Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , kate82 είπε:

Κοριτσιαααα καμία δεν γνωρίζει για τον βελονισμό?

Βοήθησε στη δική μου περίπτωση το ενδομήτριο αλλά έκανα και prp στον ίδιο κύκλο. Ηταν triple line και είχε καλή αιμάτωση… Άσχετα με το αποτέλεσμα, το ενδομήτριο ήταν για πρώτη φορά τόσο καλό. Έκανα 4 συνεδρίες βελονισμού. 

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

κοριτσάκι μου μην ανησυχείς...μπορεί να είναι κάτι παροδικό αυτό το μπαμ και να "ξανακάτσει" το θέμα των κιλών....θα τα χάσεις μετά, θα ξεφουσκώνεις και δεν θα το πιστεύεις.

Παίρνεις ακόμα προγεστερόνες κλπ? Δε νομίζω. Συνέχισε το περπάτημά σου και τη διατροφή σου και μην ανέβαίνεις στη ζυγαριά...Θα δεις που μετά θα σου φύγουν όλα. Η κουμπαρούλα μου πήρε 27 κιλά και έκανε και διατροφή λόγω ζαχάρου τρομάρα της. Είχε πρηστεί απελπιστικά...4 μήνες μετά τη γέννα έχασε τα 17!!!!χωρίς δίαιτα. και μετά τα υπόλοιπα. Είναι πιο αδύνατη από πριν. Μην σκέφτεσαι τίποτα, αλλά και μην επαναπαύεσαι. Συνέχισε την προσπάθειά σου και όλα θα πάνε καλά

mIdZp3.png

Διαφημίσεις

κοριτσάκι μου μην ανησυχείς...μπορεί να είναι κάτι παροδικό αυτό το μπαμ και να "ξανακάτσει" το θέμα των κιλών....θα τα χάσεις μετά, θα ξεφουσκώνεις και δεν θα το πιστεύεις.

Παίρνεις ακόμα προγεστερόνες κλπ? Δε νομίζω. Συνέχισε το περπάτημά σου και τη διατροφή σου και μην ανέβαίνεις στη ζυγαριά...Θα δεις που μετά θα σου φύγουν όλα. Η κουμπαρούλα μου πήρε 27 κιλά και έκανε και διατροφή λόγω ζαχάρου τρομάρα της. Είχε πρηστεί απελπιστικά...4 μήνες μετά τη γέννα έχασε τα 17!!!!χωρίς δίαιτα. και μετά τα υπόλοιπα. Είναι πιο αδύνατη από πριν. Μην σκέφτεσαι τίποτα, αλλά και μην επαναπαύεσαι. Συνέχισε την προσπάθειά σου και όλα θα πάνε καλά

Οχι κοριτσακι δεν παιρνω ακομη προγεστερονη, επαιρνα το πρωτο τριμηνο και στις προγουμενες εγκυμοσυνες σε συνδυασμο με κορτιζονη!!! Εχω περιορισει παρα πολυ το αλατι, αν και δεν ειναι ευκολο να το κοψεις τελειως γιατι υπαρχει σε ολα σχεδον τα ετοιμα προϊοντα απο το ψωμι που αγοραζεις απο το φουρνο, το ψωμι του τοστ, στα γλυκια τυρια του τοστ, στον τονο που μου αρεσει πολυ κτλ Ασε που οταν βγαινουμε εξω το σκ ενω λεω ολα αναλατα μου φαινεται οτι δεν το εφαρμοζουν!

Το θεμα μου ειναι οτι δεν θελω να παρω πολλα γιατι ξεκινησα την εγκυμοσυνη με παραπανω αλλα μετα απο καθε αποβολη δεν ειχα τα ψυχικα αποθεματα να ξεκινησω διαιτα, επρεπε να μαζεψω τα κομματια μου πρωτα!

Θα συνεχισω την προσπαθεια γιατι αν παρω και κιλα δεν θα οφεληθει πουθενα το μπεμπε!

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

Καλημερα κοριτσακια!

Εχω σηκωθει με απαισια διαθεση. Κανω αυστηρα διατροφη λογω του σακχαρου και μεχρι προτινως (πριν με πιασουν οι ζαλαδες) περπαταγα καθε μερα περιπου μια ωρα. Με ολα αυτα ειχα καταφερει να παρω 3 κιλα. Απο την στιγμη που σταματησα το περπατημα εδω και μιαμιση βδομαδα εχω παρει αλλα 3 και ειμαι να σκασω! Εχω τρελαθει στα ψητα, στα φρουτα και στις σαλατες και απο χθες ξεκινησα παλι περπατημα παροτι ζαλιζομαι για να μην ξεφυγω.... Η ψυχολογια μου εχει επηρεαστει παρα πολυ λογο και των ορμονων, αισθανομαι σαν θερμοσιφωνας με ποδια! Ξεκινησα και με 10 κιλακια παραπανω, αναμνηστικα απο τις ορμονες και την κορτιζονη που μου εδιναν στις 3 παλινδρομες και ειμαι σαν μπαλα. Χθες πηγα να παρω μαγιο, εβαλα ενα ηλεκτρικ ολοσωμο κκαι εμοιαζα με σημαδουρα!!!

Τι με εχει πιασει??? Εννοειται οτι θελω να ειναι καλα το μπεμπεκι μου και ολα τα υπολοιπα θα τα παλεψω αλλα καταβαλω τοσο μεγαλη προσπαθεια που νομιζω οτι ο μεταβολισμος μου εχει βαλθει να με τρελανει. Αλλες κοπελες που ακολουθουν την ιδια διατροφη, αφου εγω τους την εχω δωσει, και χωρις περπατημα εχουν καταφερει να χασουν κιολας!

Οι ορμονες παιζουν μου βιολι!!!!

καλημέρα και σε σένα!!! λογικό είναι να αισθάνεσαι έτσι, μόνο τις ορμονικές αλλαγές εάν υπολογίσεις.... Όμως έχεις περάσει τόσα πολλά... Να σκέφτεσαι θετικά όσο μπορείς, να αισθάνεσαι ευλογημένη και να χαρείς αυτό που ζείς γιατί είναι δώρο!! τα κιλά θα τα χάσεις, να είσαι σίγουρη και θα τα χάσεις χωρίς να το καταλάβεις.... Κοίτα να είσαι καλά και όλα τα άλλα θα έρθουν από μόνα τους!!!!!!

καλημερα κοριτσια...τι καλημερα δηλαδη μεσημεριασε αλλα μαγειρευα εκανα και μερικες δουλιτσες και αργησα να πω τις καλημερες μου σημερα!!!!πως εισαστε??

Κριστακι μου καταλαβαινω και ξερω οτι κανεις πολυ μεγαλη προσπαθεια και με τη διατροφη και το περπατημα και με ολα και πιστευω πως ολη αυτη η κακοδιαθεσια ειναι λογω ορμονων και μονο....οπως πολυ σωστα ειπες οι ορμονες παιζουν βιολι οποτε απ'αυτο και μονο επηρεαζεσαι δε θες και τιποτα αλλο...σκεψου σε λιγους μηνες που θα το'χεις αγκαλιτσα και θα εισαι στον εβδομο ουρανο:P:p

ελα τραγουδα μαζι μου....σαν ερθει η μερα που θα ανασανουμε τον ιδιο αερα....κτλ κτλ.......

καθε φορα που αγχωνομαι και φρικαρω το τραγουδαω και ευχαριστω την Vasdeli που το σκεφτηκε!!!!:P:p

1a0fd6e0b8.png

Γεια σας κορίτσια!!!:P Ήρθα πάλι!!! Λυπάμαι που σας έκανα να ανησυχήσετε (μόλις μίλησα με τη mariaefi και με στόλισε κανονικά:mrgreen:) Καλά είμαστε και εγώ και..........ο γιος μου:mrgreen::mrgreen::mrgreen:!! Οι τελευταίες εβδομάδες ήταν πάρα πολύ δύσκολες αλλά ευτυχώς τώρα ηρεμήσαμε αρκετά και μετά και τη χθεσινή επίσκεψη μας στο γιατρό χαμογελάμε και πάλι!!!! "Καθαρίσαμε" και με την κυστική ίνωση αφού χθες μάθαμε ότι ο άντρας μου δεν είναι τελικά φορέας της νόσου:P!!! Απ'ότι καταλάβατε όλες τις βλάβες εγώ τις έχω:rolleyes:!

Τελοσπάντων τώρα είναι όλα καλά και προχωράμε στο επόμενο βήμα και την τελευταία ελπίζω αγωνία (θα κάνω άμνιο τέλος Ιουλίου:?).

Πήρα και τα συγχαρητήρια μου από το γιατρό αφού αυτό το μήνα όχι μόνο δεν πήρα επιπλέον κιλά αλλά έχασα και μισό, οπότε παραμένω στα +4!!!!:mrgreen: Η κοιλιά μου όμως έγινε τεράστια και όλοι αναρωτιούνται μήπως έχω δίδυμα!!!!!!! Αλλά είπαμε, ο γιος μου θα γίνει Φασούλας!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Νικάκιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!! Μου είπε η Μαρία τα ευχάριστα!!!!:P:p:p Μπράβο βρε κοριτσάκι μου!!!:P:p:p Πάρα πολύ χάρηκα και σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να έχεις μία υπέροχη εγκυμοσύνη και να τη χαρείς όσο μπορείς χωρίς περιττά άγχη και στενοχώριες!!!!!!!!!!!!!:wink:

Οι υπόλοιπες έμαθα ότι είστε όλες καλά και σας στέλνω τα φιλιά και την αγάπη μου!!!:P

IchNp3.png

Διαφημίσεις

patousitsaaaaaaaasssss!!!

Πολύ χαίρομαι που σε βλέπω, αν και εγώ δεν ανησύχησα καθόλου, ήμουν σίγουρη ότι όλα είναι τέλεια!!!:-D:-D:-D:-D

Πολλά φιλιά σε σένα και τον ...Φασούλα σου!!!

Ιολάκι μου!!!!!!!!!! Ευχαριστούμε!!!!!!!!!!:P

IchNp3.png

Νικάκι μου μαλλον περασα ελαφρια γαστρεντεριτιδα!!!!

Τελικά ο υπνος κανει θαυματα!!!

Κορίτσια παει το ονειρο γι' αυτο το μηνα!!! Ξεκινησαν πριν απο λίγο καφε μπεζ υγρα!!! :(:(Αλλη μια φορα μου εχουν ξεκινησει τοσο νωρις(Το Σαβ περιμενω κανονικά)!!! :(:(:(

YgXXp2.png

wbSJp2.png

καλησπερα σας.και εγω λεω θα το κλεισουμε το θεμα και τσουπ ηρθαν 2-3 κοριτσια καινουργια,εγω νιωθω λιγο καλυτερα αλλα η υποψια της αποβολης στριφογυρναει στο μυαλο μου.με πηρε τηλ. ο μαστρομηνας και με ειπε να μην ανυσηχω,μπορει να ειναι καφε της ωοληψιας,σημερα πηγα και βρηκα μια κοπελα που εκανε και εκεινη εκει,και ειχε και εκεινη καφε πριν το τεστ.και εχει διδυμα τωρα.

αχ,κριστυ μου και εγω,σαν μπαλα εγινε η κοιλια μου απο τα φαρμακα(και απο το φαι βεβαια):tongue::tongue:,πανε τα παντελονακια τα ασπρα,τα κολλητα μπλουζακια.ενα ματσο κυτταριτιδα εχω γιναι,κοντευω να εχω και στα νυχια κυτταριτιδα.

νικακι μου , vasdeli ?,patousitsa? (καποια ακομα θα παει σε γιατρο την παρασκευη) μαζι θα εχουμε νεα.

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια!!!:P Ήρθα πάλι!!! Λυπάμαι που σας έκανα να ανησυχήσετε (μόλις μίλησα με τη mariaefi και με στόλισε κανονικά:mrgreen:) Καλά είμαστε και εγώ και..........ο γιος μου:mrgreen::mrgreen::mrgreen:!! Οι τελευταίες εβδομάδες ήταν πάρα πολύ δύσκολες αλλά ευτυχώς τώρα ηρεμήσαμε αρκετά και μετά και τη χθεσινή επίσκεψη μας στο γιατρό χαμογελάμε και πάλι!!!! "Καθαρίσαμε" και με την κυστική ίνωση αφού χθες μάθαμε ότι ο άντρας μου δεν είναι τελικά φορέας της νόσου:P!!! Απ'ότι καταλάβατε όλες τις βλάβες εγώ τις έχω:rolleyes:!

Τελοσπάντων τώρα είναι όλα καλά και προχωράμε στο επόμενο βήμα και την τελευταία ελπίζω αγωνία (θα κάνω άμνιο τέλος Ιουλίου:?).

Πήρα και τα συγχαρητήρια μου από το γιατρό αφού αυτό το μήνα όχι μόνο δεν πήρα επιπλέον κιλά αλλά έχασα και μισό, οπότε παραμένω στα +4!!!!:mrgreen: Η κοιλιά μου όμως έγινε τεράστια και όλοι αναρωτιούνται μήπως έχω δίδυμα!!!!!!! Αλλά είπαμε, ο γιος μου θα γίνει Φασούλας!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Νικάκιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!! Μου είπε η Μαρία τα ευχάριστα!!!!:P:p:p Μπράβο βρε κοριτσάκι μου!!!:P:p:p Πάρα πολύ χάρηκα και σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να έχεις μία υπέροχη εγκυμοσύνη και να τη χαρείς όσο μπορείς χωρίς περιττά άγχη και στενοχώριες!!!!!!!!!!!!!:wink:

Οι υπόλοιπες έμαθα ότι είστε όλες καλά και σας στέλνω τα φιλιά και την αγάπη μου!!!:P

πατουσιτσα πηραμε μπρος,μην φοβασαι τιποτα τωρα.:P:p:p:p

Ιπποκαμπάκι μου αυτην τη Παρασκευή θα εχεις νεα????

τι καλός γιατρος!!! Μην ανυσηχεις κοπέλα μου όλα θα πανε καλά!!! Να μην σκεφτεσε δυσαρεστα πραγματα, μπορει απλα οι προηγουμενες βλαστοκυστες να μην ηταν καλές!! Τωρα ειμαι σιγουρη οτι όλα θα πανε περιφημα!!:):):)

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Για τα κιλά να μην ανησυχείτε. Ας έρθουν τα παιδάκια σας με το καλό (Ιπποκαμπάκι και για σένα το λέω) και θα σας αναλάβω προσωπικώς.. Και το Νικάκι βεβαίως βεβαίως.. τώρα που έχω γίνει εξπέρ στο χάσιμο κιλών και στο διώξιμο της κυτταρίτιδας θα με αφήσετε ανεκμετάλλευτη; Μέχρι και ειδικό ρόφημα από βότανα πίνω για την αποτοξίνωση από τις ορμόνες και για την πιο γρήγορη απώλεια κιλών (φαρμακοποιός μου το έφτιαξε)... Αμέ! ;)

Η αληθεια ειναι μονο καποια που εχει περασει οσα εμεις,μπορει να καταλαβει πως νιωθουμε.Ξερω πως ειναι δυσκολο,αλλα πρεπει να βρουμε τη συναμη μεσα μας και να προχωρησουμε,ελπιζοντας για το καλυτερο.

Να ευχηθω τελειομηνη εγκυμοσυνη και γερα μωρακια στις εγκυουλες και στα κοριτσια που περιμενουν αποτελεσματα,μακαρι να ειναι θετικα και να ζησουν το ονειρο.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...