Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , marion83 είπε:

Κ εγώ ρε συ τι ξεκίνησα κ Μ έσκισε ονπονοκεφαλος. Τα inofert δε τα ξαναπαίρνω με τίποτα δε πήγε καλά καθόλου ο κύκλος όταν τα πήρα . 

Τα glucostop τα έχεις δοκιμάσει; Αν κ εμένα δεν μου έκατσαν ιδιαίτερα καλά. 
      Δλδ τι σου έκαναν τα inofert? Μεγάλο κύκλο; 

Προσπαθεις συλληψης για δευτερο παιδακι..

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια!

Ευάκι τι οι οδηγίες δεν λένε να ΜΗΝ διαβάζεις το αποτέλεσμα μετά το 10λεπτο; Αν επρόκειτο για βιοχημική, το αντίθετο δεν θα συνέβαινε πάντως; Δηλαδή, την Παρασκευή θα είχες το θετικό και σήμερα το αρνητικό..Όπως και να 'χει μου φαίνεται δεν τη γλυτώνεις τη χοριακή τη Δευτέρα!!

g8Sbp2.png

δε νομίζω να πάω αυριο..γενικά δε νομίζω να πάω αν δε δω θετικό τεστ.Ασε που άρχισε να με ενοχλεί η κοιλιά απο τη μεριά της ωορρηξίας.

marilou μου την Παρασκευη ήταν νωρίς ..δεν περίμενα και κατι καλύτερο.Απλά επειδη μου εχει ξανατύχει αυτό με το τεστ και μετα από λίγες μερες μου ήρθε,λέω μήπως ανεβαίνει για λίγο και μετα παπαλα!

καλέ τι με εχει πιάσει σήμερα!!!!!Ας με χαστουκίσει κάποιος!!!!!!

ευάκι εγω οταν ειχα κανει το τεστ εγκυμοσυνης το κλιαρ μπλου, και το εκανα 15 μετά την εμβυομεταφορά, το συν ήταν λιγο αχνο, ειχα κανει ενα στις 13 μερες που ειχα και εγω απο αμερική και ηταν εντονο, αλλα το κανονικό τεστ που μου δωσανε απο το κεντρο ηταν πιο αχνο..και εγραφε οτι αν ειναι αχνο ειναι επειδη κανονικά ειναι σε μερες που περιμενες περιοδο, ειναι βεβαια θετικό αλλα για σιγουρια επανέλαβετε το τεστ μετα απο 3 μερες..πραγμα που και εκανα και ηταν πιο εντονο! περίμενε 3 μερες ακομη και ξανακανε το ιδιο τεστ καλή μου!!:tongue::tongue::tongue:

μετά απο 10 λεπτα δεν το κοιτας πιααα!!

zBmhp2.png

BVsxp2.png

Διαφημίσεις

ευάκι εγω οταν ειχα κανει το τεστ εγκυμοσυνης το κλιαρ μπλου, και το εκανα 15 μετά την εμβυομεταφορά, το συν ήταν λιγο αχνο, ειχα κανει ενα στις 13 μερες που ειχα και εγω απο αμερική και ηταν εντονο, αλλα το κανονικό τεστ που μου δωσανε απο το κεντρο ηταν πιο αχνο..και εγραφε οτι αν ειναι αχνο ειναι επειδη κανονικά ειναι σε μερες που περιμενες περιοδο, ειναι βεβαια θετικό αλλα για σιγουρια επανέλαβετε το τεστ μετα απο 3 μερες..πραγμα που και εκανα και ηταν πιο εντονο! περίμενε 3 μερες ακομη και ξανακανε το ιδιο τεστ καλή μου!!:tongue::tongue::tongue:

μετά απο 10 λεπτα δεν το κοιτας πιααα!!

πριν τα 10 λεπτά ξεθώριασε.

Τζαμπα σας αναστάτωσα νομίζω κορίτσια :(

Ευακι μου αν δεν ηταν αυξημενη η χοριακη δε θα εδειχνε τιποτα κουκλα μου!! Να μη σου φουσκωνω τα μυαλα ,αλλα παρε αλλο ενα ,αλλη μαρκα και δοκιμασε παλι!δου ευχομαι καλη επιτυχια!!!

πρωτη χρονιά σε σχολείο....ο,τι και να κάνεις δεν τη γλιτώνεις!!!καμία πολυβιταμίνη και αν εχει και προβιωτικά ακόμα καλύτερα!

ετσι ειναι ακριβώς...εμενα ο μικρός ξεκίνησε 1.5 τον παιδικό, μετα σταμάτησε για καποιο διαστημα λογω μετακομισης που ειχαμε και τον ξεκινήσαμε παλι απο σεπτεμβριο...2,5..εεε ολο και κατι φερνει σπιτι, κανα συναχι, κανα κρύωμα...εχθες ηταν με 39 πυρετο, ιδρωσε 2 φορες στον υπνο του σήμερα περδικι..ουτε για μεσημεριανο υπνο δεν πηγε..(2η φορα που το κανει αυτο)....αλλά χτιζουν αντισώματα ετσι..εδω δε μας δινουν και ευκολα αντιβιώσεις..δεν εχει παρει καμια φορα..και βηχα που ειχε περυσι το χειμωνα, καναμε ενα τεστ εδειξε απλο ιο και οχι βακτηριο που ηθελε αντιβιωση και μας εδωσαν ενα σιροπάκι απλο για το βήχα και αυτό ήταν..

Καλησπερα κσι περαδτικα!! Επειδη και μενα ο μικρος καθε μηνα ειναι αρρωστος με αντιβιωση και ωττιτιδες η γιατρος μου προτεινε το broncho vaxon. Το οποιο το παιρνεις 10 μερες το μηνα για τρεις μηνες και βοηθαει στην προστασια του ανοσοποιητικου απο τη μολυνση ιων ειναι σαν εμβολιο απο το στομα! Εμας μας εχει βοηθησει πιστευω!! Επισης με το που μπουκωνει του δινω xozal για 5-7 μερες και ορο πρωι βραδυ! Του δινω και ενα σιροπακι με πολυβιταμθνες για ενισχυση γιατι δεν τρωει φρουτα ουτε τρωει πολυ γενικα!!αυτα! Ελπιζω να σε βοηθησα!!

Γεμα καλωσηρθες στο παρεάκι μας!!σου ευχομαι συντομα με το δευτερο και εσυ!!

Τι βροχή είναι αυτή??ααπαπαπαπα... Πότε θα έρθει το καλοκαιράκι πάλι :(

Για πείτε, στολίσατε για Χριστούγεννα??? Και αφού ανέφερα το καλοκαιρι, διακοπούλες πού πήγατε φέτος?

σιναγριδούλα μου εδω γεννησα το μικρό μου. ήμουν 7 μηνών οταν μετακομίσαμε απα Ιταλία που ζουσαμε μεχρι τοτε..ειχα γενικά καλή εμπειρία στην πρωτη γεννα, αν και γενικά οπως ελεγα και πιο πριν αντιμετωπιζουνε την εγκυμοσύνη και την γεννα αρκετά παροδοσιακά και στην αρχη μου φαινόταν και μένα περίεργο..(πχ δεν κάνουν επισκληρίδιο με την εννοια οτι δεν την προμοταρουν, δεν κανουν πολλους υπερηχους κατα την διάρκεια της εγκυμοσύνης κτλ)

διακοπες ειχα σχεδιάσει να κανω δις ελλαδα, Αυγουστο και Σεπτεμβριο, αλλά αυτη η εγκυμοσύνη ήταν λιγο διαφορετική στην αρχη και απο την 9η εως και την 15η εβδομάδα ειχα αιμορραγίες και συνεπως τα ταξίδια μου δεν τα εκανα. δεν πειράζει ομως..ολα να πανε καλά μεχρι τέλους και του χρόνου θα κατσω περισσότερο καιρό και με τα 2 παιδια..

zBmhp2.png

BVsxp2.png

πριν τα 10 λεπτά ξεθώριασε.

Τζαμπα σας αναστάτωσα νομίζω κορίτσια :(

και εγω θα σου ελεγα να παρεις ακομη ενα..μην εισαι χαζουλα..σιγα που μας αναστατώνεις...γι αυτό ειμαστε εδω βρε!!!:tongue::tongue::P:p...κοιτα..ενα αρνητικό τεστ ειναι αρνητικό...δεν γίνεται λιγο θετικό μετα γινεται αρνητικό..!!!εχουν δικιο τα κοριτσια παρε ακομη ενα!

zBmhp2.png

BVsxp2.png

Διαφημίσεις

Σε ευχαριστω πολυ pani για τις ευχες! Ο,τι επιθυμεις και απο μενα!!

ειπαμε καμια φορα τα δευτερα μας ταλαιπωρουν..ειδικά αν ηταν ευκολη η συλληψη στα πρωτα χεχεχε:tongue::tongue:..ομως ειμαι πεπεισμένη οτι ερχονται!!!

zBmhp2.png

BVsxp2.png

Τσα!!! Τι βλέπουν τα ματάκια μου??!!!!Ανυπόμονο Ευάκι (ποιά μιλάει χεχεχε) και εγώ θεωρώ ότι το clear blue είναι αρκετά αξιόπιστο. Αν αντέχεις να περιμένεις 2-3 μερούλες θα ξέρεις στα σίγουρα. Είμαι πολύ αισιόδοξη για σένα (για όλους τους άλλους είμαι εκτός από τον εαυτό μου!)

Την Παρασκευή δεν πήγα να κάνω χοριακή. Μου έτυχαν διάφορα και είχα κάτι πονάκια περιόδου. Ημουν τόσο σίγουρη ότι θα αδιαθετήσω που σκέφτηκα ότι άδικα θα τριπηθώ και θα αναστατώσω το πρόγραμμά μου.

Δεν αδιαθέτησα τελικά. Το Σάββατο το πρωί κάνω άλλο ένα φθηνό τεστ, πάλι πολύ αχνό. Σήμερα άλλο ένα, πάλι τα ίδια. Μερικές φορές πιστεύω ότι είναι λίιιιιιιιιιιιγο πιο έντονα και άλλες ότι είναι ακριβώς το ίδιο αχνά. Μα γίνεται 5 μέρες αχνό τεστ χωρίς ούτε να σκουραίνει ούτε να μου έρχεται περίοδος?? :?

Αύριο πάω πάλι για χοριακή και βλέπουμε... Εντωμεταξύ έχω κάτι νεύρα που θέλω να σκοτώσω άνθρωπο :oops: Ααααααααααν πήγαινε καλά το πράγμα η χοριακή μου αυτή τη στιγμή έπρεπε να είναι τουλάχιστον 60 συνεπώς το τεστ να έβγαζε μάτι...

Ο απολογισμός της ανυπομονησίας μου να μην περιμένω τις 27 του μήνα είναι 2 clear blue, μία χοριακή (+1 αύριο αν δεν αδιαθετήσω) και γύρω στα 10 φτηνά τεστ. Μούρλια!!!

Με τις ιώσεις και εμείς τον πρώτο καιρό του σταθμού χάλια ήταν. Είμαστε κατά των εμβολίων και των φαρμάκων οπότε με εχινάτσεα, ευκάλυπτο, ορό, κτλ την βγάζουμε. Ο μικρός μου επίσης έχει αμυγδαλές και κρεατάκια, δεν του δίνω αντιβίωση στις αμυγδαλίτιδες και ο καημένος ταλαιπωρείται 2 βδομάδες κάθε φορά...

Gema, καλωσόρισες!Και εγώ καλοκαίρι ήθελα να γεννήσω!

ru7rp2.png

Τσα!!! Τι βλέπουν τα ματάκια μου??!!!!Ανυπόμονο Ευάκι (ποιά μιλάει χεχεχε) και εγώ θεωρώ ότι το clear blue είναι αρκετά αξιόπιστο. Αν αντέχεις να περιμένεις 2-3 μερούλες θα ξέρεις στα σίγουρα. Είμαι πολύ αισιόδοξη για σένα (για όλους τους άλλους είμαι εκτός από τον εαυτό μου!)

Την Παρασκευή δεν πήγα να κάνω χοριακή. Μου έτυχαν διάφορα και είχα κάτι πονάκια περιόδου. Ημουν τόσο σίγουρη ότι θα αδιαθετήσω που σκέφτηκα ότι άδικα θα τριπηθώ και θα αναστατώσω το πρόγραμμά μου.

Δεν αδιαθέτησα τελικά. Το Σάββατο το πρωί κάνω άλλο ένα φθηνό τεστ, πάλι πολύ αχνό. Σήμερα άλλο ένα, πάλι τα ίδια. Μερικές φορές πιστεύω ότι είναι λίιιιιιιιιιιιγο πιο έντονα και άλλες ότι είναι ακριβώς το ίδιο αχνά. Μα γίνεται 5 μέρες αχνό τεστ χωρίς ούτε να σκουραίνει ούτε να μου έρχεται περίοδος?? :?

Αύριο πάω πάλι για χοριακή και βλέπουμε... Εντωμεταξύ έχω κάτι νεύρα που θέλω να σκοτώσω άνθρωπο :oops: Ααααααααααν πήγαινε καλά το πράγμα η χοριακή μου αυτή τη στιγμή έπρεπε να είναι τουλάχιστον 60 συνεπώς το τεστ να έβγαζε μάτι...

Ο απολογισμός της ανυπομονησίας μου να μην περιμένω τις 27 του μήνα είναι 2 clear blue, μία χοριακή (+1 αύριο αν δεν αδιαθετήσω) και γύρω στα 10 φτηνά τεστ. Μούρλια!!!

Με τις ιώσεις και εμείς τον πρώτο καιρό του σταθμού χάλια ήταν. Είμαστε κατά των εμβολίων και των φαρμάκων οπότε με εχινάτσεα, ευκάλυπτο, ορό, κτλ την βγάζουμε. Ο μικρός μου επίσης έχει αμυγδαλές και κρεατάκια, δεν του δίνω αντιβίωση στις αμυγδαλίτιδες και ο καημένος ταλαιπωρείται 2 βδομάδες κάθε φορά...

Gema, καλωσόρισες!Και εγώ καλοκαίρι ήθελα να γεννήσω!

πότε πρ'ολαβες βρε θηρίο και έκανες 12 τεστ???

αυτός ο #$@$#@ σταυρός στο clearblue πότε σου βγαίνει?

αχ nikdora θα μου στρίψει σήμερα.Δε ξαναπαίρνω τεστ με γραμμούλες,ηλεκτρονικό μόνο να σου λέει οχι στη μάπα να το χαίρεσαι!!!

Γιατί αρνητικό είναι το ρημάδι αλλά εκεί να με παιδέψει θέλει!!!

Μολις ειδα το μηνυμα γελασα..πριν κανω αυτο με την γραμμουλα που λες,εκανα ηλεκτρονικο....Ακυρο αποτελεσμα...μου ηρθε να το φαω απ τα νευρα:tongue::tongue:

Yvqjp3.png4s09p3.png

Μολις ειδα το μηνυμα γελασα..πριν κανω αυτο με την γραμμουλα που λες,εκανα ηλεκτρονικο....Ακυρο αποτελεσμα...μου ηρθε να το φαω απ τα νευρα:tongue::tongue:

!!!!!φαντάζεσαι???κι ελεγα να στειλω τον αντρα μου να πάρει!ασε καλύτερα!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...