Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 31 λεπτά , Souri είπε:

Ναι Λίνα, δεν έχω και τόση ψυχραιμία η αλήθεια είναι. Μου ακούστηκε και κάπως το "να πετάξω στα σκουπίδια", οπότε ναι, καταλαβαίνω τι λες και φυσικά δε θα το κάνω.

Αλλά  δε θα έρπεπε να γίνουν παραπανω εξετάσεις πριν την εμβρυομεταφορά; Είνια φυσιολογικό να παίρνω 6ουτροτζεσταν την ημέρα, 2 βασκλόρ, και μία ενέσιμη χωρίς να δούμε προγεστερόνη στο αίμα; (χώρια τις αντιπηκτικές, την κορτιζόνη και τα σικλακούρ) αισθανόμουν ότι κάτι δε πήγαινε καλά, σα να ήταν υπερφορτωμένο το σύστημα. Διαβάζω οτι μετράνε ενδομήτριο, ούτε αυτό δε μέτρήθηκε πριν την μεταφορά!! Έβαλε υπέρηχο 5 δευτερόλεπτα, είπε άψογα και τέλος.. Διαβάζω πχ που λέτε για ΑΜΗ, εγώ τέτοια εξέταση δεν έχω κάνει!! Γενικά το ρωτάω για την ΑΜΗ όχι τώρα για τη φάση της μεταφοράς, δε θα έπρεπε να έχει μετρηθεί στην ηλικία μου;  

Ναι θα του ρίξω τη μαχαιριά στη καρδιά το βράδυ, ακόμα δε του έχω πει τίποτα γιατί έχει πολύ απαιτητικη μέρα στη δουλειά του και δεν ήθελα να τον γκρεμίσω. Κανονικά η χοριακή ήταν για Δευτέρα, αλλά.... ήμουν σίγουρη ότι δεν είμαι, πως να το πω...

Σκέφτομαι αλλαγή κέντρου λόγω αυτά που είπα και στη Λίνα πριν.. μήπως έπρεπε να γίνουν παραπάνω εξετάσεις.. 

Πριν λίγο μίλησα και με τον γιατρό μου, πιστεύει λέει στις δύο βλαστοκύστες μας κι ας είναι μικρές, και πάμε και με την αμέσως επόμενη περίοδο (αν αντέχω..)  
      Είναι βραχύ το κύκλωμα τώρα η αλήθεια είναι... 

Κάποια κακώς κείμενα μπορείς απλά να τα ρωτάς Κ να επιμένεις εσύ. Πχ το ενδομήτριο ίσως ο γιατρός το είχε μετρήσει σε προηγούμενο υπέρηχο χωρίς να στο πει δεν το εκτυπώνουν όλοι. Οι προγεστερόνη πριν την έμβρυομεταφορα κανονίζετε συνήθως σύμφωνα με πρωτόκολλα Κ κιλά Κ όχι με το είχες πριν. 

Γενικά κάποια πράγματα πρέπει λίγο να οργανωθείς Κ να τα ρωτάς . 

Όσο για την Αμη δεν χρειάζετε να την κανείς δεν καθορίζει ούτε φάρμακα ούτε έμβρυα. Είναι μια εξέταση εντελώς πληροφοριακή Κ συνήθως είναι χρήσιμη σε μικρές ηλικίες Κ όχι σε μεγάλες. Στα 43 τι να την κάνεις την Αμη? Ξέρεις ότι πλησιάζεις στο τέλος. Μια κοπέλα πχ που είναι 30 την χρειάζετε γιατί μπορεί να είναι στο τέλος Κ να μην το ξέρει εσύ γιατί? 

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

Νασυ μου τελεια ειναι η χοριακη σου,δε θυμαμαι να σου πω ακριβως αλλα μετα μετα απο καποιες χιλιαδες μοναδες διπλασιαζεται καθε 72 ωρες..,ψαξτο στο νετ να δεις!!!!!Μια χαρα τα παει το σποριδιο,μεγαλωνει!!!!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 43k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• stellitsa1978

4620

• descolorira

3994

• caramello

3743

• Moments

2873

Γεια σας και από μένα!

Μπήκα να δω νεάκια από τις χοριακές και έπεσα στα νέα της νικόλ μας...

Νικόλ μου δεν ξέρω τι να πω..Διαβάζοντας το μήνυμά σου όλο αγωνία, ξαφνικά με το 9000 που είπες χαμογέλασα και βρέθηκα σε πελάγη ευτυχίας...και μετά μπαμ...η πτώση....Εγώ αυτό το ανέβασμα και το κατέβασμα το έπαθα διαβάζοντας το μήνυμά σου και μόνο...Οσο σκέφτομαι το πραγματικά "ανέβασμα" και 'κατέβασμα" όμως που ένιωσες έσύ στην πραγματικότητα ...αχ...ούτε να το διανοηθώ δεν μπορώ...

Δεν ξέρω σε τέτοιες καταστάσεις αν σουκάνει κάποια διαφορά με το να πούμε "μην τα βάζεις κάτω"..."θα τα καταφέρεις"...Εμένα στις φάσεις που πονάω αυτά μπαίνουνε από το ένα και βγαίνουνε από το άλλο...

Απλά θέλω να σου πω να κρατήσεις τον εαυτό σου όπως και όσο μπορείς...Αν η δουλειά και το έξω σε βοηθάει αυτό να κάνεις! Αυτά περί χωρισμού τα προσπερνώ γιατί όλες τα σκεφτήκαμε ανά καιρούς λίγο πολύ...Η έστω αναρωτηθήκαμε...Αλλά ένα τέτοιο όμορφο και αγαπημένο ζευγαράκι δεν πρέπει να χαθεί...Θυμάμαι ακόμη πόσο ωραία νιώθεις μαζί με τον αντρούλη σου, τον τροπο που το έγραφες...Που μέσα σε όλες τις φουρτούνες εσείς είστε "μαζί"...Αυτό να το κρατήσεις με νύχια και με δόντια κοριτσάκι μου...Είναι το ένα "θαυματάκι" στη ζωή σου...και σύντομα είμαι σίγουρη πως θα ρθει και το δεύτερο...Πίστη! Κάθε βράδυ σε βάζω στην προσευχή μου ..."μη χαθείς"...αυτό ζητάω...και να σε ευλογήσει με το θαυματάκι που τόσο πολύ θέλουμε όλες για σένα...Ακούγεται τόσο λίγο και κοινότυπο ίσως...αλλά...πίστη! Οσο δύσκολο κι αν σου φαίνεται πια...

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Νασούκο μου σούπερ η χοριακή σου! Αλλαξες και μικροβιολογικό και αυτό παίζει κάποιο ρόλο...Αν σε αγχώνει πολύ κάνε και μια μεθαύριο να δεις για το διπλασιασμό αν και νομίζω ισχύει αυτό που είπε και το τινάκι με το διπλασιασμό!

Μελετινάκι εσύ;

Μαριαμνάκι μου αχ χάλια ακούγεσαι...ελπίζω κοριτσάκι μου να μην χάσεις τη δουλειά σου...Θα περιμένουμε νεάκια σου με την πρώτη ευκαιρία ε;

Φιλιά σε όλες! Πάω να συμμαζέψω και να στρωθώ στο διάβασμα...

Καλό μας απόγευμα!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Κοριτσάκια μου μπήκα στα πολύ γρήγορα .......γιατι σε λιγο θα παω να παρω τις απαντησεις των ορμονολογικων......η χοριακη εχει βγει και αυτη τη φορά είμαι πολύ ευχαριστημενη με το αποτέλεσμα......απο 140 που είχαμε το Σάββατο σε δυο μερες πηγαμε στις 416.....ανέλπιστα καλό ...δεν πιστευα στα ματια μου!!!

Νασούλα μου να έχεις και στο νου σου ότι οι χοριακες στην αρχη αυξάνονται πολύ γρηγορα και μετά παει πιο αργα ο ρυθμος τους , και μετα απο κάποιο σημειο κιολας αλλά αρκετά αργότερα μειωνονται και αυτο ειναι μεσα στα φυσιολογικα πλαισια.

Θα μπω να γραψω και πιο μετά, μην κάθεσαι και μου στεναχωριέσαι ε?

Διαφημίσεις

κορίτσια..η κύστη έφυγε!!πάμε με τη βοήθεια του Θεού για Νοέμβριο..Μακάρι να πάνε όλα καλά..

με είδε πολύ αγχωμένη και μου είπε να ηρεμήσω..τουλάχιστον αυτούς τους μήνες πρέπει να είμαι ήρεμη...

άντε πελαργέ σε περιμένουμε...μην χάνεις το δρόμο σου!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Γεια σας κοριτσια μου....εμεις ειχαμε παει την καθιερωμενη μας βολτα στο παρκο και μολις γυρισαμε....

Νικολινακι μου....ξερω πως εισαι σαν ανθρωπος οποτε καταλαβαινω ποσο σου εχει στοιχισει ολο αυτο που εγινε και σωματικα μα πανω απο ολα ψυχικα....Ειναι πολυ νωρις για να κατσεις να σκεφτεις το επομενο βημα σου και σιγουρα θες λιγο χρονο για να επουλωθουν οι πληγες...ειναι ακομα πολυ νωρις και σιγουρα θα περναν πολλες πολλες σκεψεις απο το μυαλουδακι σου ....σε καταλαβαινω απολυτα....ακομα και τα περι χωρισμου που λες οταν εμεις μαθαμε οτι δεν μπορουμε να κανουμε παιδι ο αντρας μου με ειχε ρωτησει εαν ηθελα να χωρισουμε για να μην μου στερησει τη μητροτητα , βλεπεις δεν ξεραμε τοτε οτι ολα μπορει να γινουν...να σου πω ομως κατι...παιδακια καναμε και ειμαι πολυ τυχερη που εχω αυτον τον υπεροχο ανθρωπο διπλα μου και τα μεγαλωνουμε μαζι...παιδακι θα κανετε , υπαρχουν παρα πολλοι τροποι που μπορεις να τα καταφερες , σιγουρα αυτη τη στιγμη σου φαινεται απιαστο ονειρο αλλα βαθια μεσα σου το πιστευεις.....το ξερεις οτι θα γινεις μανουλα...εγω θα σου προτεινα αφου κανεις τη λαμπαροσκοπηση και περασει λιγος καιρος και απο την εγχειρηση του αντρα σου να συζητησεις εκ νεου στο κεντρο και αφου θα εχει βγει η ιστολογικη για τα επομενα βηματα σας.....εγω παντα στη ζωη μου οταν δεν καταφερνα κατι παντα τα παραταγα...ηταν η μοναδικη φορα που παλεψα , δεν το εβαλα κατω και τελικα βγηκα νικητρια....και εαν δεν πετυχαινα ειμαι σιγουρη οτι οσο θα ειχα χρηματα θα παλευα οσες φορες χρειαζοταν και με οποιον τροπο επρεπε για να πετυχω...Σ'αγαπω πολυ πολυ γλυκο μου κοριτσι μου....θελω να σε δω να χαμογελας και να προσπαθεις να μην σκεφτεσαι πολυ αυτο που εγινε....Σου στελνω πολλα φιλια και ο,τι θελεις να συζητησουμε και εαν θες να πιουμε καφεδακι απο κοντα μου λες να κανονισουμε ....

κορίτσια..η κύστη έφυγε!!πάμε με τη βοήθεια του Θεού για Νοέμβριο..Μακάρι να πάνε όλα καλά..

με είδε πολύ αγχωμένη και μου είπε να ηρεμήσω..τουλάχιστον αυτούς τους μήνες πρέπει να είμαι ήρεμη...

άντε πελαργέ σε περιμένουμε...μην χάνεις το δρόμο σου!!!

μπραβο τικερμπελ! μου τελεια!!!!!!!ηρεμησε ομως δεν θελει να χεις αγχος! ε!:P θα στο φερει ο πελαργος κ σε σενα το μωρουλινι!!!!!!!!:P

aKZup2.png?QGVNYpCf

Μια κουβέντα να το λέμε κι άλλο να γίνεται....αλλά τίνκερμπελ μου προσπάθησε να μην αγχώνεσαι! Μίλησα τώρα εγώ που ποτέ δεν αγχώνόμαι!;) Είναι όντως αγχωτική η διαδικασία...μπαίνουνε και τα συναισθήματα μας στη μέση και άστα να πάνε! Εχεις όμως εμάς εδώ μαζί σου μην το ξεχνάς και θα σου απαντάμε σε όλες τις απορίες σου και θα συζητάμε για το κάθε στάδιο που περνάς! Μα είδες τι team έχεις πίσω σου; Ντριμ τιμ!:D

Μελετινάκι γιούπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!! Πήρε φόρα το μελετινάκι τζούνιορ και μας δίνει πολλή χαρά!!!:D

Μαράκι μου συμφωνώ σε όόόόόλα όσα έγραψε στη νικόλ μας!!!

Εμείς πήγαμε στο γιατρό μας να του πάρουμε τα αποτελέσματα της β επιπέδου και να δούμε και το μομεντάκι επί ευκαιρία! Είναι μια χαρούλα...μεγαλώνουμε...φτάσαμε στα 600 και κάτι γραμμάρια...Χμ...μου έφυγε και λίγο το άγχος μετά το ζούληγμα που έφαγα στη β επιπέδου...Τσάκωσα και ακόμα ένα κιλάκι να βάλω στη συλλογή μου!;)

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

Μια κουβέντα να το λέμε κι άλλο να γίνεται....αλλά τίνκερμπελ μου προσπάθησε να μην αγχώνεσαι! Μίλησα τώρα εγώ που ποτέ δεν αγχώνόμαι!;) Είναι όντως αγχωτική η διαδικασία...μπαίνουνε και τα συναισθήματα μας στη μέση και άστα να πάνε! Εχεις όμως εμάς εδώ μαζί σου μην το ξεχνάς και θα σου απαντάμε σε όλες τις απορίες σου και θα συζητάμε για το κάθε στάδιο που περνάς! Μα είδες τι team έχεις πίσω σου; Ντριμ τιμ!:D

Μελετινάκι γιούπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!! Πήρε φόρα το μελετινάκι τζούνιορ και μας δίνει πολλή χαρά!!!:D

Μαράκι μου συμφωνώ σε όόόόόλα όσα έγραψε στη νικόλ μας!!!

Εμείς πήγαμε στο γιατρό μας να του πάρουμε τα αποτελέσματα της β επιπέδου και να δούμε και το μομεντάκι επί ευκαιρία! Είναι μια χαρούλα...μεγαλώνουμε...φτάσαμε στα 600 και κάτι γραμμάρια...Χμ...μου έφυγε και λίγο το άγχος μετά το ζούληγμα που έφαγα στη β επιπέδου...Τσάκωσα και ακόμα ένα κιλάκι να βάλω στη συλλογή μου!;)

τέλεια, είδες το μομεντάκι??μεγαλώνει μια χαρά!!

ναι και σας ευχαριστώ πάρα μα πάρα πολύ που είστε δίπλα μου!!!:P:p

θα με παρακολουθεί λίγο πιο τακτικά αυτούς τους μήνες μακάρι να πάνε όλα καλά!!

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

τέλεια, είδες το μομεντάκι??μεγαλώνει μια χαρά!!

ναι και σας ευχαριστώ πάρα μα πάρα πολύ που είστε δίπλα μου!!!:P:p

θα με παρακολουθεί λίγο πιο τακτικά αυτούς τους μήνες μακάρι να πάνε όλα καλά!!

Καλά κάνει να σε παρακολουθεί τίνκερμπελ μου! Θα παίρνεις τίποτα αντισυλληπτικά στο μεσοδιάστημα αυτό ή απλά θα σε παρακολουθεί μέχρι να ξεκινήσετε; Σου είπε τίποτα για πρωτόκολλο;

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Κορίτσια μου καλησπέρα

κινητικότητα στο φόρουμ βλέπω και μου αρέσει!

Μελετινάκι και Νασούκο εύχομαι τα καλύτερα και σε λίγο καιρό να ακούσετε καρδούλες

Μπράβο Μομεντάκι είδες ο μικρός Μομέντος? ήρεμη δύναμη!

Λοιπόν και εμείς αρχίζουμε!

Την άλλη εβδομάδα μπαράζ εξετάσεων και αν πάνε όλα καλά τέλη Οκτώμβρη στο γιατρό μου ο οποίος δεν ξέρει ακόμα το φάκελο εξετάσεων που θα του πάω εκτός από αυτά που μου είπε...χιχιχιχι

Tinkerbell Μαζί θα είμαστε περίπου...

Ο μικρός Ροδακινούλης τί κάνει???

Μαριαμνάκι κουράγιο αγάπη...

Φιλιά σε όλες και ειδικά στις φρεσκοεγκυούλες να προσέχουν και να είναι ήρεμες

Μελετινακι τελεια η χοριακη!!!!!!Προχωραμε σουπερ!!!!!!

Πωπω τι μεγαλο μωρακι το μομεντακι που εγινε!!!!!!!!!

Τινκερμπελ,μπραβο κοριτσακι μου!!!!Ο δρομος ανοιξε!!!!!!Μια χαρα θα πανε ολα και σε λιγο καιρο θα εισαι φουσκιτσα!!!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μελετινακι μου σούπερ η χοριακη σου,πιο τέλεια δεν γίνεται.

Μομεντακι μου σούπερ το σπορακι.

Μαρκελακι με το καλό να ξεκινήσει και εσύ.

τινκερμπελ ζητωωωωω έφυγε η Παλαιοκώστα.Βουρ για το μπεμπε.

Δέσποινα σου εύχομαι μέσα από την ψυχή μου η επόμενη προσπάθεια να σου φέρει αυτό που επιθυμείς τόσο πολύ.

Μαράκι πολύ χάρηκα που ξανά μπήκες.Πες μας και τίποτα αλλο που κάνουν τα ζουζουνια σου.

Εγω καλα,πήγα και σε αιματολογο και έγραψα τις ενέσεις,οπότε όλα οκ.

5oULp3.png

B2ZVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...