Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•  

πρίν από 23 λεπτά , Ρούλα87 είπε:

Μακάρι να πάνε όλα καλά κορίτσι μου θα πας θα μιλήσεις κ θα βγάλετε μια άκρη.εγω δεν περνω απόφαση για δυο αν κ έχω 6 βλαστοκύστες ακόμη στην κατάψυξη αλλά δεν με αφήνει κ η γιατρός μου μετά τα πρώτα αποτελέσματα που είχαμε .

Λογικό μου ακούγεται, κι εγώ στη θέση σου ένα θα έβαζα!! 

Recommended Posts

100 δολαρια με 30% πανε στα 70 δολαρια

70 δολαρια με 20% πανε 56

σιττττττττττττττττττττ

θα σκισω τα πτυχια μου αχαχχαχαχααχαχχα

υποκλινομαι χεχχεχεχεχχεχχε

:D ειχα μια εκρηξη φαιας ουσιας για τον Μαρτιο παει για τα gym την χαλασα

wtPtp3.png

hb9ip2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γιατί να αγοράσει κουπονι βρε κορίτσια? Αυτό δεν ισχύει πια?

http://www.gymboree.com/mktg/specialoffer_registration.jsp?ASSORTMENT%3C%3East_id=1408474399388574&FOLDER%3C%3Efolder_id=2534374306254369&bmUID=1322629129062

Τους έστειλα μειλ για να μου στείλουν αυτό το κουπονι. Μήπως ξέρει καμια σας σε πόσο καιρό σου στέλνουν τον κωδικό του κουπονιού;

Τους έστειλα μειλ για να μου στείλουν αυτό το κουπονι. Μήπως ξέρει καμια σας σε πόσο καιρό σου στέλνουν τον κωδικό του κουπονιού;

εγώ το ειχα κάνει την ιδια μέρα που το ανάρτησαν τα κορίτσια κ σε δυο λεπτά ηρθε ο κωδικός στο μειλ.

Διαφημίσεις

Μπράβο ανταπόκριση! Μου τον έστειλαν κιόλας! Κορίτσια ευχαριστώ! Να ρωτήσω και κάτι ακόμα... Έναν κωδικό στέλνουν για κάθε μέιλ ε; Δηλαδή αν ζητήσω δεύτερο κουπόνι δε θα μου δώσουν; Αν το ζητήσω με το μέιλ του άντρα μου; Έχει σχέση αν σε έχουν καταγεγραμμένο για πελάτη κλπ;

οχι καλε, αφου το εγραψα και πριν

ελαβα 3 κωδικούς στα 3 διαφορετικά μεηλ μου και χρησιμοποιησα τους δυο στις 2 παραγγελίες που εκανα

μια χαρά τους δεχεται τους κωδικούς :)

dJzIp2.png Fysmp3.png

Οκ κοριτσια, τώρα πραγματικά αξίζει τον κόπο, είναι πάρα πολύ φτηνά έτσι όπως βγαίνουν τώρα!!! Ε, ρε και έλεγα δε θα ξαναψωνίσω για τους δυο επόμενους μήνες !!!:rolleyes: Καλά κρασιά!:lol:

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια.

Λοιπόν έχω χαθεί τελείωςςςςςςς. Άλλα ολοκληρωτικά μιλάμε. Μπορεί κάποια να με βοηθήσει με το gymboree έχω διαβάσει 6 σελίδες τσατ και νο γκε γκε :tongue::tongue::tongue:

Τι εκπτώσεις, τι gymbucks χάθηκα μιλάμε.

Μια ευγενική ψυχή θα είχε την καλοσύνη να μου πει 2 λογάκια pleaseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

:confused:

:rolleyes:να ρωτησω ποσο σας βγηκε το κομματι απο αυτα που αγορασατε???

πασχαλίτσα μου τώρα που έχει έκπτωση 30% συν το 20% κουπόνι, εγώ πήρα 10 κομμάτια με 90 ευρώ...2 παντελόνια, 7 μπλούζες και 1 πλεκτό γιλέκο.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...