Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • πρίν από 36 λεπτά , dimi.tra είπε:

      Βγήκε το σπερμοδιάγραμμα του συζύγου μου και δεν ξέρω τι να πω. Αν σας πω θα με πείτε θεότρελη και ντρέπομαι αλλά θέλω κάπου να πω κι εγώ τον πόνο μου.

      Το κάναμε απλά για επανάληψη να είμαστε σίγουροι πως δεν έχει επιστρέψει στα κακά νούμερα που είχε στην αρχή. Όχι, ευτυχώς δεν επέστρεψε αλλά βελτιώθηκε κιόλας. 
      Έχουμε βέβαια E.Coli αλλά αυτό το παθαίνει λόγω μορφολογίας του συστήματος εκεί και πάντα έχει ένα μικρόβιο της εντερικής μικροχλωρίδας στο σπέρμα, δηλαδή το περιμέναμε. Στο δια ταύτα 53% κινητικότητα (9% ταχεία, 44% μέτρια), 9% μορφολογία (από 3%) και το dfi που το κοιτάω και δεν μπορώ να το πιστέψω 10% από 22%. Έχω μείνει άφωνη, κάθομαι και τα κοιτάω και αναρωτιέμαι τι άλλο να κάνουμε; Ξεκινήσαμε με 0 κινητικότητα, στο όριο μορφολογία και μέτριο dfi και φτάσαμε εδώ και πάλι εγκυμοσύνη μηδέν ούτε καν με εξωσωματική. Ίσως τελικά τα ωάρια μου να μην δίνουν υγιή έμβρυα, τι να κάνω, αυτά έχω. Νιώθω ότι κάνω κύκλους και δεν πάω πουθενά. Χωρίς προεμφυτευτικό πάω στα τυφλά εντελώς 🤦‍♀️
      Δεν μπορώ να μην σκέφτομαι πως αν ήταν με άλλη γυναίκα ίσως να είχε ήδη οικογένεια...

      ΥΓ Για όσες απορήσετε ούτε βιταμίνες πήρε, ούτε δίαιτα έκανε (έχει φυσιολογικό βάρος), ούτε γυμναστική κάνει, ούτε διατροφή ιδιαίτερη. Δεν πίνει και δεν καπνίζει αλλά δεν τα έκανε και ποτέ αυτά. Το μόνο που κάνει είναι πίνει κάθε πρωί ένα ποτήρι χυμό με λίγη μάκα και λίγο τριβόλι σε σκόνη που σιγά την ανακάλυψη, δεν είναι κάτι ιδιαίτερο! Να βοηθάνε αυτά, δεν ξέρω.  

      μανιτσα μου τι τρελαινεσαι ετσι μονη σου; κ εσυ αν ησουν με αλλον αντρα μπορει να ειχες παιδι τωρα. ποτε δεν ξερεις... it takes two to tango! μια διεγερση εχεις κανει κι αυτη δεν εδωσε κ τις αριστες βλαστοκυστες. ισως κ λιγο αναμενωμενο να μην εχεις επιτυχια. εγω στη θεση σου θα χαιρομουνα με το σπερμα και που ολα οσα εχω ελεγξει ειναι κομπλε κ απλα θα προχωρουσα βουρ σε διεγερση. τι καθεσαι τωρα κ προβληματιζεσαι ; επειδη ο χρονος μετραει αντιστροφα για εμας καλως η κακως, πηγαινε εκει να μαζεψεις ωαριακια κ μην σκοτιζεσαι πλεον με αλλα. ολα under control τα εχεις κ ειναι σουπερ κ το σπερμα. δηλαδη πραγματικα νιωσε αισιοδοξη κ απλα προχωρα. 

      2 ώρες πρίν, Souri είπε:

      Ναι Λίνα, δεν έχω και τόση ψυχραιμία η αλήθεια είναι. Μου ακούστηκε και κάπως το "να πετάξω στα σκουπίδια", οπότε ναι, καταλαβαίνω τι λες και φυσικά δε θα το κάνω.

      Αλλά  δε θα έρπεπε να γίνουν παραπανω εξετάσεις πριν την εμβρυομεταφορά; Είνια φυσιολογικό να παίρνω 6ουτροτζεσταν την ημέρα, 2 βασκλόρ, και μία ενέσιμη χωρίς να δούμε προγεστερόνη στο αίμα; (χώρια τις αντιπηκτικές, την κορτιζόνη και τα σικλακούρ) αισθανόμουν ότι κάτι δε πήγαινε καλά, σα να ήταν υπερφορτωμένο το σύστημα. Διαβάζω οτι μετράνε ενδομήτριο, ούτε αυτό δε μέτρήθηκε πριν την μεταφορά!! Έβαλε υπέρηχο 5 δευτερόλεπτα, είπε άψογα και τέλος.. Διαβάζω πχ που λέτε για ΑΜΗ, εγώ τέτοια εξέταση δεν έχω κάνει!! Γενικά το ρωτάω για την ΑΜΗ όχι τώρα για τη φάση της μεταφοράς, δε θα έπρεπε να έχει μετρηθεί στην ηλικία μου;  

       

      Ναι θα του ρίξω τη μαχαιριά στη καρδιά το βράδυ, ακόμα δε του έχω πει τίποτα γιατί έχει πολύ απαιτητικη μέρα στη δουλειά του και δεν ήθελα να τον γκρεμίσω. Κανονικά η χοριακή ήταν για Δευτέρα, αλλά.... ήμουν σίγουρη ότι δεν είμαι, πως να το πω...

      Σκέφτομαι αλλαγή κέντρου λόγω αυτά που είπα και στη Λίνα πριν.. μήπως έπρεπε να γίνουν παραπάνω εξετάσεις.. 

      Πριν λίγο μίλησα και με τον γιατρό μου, πιστεύει λέει στις δύο βλαστοκύστες μας κι ας είναι μικρές, και πάμε και με την αμέσως επόμενη περίοδο (αν αντέχω..)  
      Είναι βραχύ το κύκλωμα τώρα η αλήθεια είναι... 

      καλωσηρθες Σουρη… και εσυ επισης γιατι τρελαινεσαι ετσι μανα μου με την πρωτη αποτυχια; εισαι 43 και προφανως και ολα τα ωαρια δεν θα ειναι τοπ ποιοτικα, αλλα εφοσον εχεις και φτανουν κ βλαστοκυστες, εχεις παντα πιθανοτητες να βρεις το ενα το καλο που λεμε. στην ηλικια σου θεωρω πρεπει να μεταφερεις δυο. αααν σταθεις τοσο τυχερη κ πιασουν κ τα δυο κ αααν τοσο πολυ υπαρξει μετεπειτα κατι που να αγχωνει εσενα η τους γιατρους, μπορει να γινει μειωση. εχω φιλη που εκανε μειωση στα 47 απο επιλογη γιατι κ εκεινη ειχε δυο παιδια ηδη κ φιλη που εκανε αναγκαστικα γιατι το ενα εκ των δυο ειχε χρωμοσωμιακη (δυστυχως μετα τα 40 αυξανονται οι πιθανοτητες). αλλα με εμβρυομεταφορα ενος παιζεις με πολυ χαμηλα στατιστικα, κ επειδη οπως λες τα λεφτα δεν κρεμονται απο δεντρα, δεν νομιζω οτι αξιζει να το κανεις. οσα εχεις ελεγξει ειναι αψογα, εχεις ηδη μια τελειομηνη εγκυμοσυνη (ηταν φυσιολογικη συλληψη;) οποτε αυτο ειναι μεγαλο ατου κ εννοειται θα μεταφερεις τα εμβρυα που εχεις γιατι δεν παιζει κανεναν απολυτως ρολο αν τα αλλα δεν πετυχαν. οι ποσοτητες που γραφεις σε προγεστερονη κ οιστρογονα ειναι καραbasic και μην σε αγχωνει. κ εμενα στις εξωσωματικες τοση μου δινανε απο 28 μεχρι 36 χρονων κ προγεστερονη κανεις ποτε δεν ελεγξε αιματολογικα. μου λεγανε παιρνεις φουλ δοση, δεν παιζει ρολο. απο κει κι επειτα ααααααν δεν πετυχει η ετ σου (που το απευχομαι εννοειται) εκει θα το δεις εσυ κ ο αντρας σου ποσο αντεχετε ψυχολογικα κ οικονομικα κ αναλογως η που θα ξαναπροσπαθησεις με δικα σου η που θα πας με δανεικα. αλλα μην προτρεχεις απο τωρα. εχεις αλλα που προεχουν. 

      • Μου αρέσει 1

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013


mpiskotaki

Recommended Posts

κατια τι κανεις??? κοντευεις!!!!!!!!!!!

ριτσακι, ολα καλα! δοξα το Θεο, καναμε και τις ενεσουλες μας, να αναπτυχθουν τα πνευμονακια του μπεμπη πιο γρηγορα, μη τυχον και βιαστει... αλλα μια χαρα!!! Τεταρτη εχω ραντεβου με το γιατρο να τον δουμε και δεν εχω υπομονη! τον νιωθω να με χτυπαει ψηλα στο στομαχι, δεξια-αριστερα, χαμηλα στο ηβικο οστο... παντου! ειναι ατακτουλης!!! ο αντρας μου δε, τωρα που τον νιωθει κανονικα... εχει λιωσει! ερχεται σπιτι, πρωτα φιλαει την κοιλια μου και μετα εμενα! :tongue::tongue::tongue: του αφιερωνω κι εγω του κιαμου το "θα παρω το αιμα μου πισω" ...αμα γεννησω και γελαμε! δοξα την Παναγια, λοιπον! εσεις? τι κανει η μπουμπου σου? χτυπαει? τα παιδακια σας?


1lqJp2.png

EO6lp3.png

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

  • Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

  • didi&k

    1558

  • κατια_82

    1457

  • ritsa3

    1342

  • markela35

    801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ριτσακι, ολα καλα! δοξα το Θεο, καναμε και τις ενεσουλες μας, να αναπτυχθουν τα πνευμονακια του μπεμπη πιο γρηγορα, μη τυχον και βιαστει... αλλα μια χαρα!!! Τεταρτη εχω ραντεβου με το γιατρο να τον δουμε και δεν εχω υπομονη! τον νιωθω να με χτυπαει ψηλα στο στομαχι, δεξια-αριστερα, χαμηλα στο ηβικο οστο... παντου! ειναι ατακτουλης!!! ο αντρας μου δε, τωρα που τον νιωθει κανονικα... εχει λιωσει! ερχεται σπιτι, πρωτα φιλαει την κοιλια μου και μετα εμενα! :tongue::tongue::tongue: του αφιερωνω κι εγω του κιαμου το "θα παρω το αιμα μου πισω" ...αμα γεννησω και γελαμε! δοξα την Παναγια, λοιπον! εσεις? τι κανει η μπουμπου σου? χτυπαει? τα παιδακια σας?

ωραια!!!!!! ναι κλωτσαειιιι πολυ!! κ τα αλλα μια χαρα ειναι!


yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Link to comment
Share on other sites

Κι εγώ θα τα κοιτάξω, αλλά βλέπω ότι υπάρχουν και πολλές λεπτομέρειες (πλαστικά και γυάλινα μπιμπερό, σιλικόνη ή καουτσούκ...) και έχω χάσει τη μπάλα! :oops:

ειναι πολλα που οπως ειπα δεν μπορεις να παρεις απο πριν η δεν εχει και νοημα... για το ταισμα, π.χ. εγω θελω να θηλασω και ελπιζω να τα καταφερω. σ'αυτη την περιπτωση δεν χρειαζομαι απαραιτητα πολλα μπιμπερο, θηλες, αποστειρωτη, θερμαντηρα, κλπ... ή ακομα και θηλαστρο που λενε δεν ειναι απαραιτητο!


1lqJp2.png

EO6lp3.png

Link to comment
Share on other sites

καλο ειναι, απο οσα μου χουν πει, να μην παρεις 100 πραγματα παραπανω, με το ενδεχομενο να χρειαστουν! σιγουρα θα θες καποια βασικα, αλλα στις λιστες θα δεις και κατι κουφα (π.χ. ενδοεπικοινωνια, ασφαλεια για μπριζες, κλπ)που τα θεωρω δευτερευοντα... εννοω μπορω να τα παρω και μετα τη γεννα!


1lqJp2.png

EO6lp3.png

Link to comment
Share on other sites

εδω εχει πολυ ζεστη, ευτυχως κ το κλιματιστικο αλλα μεχρι να απλωσω δεν αντεχω..στη περιοχη που ειναι το σπιτι μου απο το πρωι μεχρι το βραδυ εχουμε ηλιο!

εμαθα οτι ηρθαν κατι μεταναστες απο τουρκια! τους εστειλαν πισω??


UzVGp2.png

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Εσύ πρέπει σιγά σιγά να ετοιμάσεις και τη βαλίτσα για το μαιευτήριο, έτσι δεν είναι; Είσαι ήδη στην 29η! :P

επειδη, καμια φορα αγχωνομαστε και μ αυτη τη βαλιτσα... θα γεννησω στο ΛΗΤΩ. δες λοιπον τι θεωρει το μαιευτηριο απαραιτητα...

http://www.leto.gr/page.aspx?p_id=595

σιγουρα και κατι παραπανω να χρειαστω μπορουν να μου το φερουν! η ριτσα, ομως π.χ. που απο συμη γενναει ροδο και μπαινει στη μεση πλοιο, κλπ θα χρειαστει εξτρα πραγματα... καποια που θα εχει το μωρακι συνεχεια μαζι της, θα θελει σχεδον βαλιτσα με πραγματα και για το μωρο... οποτε για καθε μια διαφερει η ποσοτητα, αλλα τα βασικα πραγματα ειναι συγκεκριμενα πιστευω... οι παλιες μαμαδες τι λετε?


1lqJp2.png

EO6lp3.png

Link to comment
Share on other sites

didi δεν γινεται να τα εχουμε ολα ιδια..το Σαββατο που ξυπνησα χαλαρωνα κ κλωτσαγε κ αρπαζω το χερι του αμορε κ νιωθει την κλωτσιτσα...κολλησε πανω μου αλλα δεν ξαναενιωσε τιποτα...!!κ το σκυλακι μας αν κ ειχαμε να το δουμε 3 εβδομαδες κ ειχε γινει φουλ κακομαθημενο μολις ξαπλωσα ηρθε κ ακουμπησε την μουσουδιτσα της στην κοιλιτσα μου κ με κοιτουσε καταματα....εκει ακινητη...!

μπαρμπουλα τι να πω!!!! μαλλον εισαι το ντεζα βου μου!!!!! χααχαχαχαχαχαα


UzVGp2.png

Link to comment
Share on other sites

axaxaxax didi.....ετσι.....ντεζαβου ειμαστε η μια της αλλης...!!χεχεχεχε...!!!

παω να ανοιξω φυλλο κ να φτιαξω κολοκυθοππιτα κοριτσια........απο τον κηπο του πεθερου..με φετουλα μεσα.....!!!τα φιλια μουυυυυυυυυυ!!!


Jr39p2.png
Link to comment
Share on other sites

εμαθα οτι ηρθαν κατι μεταναστες απο τουρκια! τους εστειλαν πισω??

ασε ναι ερχονται συνεχεια αλλα τωρα θελου να τους αφησουν εδω συμη σε ενα κλειστο γηπεδο που εφτιαξαν κ δεν το τελειωσαν κ να τους βαλουν μεσα.. ωχ παναγια μου αρρωστιες κ οχι μονο κατι πρεπει να κανουμε. κ εμαθα οτι θα φερουν κ αλλους απο ροδο.


yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


κ εγω παπουτσακια εφτιαξα, σκεφτομουνα μουσακα κ λεω πιο ευκολο ειναι τα παπουτσακια!

παπουτσακια κι εμεις! ...να προλαβουμε πριν τελειωσουν οι μελιτζανες!!!


1lqJp2.png

EO6lp3.png

Link to comment
Share on other sites

επειδη, καμια φορα αγχωνομαστε και μ αυτη τη βαλιτσα... θα γεννησω στο ΛΗΤΩ. δες λοιπον τι θεωρει το μαιευτηριο απαραιτητα...

http://www.leto.gr/page.aspx?p_id=595

σιγουρα και κατι παραπανω να χρειαστω μπορουν να μου το φερουν! η ριτσα, ομως π.χ. που απο συμη γενναει ροδο και μπαινει στη μεση πλοιο, κλπ θα χρειαστει εξτρα πραγματα... καποια που θα εχει το μωρακι συνεχεια μαζι της, θα θελει σχεδον βαλιτσα με πραγματα και για το μωρο... οποτε για καθε μια διαφερει η ποσοτητα, αλλα τα βασικα πραγματα ειναι συγκεκριμενα πιστευω... οι παλιες μαμαδες τι λετε?

εγω κατια μου θα παρω μαζι μου ρουχα του μωρου για την εξοδο τουλαχιστον 2 γιατι δεν ξερω τι θα μου προκυψει οπως ειπες λογο καραβιου, εσωρουχα, καλτσακια, μπιμπερο δεν ξερω θα προσπαθησω να θυλασω τωρα τι θα μου συμβει δεν ξερω, μπορει να παρω 1-2 πετσετακια, κουβερτακι, μπεμπιλινα, μωρομαντηλα.. κ πολλα ειναι γιατι η κλινικη του τα παρεχει ολα. δικα μο 2-3 πιτζαμες κανενα ρουχο εσωρουχα σερβιετες ε κ κανενα καλυντικο. αλλα αν παω μερες πιο πριν θα πρεπει να παρω βαλιτσες οχι βαλιτσα, του αντρα μου ρουχα, του γιου μου, η κορη μπορει να μηνει στη μανα μου ασε χαμος.. δυσκολη εποχη


yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Link to comment
Share on other sites

χααχαχαχαχ εφαγα 1 το μεσημερι κ μολις τωρα εφαγα αλλο ενα..

2 εφαγα κι εγω! ενα για τον καθενα μας ;)

τον χαμο αυτο φανταζομουν για σας, γι αυτο και σε εφερα σαν παραδειγμα! εχω βρει λιστα που γραφει "μια αλλαξια ρουχα-εσωρουχα του μελλοντα μπαμπα" και εμεινα!!! λεω αν ειναι δυνατον... να παει σπιτι να αλλαξει! :evil: αλλα μετα σε σκεφτηκα! και λεω ναι... 1 του μπαμπα, 1 του μεγαλου, 1 της μικρης... και να ταν μονο μια για τον καθενα!


1lqJp2.png

EO6lp3.png

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...