Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, anemonii είπε:

βρε κορίτσια, να σας ρωτήσω. Ξεκίνησα σήμερα τα utrogestan. Πήρα δύο από το στόμα πριν μια ώρα περίπου και νιώθω σάμπως και έχω πάρει τίποτα άλλο, παραέχω χαλαρώσει. 😅 Είναι φυσιολογικό αυτό;;;

Ναι ναι μπορεί να σ φέρει και ζαλάδα 

1 hour ago, anemonii είπε:

θα δω άμα συνεχίσω έτσι και τις επόμενες μέρες να τον ρωτήσω μήπως τα πάρω κολπικά. διάβασα ότι είναι λιγότερες οι παρενέργειες.

Κολπικά δεν θα έχεις σχεδόν τίποτα 

• Ευχαριστώ 1

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Καλημερα!!!!!!!!

Αχ η μερα μας σημερις! αλλα ουτε χρονος για να φτιαξω νυχια!:tongue:

Τουλαχιστον να ερθουμε πλυμενες!:shock::oops::tongue:

Οσο για τα ξενυχτια καλα κραταμε κ εμεις! μονο με τον μεγαλο κ σε σταθερες ωρες πια! δοντακια ειναι κ θα βγουνε! τωρα μας ετοιμαζει τον 4ο τραπεζιτη!

Ο μικρος πια κοιμαται σερι κ βγαζει κυνοδοντες! αυτο δεν το περιμεναμε ποτε!

Το καλοκαιρι ενα μηνα δεν κοιμηθηκαμε βραδυ....εναλλαξ μια εγω,μια ο μπαμπας μας αλλα τοτε εβγαλε 5 δοντια μαζι!

Joy πως ειναι τα παιδια;

Ιθακη πολλα λεφτα για cetering.....

Εβελινακι μονη σου τα κρατας; εγω απο 2 εως 5 μηνων ειχα βοηθεια! μετα το εκοψα που μπηκανε στις στερεες τροφες!

Θα δεις απο δω κ περα μεγαλη βελτιωση οσο περναει ο καιρος!

Καλα κουραγια κ στη μετακομιση!

Νακι ακουσες την πιο γλυκια κουβεντα!!! ολα καλα θα πανε!

Καντυ ουτε εγω ειχα ποτε πιστωτικη! ειχα λεφτα ψωνιζα!

Μοριτσα ο καιρος ειναι τελειος!!! θα ερθεις; να σου στειλω με πμ το κιν μου;

Mash γιατι κοιμουντε τοσο λιγο; μεσα στη μερα ποσο κοιμουντε; (θα μας πεις κ το βραδυ)

Οσο για το γατο πεθανα στο γελιο.....τελειος!!! αυτος που κοιμαται με τον Μιλτο στη φωτο ειναι;

Η Κριστυ ναι γεννησε,γυρισε εχθες στο σπιτι με τις μικρες! το εγραψε στο fb!

Nουνουκα που να βρισκομαστε;:rolleyes: η Φροσω το ανελαβε αυτη την φορα!;):P

Εγω θα κατεβω με την Τζινι! οποτε αργουτσικα κατα τις 10.30 μας βλεπω να ειμαστε εκει!

Love κ εγω θελω να βαριεμαι......γινεται;

Τζεμ μακαρι να κοιμουντε ολο το βραδυ!!!!!!!! να ξεκουραζεσαι κ συ!

Διαφημίσεις

Chemin μας βλεπω να σφαζομαστε ποια θα κανεις συμπεθερα!!!!!!!:tongue:

Ενταξει μια στη παιρνει η Σελεστα.....αλλα περιμενουμε ουρα απο εδω!!!!!!!!!!

Κουκλες,απιστευτα ομορφες!!! φτου-φτου!!!

Ζηλεύωωωωω................... Σνιφ σνιφ!!!

Να βγάλετε καμιά φωτό απόψε, ναι???

Καλημέρα...........!!!

Ευχαριστώ για τις ευχές σας για την αδερφή μου. Θα βγάλει τον θυροειδή... ξέραμε πως κάποια στιγμή θα έπρεπε να το κάνει όμως τώρα έφτασε στο αμήν! Είναι επέμβαση ρουτίνας που όμως θέλει προσοχή λόγω της ιδιαιτερότητάς του. Είμαι σίγουρη όμως πως θα πάει καλά.....

Εδώ και λίγες μέρες, είμαστε και μεις στο κλαμπ με τα μπεμπίνια που ξυπνάνε τη νύχτα... ευτυχώς όμως ξανακοιμόμαστε σχεδόν αμέσως (εκτός και εάν είναι μετά τις 6:30... τότε παίζει να ξεκινήσουμε τη μέρα νωρίς). Απ' όσο μπόρεσα να καταλάβω ψηλαφίζοντας λίγο τον Φιλ. πρέπει να βγάζει δόντια...τραπεζίτες.... Και έχει και μια γκρίνια όλη τη μέρα.... μιρ, μιρ, μιρ, μιρ... ότι παιχνίδι έχει ο Αιμίλιος, εκείνη την ώρα το θέλει και αυτός! Εχθές που γύρισα από τη δουλειά στο σπίτι, βρήκα ένα μπαμπά μας έτοιμο να εκραγεί!!!!!

Αυτάάά..............................

Κανένα νέο από την νέα μανούλα είχαμε?????

as1cJLNoXn-0000NzA5OTRkfDY0MWR8RmlsaXBwb3MgYW5kIEVtaWxpb3MgYXJl.gif

Διπλή κούραση, διπλό όνειρο, διπλή ευτυχία!!!

Σίφουνας δε λέει τίποτα!!! μπαμ μπάμ...

gem θα ρθούμε εμείς σε σένα!!! χιχι και άσε τις τύψεις...

Σέβη εννοούσα που βρισκόμαστε από άποψη λίστας και συμμετοχών (την οποία και παρέθεσες!!!)..χαχα

Έλεγα για την ώρα ότι κάπου διάβασα 9μιση να είμαστε εκεί, μπορούν κάποιες εκείνη την ώρα ή να καλέσω πεθερά; Ο σύζυξ σχολάει 10 άρα και γω 10 μιση μπορώ...

Με τα κουπόνια να ξαναρωτήσω, έχουμε ή πρέπει να βρεθώ με joy; έχω μπερδευτεί!!!

δεν εχω μιλήσει και με witch...κάτσε να την πάρω, πάλι τελευταία στιγμή....ήμαρτον!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Σέβη και γενικώς: Σταματήστε θα πάρουν τα μυαλά μου αέρα!!! Μήπως να τις κάνω μοντέλα να βγάλουν τα κατινδεχατ τους μόνες τους;;;; Ή τα πάμπερς έστω;;; (αυτό θα πει εκμετάλλευση ανηλίκου για το ψώνιο της μαμάς!! )

Τζίνι δεν πειράζει έχουμε συνηθίσει! Πού θα πάει θα μας μάθεις!! Μετά από 10 συναντήσεις ακόμα :tongue::tongue:!!

Τζέμινι φτου φτου, μπορεί και να ηρεμούν τα πράγματα με τον ύπνο σιγά σιγά! Μακάρι!! Εννοούσα ότι η φωτογραφία με αδυνατίζει γιατί ζυγίστηκα και έχω πάρει... Αφού χτυπάω 2 φέτες με νουτέλα κάθε μέρα!

Νούνου καλώς εχόντων εγώ θα μπορώ να πάω 9.30. Θα έρθει η πεθερά μου το απόγευμα για να βοηθήσει. Είπα στο μον αμούρ, ή κάθομαι, τα κοιμίζουμε μαζί και φεύγω μετά ή έρχεται η μαμάκα σου και φεύγω πριν αρχίσει η διαδικασία ταΐσματος για να μη με βλέπουν και αναστατώνονται τα μωρά (και να μην τη βλέπω και συγχύζομαι κι εγώ ). Προτίμησε το δεύτερο για να δούμε λέει πώς θα αντιδράσουν.. Οπότε 8.30 με 9 παρά την κάνω από το σπίτι.

Με διάλυσε τώρα η μεγάλη για να κοιμηθεί! Συνήθως την παίρνει ο ύπνος, μόνη της, ξάπλα στο καρεκλάκι φαγητού, ακούγοντας κάνα δυο νανουρίσματα. Σήμερα έκλαιγε σαν τρελή, την πήρα αγκαλιά και πάλι ξύπνησε 2 φορές με κλάματα. Της έβαλα θερμόμετρο, τίποτα. Έτοιμη ήμουν να πάρω το γιατρό. Τώρα επιτέλους κοιμάται!

Επειδή δεν μου το έχει ξανακάνει ποτέ αυτό, ας πει και κάποια άλλη αν μπορεί νωρίς να μην έχουμε κανένα απρόοπτο και σας κρεμάσω (και για να μην είμαι και μόνη μου ;)).

Α! Επίσης έχω χάσει κάποια από τα κινητά σας γιατί μου χαλάσανε οι μικρές το κινητό. Έχω μια λίστα αλλά δεν ξέρω αν θα προλάβω να τα περάσω. Όποια θέλει ας μου στείλει πμ ή μήνυμα στο κινητό (όσες το έχετε) με το κινητό της.

as1cM8UVM3D0000MDAyNzQ2ZHwzNTMyNjJkfG91ciBiYWJ5IGdpcmxzIGFyZQ.gif391223400111

Sevi υπομονή κ εσείς με το ξενυχτι. Που θα παει, θα βγούνε κ τα παλιοδοντια!

Νουνουκα ελάτε οπότε θέλετε. Ανοιχτή πρόσκληση!

Σεμιν άστες μην τις κανεις μοντέλα. Να ειναι και όμορφες ΚΑΙ έξυπνες. Κ εκεί να δεις ουρά. Εφοπλιστές κ άνω οι γαμπροι :wink:

Μια Χαρα αδύνατη είσαι. Απόλαυσε τη νουτελα κ μη φοβού!

Ελιζα περαστικουλια στην αδερφή σου!! Οντως μερικές φορές καλύτερα βγαίνει ο θυρεοειδης.

Οτι εχω πάλι στομαχοκοιλοπονο το είπα;; Μάλλον πάγωσα που ήμουν μες στο σπίτι με κοντομανικο... Ολο εξυπνάδες είμαι!! Κ αύριο θέλω να βγούμε κιόλας....

SV6vp3.png

LWoFp3.png

κοριτσακια καλημερα...

ειμαι τρομερα απογοητευμενη και θελω την γνωμη σας

απο την περασμενη Παρασκευη ξυπνησα με πονολαιμο την Δευτερα ημουν πολυ χειροτερα και την Τριτη πηγα σε ωρλ αυτος μου ειπε οτι ειναι μια απλη φαρυγγιτιδα ουτε ιογενης ουτε μικροβιακη και οτι δεν θα μου δωσει τιποτα αλλα θα περασει μονη της αλλα να ενυδατωνω συχνα το λαιμο μου γιατι ποναει επειδη στεγνωνει και οντως το πρωι ξυπναω με πονο και κατα την διαρκεια της ημερας που καταπινω/τρωω δεν με ενοχλει..

την Τριτη το βραδυ ξεκινησε αι μπουκωμα αλλα οκ και αυτο το καταπολεμω με ορους

πινω μονο ντεπον και σημερα Παρασκευη ποναει ακομα οταν ξυπναω χωρις να δειχνει καμια βελτιωση τωρα αυτο ειναι φυσιολογικο???δηλαδη ποσες μερες κραταει ενας απλος πονολαιμος..

μην με πειτε χαζη απλα καθε φορα που ξεκινουσε να με ποναει ο λαιμος πλακωνομουν στην αντιβιωση και στα αντιφλεγμονωδη οποτε δεν το αφηνα ποτε να περασει μονο του..τωρα ειναι φυσιολογικο να με ποναει τοσες μερες???μηπως να επαιρνα μια αμοξιλ απο μονη μου και να τον γραψω τον ωρλ????

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Κάντυ μου αν νιώθεις τόσο άσχημα και δεν υποφέρεται κάλεσε πάλι τον ωρλ, τουλάχιστον να σου δώσει εκείνος την πρέπουσα αντιβίωση. Σε γενικές γραμμές όλες οι ασθένειες κάνουν τον κύκλο τους αλλά χρειάζεται υπομονή.

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Αργυρώ ! μοιράζεσαι κουπόνι με νουνού!

Η Κρίστυ γένησε με καισαρική τελικά. Είναι σπίτι με τις μικρές!:D

Κάντυ τα ίδια πέρασα κι εγώ στην πρώτη μου εγκυμοσύνη και στη δεύτερη αλλά κυρίως στην πρώτη.

Δεν είναι ούτε ιός ούτε τίποτα. Είναι ορμονικό και σε ενοχλεί εκεί.

Δυστυχώς δεν βοηθάει και ο καιρός. Πάντως δεν είναι κάτι που πρέπει να σε ανησυχεί.

Ήμουν συνέχεια με ορό και πάλι εντελώς βουλωμένη.

Πρόσθεσε και εμμετούς και απίστευτο βήχα.

Τότε έκανα την πρακτική μου σε σχολεία και με έπιανε και δεν μπορούσα να ανασάνω. Πολύ βήχα μέχρι που έπαθα αποκόλληση από το βήχα.

Ξέρω ότι είναι βασανιστικό αλλά το μόνο που θα κάνεις είναι υπομονή.

Γεια σας κοριτσακια... Είπα να κάνω την εμφάνιση μου πάλι... Να ξέρετε σας διαβάζω αλλά δεν προλαβαίνω να γράψω γιατί δεν σταματαω όλη μέρα...

Οπως έχω ξαναπεί δεν έχω καθόλου βοήθεια και τα έχω παίξει.. Και επιπλέον πέρασα και μια ίωση με 40 πυρετό και λαιμό που ακόμα απορώ πως την γλίτωσαν τα μωρά μου.. Ο άντρας μου δουλεύει καθημερινά εώς τις 22:00 το βράδυ και έτσι τρώω οοοοολο το πακέτο μονη μου.. Και η πεθερ από κάτω να μην φτιάχνει ούτε ένα πιάτο φαΐ.. Επίσης και τα δυο βγάζουν δόντια και έχουν γκρίνια ειδικά ο μικρός που εξελίσσεται σε μεγαααλο βάσανο.. Εχει ένα κλάμα αυτό το παιδί που νομίζεις ότι θα χάσεις την ακοή σου... Σήμερα από τις φωνές βραχνιασε...

Κανονιζετε έξοδο ε;;; Ελπίζω την επόμενη φορά να έρθω κ εγώ... Μετακομίζω από Π. Ραφτη στα νπ και έτσι θα είναι πιο εύκολο να έρθω...

Για τον ύπνο θα πω εμένα τι με έσωσε; Δίνω στο τελευταίο γεύμα το νουνου κοιμάμαι μεγαλώνω.. Ξυπνουσαν κ εμένα την νύχτα 2 φορές το καθένα κ όταν ξεκινήσαμε αυτό μέσα σε μια εβδομάδα σταμάτησαν να ξυπνανε... Δεν ξέρω αν το έχει δοκιμάσει κάποια άλλη κοπέλα κ έχει άλλη άποψη...

Ετοιμάζεται κ εσείς τις βαπτισεις σας; Εμείς λέμε για Ιούνιο...

Σεμιν τι τέλεια βαπτιστικα είναι αυτά; Επαθα πλάκα...

Εγώ δεν έχω κοιτάξει τίποτα ακόμα.. Μόνο μπομπονιερες και προσκλητηρια που θα πάρω από το χαμόγελο του παιδιού...

Αχ ρε κορίτσια πολύ μου λειπετε που δεν μπορώ να σας παρακολουθήσω και να συμμετέχω κ εγώ στην παρέα...

Να ξερες ποσο σε νιωθω....εγω εχω κοντα την μαμα μου,δουλευει ομως οποτε μηδεν βοηθεια και εχω την πεθερα μου που μας φερνει φαγητο μες στην εβδομαδα κανα δυο φορες.Και εγω τα εχω παιξει στην κυριολεξια,τουλαχιστον ερχεται το μεσημερι ο συζυγος και αναλαμβανει την μια...εσυ δεν εχεις ουτε αυτο...καλη δυναμη να εχουμε και θα περασουν οι μερες.Ανυπομονω να παω στην δουλεια,θα μου λειψουν οι μικρες πολυ,αλλα θελω πολυ να μπω σε ενα προγραμμα.Πολυ καλο που παιρνεις τα προσκλητηρια και τις μπομπονιερες απο το χαμογελο του παιδιου,μακαρι να το ηξερα κι εγω,δυστυχως εχω παραγγειλει τις μπομπονιερες.

498ap2.png

nZqvp3.png

κοριτσακια μου ευχαριστω για τις απαντησεις σας

μα ειναι δυνατον ορμονικο ο πονολαιμος????και βρηκε τωρα να με πιασει???

τον πηρα τηλ και μου ειπε το απογευμα να παω να με ξαναδει θα του παω και την γεν αιματος που εκανα προχθες......

για την αμοξιλ το λεω γιατι ο γυναικολογος μου ειπε οτι αυτη μπορω να την παρω και ο ωρλ επισσης ειπε πως αν χρειαζοταν αυτη θα μου εδινε βεβαια ηξερα πως αυτη επιτρεπεται

οκ αυτος λεει οτι δεν χρειαζεται εγω ομως εξακολουθω να ποναω ποσο πια μπορει να κρατησει ενας πονολαιμος:evil::evil:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...