Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Προσπαθεις συλληψης για δευτερο παιδακι..

Recommended Posts

μαργιούλα ήταν η τρίτη σου εγκυμοσύνη αυτή του προηγούμενου μήνα εε?βλεπω εχεις και μια βιοχημική..αχχ..θα ερθει κοπέλα μου..αυτο ειναι σιγουρο...εισαι γόνιμη..θεμα χρόνου ειναι

Μακαρι Pani μου, αληθεια δεν ειχα πολυ χρονο να γραψω χθες ο αιμοτολογος μου ειπε οτι, τη σημερον ημερα οι γυναικες ειναι λιγο πιο υποψιασμενες και πλεον περνουνε ειδηση και τη βιοχημικη, παλια δεν υπηρχαν αυτα....

μου ειπε οτι, δεν πιστευει οτι, εχω προβλημα θρομβοφιλιας, απλα ειναι τυχαιο γεγονος, λογω της βιοχημικης πιο πολυ!!!!!!!!

φιλακια και παλι γυρισε η μικρη μου.

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ειναι μια family friendly χωρα οπωσδήποτε!!!ειδα οτι θηλασες αρκετα...μπράβο!!εδω ο θηλασμος ειναι κατι το ιερό και το προωθουν πάντα και με κάθε τροπο και θηλαζει μεγάλο ποσοστό των γυναικών..

η μπεμπουλα σου φαινεται κουκλιστα στο τικεράκι που εχεις!!

μια μεγάλη αγκαλία απο εμας!:P

Αχ, τι καλα... ετσι θα επρεπε να ηταν και εδω, ξερεις ποσο δυσκολευτικα να θηλασω τη μικρη μου, με τις μαιες μας εδω!!!!!!

Μακια πολλα και στα δυο σου μπεμπακια στο εξω και στο μεσα!!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Είχα τη βιοχημική στον αμέσως προηγούμενο κύκλο. Αντί για τις 25 μέρες αδιαθέτησα στις 30 (το τεστ λίγο πριν αδιαθετήσω ήταν απίστευτα αχνό- ήθελε προσπάθεια να το δεις). Στις 2 Νοεμβρίου ήταν λοιπόν η πρώτη μέρα της περιόδου μου. Ο γιατρός μου είχε πει να συνεχίσω κανονικά τις προσπάθειες- ότι μπορούσα άνετα να μην το είχα πάρει καν είδηση, οπότε δεν υπάρχει κανένας λόγος να περιμένω ένα κύκλο...

Είναι λέτε δυνατόν 20 μέρες μετά να μην έχει μηδενιστεί η χοριακή? Αυτό δε σημαίνει ότι έχει μείνει "κάτι μέσα"? Ουφφφ... Θετική σκέψη, θετική σκέψη...

Το εξωμήτριο έχω εφιάλτη, τα άλλα θα τα αντιμετωπίσω πιο θετικά νομίζω...

Pani, είσαι πάρα πολύ τυχερή που ζεις Σουηδία!!!Το πρώτο σου παιδάκι εκεί το γέννησες?

ru7rp2.png

Γεια σας κι από μένα κορίτσια, πω πω δυο μέρες είχα να μπω στο φόρουμ και γράψατε ένα σωρό! Απ' την αρχή λοιπόν:

Κουκλιτσες μολις γυρισα απο Αρεταιειο και Ευαγγελισμο και 340 ευρω λιγοτερα!!!!

Πρωτα πηγα στο Αρεταιειο στο καθ' εξιν αποβολων ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΚΑΜΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μετα πηγα στο εργαστηριο εξατομικευμενης θεραπειας, μου ζητησαν250 για να κανουν τις μισες εξετασεις...

τελικα καταληξα μετα απο την παροτρυνση του αντρα μου, στον Ευαγγελισμο σε εναν αιμοτολογο που μας δεχτηκε χωρις ραντεβου, που παιρνοντας τις εηξετασεις στα χερια του αρχισε να λεει: αυτη δεν χρειαζετε, αυτη αν την κανουμε μας καλυπτει και για αυτη και αλλα τετοια... δεν ξερω μου εμπευσε τρελη εμπιστοσυνη, εδειξε πραγματικα να ξερει τι γραφει,

ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΑΜΕ!!!!!

Μου τις εγραψε, τις εκανα και πρωτα αποτελεσματα περιμενω σε δυο εβδομαδες που θα τον παρω τηλ. τελικες απαντησεις 21/12/2012

την Παρασκευη καρυοτυπο στο παιδων και τελος, βαρεθηκα να με τρυπανε!!!!!!!

κοριτσια περιμενω την πρωτη περιοδο μετα μετα την αποβολη μετα τις 16/11

να μην ανησυχω που δεν εχει ερθει... μαλλον ειναι στα πλαισια της αποβολης, ετσι δεν ειναι?

Margioula αν δεν σου κάνει κόπο κοριτσάκι, μπορείς να μας γράψεις τις εξετάσεις του αιματολόγου;; Κουφάθηκα με τα 340 ευρώ δηλαδή..:shock:

τι ταλαιπωρία κι αυτή.....

όσο σκέφτομαι οτι οι σπόροι μας σε καμια 10-αρια χρόνια θα μας πουν "σου είπα εγω να με κάνεις ρε μάνα?με ρώτησες?".......:mad:

χαχαχα πάλι έγραψες ρε συ Εύη!! τα φιλιά μου :tongue:

Χάλια είναι η συναγριδούλα σήμερα :(

Δεν κρατήθηκα και έκανα τεστ σήμερα επειδή με έτρωγε το κ#@$λος μου και για να δοκιμάσω τα φτηνιάρικα τεστάκια που μου ήρθαν μέσω ίντερνετ. Να σημειώσω πως σήμερα είμαι 5 μέρες μετά την ωορρηξία και 19 μέρες μετά την περίοδο (με κύκλο 25-26 ημερών).

Λοιπόν, το τεστ θετικό. Αχνό μεν θετικό δε. Λέω δεν μπορεί λάθος θα είναι, κάνω και ένα δεύτερο και ένα τρίτο. Σκάρτα τεστάκια σκέφτομαι, πάω και αγοράζω ένα clear blue από το φαρμακείο. Θετικό και αυτό :shock:

Παίρνω το γιατρό τηλέφωνο και μου κάνει την καρδιά περιβόλι. Μου εξηγεί κάτι που φυσικά ήξερα ότι 5 μέρες μετά την ωορρηξια είναι επιστημονικά αδύνατο να υπάρχει θετικό τεστ αφού χρειάζεται τουλάχιστον 6-10 μέρες για την εμφύτευση και άλλες 2 για να ανέβει η χοριακή. Πιστεύει είτε (α) είναι εξωμήτριο (εμφυτεύτηκε εκτός μήτρας αμέσως και ανέβηκε η χοριακή) (β) δεν είχε μηδενιστεί η χοριακή από τη βιοχημική του προηγούμενου μήνα ή (γ) κάτι μπερδεύω στο μέτρημα (δεν παίζει αυτό με τίποτα, δεν είμαι χαζή, και την ωορρηξία να έχω υπολογίζει λάθος οι 19 μέρες από την περίοδο είναι γεγονός-απλά του κάθεται κάπως περίεργο πως μπήκα στη διαδικασία να κάνω τεστ τόσο νωρίς).

Μου είπε να κάνω αύριο μια χοριακή και την Παρασκευή άλλη μία για να δούμε... Την Παρασκευή θα έχουμε καθαρή εικόνα.

Σκατά... :(:(:(:(

Κάτσε βρε Sinagridακι...Κατ' αρχήν, έκανες τεστ ωορρηξίας για να ξέρεις ότι ήταν ακριβώς πριν 5 μέρες; Μήπως δηλαδή αυτό τον μήνα έτυχε να είναι νωρίτερα; Δεύτερον, στη βιοχημική κύηση δεν έχει προλάβει να σχηματιστεί καν σάκος, γι' αυτό και οι χοριακές βγαίνουν χαμηλές σε αυτή την περίπτωση..Νομίζω δηλαδή, χωρίς να είμαι και γιατρός φυσικά, ότι δεν μπορεί να έχουν μείνει "υπολείμματα" χοριακής από την βιοχημική (και ούτε να έχει μείνει κάτι μέσα)..Επίσης, για αυτά τα φθηνά τεστ από το ίντερνετ που λες, είναι της home...ταδε; Γιατί αν είναι αυτά, είναι άριστα, κι εγώ αυτά είχα κάνει στην τελευταία εγκυμοσύνη και μου έδειξαν θετικό λίγες μέρες μετά τη σύλληψη. Αν διαβάσεις από την αρχή το θέμα θα δεις τι έχω γράψει..Για το εξωμήτριο, να το πω ευγενικά, νομίζω ότι ο γιατρός σου ρίσκαρε αρκετά για να σ'το πει, έστω και σαν ενδεχόμενο, απ' το τηλέφωνο..Κανονικά, απ' όσο ξέρω τουλάχιστον, για να αρχίσουν οι γιατροί να ψάχνουν εξωμήτριο, θα πρέπει η χοριακή να είναι στο θεό και να μην φαίνεται σάκος..Η Pani θα μας διαφωτίσει σε αυτή την περίπτωση που το έζησε και το ξέρει. Μη βάζεις κακό στο μυαλό σου όμως - και αυτό ισχύει για όλες μας φυσικά - και το εξωμήτριο είναι κάτι που αντιμετωπίζεται και συνήθως όχι χειρουργικά, αν το δεις νωρίς..

Αν σου έμειναν κι άλλα τεστάκια απ' το ίντερνετ κάνε ένα κάθε μέρα με τα πρωινά να δεις αν σκουραίνει η γραμμή! Που σ΄το εύχομαι!!!! :D :D :D

g8Sbp2.png

Χάλια είναι η συναγριδούλα σήμερα :(

Δεν κρατήθηκα και έκανα τεστ σήμερα επειδή με έτρωγε το κ#@$λος μου και για να δοκιμάσω τα φτηνιάρικα τεστάκια που μου ήρθαν μέσω ίντερνετ. Να σημειώσω πως σήμερα είμαι 5 μέρες μετά την ωορρηξία και 19 μέρες μετά την περίοδο (με κύκλο 25-26 ημερών).

Λοιπόν, το τεστ θετικό. Αχνό μεν θετικό δε. Λέω δεν μπορεί λάθος θα είναι, κάνω και ένα δεύτερο και ένα τρίτο. Σκάρτα τεστάκια σκέφτομαι, πάω και αγοράζω ένα clear blue από το φαρμακείο. Θετικό και αυτό :shock:

Παίρνω το γιατρό τηλέφωνο και μου κάνει την καρδιά περιβόλι. Μου εξηγεί κάτι που φυσικά ήξερα ότι 5 μέρες μετά την ωορρηξια είναι επιστημονικά αδύνατο να υπάρχει θετικό τεστ αφού χρειάζεται τουλάχιστον 6-10 μέρες για την εμφύτευση και άλλες 2 για να ανέβει η χοριακή. Πιστεύει είτε (α) είναι εξωμήτριο (εμφυτεύτηκε εκτός μήτρας αμέσως και ανέβηκε η χοριακή) (β) δεν είχε μηδενιστεί η χοριακή από τη βιοχημική του προηγούμενου μήνα ή (γ) κάτι μπερδεύω στο μέτρημα (δεν παίζει αυτό με τίποτα, δεν είμαι χαζή, και την ωορρηξία να έχω υπολογίζει λάθος οι 19 μέρες από την περίοδο είναι γεγονός-απλά του κάθεται κάπως περίεργο πως μπήκα στη διαδικασία να κάνω τεστ τόσο νωρίς).

Μου είπε να κάνω αύριο μια χοριακή και την Παρασκευή άλλη μία για να δούμε... Την Παρασκευή θα έχουμε καθαρή εικόνα.

Σκατά... :(:(:(:(

sinagrida σε 25-26 μερες κύκλο η ωορρηξια είναι την 11-12 αεα είσαι 7-8 μέρες μετα οχι 5!!!!

Διαφημίσεις

Τα τεστάκια από το ίντερνετ τα παίρνω από Αμερική 15 ευρώ τα 50 τεστ... Εκανα όμως και ένα clear blue (πω πω τι πανάκριβα που είναι, κάνει ακριβότερο από τα 50 φτηνιάρικά μου!!).

Τεστ ωορρηξίας έκανα και έδειξε 14η μέρα-και μάλιστα βράδυ (έκανα κάθε μέρα από την 8η). Μέχρι και την 14η μέρα είχα πολύ χαμηλές επίσης θερμοκρασίες άρα δύσκολο να είχε γίνει ωορρηξία.

Marilou, ο γιατρός είναι λίγο κουκουρούκου (γιαυτό άλλωστε θα τον αλλάξω στην επόμενη εγκυμοσύνη αλλά τώρα για κάτι μικρό βαριόμουν να τρέχω αλλού). Μου είπε ότι για να έδειξε τεστ την 5η μέρα πρέπει να έγινε η εμφύτευση την 3η μέρα, κάτι το οποίο είναι αδύνατο εκτός και αν "εμφυτεύτηκε αλλού". Τι εννοείται γιατρέ? ρωτάω, εξωμήτριο? Ε...μου λέει μη το σκέφτεσαι το χειρότερο, μικρές οι πιθανότητες αλλά σε αυτή την περίπτωση, ναι, θα μπορούσαμε να έχουμε θετικό τεστ τόσο νωρίς.

Πφφφφ... μη σας ζαλίζω άλλο. Θα πάω σε λίγες ώρες για χοριακή (ελπίζω να προλάβω πριν τη δουλειά και να μη γίνεται χαμός).Μου είπαν ότι υπάρχει ένα γνωστό διαγνωστικό κέντρο (χμμμ...πάλι δεν ξέρω αν επιτρέπεται να γράψω όνομα) που έχει τιμές δημοσίου λέει με την απλή επίδειξη του βιβλιαρίου του ΕΟΠΠΥ. Οπότε εκεί θα πάω για χοριακή 7 ευρω μου είπαν.

Τι βροχή είναι αυτή??ααπαπαπαπα... Πότε θα έρθει το καλοκαιράκι πάλι :(

Για πείτε, στολίσατε για Χριστούγεννα??? Και αφού ανέφερα το καλοκαιρι, διακοπούλες πού πήγατε φέτος?

ru7rp2.png

Τα τεστάκια από το ίντερνετ τα παίρνω από Αμερική 15 ευρώ τα 50 τεστ... Εκανα όμως και ένα clear blue (πω πω τι πανάκριβα που είναι, κάνει ακριβότερο από τα 50 φτηνιάρικά μου!!).

Τεστ ωορρηξίας έκανα και έδειξε 14η μέρα-και μάλιστα βράδυ (έκανα κάθε μέρα από την 8η). Μέχρι και την 14η μέρα είχα πολύ χαμηλές επίσης θερμοκρασίες άρα δύσκολο να είχε γίνει ωορρηξία.

Marilou, ο γιατρός είναι λίγο κουκουρούκου (γιαυτό άλλωστε θα τον αλλάξω στην επόμενη εγκυμοσύνη αλλά τώρα για κάτι μικρό βαριόμουν να τρέχω αλλού). Μου είπε ότι για να έδειξε τεστ την 5η μέρα πρέπει να έγινε η εμφύτευση την 3η μέρα, κάτι το οποίο είναι αδύνατο εκτός και αν "εμφυτεύτηκε αλλού". Τι εννοείται γιατρέ? ρωτάω, εξωμήτριο? Ε...μου λέει μη το σκέφτεσαι το χειρότερο, μικρές οι πιθανότητες αλλά σε αυτή την περίπτωση, ναι, θα μπορούσαμε να έχουμε θετικό τεστ τόσο νωρίς.

Πφφφφ... μη σας ζαλίζω άλλο. Θα πάω σε λίγες ώρες για χοριακή (ελπίζω να προλάβω πριν τη δουλειά και να μη γίνεται χαμός).Μου είπαν ότι υπάρχει ένα γνωστό διαγνωστικό κέντρο (χμμμ...πάλι δεν ξέρω αν επιτρέπεται να γράψω όνομα) που έχει τιμές δημοσίου λέει με την απλή επίδειξη του βιβλιαρίου του ΕΟΠΠΥ. Οπότε εκεί θα πάω για χοριακή 7 ευρω μου είπαν.

Τι βροχή είναι αυτή??ααπαπαπαπα... Πότε θα έρθει το καλοκαιράκι πάλι :(

Για πείτε, στολίσατε για Χριστούγεννα??? Και αφού ανέφερα το καλοκαιρι, διακοπούλες πού πήγατε φέτος?

τι έγινε?πήγες?

Καλημέρα Εύη μου, μια χαρά είμαι! :) Και για να απαντήσω και στη sinagrida, εγώ άρχισα σιγα-σιγά να στολίζω κορίτσια! Θέλω φέτος που ο μικρός είναι σε φάση να καταλαβαίνει, να το κάνω καραγκιόζη το σπίτι :D Μόνο το δέντρο θα αφήσω για αρχές Δεκέμβρη, αλλά ήδη άρχισα να κάνω κάτι ψιλά ψώνια για τα Χριστούγεννα..Φέτος όμως θα κάνω δώρα μόνο στα παιδάκια, στους μεγάλους...την αγάπη μου!! χαχαχα άντε και κανα κουραμπιέ!

Εσύ τι κάνεις; Σε έχω στο μυαλό μου, ελπίζω αρχές της άλλης εβδομάδας να μας πεις τα ευχάριστα! ;)

g8Sbp2.png

Διαφημίσεις

Margioula αν δεν σου κάνει κόπο κοριτσάκι, μπορείς να μας γράψεις τις εξετάσεις του αιματολόγου;; Κουφάθηκα με τα 340 ευρώ δηλαδή..:shock:

Οι εξετασεις που μου εγραψε ο αιματολος ειναι αυτες... μου ειπε οτι, καλυπτουν το 100% του ελεγχου της θρομβοφιλιας...

οτι, δεν μου εγραψε μου, καλυπτετε απο το συνδιασμο των αποτελεσματων που θα παρουμε απο αυτες!!!!

AT III

-Prc

-prS

LAC

APc-R

AKA

B2GP1

Μοριακος ελεγχος προθρομβυνης G20210A

Τα 340 σου φαινονται πολλα ε... λογω δημοσιου?

μονο ο μοριακος ελεγχος ειχε 250 ευρω, σε ενα γνωστο ιδιωτικο μου δωσανε 750 ευρω τιμη προσφορας παρακαλω!!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Τα 340 σου φαινονται πολλα ε... λογω δημοσιου?

μονο ο μοριακος ελεγχος ειχε 250 ευρω, σε ενα γνωστο ιδιωτικο μου δωσανε 750 ευρω τιμη προσφορας παρακαλω!!!

Τώρα έτσι κωδικοποιημένα που τα έγραψε ο αιματολόγος σου δεν είμαι κι 100% σίγουρη ότι είναι οι ίδιες εξετάσεις που έκανα κι εγώ, λογικά θα είναι..Εγώ έδωσα 240 ευρώ για το πακέτο θρομβοφιλίας σε ιδιωτικό εργαστήριο :? Ο μοριακός έλεγχος ποιος είναι, ο καρυότυπος; Αν είναι αυτό, εγώ δεν τον έκανα, οπότε ίσως είναι ΟΚ τα 340 ευρώ σύνολο.

Κρίμα για την ξαδέλφη σου, λυπάμαι πολύ :(

g8Sbp2.png

Η χοριακή έδειξε το αστρονομικό νούμερο 9,8!!!!!

Πήγα στην αρχή σε αυτό το διαγνωστικό με τις τιμές ΕΟΠΠΥ και... γινόταν λαϊκό προσκύνημα!!!Τρελός κόσμος! έφυγα (γιατί αλλιώς θα ήμουν και απολυμένη μαζί με τα υπόλοιπα) και πήγα στη συνοικιακή μικροβιολόγο και έσκασα το 20άρι. Το τεστάκι σήμερα έδειξε το ίδιο αχνό, ίσως και πιο αχνό δεν μπορώ να είμαι σίγουρη. Αν αύριο το πρωί δε σκουρύνει ξέρω τη συνέχεια, συνηθισμένα τα βουνά από τα χιόνια :tongue:. Τουλάχιστον αποκλείσαμε το εξωμήτριο, ουυυυφφφφ....

Ο γιός μου δε θέλει να στολίσουμε δέντρο λέει γιατί τον τσιμπάνε οι βελόνες!! Το ΣΚ θα το στολίσω μόνη μου μπας και όταν το δει του κάτσει καλύτερα!!!!

Φέτος λέμε να έρθει και ο άγιος βασίλης πρώτη φορά. Παρήγγειλε ένα ελικόπτερο!!Ψάχνω να βρω μήπως κανένας φίλος μας κάνει τη χάρη να ντυθεί άγιος βασίλης να έρθει να του το φέρει...

ru7rp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...