Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 26 λεπτά , Losr είπε:

Πραγματικά μακάρι να μπορούσα να σε βοηθήσω. Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ  σαν ιδέα και σκέψου το είναι μήπως έκανες τις δύο-τρεις  επόμενες ωολληψιες με τον μαστρο ώστε να δεις τι αποτελεσμα θα έχεις. Αν πχ έχεις το ίδιο αποτέλεσμα με τον σφακ τότε μπαίνει στην συνιστώσα ότι μπορεί και να είναι πιο άσχημα τα πράγματα από τον Γενάρη. Αν δεις βλαστοκυστη από την άλλη τότε θα ξέρεις οτι κάτι γίνεται λάθος με τον σφακ. Όσο για τις δύο βλαστοκυστες που έχεις στη κατάψυξη ξέρω και σε καταλαβαίνω ότι σου δίνουν μια αβάντα. Νιώθεις ότι κάτι έχεις και σου κρατάνε την Ελπίδα ζωντανή Όμως εγώ θα τις έβαζα. Αρχικά ποτέ δεν ξέρεις μην προδικαζουμε και επιπλέον να ξέρεις ακριβώς τι γίνεται.

Θα τις βαλω αυτες τις βλαστοκυστες απλά όχι ακόμα. Θέλω να έχω 2 ακόμα να περιμένουν στη κατάψυξη αν στραβώσει η επομενη εμβρυομεταφορα κυρίως για ψυχολογικούς λόγους. Αν δω πως περνάνε 2-3 μήνες και δεν έχω αποτέλεσμα θα την κάνω την εμβρυομεταφορα πριν το τέλος του 2025.. Θα σκεφτώ τι θα κάνω μέχρι να αδιαθετήσω πάλι. Για την ώρα θα δώσω το ωάριο Β φάσης κ βλέπουμε.

Cafe Νοεμβριου 2013

polixenh

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσια ου-ου!!!! Χριστος Ανεστη, και του χρονου με υγεια!!! :D:D:D:D:D

Τι τελεια που ηταν ολα;;;;; καταπληκτικα!! Νομιζω ηταν το καλυτερο Πασχα ever, με πολλα χαμογελα και ομορφη διαθεση!!! :D:D:D

ZViCp3.png

bEQ4p2.png

Είμαι στο κέντρο της κεντρικής Ελλάδας! Χαχα! Μένω σε ένα χωριό των Τρικάλων. Άντε καλή ξεκούραση σε ολες!

Πέρασα απ' έξω απ' τα Τρίκαλα γυρνώντας απ' την Κέρκυρα.

Είχε απίστευτη ζέστη!

Τι καλά να μεγαλώνεις παιδιά σε χωριό! Έχω γεννηθεί στο κέντρο της Αθήνας και έχω περάσει χάλια παιδικά χρόνια....

PVxKp2.png

MrMwp2.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσακια!! Χριστος Ανεστη και με το καλο να κρατησουμε ολες τα μωρακια μας υγειης στην αγκαλια μας. Περασαμε πολυ ομορφα εμεις ψησαμε, φαγαμε... Ειχα μια τεραστια επιθυμια να φαω λιγο κοκορετσι μιας και ο γιατρος ειχε πει ναι αν το εχουμε πλυνει καλα, ολο το σαββατο η μαμα μου επλενε εντερα και συκωταριες και με το που το εβαλα στο στομα μου τα ειδα ολα!!! τετοια ανακατωσουρα δεν εχω ξανανιωσει!!! αρνακι ομως εφαγα!!! ελπιζω να περασατε ολες τελεια μιας και με το καλο του χρονου ολες θα εχουμε τρεξιμο και δεν θα μπορουμε να χαρουμε το πασχα ετσι με μικρο μικρο μωρακι στο μεσα δωματιο!!!! σας φιλω ολες, υγεια να εχουμε και ολα με το καλο!!!

s6Xpp2.png

Ff7Lp2.png

Κοριτσια τι κάνετε; Magdou δεν θα ειναι και τόσο μικρά. Θα είναι 4-5 μηνών. Αν έχει καλό καιρό όπως φέτος θα είναι και αυτο έξω στο καροτσάκι να κάνει ναζια! Δεν περνάει ο καιρός κοριτσια να,πάω να δω το μπεμπακι μου. Είναι πολλές μέρες μέχρι τις 20. 2 ολοκληρες εβδομάδες. Τελικά χθες κατάλαβα ότι το χοιρινο κρέας είναι αυτό που με πειράζει. Έφαγα λίγο αρνάκι (όχι πολύ γιατί το στομάχι μου δεν ηρεμη με τίποτα) και δεν με πείραξε. Είχαμε όμως και χοιρινό κεμπάπ η κοντοσουφλι, πείτε το όπως θελετε, και έφαγα ένα κομματάκι. Εκεί τελείωσα. Αναγούλα στο φουλ. Δεν ξαναπλησιαζω χοιρινό ούτε στο ένα μέτρο. Αύριο λόγο που γιορτάζουν την πρωτομαγιά θα ψησουν χοιρινό. Εγώ θα ψησω σπανακοπιτα στην κουζίνα. Έτσι και αλλιώς τα χόρτα κε τραβαν πιο πολύ απο τα κρεατικα.

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Κοριτσια τι κάνετε; Magdou δεν θα ειναι και τόσο μικρά. Θα είναι 4-5 μηνών. Αν έχει καλό καιρό όπως φέτος θα είναι και αυτο έξω στο καροτσάκι να κάνει ναζια! Δεν περνάει ο καιρός κοριτσια να,πάω να δω το μπεμπακι μου. Είναι πολλές μέρες μέχρι τις 20. 2 ολοκληρες εβδομάδες. Τελικά χθες κατάλαβα ότι το χοιρινο κρέας είναι αυτό που με πειράζει. Έφαγα λίγο αρνάκι (όχι πολύ γιατί το στομάχι μου δεν ηρεμη με τίποτα) και δεν με πείραξε. Είχαμε όμως και χοιρινό κεμπάπ η κοντοσουφλι, πείτε το όπως θελετε, και έφαγα ένα κομματάκι. Εκεί τελείωσα. Αναγούλα στο φουλ. Δεν ξαναπλησιαζω χοιρινό ούτε στο ένα μέτρο. Αύριο λόγο που γιορτάζουν την πρωτομαγιά θα ψησουν χοιρινό. Εγώ θα ψησω σπανακοπιτα στην κουζίνα. Έτσι και αλλιώς τα χόρτα κε τραβαν πιο πολύ απο τα κρεατικα.

Περίεργο πράγμα αυτό με τις ορέξεις μας, ε;

Λένε πως είναι για το πρώτο τρίμηνο. Μετά ομαλοποιούνται τα πράγματα!

PVxKp2.png

MrMwp2.png

ΓΙΑΤΡΕ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΟΥ!!

15/05 kokkinotrixa (αυχενικη)

16/05 magdou

17/05 elenaki1987 (αυχενικη)

20/05 Ellie2013 (αυχενικη)

25/05 maribell

27/05 polixenh (επιβεβαιωση φυλου)

27/05 magdou (ληψη τροφοβλαστη)

29/05 maria* (αυχενικη)

30/05 Lia_84 (αυχενικη)

ZViCp3.png

bEQ4p2.png

Διαφημίσεις

ΤΑ ΜΩΡΑ ΜΑΣ!!! ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2013!!!!

kat3r1na ....... ΠΗΤ 01/11/13

AthKos .......... ΠΗΤ 02/11/13 Κοριτσι

stefaniana...... ΠΗΤ 06/11/13

zwoula80 ....... ΠΗΤ 07/11/13

Figaroli ........... ΠΗΤ 07/11/13

Δημητρα69...... ΠΗΤ 09/11/13

ganna ............ ΠΗΤ 09/11/13

polixenh ......... ΠΗΤ 15/11/13 Αγορι

Merenta ......... ΠΗΤ 16/11/13

despina77....... ΠΗΤ 20/11/13

elenaki1987 ... ΠΗΤ 20/11/13

πακι ............... ΠΗΤ 21/11/13

glykeritsa ....... ΠΗΤ 23/11/13

ioazon ............ ΠΗΤ 23/11/13

kokkinotrixa.....ΠΗΤ 01/12/13

Ellie2013......... ΠΗΤ 02/12/13

Lia_84 ............ ΠΗΤ 04/12/13

magdou_......... ΠΗΤ 08/12/13

maria*............. ΠΗΤ 10/12/13

maribell .......... ΠΗΤ 13/12/13

sotsafi89 ........ ΠΗΤ 15/12/13

maira77 .......... ΠΗΤ 20/12/13

ZViCp3.png

bEQ4p2.png

κοριτσια μου σημερα ειμαι λιγο, ζαβλακωμενη!!! :D:D:D εχω τρομερη υπνηλια, οπου με αφησεις εκει κοιμαμαι!!! Αλλο πραγμα και η ζεστη, που με κανει και τουμπανιαζω!!! :|:neutral: πφφ, ατιμη ζεστη!!

ZViCp3.png

bEQ4p2.png

Τα βλαστοκυτταρα θα τα κρατησουμε μεχρι καποια ηλικια του μωρου και μετα μπορει και εμεις να τα δωρισουμε, ομως η αληθεια ειναι οτι φοβαμαι να τα δωρισω, και αν τυχει κατι στο μικρο μου (χτυπα ξυλο) και τα χρειαστει;; :|:neutral::|:neutral: Ειναι πολυ λεπτο το θεμα νομιζω!! :?

Κοριτσια μου γενικα πως ειστε;;; Περα απο τα συμπτωματα, οι κοιλιτσες πως πανε;;; Πηρατε καθολου κιλα;;; Καταλαβαινετε ποια πως ειστε εγκυες;;; :D:D

Εγω εχω μια μεγαααααλη κοιλια (αντι για 4 ειναι σαν 5 μηνων), χεχεχε και πηρα το 1ο μου κιλο!!! :tongue:

ZViCp3.png

bEQ4p2.png

Εμείς εδώ έχουμε δροσιά σήμερα. Μετά τη χθεσινή βροχούλα έχουν μείνει τα σύννεφα και έπεσε η θερμοκρασία.

Και εδω, παρολο που δεν εβρεξε επεσε λιγο η θερμοκρασια, απο 35 βαθμους ειχε 30 σημερα!!

σου στελνω στο φβ μια φωτο σε προσωπικο μηνυμα!!:D:D

ZViCp3.png

bEQ4p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...