Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Κοριτσιαααα καμία δεν γνωρίζει για τον βελονισμό?

Αν έχεις βρει κέντρο για να κάνεις βελονισμό ίσως να σε βοηθούσε λίγο με την αιμάτωση και άρα και την ανάπτυξη του ενδομητρίου, αλλά θα πρέπει να κάνεις συγκεκριμένες ημέρες και συνεδρίες πριν την ετ. Πόσες και ποιες δεν ξέρω ακόμα γιατί δεν έφτασα εκεί αλλά που το συζήτησα με την γιατρό που θα κάνω εγώ βελονισμό τώρα στην διέγερση, μου είπε πως ιδανικά θα ήταν να κάνεις από τον προηγούμενο κύκλο της ετ και σίγουρα με το που καθαρίσεις από περίοδο ξεκινάς. Επίσης μου είπε πως επειδή σε κάποιες έχει αποτέλεσμα δεν σημαίνει πως θα έχει και σε εμένα (δεν σου φουσκώνει τα μυαλά η συγκεκριμένη κ αυτό μου άρεσε μαζί της). Γενικά είναι λίγο 50-50 αν θα σε βοηθήσει ή όχι. Εγώ αν δω πως με βοηθάει στην διέγερση θα κάνω και στην ετ. Άλλωστε θα φανεί η ανάπτυξη του ενδομητρίου μου γιατί μου το μετράει και στην διέγερση πάντα. 

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

Καλος την Νικολ!Τι κανεις?Εσυ εχεις κανει εξεταση για θρομβοφιλια?

Καλησπερα!!!!καλα ειμαι!!!εγω τον ρωτησα την τελευταια φορα που πηγα οτι εχω διαβασει περι θρομβοφιλιας και μηπως οφειλεται σε κατι τετοιο το οτι δεν κρατηθηκε το μωρο μεσα μου και μου ειπε οτι δεν υπαρχει τετοια περιπτωση και το μωρο δεν κρατηθηκε λογω προβληματων που το ιδιο προφανως αντιμετωπιζε(χρωμοσωματα...)τον ρωτησα λοιπον αν χρειαζεται να κανω αυτη την εξεταση, ξανακοιταξε ολο το ιστορικο μου και μου ειπε οτι αυτος δεν βρισκει λογο να την κανω και αν θελω να την κανω να προχωρησω μονο καθαρα για ψυχολογικους λογους για μενα (και καλα για να μου φυγει σαν εννοια...)Για να ειμαι ειλικρινης δεν γνωριζω πολλα για τη θρομβοφιλια....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 43k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• stellitsa1978

4620

• descolorira

3994

• caramello

3743

• Moments

2873

Πρεπει και εγώ να την κάνω την εξεταση? Τι συμπτωματα έχει?

Κοιτα πως ψαρωσε και η στελλιτσα που δεν λεει με τιποτα να καθεται σπιτι της να ξεκουραζεται!!!!!!!:tongue::tongue:καλε ουτε μια ολοκληρη μερα δεν ειχα να ακουσω νεα σας και μου λειψατε!!!

Πρεπει και εγώ να την κάνω την εξεταση? Τι συμπτωματα έχει?

Εγω ανεκαθεν ειχα χαλια κυκλοφορικο(τα κατω ακρα και τα χερα ειναι τον πιο πολυ καιρο κρυα,ακομι και κατω απο της κουβερτες,εχω κυρσους,φλεβιτι)και στην οικογενεια μου(ο πατερας μου)εχει περασει μικροεγκεφαλικα πριν τα 40.Πεζει πολυ σημαντικο ρολο το ιστορικο στην οικογενεια!

Καλησπερα!!!!καλα ειμαι!!!εγω τον ρωτησα την τελευταια φορα που πηγα οτι εχω διαβασει περι θρομβοφιλιας και μηπως οφειλεται σε κατι τετοιο το οτι δεν κρατηθηκε το μωρο μεσα μου και μου ειπε οτι δεν υπαρχει τετοια περιπτωση και το μωρο δεν κρατηθηκε λογω προβληματων που το ιδιο προφανως αντιμετωπιζε(χρωμοσωματα...)τον ρωτησα λοιπον αν χρειαζεται να κανω αυτη την εξεταση, ξανακοιταξε ολο το ιστορικο μου και μου ειπε οτι αυτος δεν βρισκει λογο να την κανω και αν θελω να την κανω να προχωρησω μονο καθαρα για ψυχολογικους λογους για μενα (και καλα για να μου φυγει σαν εννοια...)Για να ειμαι ειλικρινης δεν γνωριζω πολλα για τη θρομβοφιλια....

Σαν εξεταση ειναι λιγο ακριβη αλλα ειναι απο τα λιγα χρηματα που δεν πανε χαμενα συγουρα.Θα ξερεις τι σου γεινεται για μια ζωη!Η θρομβοφιλια πεζει πολυ,πολυ,πολυ,σημαντικο ρολο στην συλιψη και διατιρεισει της κυησης!!!!

Διαφημίσεις

Κοιτα πως ψαρωσε και η στελλιτσα που δεν λεει με τιποτα να καθεται σπιτι της να ξεκουραζεται!!!!!!!:tongue::tongue:καλε ουτε μια ολοκληρη μερα δεν ειχα να ακουσω νεα σας και μου λειψατε!!!

Η αλήθεια ειναι οτι ψαρωνω ευκολα. Μολις γυρισα απο σουπερ μαρκετ 3 ώρες όρθια..... Ε λογικο.:tongue:

Kαλησπερα νικολ κ ιονελιτα!!!!!

Ιονελιτα μια ζωη θυμαμαι να εχω παγωμενα ποδια..

φλεβιτη δεν εχω, να ανησυχησω τωρα??

Καλος την Μαρια!

Βρε κοριτσια ,αφου εισται στη προσπαθεια,η εγκυες,γιατι δεν πατε να την κανετε?

γεια σας κοριτσια!!!ηρθα κ γωωωωω!!!να σας πω τι αποφασισαμε για το τι θα κανουμε..εμαθα απο την φιλη μου, οτι ειναι εγκυος, εχει διδιμα κ βρισκεται στο 5 μηνα.ο γιατρος της ..ο ..παντος.. κ τις πηρε 3200! καλο ποσο, απο αυτο που δωσαμε εμεις..την δευτερα παιρνω τηλ.για να κλεισω ραντεβου.τελος!αλλαζω γιατρο...οτι νεα θα εχω θα σας πω .εχει καμια γιατρο τον παντο??

aKZup2.png?QGVNYpCf

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια!!!ηρθα κ γωωωωω!!!να σας πω τι αποφασισαμε για το τι θα κανουμε..εμαθα απο την φιλη μου, οτι ειναι εγκυος, εχει διδιμα κ βρισκεται στο 5 μηνα.ο γιατρος της ..ο ..παντος.. κ τις πηρε 3200! καλο ποσο, απο αυτο που δωσαμε εμεις..την δευτερα παιρνω τηλ.για να κλεισω ραντεβου.τελος!αλλαζω γιατρο...οτι νεα θα εχω θα σας πω .εχει καμια γιατρο τον παντο??

Δεσποινακι 3200 με μικρογονιμοποιηση???γιατι 3200 χωρις μικρογονιμοποιηση παιρνει και ο Μαστρομηνας...εαν δεν πετυχω με αυτον και μενα ο Παντος θα ηταν η επομενη επιλογη μου....μια γνωστη μας (η Ελενη Τσαγκα..η γνωστη δημοσιογραφος)προσπαθουσε χρονια..και τα καταφερε μαζι του!!!βεβαια και μαζι του το παλεψε πολυ καιρο μεχρι να τα καταφερει...νομιζω τον εχει η maria10...

Σαν εξεταση ειναι λιγο ακριβη αλλα ειναι απο τα λιγα χρηματα που δεν πανε χαμενα συγουρα.Θα ξερεις τι σου γεινεται για μια ζωη!Η θρομβοφιλια πεζει πολυ,πολυ,πολυ,σημαντικο ρολο στην συλιψη και διατιρεισει της κυησης!!!!

τιποτα απο αυτα που αναφερεις δεν εχω...η αληθεια ειναι ομως οτι δεν εχει φυγει απο το μυαλο μου να την κανω....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...