Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Κοριτσιαααα καμία δεν γνωρίζει για τον βελονισμό?

Αν έχεις βρει κέντρο για να κάνεις βελονισμό ίσως να σε βοηθούσε λίγο με την αιμάτωση και άρα και την ανάπτυξη του ενδομητρίου, αλλά θα πρέπει να κάνεις συγκεκριμένες ημέρες και συνεδρίες πριν την ετ. Πόσες και ποιες δεν ξέρω ακόμα γιατί δεν έφτασα εκεί αλλά που το συζήτησα με την γιατρό που θα κάνω εγώ βελονισμό τώρα στην διέγερση, μου είπε πως ιδανικά θα ήταν να κάνεις από τον προηγούμενο κύκλο της ετ και σίγουρα με το που καθαρίσεις από περίοδο ξεκινάς. Επίσης μου είπε πως επειδή σε κάποιες έχει αποτέλεσμα δεν σημαίνει πως θα έχει και σε εμένα (δεν σου φουσκώνει τα μυαλά η συγκεκριμένη κ αυτό μου άρεσε μαζί της). Γενικά είναι λίγο 50-50 αν θα σε βοηθήσει ή όχι. Εγώ αν δω πως με βοηθάει στην διέγερση θα κάνω και στην ετ. Άλλωστε θα φανεί η ανάπτυξη του ενδομητρίου μου γιατί μου το μετράει και στην διέγερση πάντα. 

Cafe Οκτωβρίου 2013

markela35

Recommended Posts

Γειά σας κορίτσια!ngn σε καταλαβαίνω απόλυτα.και εγώ πάνω που χάρηκα ότι όλα πάνε καλά άρχισαν οι συσπάσεις πάλι κ είδα λίγο αιματακι.ΠΆΛΙ ξάπλα δηλαδή:| δεν πειράζει ας βγουν καλά τα μωράκια μας κ χαλάλι η ξάπλα:wink:

Βγήκαν κ τα αποτέλεσματα από τη καμπύλη ευτυχώς όλα καλά.Εκτός απροόπτου 31-07 θα πάω στο γιατρό.

Τα μωράκια σας τι θέση έχουν μέχρι στιγμής???

qOUNp2.png.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Και απο που ειναι το αιμα καλε ngn;μηπως καποια αποκολληση σε σημειο που δε φαινεται; Περαστικουλια και συντομα! Εχουμε αρχισει και πλησιαζουμε προς το τελος σιγα σιγα και καθε βδομαδα ειναι ενα καλυτερο τσεκ ποιντ! χαχα!

Κουραγια σε ολες μας!

Εγω το πρωι με το που σηκωθηκα εκανα εξι πετρωματα σε μιαμιση ωρα και λεω δε παμε καθολου καλα.Οταν ηπια το μαγνησιο ηρεμησαν λιγο...

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Γεια σας βρε κορίτσια. Τι τραγική ζέστη έπιασε………έχω τόσες δουλειές και ψώνια να κάνω, και αποφεύγω να πάω οπουδήποτε γιατί ζαλίζομαι και τα πόδια μου γίνονται σαν μπουκάλες μέσα σε 5 λεπτά.

Nikx και εγώ έπιασα αισίως τα 10 κιλά…………….

Εχθές που έκανα την καμπύλη και την γενική αίματος βγήκαν όλα φυσιολογικότατα και θα δω την μπέμπα μου σε καμιά εβδομάδα αν δεν λιάζεται και ο γιατρός μου σε καμιά παραλία.

Από πόνους καλά πάω και εγώ. Οι συσπάσεις και οι κράμπες είναι καθημερινό φαινόμενο κυρίως όταν κουράζομαι λίγο παραπάνω. Αλλά ο τράχηλος είναι θεόκλειστος και η μπέμπα με τα πόδια κάτω κάνει τραμπολίνο στα κόκαλα της λεκάνης. Έχω μετρήσει και 20 συσπάσεις την ημέρα πότε τακτικά και πότε άτακτα μέσα στην ημέρα και παίρνω 3-4 trofocard την ημέρα.

Annat ξάπλα….δεν πειράζει! Με τέτοιο καύσωνα που να πας?

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

Γεια σας και πάλι κοριτσάκια μου!!!! Πήρα την καμπύλη ζαχάρου! ΑΘΛΙΑΑΑΑΑΑΑ!!!!! Ο γιατρός μου μου συνέστησε να κάνω έστω μια ινσουλίνη την μέρα για να είμαστε σίγουροι!!!!

Ρε κορίτσια τι γίνεται????? Σε αυτήν την εγκυμοσύνη τρώω το ένα χαστούκι μετά το άλλο. ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!

Ούτε στον εχθρό μου τέτοια εγκυμοσύνη!!!!:(:(:(:(:(:(

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια!

ngn υπομονή κοπέλα μου...

Εμείς πήγαμε στο γιατρό την προηγούμενη Πέμπτη. Η μικρή ήταν 1270 και στους τελευταίους υπέρηχους είναι με το κεφάλι κάτω. Βέβαια τις τελευταίες ημέρες νιώθω τις κινήσεις της χαμηλά, μπορεί να γύρισε, ποιος ξέρει...

Συσπασούλες έχω κι εγώ. Προσέχω όσο μπορώ να μην κουράζομαι και να μην αγχώνομαι.

Φιλάκια κοριτσάκια!:D

jbssp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας και πάλι κοριτσάκια μου!!!! Πήρα την καμπύλη ζαχάρου! ΑΘΛΙΑΑΑΑΑΑΑ!!!!! Ο γιατρός μου μου συνέστησε να κάνω έστω μια ινσουλίνη την μέρα για να είμαστε σίγουροι!!!!

Ρε κορίτσια τι γίνεται????? Σε αυτήν την εγκυμοσύνη τρώω το ένα χαστούκι μετά το άλλο. ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!

Ούτε στον εχθρό μου τέτοια εγκυμοσύνη!!!!:(:(:(:(:(:(

Βρε κορίτσι τι να πω!

Στη προηγούμενη είχες θέμα με το ζάχαρο?

qOUNp2.png.

Βρε κορίτσι τι να πω!

Στη προηγούμενη είχες θέμα με το ζάχαρο?

Όχι δεν είχα κανένα θέμα με το ζάχαρο. Τώρα μου βγήκε! Εσύ πόσο καιρό είσαι κρεβατωμένη??? Είχα ανησυχήσει που είχες τόσο καιρό να εμφανιστείς!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

ngn ινσουλινη ε; απο διατροφη πως πας; δε θυμαμαι τι ειχες πει...ρε γμτ τι τραβαμε; εχει καμια ΚΑΛΗ εγκυμοσυνη απο εδωμεσααα;;;;ολες λιγο πολυ κατι εχουμε...

Εμενα που ο δικος μου γιατρος δε θελει να κανω καμπυλη τι του λες; Ουτε στην πρωτη ειχα κανει καμπυλη σε αλλο γιατρο.Θα κανω απο βδομαδα ελπιζω ζαχαρο στο αιμα και αν ειναι θα δειξει εκει κατι σωστα;Αν χρειαζεται δλδ παραπανω ελεγχο...:rolleyes: πειτε καμια που τα ξερει γιατι ειμαι ασχετη στο θεμα...

Κι εγω στανταρ 20 πετρωματα τη μερα....κουραζομαι πολυ,ειμαι πολυ μονη μου και περιθωριο ξεκουρασης δεν υπαρχει τουλαχιστον μεχρι το σεπτεμβριο που ισως καταφερει να ερθει η μαμα η η πεθερα για λγιο...αλλα και παλι ξαπλα δε θα ειμαι...απλα θα εχω λιγο λιγοτερα πραγματα να κανω....

Ειναι τοσο κριμα να μη μπορουμε να απολαυσουμε την εγκυμοσυνη μας...Ειτε γιατι εχουμε θεματακια υγειας ειτε δεν εχουμε βοηθεια...Ολα καλα θα πανε για ολες ομως εεε;;; λιγη υπομονη ακομα!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Καλημέρα κοριτσούδια!

Caramello μου νομίζω ότι αρκετοί γιατροί δεν τη συστήνουν. Έχω διαβάσει όμως ότι πρέπει να γίνεται. Εγώ σχεδόν ανάγκασα το γιατρό μου να μου τη γράψει (το ζάχαρό μου ήταν 66). Είμαι της άποψης "φύλαγε τα ρούχα σου να έχεις τα μισά".

Ε, μην απογοητευόμαστε!!! Όλα καλά θα πάνε!!! Για όλες!!!

(κορίτσια ξέρει καμιά να μου απαντήσει στο εξής: άλλο το πέτρωμα κι άλλο η σύσπαση;)

jbssp3.png

ngn ινσουλινη ε; απο διατροφη πως πας; δε θυμαμαι τι ειχες πει...ρε γμτ τι τραβαμε; εχει καμια ΚΑΛΗ εγκυμοσυνη απο εδωμεσααα;;;;ολες λιγο πολυ κατι εχουμε...

Εμενα που ο δικος μου γιατρος δε θελει να κανω καμπυλη τι του λες; Ουτε στην πρωτη ειχα κανει καμπυλη σε αλλο γιατρο.Θα κανω απο βδομαδα ελπιζω ζαχαρο στο αιμα και αν ειναι θα δειξει εκει κατι σωστα;Αν χρειαζεται δλδ παραπανω ελεγχο...:rolleyes: πειτε καμια που τα ξερει γιατι ειμαι ασχετη στο θεμα...

Κι εγω στανταρ 20 πετρωματα τη μερα....κουραζομαι πολυ,ειμαι πολυ μονη μου και περιθωριο ξεκουρασης δεν υπαρχει τουλαχιστον μεχρι το σεπτεμβριο που ισως καταφερει να ερθει η μαμα η η πεθερα για λγιο...αλλα και παλι ξαπλα δε θα ειμαι...απλα θα εχω λιγο λιγοτερα πραγματα να κανω....

Ειναι τοσο κριμα να μη μπορουμε να απολαυσουμε την εγκυμοσυνη μας...Ειτε γιατι εχουμε θεματακια υγειας ειτε δεν εχουμε βοηθεια...Ολα καλα θα πανε για ολες ομως εεε;;; λιγη υπομονη ακομα!!

Καλημέρα κοριτσάκι μου!!!! Εγώ από τον προγεννητικό είχε φανεί οτι είχα αυξημένο ζάχαρο και εδώ και 1μιση μήνα που με βλέπει ενδοκρινολόγος κάνω αυστηρή διατροφή και το ελέγχω. Απλώς η καμπύλη ήταν πολύ ανεβασμένη που σημαίνει οτι είναι παθολογική. Σήμερα θα πάω στην ενδοκρινολόγο να δούμε τι θα κάνουμε!!!! Είμαι και στο κρεβάτι λόγω του αίματος που είχα δει οπότε εγώ σίγουρα δεν έχω καλή εγκυμοσύνη...!!!!:(:(:(:(:(:(

Εύχομαι τουλάχιστον να με αποζημιώσει το αποτέλεσμα!!!!!!!!!!!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσούδια!

Caramello μου νομίζω ότι αρκετοί γιατροί δεν τη συστήνουν. Έχω διαβάσει όμως ότι πρέπει να γίνεται. Εγώ σχεδόν ανάγκασα το γιατρό μου να μου τη γράψει (το ζάχαρό μου ήταν 66). Είμαι της άποψης "φύλαγε τα ρούχα σου να έχεις τα μισά".

Ε, μην απογοητευόμαστε!!! Όλα καλά θα πάνε!!! Για όλες!!!

(κορίτσια ξέρει καμιά να μου απαντήσει στο εξής: άλλο το πέτρωμα κι άλλο η σύσπαση;)

η σύσπαση είναι πέτρωμα της μήτρας. Συσπώνται πολλοί μυς μαζί και "τεντώνονται" και εμέις το αντιλαμβανόμαστε σαν πέτρωμα. Όμως όταν λέμε πέτρωμα εννοούμε όλη η μήτρα να είναι πέτρα (επίσης εννοούμε πέτρα, όχι απλά σκληρή). Άμα είναι κατά τόπους σκληρή και κατά τόπους μαλάκή, είναι το μωρό που έχει μετακινηθεί...

as1cJLP0g410000MDAwOGQ0fDAwMDMxODhkfEVpc2FpIG1hemkgbWFz.gif

as1cONE0g410000MDA4NDczZHwwMDAxMjM1ZHxZb3UgYXJlIHdpdGggdXM.gif

Δεν καταλαβαίνω τη διαφορά... :(

Πάντως βρε κορίτσια οι γιατροί σας σας λένε ότι είναι φυσιολογικό να έχουμε συσπάσεις; Εμένα επιμένει ότι είναι απόλυτα φυσιολογικό... Ένας ακόμη γιατρός (αυτός που μου έκανε τη β' και τον οποίο έχω επισκεφτεί κάποιες φορές) χωρίς να δείχνει να ανησυχεί ιδιαίτερα έχει αντίθετη άποψη...

jbssp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...