Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•  

πρίν από 23 λεπτά , Ρούλα87 είπε:

Μακάρι να πάνε όλα καλά κορίτσι μου θα πας θα μιλήσεις κ θα βγάλετε μια άκρη.εγω δεν περνω απόφαση για δυο αν κ έχω 6 βλαστοκύστες ακόμη στην κατάψυξη αλλά δεν με αφήνει κ η γιατρός μου μετά τα πρώτα αποτελέσματα που είχαμε .

Λογικό μου ακούγεται, κι εγώ στη θέση σου ένα θα έβαζα!! 

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

διαβαζα διαβαζα και περιμενα να δω ποτε μπαινει η σαντυγι...

δεν τρωγεται γμτ:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

xaxaxa!!!αν θέλεις βάζεις πάνω και κάτι που τρώγεται πχ γλυφιτζούρια!!:tongue:

Ήρθες, είσαι το πρώτο μου πρωί, κοντά μου ήρθες

στιγμή που ήταν μαγική Θεού το δώρο στο είναι μου, εσύ

f13Fp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 43k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• stellitsa1978

4620

• descolorira

3994

• caramello

3743

• Moments

2873

Βλέπω το κομποστάκι μας άρχισε να μαζεύει ευχούλες! Τι ωραία!:D

Καλέ κουκάκι και μαρκελλάκιτι νέα να σας πω; Χμ...το μομεντάκι δεν το πολυνιώθω...κατακρίβειαν καθόλου σίγουρη δεν είμαι αν το ένιωσα καν...γιατί δεν το ξεχωρίζω από τα έντερα μου...Τι σπλαχνική μάνα θα γίνω...Οπότε ακόμη είναι ησυχούλης κατ'εμένα...Κατα τ'αλλα η κοιλίτσα είναι πια εμφανής...και είναι πιο ψηλά τώρα οπότε φοράω κανονικά τα παλιά μου παντελόνια και κουμπώνουνε ακόμη σχεδόν όλα...Χμ...πήρα 2 κιλά μέχρι τώρα...Χμ...σήμερα αγόρασα και ένα παντελόνι εγκυμοσύνης, αυτό με το λάστιχο από πάνω το πιο μικρό μέγεθος που βρήκα και νομίζω θα με βολέψει κι αυτό...Προετοιμάζομαι που θα πάω πίσω σχολείο βλέπετε γιατί δεν γίνεται να είμαι όλη μέρα με τα κοντά όπως ήμουνα όλο το καλοκαίρι....

Χμ...τι άλλο; Αγχώνομαι για τη β επιπέδου και έχω μεγάλη αγωνία...Χμ...νομίζω σας κάλυψα...Ε;

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Τελικά Μομεντάκι θα παρουσιαστείς κανονικά στο σχολείο; Και πότε θα σταματήσεις; Είσαι μαμά μοντέλο.. πάει και τελείωσε.. Β' επιπέδου πότε θα κάνεις; λογικά όπου να' ναι αφού έχεις 4 βδομάδες διαφορά με το Κουκάκι μας...

L2qIp2.png

Βλέπω το κομποστάκι μας άρχισε να μαζεύει ευχούλες! Τι ωραία!:D

Καλέ κουκάκι και μαρκελλάκιτι νέα να σας πω; Χμ...το μομεντάκι δεν το πολυνιώθω...κατακρίβειαν καθόλου σίγουρη δεν είμαι αν το ένιωσα καν...γιατί δεν το ξεχωρίζω από τα έντερα μου...Τι σπλαχνική μάνα θα γίνω...Οπότε ακόμη είναι ησυχούλης κατ'εμένα...Κατα τ'αλλα η κοιλίτσα είναι πια εμφανής...και είναι πιο ψηλά τώρα οπότε φοράω κανονικά τα παλιά μου παντελόνια και κουμπώνουνε ακόμη σχεδόν όλα...Χμ...πήρα 2 κιλά μέχρι τώρα...Χμ...σήμερα αγόρασα και ένα παντελόνι εγκυμοσύνης, αυτό με το λάστιχο από πάνω το πιο μικρό μέγεθος που βρήκα και νομίζω θα με βολέψει κι αυτό...Προετοιμάζομαι που θα πάω πίσω σχολείο βλέπετε γιατί δεν γίνεται να είμαι όλη μέρα με τα κοντά όπως ήμουνα όλο το καλοκαίρι....

Χμ...τι άλλο; Αγχώνομαι για τη β επιπέδου και έχω μεγάλη αγωνία...Χμ...νομίζω σας κάλυψα...Ε;

Μόνο 2 κιλάαααααααααα??

Θέλω το μυστικόοοοοοοοοοοο

Από βδομάδας δομνινακιμου! Κι εσύ από βδομάδας θα δεις το δομνινακι ντε λα φακή δεν είναι;

Μαρκελακι βοήθησε το ότι είχα χάσει 2 κιλά στην αρχή οπότε μέχρι να Καλυψώ αυτά τα 2 κέρδισα χρόνο:wink: μετά πήρα ανοδική πορεία με συν 2! Άσε τώρα πήρα φορά πια!:-) φτάνει να ναι καλά το μομεντακι μου μόνο! Καλέ μου απαντησες τις προάλλες; Ποτέ ξεκινάς ν ετοιμάσω τη φιλαρμονική;

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

Από βδομάδας δομνινακιμου! Κι εσύ από βδομάδας θα δεις το δομνινακι ντε λα φακή δεν είναι;

Μαρκελακι βοήθησε το ότι είχα χάσει 2 κιλά στην αρχή οπότε μέχρι να Καλυψώ αυτά τα 2 κέρδισα χρόνο:wink: μετά πήρα ανοδική πορεία με συν 2! Άσε τώρα πήρα φορά πια!:-) φτάνει να ναι καλά το μομεντακι μου μόνο! Καλέ μου απαντησες τις προάλλες; Ποτέ ξεκινάς ν ετοιμάσω τη φιλαρμονική;

σου απαντησα βρε ονειροπαρμένη!!!!!!!!!!

την αλλη βδομαδα γιατρό

οπότε θα ξέρω ακριβώς κ θα σας πω...

μάλιστα σου χα γραψει οτι...είναι νωρίς νομίζω να κάνω χοριακή:P:p:p:p:p

κοριτσακια καλημερα...εγω μπαινω με τις μεγαλες ωρες...το νυχτοπουλι που λεει και μια φιλη σε ενα αλλο καφε...

θα ηθελα να σας πω σχετικά με την αποφασή μου να μην συνεχισω με καποια διαδικασια για την εγκυμοσυνη....ειναι πολλα αυτα που γινονται και θεωρώ πως πρεπει αρχικά να σκεφτώ το καλό ενός παιδιού πριν το φέρω στον κόσμο και οχι μετά....η επιθυμια μου δεν εχει αλλαξει...οι συνθηκες εχουν.....δεν θα ηθελα να πω περισσοτερα γιατι δεν θελω να προβληματισω αρνητικά τις εγκυμονουσες μας και τα κοριτσια που μπαινουν σε αυτην την επωδυνη διαδικασια....θα μπαινω καθημερινα και θα σας διαβαζω διοτι πλεον ειστε κομμάτι της ζωης μου...σας ευχαριστω παρα παρα πολυ ολες για την συμπαρασταση στην εξαιρετικά επωδυνη για εμένα, σωματικά τουλαχιστον, διαδικασία....ο ΘΕΟς να σας εχει όλες καλα και θα τα λέμε συνέχεια!!! φιλακια πολλα

fmGhp2.png

A8ojp2.png

κοριτσακια καλημερα...εγω μπαινω με τις μεγαλες ωρες...το νυχτοπουλι που λεει και μια φιλη σε ενα αλλο καφε...

θα ηθελα να σας πω σχετικά με την αποφασή μου να μην συνεχισω με καποια διαδικασια για την εγκυμοσυνη....ειναι πολλα αυτα που γινονται και θεωρώ πως πρεπει αρχικά να σκεφτώ το καλό ενός παιδιού πριν το φέρω στον κόσμο και οχι μετά....η επιθυμια μου δεν εχει αλλαξει...οι συνθηκες εχουν.....δεν θα ηθελα να πω περισσοτερα γιατι δεν θελω να προβληματισω αρνητικά τις εγκυμονουσες μας και τα κοριτσια που μπαινουν σε αυτην την επωδυνη διαδικασια....θα μπαινω καθημερινα και θα σας διαβαζω διοτι πλεον ειστε κομμάτι της ζωης μου...σας ευχαριστω παρα παρα πολυ ολες για την συμπαρασταση στην εξαιρετικά επωδυνη για εμένα, σωματικά τουλαχιστον, διαδικασία....ο ΘΕΟς να σας εχει όλες καλα και θα τα λέμε συνέχεια!!! φιλακια πολλα

kαλημερα κοπελα μου...δε θελω να σε επηρεασω αλλα θα σου πω τις δικες μου σκεψεις πανω σε αυτα που γραφεις χωρις παρεξηγηση...

οταν ημουν στη θεση σου που προσπαθουσα αλλα δεν..μου γυρισε κ εμενα λιγο αναποδα κ ελεγα ε σιγα ειναι εγωιστικο να θελω για μενα κ τον αντρα μου τοσο πολυ να αποκτησουμε ενα παιδι...κ οκ γιατι δεν σκεφτομαι αυτο το παιδακι σε τι κοσμο θα μεγαλωσει και με τι συνθηκες... και στην τελικη δεν ειναι καθολου εγωιστικο να δωσεις την ευκαιρια σε εναν αγγελο να προσγειωθει στην αγκαλι σου

μετα απο πολλη συζητηση με διαφορα ατομα κ κυριως με τον εαυτο μου κατεληξα στο οτι ενα παιδι ΑΠΛΑ σε ολοκληρωνει! <Φερνει την ισορροπια στη ζωη σου και ολα μοιαζουν καλυτερα...σου δινει δυναμη να κανεις τα παντα..ΤΑ ΠΑΝΤΑ χωρις να υπολογιζεις κοστος κουραση κλπ...και οντως επιβεβαιωθηκα οταν κρατησα αγκαλια τους 2 μου αγγελους...ειναι το υπερτατο...ειναι η ντοπα της ζωης, το στηριγμα η ελπιδα το κουραγιο τα ονειρα...τα παντα...

Ημουν κ εγω πολυ αγχωμενη με τα οικονομικα με την κατασταση στην ελλαδα και με ολα οσα ειμαστε ολες μας...ενα παιδακι ομως χρειαζεται αγαπη...χρειαζεται πολλη αγαπη πολλη αγκαλια πολλη φροντιδα πολλη στοργη πολυ στηριγμα...και ηξερα οτι αυτα εχουμε να τα δωσουμε πλουσιοπαροχα...και αυτα το κανουν ουσιαστικα ευτυχισμενο..κ οχι τα παιχνιδια τα ρουχα τα καροτσια και λοιπα αγαθα...

εγω σαν παιδακι ειχα υλικα αγαθα...ειχα το μπαλετο μου την κιθαρα μου τους υπολογιστες μου τις ξενες γλωσσες μου αλλα δεν ειχα ολα αυτα τα πολυτιμα αλλα δωρεαν αγαθα που προανεφερα (για διαφορους λογους)...κ ετσι ποτε δεν υπηρξα πραγματικα ευτυχισμενη...

Ο πατερας μου εβαλε παπουτσια στο γυμνασιο...και μεχρι τοτε δεν ηξερε τι σημαινει ζαχαρη...κι ομως εγινε πλουσιος εσωτερικα κ ψυχικα ανθρωπος...και ευτυχισμενος...

Συγγνωμη για αυτο το θαρρος μου να στα πω...σκεψου ομως οτι τα π ολυτιμοτερα πραγματα ειναι δωρεαν και θελουν ψυχη...οχι τσεπη!

Παναγία μου σε ευχαριστούμε!

EsnLp2.png

PmLSp3.png

kαλημερα κοπελα μου...δε θελω να σε επηρεασω αλλα θα σου πω τις δικες μου σκεψεις πανω σε αυτα που γραφεις χωρις παρεξηγηση...

οταν ημουν στη θεση σου που προσπαθουσα αλλα δεν..μου γυρισε κ εμενα λιγο αναποδα κ ελεγα ε σιγα ειναι εγωιστικο να θελω για μενα κ τον αντρα μου τοσο πολυ να αποκτησουμε ενα παιδι...κ οκ γιατι δεν σκεφτομαι αυτο το παιδακι σε τι κοσμο θα μεγαλωσει και με τι συνθηκες... και στην τελικη δεν ειναι καθολου εγωιστικο να δωσεις την ευκαιρια σε εναν αγγελο να προσγειωθει στην αγκαλι σου

μετα απο πολλη συζητηση με διαφορα ατομα κ κυριως με τον εαυτο μου κατεληξα στο οτι ενα παιδι ΑΠΛΑ σε ολοκληρωνει! <Φερνει την ισορροπια στη ζωη σου και ολα μοιαζουν καλυτερα...σου δινει δυναμη να κανεις τα παντα..ΤΑ ΠΑΝΤΑ χωρις να υπολογιζεις κοστος κουραση κλπ...και οντως επιβεβαιωθηκα οταν κρατησα αγκαλια τους 2 μου αγγελους...ειναι το υπερτατο...ειναι η ντοπα της ζωης, το στηριγμα η ελπιδα το κουραγιο τα ονειρα...τα παντα...

Ημουν κ εγω πολυ αγχωμενη με τα οικονομικα με την κατασταση στην ελλαδα και με ολα οσα ειμαστε ολες μας...ενα παιδακι ομως χρειαζεται αγαπη...χρειαζεται πολλη αγαπη πολλη αγκαλια πολλη φροντιδα πολλη στοργη πολυ στηριγμα...και ηξερα οτι αυτα εχουμε να τα δωσουμε πλουσιοπαροχα...και αυτα το κανουν ουσιαστικα ευτυχισμενο..κ οχι τα παιχνιδια τα ρουχα τα καροτσια και λοιπα αγαθα...

εγω σαν παιδακι ειχα υλικα αγαθα...ειχα το μπαλετο μου την κιθαρα μου τους υπολογιστες μου τις ξενες γλωσσες μου αλλα δεν ειχα ολα αυτα τα πολυτιμα αλλα δωρεαν αγαθα που προανεφερα (για διαφορους λογους)...κ ετσι ποτε δεν υπηρξα πραγματικα ευτυχισμενη...

Ο πατερας μου εβαλε παπουτσια στο γυμνασιο...και μεχρι τοτε δεν ηξερε τι σημαινει ζαχαρη...κι ομως εγινε πλουσιος εσωτερικα κ ψυχικα ανθρωπος...και ευτυχισμενος...

Συγγνωμη για αυτο το θαρρος μου να στα πω...σκεψου ομως οτι τα π ολυτιμοτερα πραγματα ειναι δωρεαν και θελουν ψυχη...οχι τσεπη!

Μπράβο Ντεσούλα μου....................!!!!

Πολλά................πολλά.........πολλά..........πολλά...........LIKE!!!!!!!!

Ήρθες, είσαι το πρώτο μου πρωί, κοντά μου ήρθες

στιγμή που ήταν μαγική Θεού το δώρο στο είναι μου, εσύ

f13Fp2.png

Desco μου μην ζητάς συγνώμη για την άποψη σου. Αυτά που λες είναι πολυ σοβαρά και με ουσία αλλα δεν αναφερομουν σε κάτι τέτοιο. Τα υλικά αγαθά δεν με απασχολούν καθόλου. Δεν είναι το πρόβλημα μου αν θα στείλω το παιδι μου σε μπαλέτο γαλλικά αγγλικά πατινάζ .... Όσο για τι θέμα της αγάπης εννοείται πως ένα παιδάκι μόνο αυτο χρειάζεται για να είναι ευτυχισμένο. Αυτά που μου λες είναι αρχή μου και πιστεύω μου εδώ και παρα πολλα χρόνια. Αυτά που με απασχολούν είναι το αν θα μπορω να δώσω ένα κομμάτι ψωμί στο παιδι μου, αν ο αέρας που θα αναπνέει και το νερό που θα πίνει θα είναι μολυσμένα, αν θα μπορεί να χαρεί ένα ηλιοβασίλεμα και να έχει ελευθερία στην ζωη του. Όλα τα αλλα για μένα είναι περιττά και σαφώς η άνθρωποι έχουν περάσει δεινά και προχώρησαν. Υπάρχει όμως άραγε χειρότερος πόνος απο το να βλέπεις το παιδι σου να υποφέρει ;

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Διαφημίσεις

Georgkat μου,

είναι πολύ θεμιτή η επιθυμία σου να μη συνεχίσεις τις προσπάθειες γτ πέρασες την διαδικασία επώδυνα....

Εγώ πάλι ενστικτωδώς, είμαι σχεδόν σίγουρη πώς θα συνεχίσεις

Πολλά κορίτσια από δω όπως θα χεις διαβάσει είχαν αποβολές, άλλες μικρές (όπως εσύ) άλλες με πιό πολύ ταλαιπωρία, ψηλές χοριακές που μετά μηδενιζόντουσαν και πολλές φορές διάβασα την έκφραση "τα παρατάω εδώ" μετά όμως από λίγο καιρό ξαναπροσπάθησαν και έφτασαν στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Για μένα, ίσως σε έχει φοβήσει η άσχημη διαδικασία που πέρασες, αλλά νομίζω αν το ψάξεις θα βρεις την επόμενη φορά έναν πιό συζητήσιμο γιατρό και ίσως μια μέθοδο να πονέσεις λιγότερο, αφού τώρα ξέρεις πώς αντιδράει ο οργανισμός σου

όσο αφορά το αν οι συνθήκες είναι καλές για να αποκτήσεις παιδί θα σου πω ότι απέκτησα δικό μου δωμάτιο όταν παντρεύτηκα και ότι μέναμε 5 άτομα σε 50 τετραγωνικά με ατέλειωτη στροματσάδα, ότι σταμάτησα να φοράω τα ρούχα από τις αδελφές μου Δευτέρα γυμνασίου και ότι αν δεν μπορέσει να μου γράψει τα φάρμακα ο γιατρός έτσι ώστε να πληρώσω μόνο συμμετοχή θα πρέπει να περιμένω να λήξει η απεργία των φαρμακείων και μετά να ξεκινήσω προσπάθεια..

Παρ'όλα αυτά τα παιδικά μου χρόνια δεν τα αλλάζω με τίποτα τα θυμάμαι στις μεγάλες μου λύπες και γελάω και είμαι ευτυχισμένη που οι γονείς μου κάνανε 3 παιδιά που κρατάνε στη ζωή με τα πάνω τους και τα κάτω τους τη μητέρα μου από όταν ο πατέρας μου έφυγε από τη ζωή!

Θα είμαστε κοντά σου σε ότι επιλέξεις και φυσικά θα τα λέμε και από δω και μέσω fb:p:p:p

γεία σας κορiτσια και από εμένα..

πήγα σήμερα και πήρα τα φάρμακα της εξωσωματικής..!

Με το καλό κορίτσι μου και γω αυτό προσπαθώ να κάνω από το πρωϊ αλλά το "Σύστημα" λειτουργεί εναντίον μου!!!

Ελπίζω να τα καταφέρω!

Καλοστέριωτα:P:p:p:pχαχαχα

Αχ ρε Ντεσάκι αχ....

Δεν έχω να πω τίποτε άλλο παρά μόνο....είσαι για πολλά Zewa τελικά ρε φίλη!!!!!!!!!!!!

Με το καλό κορίτσι μου και γω αυτό προσπαθώ να κάνω από το πρωϊ αλλά το "Σύστημα" λειτουργεί εναντίον μου!!!

Ελπίζω να τα καταφέρω!

Καλοστέριωτα:P:p:p:pχαχαχα

ευχαριστω Μαρκελλακι...μακάρι να πάνε όλα καλά για όλες μας!!

ευτυχώς εμάς εδώ είναι πιο εύκολα τα πράγματα..πήγα το πρωί και αμέσως έπιασα τα φάρμακα..

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...