Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 37 λεπτά , dimi.tra είπε:

Τα glucostop τα έχεις δοκιμάσει; Αν κ εμένα δεν μου έκατσαν ιδιαίτερα καλά. 
      Δλδ τι σου έκαναν τα inofert? Μεγάλο κύκλο; 

@dimi.tra όχι δεν πήγαιναμ καθόλου καλά στην διέγερση τα ωοθυλάκια . Δεν μεγάλωναν . Ναι Δήμητρα μου δυστυχως τα έχω δοκιμάσει όλα glucophgae glucofree glucostop και μέχρι κ το σιρόπι το lyscis πήρα κόντεψαν να πεθάνω με αυτό έκανα 20 φορές εμετό κόντεψαν να με πάνε στο νοσοκομείο 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Η΄θα το δώσεις έξω για κάθάρισμα ή θα το βάλεις στην μπανιέρα και άπλωμα έξω (είναι παίδεμα το ξέρω)

ωχ ωχ....μου φαίνεται σε λίγο που θα βρωμίσει θα το πετάξω και θα ξεμπερδέψω με δαύτο.....;)

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εχω 3 τετοιες παπουτσοθηκες

images?q=tbn:ANd9GcS4eDK1BOOihGdbZGNg_iUlFsMmp1__XULEJOVxTE2SsC_yegVTmAη μια ετσι η αλλες 2 με 1 ντουλαπακι παραπανω. οπως καταλαβαινεις αυτες ειναι βολικες μονο για αθλητικα κ αντριακα παπουτσια. ουτε για μποτες κανει, ουτε για γοβες χαλανε οι φορμες τους.

η μια ειναι στην εισοδο κ την χρησιμοποιει ο αντρας μου πιο πολυ ,εγω βαζω μονο αθλητικα. μποτες κ τετοια τα εχουμε στα κουτια τους σε μια ντουλαπα στην πισω βεραντα του παιδικου. ακυρο πια γιατι για να παρω τα παπουτσια κ να φυγω πρεπει να περασω μεσα απο το παιδικο συνηθως τις ωρες που κοιμαται το μικρο.

τελικα εβαλα τις μποτες που χρησιμοποιω πιο πολυ στο κατω μερος της ντουλαπας, τις γοβες μου σε ενα ντουλαπι που ξεσαβουριασα 2 ραφια τα πιο καλα του αντρα μου κατι μποτες που βαζω 2-3 φορες τον χρονο, κατι ορειβατικα κ τα καλοκαιρινα μου θα τα βαλω σε κουτια κ παλι στην ντουλαπα της βεραντας. επικρατει ενας χαμος.

ιδανικη παπουτσοθηκη ειναι αυτη αλλα δεν προβλεπεται να την παιρνω αμεσα. αυτο που μου την δινει ειναι οτι τα εχω σε 500 σημεια!:evil:

Έχεις πολύ δίκιο και ταλαιπωρείσαι γιατί κόβεσαι σε 10 κομμάτια ενώ πρέπει να έχουμε ομοειδή αντικείμενα όσο γίνεται πιο συγκεντρωμένα! :rolleyes:

Εχεις 3 παπουτσοθήκες???!!! :shock: Σου χωρούν σαν έπιπλα ή νιώθεις τον χώρο "γεμάτο"?

777885dugw57gt25.gif

Ειρήνη μου τέλειο το ξύλινό σου!Είμαι μεγάλος θαυμαστής τέτοιων κομματιών!

Νάσια, ναι πάρε παπλωματοθήκη και μπορείς να την στερεώνεις στις 4 άκρες με παραμάνες για να μην ¨κινείται¨

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Ok! Η κουπαστή τελείωσε, καθάρισα και τα παρτέρια στην είσοδο...

Εφαγα σπανακόρυζο με λίγη τσιροσαλάτα, μόνη μου δυστυχώς, ο άντρας μου θα γυρίσει πολύ αργά σήμερα.

Εν το μεταξύ με έχει πιάσει μια νύστα! Ολο χασμουριέμαι!

Σκέφτομαι να πάω καμιά βόλτα, να περπατήσω λίγο μήπως ξενυστάξω...

Επειδή έχουμε και καινούργιες στην παρέα, να θυμήσω ένα tip που το έχουμε ξαναπεί και με έχει βολέψει, για τις κοριτσομάνες.... ή τα δικά μας κοκκαλάκια

Επειδή όλες μας χάνουμε τα λαστιχάκια για τα μαλλιά και στο τέλος δεν έχουμε κανένα για να πιάσουμε κότσο, εγώ πήρα απο το ρολό κουζίνας αυτό που πετάμε στο τέλος, το έντυσα με χρωματιστό χαρτί, το κόλλησα απο την μέσα μεριά και πέρασα εκεί τα κοκκαλάκια των κοριτσιών....έτσι δεν χάνονται ποτέ!!

ορίστε το δικό μου σε φώτο

QcfYIs.jpg

Διαφημίσεις

Αχ κορίτσια, εγω τα δικά μας τα καθημερινά παπουτσια πιστεύω ότι πρέπει να μένουν "έξω" από το σπίτι, κουβαλάνε πολλά μικρόβια. Στην ντουλάπα μου εχω 2-3 πολύ καλές γόβες σε κουτιά, όλα τα υπόλοιπα σε ντουλάπα έξω...

βέβαια τώρα που το σκέφτομαι αν μπει καμιά νύχτα κλέφτης στην αυλή θα μείνω χωρίς παπούτσια αλλά και πάλι τι να τα κάνει τα παπούτσια μας??:P

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Καλησπερα κοριτσια!!!!τι κανετε?

γραψατε τοσα πολλα παλι!!!!!

-Ταζ μου Χρονια Πολλα!!!να χαιρεσαι το παιδακι σου!!!

-Χριστιαννα μου υπομονη!Ξερω τι περνας!ετσι ημουν και εγω στην εγκυμοσυνη μου...

-Ειρηνη μου τελειο το φαγακι σου!!!!αλλα το ξυλινο ειναι φανταστικο!Θα ομορφαινει πολυ το χωρο σου!!!!

Κοριτσια μου εχω απορια:

εχω στον μικρο μου κατι πλαστικα παπακια,βατραχακια κτλ για την ωρα του μπανιου.Αυτα εχουν απο κατω τρυπουλα και μπαινει μεσα νερο.

Το θεμα μου ειναι οτι αυτα γεμιζουν νερο το οποιο δεν βγαινει ολο,και μενει πολυ καιρο εκει μεσα. Και σκεφτομαι οτι εκει μεσα εχουν μαζευτει πολλα μικροβια,και δεν ξερω και εγω τι αλλο...

εσεις τα πλενετε αυτα?και αν ναι πως?

Κοριτσια μου εχω απορια:

εχω στον μικρο μου κατι πλαστικα παπακια,βατραχακια κτλ για την ωρα του μπανιου.Αυτα εχουν απο κατω τρυπουλα και μπαινει μεσα νερο.

Το θεμα μου ειναι οτι αυτα γεμιζουν νερο το οποιο δεν βγαινει ολο,και μενει πολυ καιρο εκει μεσα. Και σκεφτομαι οτι εκει μεσα εχουν μαζευτει πολλα μικροβια,και δεν ξερω και εγω τι αλλο...

εγώ τα πετάω όσα έχουν πολύ μαυρίλα,

Κοριτσια μου εχω απορια:

εγω τους ρίχνω συχνά βραστό νερό, τίποτα άλλο αλλά τώρα με προβλημάτισες...

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Διαφημίσεις

εγώ τα πετάω όσα έχουν πολύ μαυρίλα,

τα λυπαμαι να τα πεταξω γιατι του μικρου μου του αρεσουν πολυ,τωρα βεβαια δεν εχεις αδικο γιατι αν ειναι επικυνδινα για την υγεια του.....

Αλήθεια Χαρούλα μου, το βρήκες χρήσιμο? Η Βάσια το έχει φτιάξει εγώ απλώς τα άρθρα βάζω! :P

Αχ και έμεινε βρε κορίτσι... μακάρι να ήσουν κοντά. Θα σου έφτιαχνα τέλειο σαντουϊτσάκι..:P

Μόνο χρήσιμο... όλα συγκεντρωμένα!!!!! τέλειο:D.

το σαντουιτσάκι που λες μήπως να μου το στείλεις με μία κούριερ?:)

Εμεις τώρα πια δεν εχουμε αλλα όσο είχαμε τα βουτούσα σε σαπουνάδα με χλωρίνη και τα πίεζα ωστε να μπει η σαπουνάδα μέσα.Τα αφηνα λίγο και μετα τα κουνούσα και εφευγε η πολλή μαυριλα.Οταν διαπίστωσα πως δεν καθαριζαν πια,τα πέταξα.Αλλωστε δεν κοστίζουν πολυ...

eTeNp3.pngeTeNp3.png

καποια στιγμη τα εβαλα μεσα σε μια λεκανη με ζεστο νερο και λιγη χλωρινη και τα πιεσα ωστε να μπει νερο μεσα και τα αφησα λιγη ωρα ετσι.Οταν τα ξεπλυνα φοβηθηκα μηπως δεν εχουν ξεπλυθει καλα και παθει ο μικρος τιποτα απο την χλωρινη...

Κοριτσια μου εχω απορια:

να σας πω τι έχω κάνει εγώ? έχω κλείσει τις τρυπούλες απο κάτω με σιλικόνι... έτσι δεν μπαίνει μέσα νερό και δεν μουχλιάζουν. Ελπίζω να σας βοήθησα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...