Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • On 28/2/2024 at 10:29 ΜΜ, Katiamaxiking είπε:

      Στο γένεσις. Ναι αυτή η μέθοδος στην ουσία ξεσκαρτάρει ποια σπερματοζωάρια έχουν καλο κατακερματισμό. Εμεις δεν ειχαμε θέμα με τον κατακερματισμό σε αυτή τη φάση (τον ειχαμε φτιάξει με αντιοξειδωτικά) αλλα ειχαμε πρόβλημα με τη μορφολογία. Καταλήξαμε με 3 έμβρυα από 12 ωάρια.

      Καλησπέρα!!! Κ εμάς μας έκαναν με μέθοδο ζιμοτ...αν θυμάσαι κ το δικό μας σπέρμα δεν είναι καλό (λίγα σπερματοζωάρια και όχι καλά μορφολογικά) αλλά ο γιατρός δεν είπε τπτ για το σπέρμα...μόνο ότι τα ωάρια δεν είναι καλά....τέλος πάντων εύχομαι αυτά τα 3 να είναι τα τυχερά κ στην επόμενη σου προσπάθεια να έχεις κ άλλα για περισσότερες πιθανότητες. Θα ήθελα να στειλεις σε ποιο γιατρό είσαι γτ κ εγώ βρίσκομαι σε αναζήτηση γιατρού πάλι 

To καλό ψωμί ! (ΜΟΝΟ με προζύμι - ολικής πολύσπορο, βιολογικά άλευρα)


Recommended Posts

Που θα βρούμε ΚΑΛΟ ψωμί και όχι ψεύτικο/χάρτινο/άγευστο/ανθυγιεινό

βρήκα χτες ενα σε καταστημα βιολογικών εξαιρετικό οπότε εμπνεύστηκα

Ψωμί ολικής απο βιολογικά άλευρα και προζύμι

Αρτοποιία Δερβενακιώτη Ελλη

Ψιλή Ράχη, Ταχί 6988795021

το στρογγυλό καρβέλι 600γρ 1,50 ευρώ

(είναι καλή τιμή για αυτό που προσφέρει ή τσιμπημένη?)

Εξαιρετική γεύση γλυκίζον με ίχνη απο γεύση καρυδιού = πολύ καλό άλευρο.

(δεν εχω ιδέα που είναι το Ταχί! όποιος ξέρει ας μας πεί :-) )

πραγματικά τα βιολογικά άλευρα δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με αυτά που χρησιμοποιούμε τα επεξεργασμένα, απο άποψη γεύσης....:confused:

Επεξεργάστηκαν by Μαρια Στυλιανακη

 ...έγινα επιτέλους και εγώ μια parentholic  το 2012 !!...  Επιτέλους, φυσικά επίσης καθυστερημένα, ξεκινήσαμε και τα  instagram https://www.instagram.com/marybluestyl/  & φυσικα και εδώ https://www.instagram.com/parents.org.gr  &  https://www.instagram.com/parentscafe.gr/ Follow us there too :-) 

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Διαφημίσεις

ρε κοριτσια ο αρτοπαρασκευαστης κανει καμια δουλεια??για να φαμε κανα ψωμακι του θεου γιατι και εμεις εδω χαλια ψωμι...χωριατικο το λενε αλλα χαρτινο επρεπε να το πουνε


2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

yasemi ο αρτοπαρασκευαστής κάνει πολύ καλή δουλειά. Εδώ και παραπάνω από ένα χρόνο σ' αυτόν αποκλειστικά φτιάχνω ψωμί. Είμαστε στο εξωτερικό και εδώ δεν έχει καλά ψωμιά, ούτε ποικιλία (στη Σαουδική Αραβία που είμαι κυρίως τρώνε αραβικές πίτες οπότε το ψωμί τους είναι μάλλον κατεψυγμένη ζύμη από Κίνα).

Το φτιάχνω με προζύμι και αρέσει σε όλη την οικογένεια. Με τέτοιο ψωμί ο άντρας μου με ερωτεύθηκε ξανά. Άσε που με 1/2kg αλεύρι φτιάχνω ένα μεγάλο καρβέλι με το οποίο περνάμε ακόμα και 3 ή και 4 ημέρες.

Link to comment
Share on other sites

yasemi ο αρτοπαρασκευαστής κάνει πολύ καλή δουλειά. Εδώ και παραπάνω από ένα χρόνο σ' αυτόν αποκλειστικά φτιάχνω ψωμί. Είμαστε στο εξωτερικό και εδώ δεν έχει καλά ψωμιά, ούτε ποικιλία (στη Σαουδική Αραβία που είμαι κυρίως τρώνε αραβικές πίτες οπότε το ψωμί τους είναι μάλλον κατεψυγμένη ζύμη από Κίνα).

Το φτιάχνω με προζύμι και αρέσει σε όλη την οικογένεια. Με τέτοιο ψωμί ο άντρας μου με ερωτεύθηκε ξανά. Άσε που με 1/2kg αλεύρι φτιάχνω ένα μεγάλο καρβέλι με το οποίο περνάμε ακόμα και 3 ή και 4 ημέρες.

εγώ που ειμαι Ελλάδα καμία φορά φτιάχνω και εγώ ψωμί , ειναό ποιό νόστιμο !:P

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

εμενα η μαμα μου εκανε παντα δικο της ψωμι και ετσι κι εγω εχω αρχισει πλεον να κανω το ιδιο..κανω 2 καρβελακια 2 η 3 φορες τη βδομαδα..καμια σχεση μ αυτα που αγοραζα απο το φουρνο..ειναι και πιο οικονομικο..βαζω και τον αντρα μου και ζημωνει στο τελος λιγο και ειμαστε ενταξει..(κερδισα και τα μπραβο της πεθερας μου!!)

βεβαια αυτο οποτε ειμαι κι εγω ελλαδα μιας και σπουδασω στο εξωτερικο και ειμαι στο πηγαινε ελα!εδω δεν εχουν καλο ψωμι (οπως ειπε και η eviri!) και ετσι μονη εδω εχω σταματησει να τρωω ψωμι!!

Link to comment
Share on other sites

  • 1 χρόνο μετά...

κορίτσια αυτό το θέμα είναι μεγάλη ιστορία! Είμαι από χωριο και οι γονείς μου έχουν φούρνο! Όπως καταλαβαίνετε έχω συνηθίσει σε χειροποίητο ψωμί με προζύμι , έτσι όλα τα ψωμιά εδώ μου φαίνονται σαν αμμος όταν τα δοκιμάζω. Γι'αυτό όποτε τα καταφέρνω ή φτιάχνω εγώ ή καταφέρνω την μάνα μου και μου φτιάχνει

:eek::-P:-P:-P

Link to comment
Share on other sites

Αν εχτε ορεξη να φτιαξετε ψωμακι αλλα δεν το εχετε πολυ με το ζυμωμα και δεν εχετε αρτοπαρασκευαστη δοκιμαστε αυτη την τεχνικη..

Το εχω ανεβασει εδω και μας ικανοποιησε παρα πολυ.

http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=5456&Itemid=49


AC0jp3.pngYK2Rp3.png
Link to comment
Share on other sites

  • 1 χρόνο μετά...

Διαφημίσεις


Εμεις εχουμε στο φουρνο της γειτονιας εναν τυπο ψωμιου με μαυρο αλευρι κ προζυμι χωρις καθολου μαγια κ το προτιμω. Για βιολογικα αλευρα ουτε λογος....

Δεν υπαρχει τιποτα σε ακτινα 15 χμλ αρα δε βολευει καθολου!

Μηπως γνωριζει καποιος κανενα ψωμακι του τοστ που να ειναι της προκοπης??

Μου ζητανε συνεχως τοστακι τα ζουζουνια κ δε ξερω τι να προτιμησω


-

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Δημιουργία νέου...