Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

μαρια10 μ σε τρομαζει αυτο ετσι κ αλλιως στη διαρκεια της εξωσωματικης δινουν αντιβιωση προληπτικα στον αντρα ακομα κ τπτνα μν εχει...εμας η καλλιεργεια βγηκε καθαρη αλλα απορολα ατα 10 μερες αντιβιωση πηρε...

μαρια1981 σε σκεφτομαι κοριτσακι μου πως αντεχεις τοσες μερες με τις ενεσεις...ο αριθμος ωαριων που εγραψες μου ακουστηκε πολυ καλος...και θα δεις θα εμφανιστουν κ αλλα και θα προχωρησουν πολυ πολυ καλα !!! Να τρως 2 ασπραδια τη μερα προληπτικα για την υπερδιεργεση ωοθηκων...

Ιονελιτα μου που πηγατε για φαγητο τελικα και τι καλο φαγατε?

Εμενα ευτυχως δεν με ξαναεπιασαν οι πονοι, εφτιαξα καιμια σουπιτσα τωρα και εφαγα

Εχω αγχωθει εις διπλουν...και για ο τι θα μου πουν απο το κεντρο αυριο και το αλλο ειναι οτι εχουν στο κεντρο 2 συλλαλητηρια ενα στις 6 στο σνταγμα και ενα στις 5 που ξεκιναει απο πολυτεχνειο και καταληγει υπουργειο οικονομικων...να δω πως και ποτε θα καταφερνα φυγω απο τη δουλεια αυριο...τουλαχιστον ας μην ποναω για να μπορεσω να περπατησω μεχρι το τρενο

Παναγία μου σε ευχαριστούμε!

EsnLp2.png

PmLSp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 43k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• stellitsa1978

4620

• descolorira

3994

• caramello

3743

• Moments

2873

μαρια10 μ σε τρομαζει αυτο ετσι κ αλλιως στη διαρκεια της εξωσωματικης δινουν αντιβιωση προληπτικα στον αντρα ακομα κ τπτνα μν εχει...εμας η καλλιεργεια βγηκε καθαρη αλλα απορολα ατα 10 μερες αντιβιωση πηρε...

μαρια1981 σε σκεφτομαι κοριτσακι μου πως αντεχεις τοσες μερες με τις ενεσεις...ο αριθμος ωαριων που εγραψες μου ακουστηκε πολυ καλος...και θα δεις θα εμφανιστουν κ αλλα και θα προχωρησουν πολυ πολυ καλα !!! Να τρως 2 ασπραδια τη μερα προληπτικα για την υπερδιεργεση ωοθηκων...

Ιονελιτα μου που πηγατε για φαγητο τελικα και τι καλο φαγατε?

Εμενα ευτυχως δεν με ξαναεπιασαν οι πονοι, εφτιαξα καιμια σουπιτσα τωρα και εφαγα

Εχω αγχωθει εις διπλουν...και για ο τι θα μου πουν απο το κεντρο αυριο και το αλλο ειναι οτι εχουν στο κεντρο 2 συλλαλητηρια ενα στις 6 στο σνταγμα και ενα στις 5 που ξεκιναει απο πολυτεχνειο και καταληγει υπουργειο οικονομικων...να δω πως και ποτε θα καταφερνα φυγω απο τη δουλεια αυριο...τουλαχιστον ας μην ποναω για να μπορεσω να περπατησω μεχρι το τρενο

Πειγαμε στην Γλιφαδα,σε ενα παραθαλασιο,,Χρυση ακτη'' αν θυμαμε καλα το ονομα!Καλαμαρακια,χταποκακι ψυμενο,πατατουλες τηγανιτες,σαλατα λαχανο-καροτο,και τα πιο ορεα :ντολμαδακια μα αμπελοφιλα.Να σας πω την μαυρη μου αληθεια ηθελα να φαω ψαρι στα καρβουνο,αλλα οταν ακουσα την τιμη μου κοπικε η ορεξι!63 ευρο το κιλο!Ορεα η θαλασα,ανεπνεεα καθαρο ιοδιο και καθαρο αερα!Μερικη κανανε και μπανια....μπρρρρρρ..

Τεταρτη ειναι τα συλλαλητηρια?? Γιατι εσυ τεταρτη θα πας..

Αυτο με τη δουλεια που δεν ξερεις πως θα φυγεις ειναι για αυριο?

Δε με τρομαζει η αντιβιωση, απλα ο γιατρος μας ειπε οσο κανει θεραπεια

να εχουμε επαφες με προφυλακτικο κ εγω χθες δεν τον ακουσα:oops::oops::oops:!!

εχει κανει ηδη 11 μερες θεραπεια.. λετε να κανα βλακεια???

Z58Ip2.png

Ατιμουτσικο!!!Αμα εκανες βλακεια συγουρα θα το μαθεις,απο πρωτο χερι!

Ε μετα απο 11 μερες δεν νομιζω...ρωτησε τον ομως να μην εχεις την αγωνια....

Τα συλλαληηρια που γραφω ειναι για αυριο !!! Και λογω αυτων δεν ξερω τι ωρα θα καταφερω να φυγω απο κεντρο

EsnLp2.png

PmLSp3.png

Διαφημίσεις

Πειγαμε στην Γλιφαδα,σε ενα παραθαλασιο,,Χρυση ακτη'' αν θυμαμε καλα το ονομα!Καλαμαρακια,χταποκακι ψυμενο,πατατουλες τηγανιτες,σαλατα λαχανο-καροτο,και τα πιο ορεα :ντολμαδακια μα αμπελοφιλα.Να σας πω την μαυρη μου αληθεια ηθελα να φαω ψαρι στα καρβουνο,αλλα οταν ακουσα την τιμη μου κοπικε η ορεξι!63 ευρο το κιλο!Ορεα η θαλασα,ανεπνεεα καθαρο ιοδιο και καθαρο αερα!Μερικη κανανε και μπανια....μπρρρρρρ..

αχ τι ωραια !!!

Κι εγω εχω επιθυμησει ετσι μεσημερακι να παμε να φαμε εξω παραθαλασσια !!!

EsnLp2.png

PmLSp3.png

Ε μετα απο 11 μερες δεν νομιζω...ρωτησε τον ομως να μην εχεις την αγωνια....

Τα συλλαληηρια που γραφω ειναι για αυριο !!! Και λογω αυτων δεν ξερω τι ωρα θα καταφερω να φυγω απο κεντρο

Aφου τεταρτη θα πας, τι καθεσαι κ σκας???

Δεν τον ρωταω.. Θα τ ακουσω αν τον ρωτησω!!!

ιονελιτα τι εννοεις??? απο θεμα μικροβιων εγω εννουσα.

Z58Ip2.png

βρε δε λεω για το κεντρο του μαστρομηνα για την εξωσωματικη !!!! Αυτο ειναι στο Μαρουσι δε με επηρεαζει...ακομα και την Τεταρτη αν παω που ειναι 17 Νοεμβρη θα παω μεσω ε8νικης δεν παιρναει απο το κενρο της Αθηνας

Λεω για το κεντρο της Αθηνας οπου δουλευω και δε θα μπορω να φυγω απο εκει αυριο γιατι με τα 2 συλλαλητηρια κλεινουν οοοολους τους δρομους !!!!!

EsnLp2.png

PmLSp3.png

βρε δε λεω για το κεντρο του μαστρομηνα για την εξωσωματικη !!!! Αυτο ειναι στο Μαρουσι δε με επηρεαζει...ακομα και την Τεταρτη αν παω που ειναι 17 Νοεμβρη θα παω μεσω ε8νικης δεν παιρναει απο το κενρο της Αθηνας

Λεω για το κεντρο της Αθηνας οπου δουλευω και δε θα μπορω να φυγω απο εκει αυριο γιατι με τα 2 συλλαλητηρια κλεινουν οοοολους τους δρομους !!!!!

Καλα απο αθηνα δεν εχω ιδεα κ δεν καταλαβα.

Αν ημουν κοντα θα σε πηγαινα εγω με το μηχανακι,

αρκει να μου λεγες απο που να παω:D:D:D!!!

Z58Ip2.png

Και 'γω για το ιδιο πραγμα ενωουσα!

Διαφημίσεις

Καλα απο αθηνα δεν εχω ιδεα κ δεν καταλαβα.

Αν ημουν κοντα θα σε πηγαινα εγω με το μηχανακι,

αρκει να μου λεγες απο που να παω:D:D:D!!!

χαχαχαχα ουτε μηχανακια δεν αφηνουν να περασουν !! Μονο πεζοι σε τετοιες περιπτωσεις και μαλιστα οι πεζοι κινδυνευουν !!!

EsnLp2.png

PmLSp3.png

χαχαχαχα ουτε μηχανακια δεν αφηνουν να περασουν !! Μονο πεζοι σε τετοιες περιπτωσεις και μαλιστα οι πεζοι κινδυνευουν !!!

Βρε δε θα περνουσα κ εγω μεσα απ την πορεια

απο αλλους δρομους...

Να κανω μια χαζη ερωτηση ακομη???

Υπαρχει περιπτωση την μερα της ωοληψιας να βρουν μικροβιο

στο σπερμα κ να μην προχωρησουν τη διαδικασια??

Z58Ip2.png

Βρε δε θα περνουσα κ εγω μεσα απ την πορεια

απο αλλους δρομους...

Να κανω μια χαζη ερωτηση ακομη???

Υπαρχει περιπτωση την μερα της ωοληψιας να βρουν μικροβιο

στο σπερμα κ να μην προχωρησουν τη διαδικασια??

σωθηκες ειμαι αγεωγραφητη

δεν ξερω..παντως η αντιβιωση τον προστατευει για κανα μηνα

EsnLp2.png

PmLSp3.png

Γεια σας κοριτσια μου , γυρισα απο τη βολτιτσα μου...ειχαμε παει για καφεδακι...

Κοριτσια μου ολες τις μερες που δεν μπορουσα να μπω να μιλησουμε και μεχρι να μου φερουν το καινουριο λαπτοπ ειχα ψιλοφρικαρει...καλε μου λειψατε ολες πολυ πολυ....

Μαρακι μου κανω την αναροφηση και ενωση του φαρμακου με κανονικη συριγκα 2.5ml με τη μεγαλη βελονα και πριν την κανω βαζω βελονα ινσουλινης μπροστα...το φαρμακακι τσουζει λιγο για κανα 2 λεπτακια , τις γκοναλ δεν τις καταλαβαινω καν και επισης δεν εχω κανει καμμια μελανια...

Δεσκολορ μου μπραβο που εισαι καλυτερα....ασπραδια δεν μου ειπαν να τρωω , θα πρεπει να τα τρωω κατα τη διαρκεια της διεγερσης ή μετα την ωοληψια ?? Εμενα με κοβω για ωοληψια κατα τις 22-24/11.

Κοριτσια να σας ρωτησω κατι , τις καταβολες τις ειδαμε χωρις να εχω ξεκινησει διεγερση , λογικα με τις γκοναλ δεν θα κανω πιο πολλα?? ή η γκοναλ θα βοηθησει αυτα που ήδη υπαρχουν να μεγαλωσουν ???

Νικολ μου ειναι η πρωτη μου εξωσωματικη , οι προηγουμενες που ειχα κανει ηταν σπερματεγχυσεις..

Ιονελιτα μου....και μενα μου ελειψες πολυ πολυ...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...