Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 48 λεπτά , Olive Tree είπε:

Καλησπέρα σας!

Πως σας φαίνονται οι παρακάτω τιμές; 2η μέρα περιόδου. 

FSH 8.19

LH 5.29

E2 79.55

PRG 0.38

Ήταν να ξεκινήσω διέγερση σήμερα αλλά μου είπαν να πάω αύριο για υπέρηχο και αν είναι όλα καλά να ξεκινήσω αύριο. 

Μια χαρά είναι κορίτσι μου λίγο υψηλή η ε2 αλλά δεν νομίζω να έχεις θέμα 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Καλημερα κι απο μενα!!!!!

Γενικως δεν την παλευω,ειδικα το βραδυ....εχω τον αβολευτο,με πονανε τα ποδια μου που εχουν γινει σαν φραντζολακια,ζεσταινομαι και γενικα ολα μου φταινε....αλλα χαλαλι τους!!!!!!Σημερα εκανα και την καμπυλη,να δουμε τι θα δειξει γιατι εχω ξεσκιστει να τρωω παγωτινια!!!!!

Twins ειδες τι παθαινει οποιος κοιμαται ξεσκεπαστος?????

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας!

Μολις επεστρεψα απο καμπυλη κ γω...Ενταξει ηταν πολυ καλυτερα απ οτι περιμενα.Να στιψετε το λεμονακι οσες προκειται να την κανετε. Δεν επηρεαζει τη μετρηση, κ γινεται το υγρο σαν πολυ πολυ γλυκια λεμοναδα.

Το καλυτερο ομως,πραγμα που δε το περιμενα κ ετσι πηγα εξοπλισμενη με μαξιλαρακι για τη μεση, βιβλιο κτλ,ηταν οτι μου διεθεσαν κ εμενα δωματιακι με κρεβατακι!! Ετσι λιγο αποκοιμηθηκα, λιγο φανταζομουν τα μπεμπιδια που ειχαν ξεσαλωσει με τοσο γλυκο, περασε το 3ωρακι...

33E7p2.png

Διαβασα κ τα νεα σας τωρα κ ζηλεψα...Ετοιμαζετε τα δωματιακια....:D τι ωραια!! Ανυπομονω κ γω..

Παρεπιπτοντως τον πρωτο καιρο που θα τα κοιμιζετε? Εμεις θα εχουμε το ενα κρεβατακι στο δωματιο μας κ θα κοιμουνται κ τα δυο εκει,ενδεχομενως κ με σφηνακια. Εχω διαβασει οτι το συνηθιζουν οι διδυμογονεις, μια κ χωρανε ανετα μεχρι 2-3μηνων κ τα δυο .Ετσι γλυτωνουμε τα εξοδα της καλαθουνας επι 2,κ βολευει κ στο χωρο.Εσεις πως το σκεφτεστε?

Jasmini μπραβο ολα κυλουν καλα με τα μωρουλια σου! κ ετσι να συνεχισουν! να περιμενουν στη μαμα μεχρι να δωσει το οκ ο γιατρος:D

33E7p2.png

Αχ ο ευμετάβλητος καιρός... μας έκανε να κρυώσουμε... Χμ... μήπως όντως ξεσκεπάστηκα :rolleyes:; Μήπως κρύωσα στο φαρμακείο;

Γιώτα σε είχαμε χάσει... παγωτίνια ακούω...:P για να μην ξεχάσω και τη νουτέλα παλιότερα... γκρρρρ... ζηλεύω. Κατά τα άλλα όμως τα πας καλά.

Glorr, η κορτιζόνη ήταν ένα τίποτα. Ινσουλίνες προς το παρόν δεν έχω ξεκινήσει γιατί το ζάχαρο έπεσε σημαντικά με τη δίαιτα και πλέον οι τιμές μου είναι φυσιολογικές. Βέβαια, έχω βαρεθεί να κατατρυπάω τα δαχτυλάκια 6 φορές τη μέρα, αλλά χαλάλι... Θα πάω σήμερα στην ενδοκρινολόγο και θα μου πει τα νεότερα. Και έχουμε και διδυμο-υπερηχογράφημα!!!!!!!!:P

Nufi, τις τιμές θα τις έχεις το απόγευμα (περιμένουμε νέα); Μπράβο που πέρασε τόσο γρήγορα. Τα μπεμπίδια ζωηρα ε; Τα όνειρα σου ήταν γλυκά;;;;;:D Εμείς θα τα κοιμίζουμε στο δωμάτιο τους και έχουμε εγκαταστήσει ένα καναπέ-κρεβάτι εκει και θα μετακομίσουμε προσωρινα... Μάλλον είμαστε οι μόνοι που κάνουμε αυτή την πατέντα, αλλά δενν χωράμε αλλιώς. Η λύση με τη μία κούνια είναι πολύ δημοφιλής και πολλά κορίτσια την προτιμούν. Απλά... είναι θεμα τι χωράει στο κάθε δωμάτιο...

Εντωμεταξύ, ακόμα δεν έχω βάλει σε λογαριασμό τι έχω πάρει και τι όχι. Και με τα βαψίματα στο σπίτι που πάνε τα έπιπλα πέρα-δώθε, έχω μπερδευτεί εντελώς... στο τέλος θα χάσω και τα πιάτα από τα ντουλάπια!:P

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Α, Twins καταφερες κ κρυολογησες? Ο χαζοκαιρος φταιει! Πανω που ανοιγεις τη σεζον για μπαλκονοκαταστασεις, βαζεις κ μια σαγιοναριτσα..τσουπ! Βαλε παλι μπουφανακι...

Αυριο το απογευμα θα παρω τα αποτελεσματα της καμπυλης.Οποτε για σημερα περιμενουμε τα δικα σου νεα! Υπερηχουλης γιουπι! Αντε ολα καλα..Τωρα παμε κ με λιγοτερο αγχος πια..

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Εχω εντωμεταξυ μια φοβερη νυστα...Να ναι απ το τετραπλο τσιμπιματακι?Ξεζουμιστηκα ομολογουμενως...Κ εχω κ ενα 2ωρακι σχολειο κ πρεπει να σηκωθω οπου να ναι..........Σημερα θα τους πω, παιδια, δικο σας!!!:tongue:

33E7p2.png

Καλώς σας βρίσκω διδυμομανούλές

Σήμερα γράφτηκα για να σας συναντήσω, μου είπε μια κοπελιά ότι υπάρχουν πολλές εδώ!:)!

Να συστηθούμε........

Με λένε nunu και μπήκα στην 17η εβδομάδα, έχω ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι!!

Σας χαιρετούμε!!!!!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Κοριτσάκια τι κάνετε?

nunu καλώς όρισες στο clup και να έχεις μια καλή εγκυμοσύνη

twins2010 εμείς πήραμε δύο κούνιες από αυτές που γίνονται κρεβάτι και έβαλα την μια στο δωμάτιο μας και την άλλη στο δικό τους. Προς το παρόν κοιμούνται στο δικό μας αν και είμαστε πολύ στριμωχτά!

Αυτό με το λεμόνι και την καμπύλη ζαχάρου μου το είχε πει ο γιατρός μου αλλά εκεί στο μικροβιολογικό επειδή μου έδωσαν τη γλυκόζη να την πιω εξω που περίμενε και άλλος κόσμος, οι πιο πολλοί με κοίταγαν γιατί δεν ήξεραν τι έκανα με ένα ποτήρι και ένα λεμόνι!:))

Δεν σας είπα: Επιτέλους μπήκα στο jean μου που έχει ένα ολόκληρο χρόνο να το βάλω! Οκ με πιέζει λίγο στην κοιλιά αλλά οκ!!:))

Νunu καλωσηρθες στην παρεα μας! κ συ ενα+ενα! Καλη συνεχεια,θα τα λεμε..

Stellasss εννοεις οτι κοιμαστε μαμα μπαμπας κ 2 ζουζουνιδια στο κρεβατι σας? Πως γινεται αυτο?Μου φαινεται σας αρεσουν οι αγκαλιτσες..:tongue:

33E7p2.png

Γεια σας!

Μολις επεστρεψα απο καμπυλη κ γω...Ενταξει ηταν πολυ καλυτερα απ οτι περιμενα.Να στιψετε το λεμονακι οσες προκειται να την κανετε. Δεν επηρεαζει τη μετρηση, κ γινεται το υγρο σαν πολυ πολυ γλυκια λεμοναδα.

Το καλυτερο ομως,πραγμα που δε το περιμενα κ ετσι πηγα εξοπλισμενη με μαξιλαρακι για τη μεση, βιβλιο κτλ,ηταν οτι μου διεθεσαν κ εμενα δωματιακι με κρεβατακι!! Ετσι λιγο αποκοιμηθηκα, λιγο φανταζομουν τα μπεμπιδια που ειχαν ξεσαλωσει με τοσο γλυκο, περασε το 3ωρακι...

Καλησπέρα Nufi. Αχ μου έδωσες λίγο κουράγιο γιατί πολύ άγχος το έχω μ' αυτή την καμπύλη. Εγώ το κάνω την άλλη εβδομάδα. Να πάρω λεμονάκι δηλαδη. Ελπίζω να με αφήσει ο μικροβιολόγος να το βάλω. Μην μου πει τίποτα. Το πίνεις όλο μια κι έξω? Μπρρρρρ!!!!!!!!Κάπως μου ρχεται.

Διαφημίσεις

Καλώς σας βρίσκω διδυμομανούλές

Σήμερα γράφτηκα για να σας συναντήσω, μου είπε μια κοπελιά ότι υπάρχουν πολλές εδώ!:)!

Να συστηθούμε........

Με λένε nunu και μπήκα στην 17η εβδομάδα, έχω ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι!!

Σας χαιρετούμε!!!!!!

Γεια σου και από εμένα Nunu. Καλώς ήλθες στην παρέα μας. Κι εσύ αγοράκι και κοριτσάκι ε? Άντε μπράβο με το καλό εύχομαι. Να μπαίνεις να τα λέμε ε?

Γεια σας κοριτσια.

Νunu καλως ηρθες.

Βλεπω οτι η καμπυλη εχει την τιμητικη της.

Μια και δεν λειτουργει το tickeraki μου,να σας πω οτι ειμαι πλεον στην 26η και καμπυλη δεν μου εχουν πει ακομη να κανω.Κορτιζονη κανω την αλλη εβδομαδα.2 διπλες και μαλλον θα χαιρετησω τα παγωτα μου για κανα δυο εβδομαδες.Εσεις που κανατε ηδη,πρηστηκατε καθολου?

Οσο για τα μωρακια κι εμεις λεμε να τα βαλουμε σε μια κουνια για να τα εχουμε στο δωματιο γιατι θα στριμωχτουμε πολυ αν εχουμε και τις δυο.

Και μια ακομη ερωτηση,καταφερνετε και κοιμοσαστε το βραδυ???Εγω υποφερω.Δεν θυμαμαι ποια ελεγε οτι στο πλαι πιανεσαι,αλλα εχει απολυτο δικιο....

age.png

nunu καλωσορισες! Καλη συνεχεια!

Βλεπω ολες μαζι για την καμπυλη ζαχαρου, καλε δεν ειναι τιποτα μην ανησυχειτε!

witch εγω δεν ειχα πρηστει με την κορτιζονη, αλλα θελει πολλη προσοχη με το αλατι, εγω το ειχα κοψει τελειως για 2-3 μερες.

Εμεις ακομα κοιμομαστε στην ιδια κουνια, εχουν πολλη πλακα και τα 2 μαζι!

Xgu4p2.pngSAJdp2.png

Glorr hello!

Δεν ειναι κ τοσο χαλια μωρε..ειδικα αν περιμενεις την απολυτη αηδια..Εμενα μου γεμισαν 2 πλαστικα ποτηρακια μεχρι τη μεση με σκονη,την αραιωσαν με νερο κ εστιψα μετα το λεμονακι μου..Το πρωτο κατεβηκε κατευθειαν,το δευτερο με μικρες διακοπουλες,αλλα οκ! Παντως εμενα μου το προτεινε ο γυναικολογος μου το λεμονακι,ρωτησα ομως κ εκει κ μου ειπαν κανενα προβλημα. Το πιο δυσκολο στην ιστορια ειναι ο μεγαααλος χρονος παραμονης.Οπως ειπα ομως το κρεβατακι απεδειχθη σωτηριο! Αν δε σου δωσουν,παρε κανενα μαξιλαρακι για την πλατη, γιατι μπορει να πιαστεις τοσες ωρες εκει.

Βαφεις κ συ το δωματιακι..Αντε βρε να γινει κουκλιστικο, η οπως αλλιως το ονειρευεσαι!!!(μπορει να το θες κ μινιμαλ,περι ορεξεως..)

33E7p2.png

nunu καλωσορισες! Καλη συνεχεια!

Βλεπω ολες μαζι για την καμπυλη ζαχαρου, καλε δεν ειναι τιποτα μην ανησυχειτε!

witch εγω δεν ειχα πρηστει με την κορτιζονη, αλλα θελει πολλη προσοχη με το αλατι, εγω το ειχα κοψει τελειως για 2-3 μερες.

Εμεις ακομα κοιμομαστε στην ιδια κουνια, εχουν πολλη πλακα και τα 2 μαζι!

Α,τι καλα,χωρανε ακομη μαζι? Τα σφηνακια ειναι απαραιτητα για να μη πεφτει το ενα στο αλλο? Πρεπει να ναι φοβερο το θεαμα να τα βλεπεις μικροσκοπικουλια σε μια κουνια :D Λιωνω.........

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...