερα λιχουδω..

Παω να ταισω την μικρη μου και παρεπιπτοντως να φαω και εγω ενα σουφλε σοκολατας,τωρα που το αναφεραμε..

Ναι Αρετή μου πάντα ήμουν αδύνατη, αλλά και σε περιόδους που έβαλα κιλά μπήκαν "άσχημα" στο σώμα μου οπότε είπα δεν θα τα ξαναβάλω και ας είμαι λίγο παραπάνω αδυνατούλα...

για το δωμάτιο thanks κορίτσια μάλλον θα δω τιμή για τρικλινο με ένα πάρκο..αν κλείσω θα σας πω...

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

καλημερα κοριτσακια μου!

εχτες οταν γυρισα σπιτι απο την δουλεια ο αντρουλης μου ειχε μαζεψει-πλυνει τα παντα κ ειχε ετοιμασει στην πισω κλειστη βεραντα ψητοκατασταση, ψησαμε φαγαμε ηπιαμε τις μπυριτσες μας, βαλαμε κ απο ενα καπελο αποκριατικο, μια χαρα περασαμε. μετα ανελαβε την μικρη για να μαζεψω εγω, μονο πιατα δεν επλυνα αλλα ολα τα αλλα μαζεμενα. απο φαγητο εχω σπανακοριζο απο εχτες κ μερικα απο τα χτεσινα κοψιδια.

αυτα απο μενα!

σας φιλω, εδω γυρω θα ειμαι

Καλημέρα σας!! Χρόνια μας πολλά ;)

Εχτές κορίτσια το βράδυ κατά τις 9 βγήκα στην βεράντα και είχε μια αποπνικτική ατμόσφαιρα.....πρώτη φορά τόσο πολύ....μύριζε τσίκνα και τζάκι μαζί.....είχαν ανάψει όλοι τα τζάκια για να ψήσουν και ήταν λες και είχε ομίχλη....πρώτη φορά βλέπω τέτοιο πράγμα!

Σήμερα θα κάνω τραχανά μετά την χτεσινή κρεπάλη δεν μπορούσα να κοιμηθώ, θα πλύνω ρούχα και κάτι ψιλά ακόμα.....είδα το πρωί ήλιο και χάρηκα και τελικά πάλί το γύρισε σε βροχή!

Διαφημίσεις

Αχ Γιώτα μου επειδή μου αρέσει να πηγαίνουμε διακοπές σε ξενοδοχείο και όχι σε δωμάτια -θέλω να χει καθημερινή καθαριότητα και όλα τα γεύματα να μην μαγειρεύω/καθαρίζω πάλι εγω:tongue:- θα θελα να πάμε σε δίκλινο με πάρκο μέσα κ καναπέ γιατί σε τρίκλινο-τετράκλινο ανεβαίνει πολύ η τιμή...αλλά δεν ξέρω αν σε βάζουν με δυο παιδάκια εστω μικρά σε δίκλινο για αυτό ρωτάω:rolleyes:

υπαρχουν διχωρα δωματια σε ξενοδοχεια, με ολα τα γευματα κ καθημερινη καθαριοτητα. τωρα μαλλον τρικλινα -τετρακλινα ειναι.

καλημέρα κοριτσια!!!!

Χτες τελικα περάσαμε όμορφα καιρο ειχαμε τα 3 μας ...

Εκανα και μια πλάκα στον συζυγο, μου πήρε ένα ζευγαρι γυαλια ηλιου που ζαχάρωνα, και ειδα ότι θα πηγαινα στο μπανιο, και πάω και βάζω κραγιον και τα γυαλια και ...την πιτζαμα και με κοιταγε καλά καλα και σκασαμε στα γελια!!!

Ευχομαι μια όμορφη μέρα!!! Φιλάκια Πολλά

Καλημερα ομορφες!Τι κάνετε?Χρονια μας πολλά για σημερα!Να είμαστε πάντα γερές ,δυνατες να φροντιζουμε τον εαυτο μας και τις οικογένειές μας!

Εχθες τελικα δεν ηταν και τόσο ομορφο το βραδυ μας.Ο αντρας μου δεν ηταν πολύ καλά αλλα τελικα κατεβηκαμε στην πεθερά μου και ψησαμε.Το ειχαμε τάξει του μικρού και δεν μπορούσε να γίνει αλλιώς!

Σημερα ξυπνησα και ειδα αυτην την τοσο ομορφη ημερα και αμεσως ανεβηκαν τα κέφια μου!

Αλλαξα τα σεντόνια στα κρεβάτια μας ,εβγαλα εξω τα παπλώματα, τις φλοκάτες και τα χαλάκια μας ,εβαλα ενα πλυντηριο,απλωσα αλλο ενα ,ηρθε μια φιλη για καφε και τωρα θα συνεχισω με τις υπόλοιπες δουλίτσες μου.Για το μεσημερι θα φτιάξω σπανακόρυζο.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...