Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 34 minutes ago, MK2012 said:

Μα ακριβώς επειδή για τον Σφακ έχω ακούσει τα καλύτερα και δεν έπιασε σε εμένα έχω προβληματιστεί ! Γιατί ως επαγγελματία εξακολουθώ να τον πιστεύω πάρα πολύ. Αλλά με κολλάνε τα νούμερα που δεν έχω αποτέλεσμα. Εκτός αν έχει χαλάσει δραματικά η ποιότητα από το Γενάρη και για αυτό πήρε τη κάτω βόλτα. Παίζει και αυτό. Αν το πας μόνο βάσει στατιστικών , με τον Μαστρ είχα τουλάχιστον έμβρυα. Πραγματικά δεν έχω κανένα ένστικτο, καμμία διαίσθηση. 
      Είμαι πολύ ψυχαναγκαστική με το πλάνο και θέλω όντως να κάνω stick to the plan αλλά σε αυτή τη φάση δε ξέρω τι είναι καλύτερο για εμένα.

ΥΓ:Φοβάμαι να χρησιμοποιήσω τα 2 τελευταία έμβρυα που δεν είναι και καλής ποιότητας χωρίς να έχω καβάντζα γιατί μετά θα πρέπει να ξεκινήσω από το μηδέν. Τώρα είμαι με ψυχολογία «ωοληψιας mode». Μου ήταν πολύ δύσκολο μετά την αρνητική χοριακη να ξαναμπώ σε αυτό το τρυπακι του φτου και από την αρχή. Δε θέλω να το ξαναπεράσω.

Τα φάρμακα τα προτείνει μόνο για τη Β φάση όχι γενικά γιατί πιστεύει πως αν θες να πάρεις κ στη Β φάση ωάριο κάνε καλύτερα stimulation να το ωριμάσεις αλλιώς θα είναι ανώριμο. Στη πρώτη φάση αν συνεργαστούμε ξανά θα πηγαίνω πάλι ή με χάπια ή με τπτ.

Για την εμβρυομεταφορα συμφωνώ. Κοιτα κακά τα ψέματα, ποτέ δε θα κάνω τις τέλειες βλαστοκυστες αλλά τουλάχιστον να δούμε μήπως κάνω παρόμοιες με τις πρώτες που έβαλα που ήταν ΒΒ και ΑΒ.

Τον πιστεύω ως γιατρό ναι αλλά 0 βλαστοκυστες στα 9 ωαρια είναι παταγώδης αποτυχία και φοβάμαι μη χάνω το χρόνο μου … Τον πιστεύω γιατί κοπέλες που τις παρακολουθεί λένε τα καλύτερα και αν ψάξεις ονλάιν κριτικές τον λατρεύουν και έχει αναλάβει παρόμοιες περιπτώσεις με εμένα που είδαν θετική εξέλιξη…  Αλλά πόσο να περιμένω πια; Δεν έχω όλο το χρόνο του κόσμου και τρομερό απόθεμα ωαρίων για να παίζω… 

Πραγματικά το κεφάλι μου είναι κιμάς και τα 12ωρα στο γραφείο δε βοηθανε να σκεφτώ πιο καθαρά.

Πραγματικά μακάρι να μπορούσα να σε βοηθήσω. Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ  σαν ιδέα και σκέψου το είναι μήπως έκανες τις δύο-τρεις  επόμενες ωολληψιες με τον μαστρο ώστε να δεις τι αποτελεσμα θα έχεις. Αν πχ έχεις το ίδιο αποτέλεσμα με τον σφακ τότε μπαίνει στην συνιστώσα ότι μπορεί και να είναι πιο άσχημα τα πράγματα από τον Γενάρη. Αν δεις βλαστοκυστη από την άλλη τότε θα ξέρεις οτι κάτι γίνεται λάθος με τον σφακ. Όσο για τις δύο βλαστοκυστες που έχεις στη κατάψυξη ξέρω και σε καταλαβαίνω ότι σου δίνουν μια αβάντα. Νιώθεις ότι κάτι έχεις και σου κρατάνε την Ελπίδα ζωντανή Όμως εγώ θα τις έβαζα. Αρχικά ποτέ δεν ξέρεις μην προδικαζουμε και επιπλέον να ξέρεις ακριβώς τι γίνεται.

• Μου αρέσει 1

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Κάλα,τοτε γεννούσαν και στο σπίτι τους!Καταρχάς δε νομιζω πως γνώριζαν απο κινδύνους.Οτάν χανόταν ενα παιδί,ακόμη και η μάνα καποιες φορες,το απέδιδαν σε κάποια ασθένεια.

Χαχαχαχαχαχα!!!!Μαρηηηη κοαλακιιιι,μπαίνω απο το ταμπλετ για αυτό δεν γράφω καλα!

Η μικρή μου σήμερα δεν ηρέμησε καθόλου.Μιλάμε για πολυ κλαμα.Δόξα τον κύριο,μετα το ντεπον και τις οτριβιν δεν σηκώθηκε καθόλου.Ενω χθες τέτοια ωρα κοιμομασταν στην καρεκλα,στην αγκαλιά μου η μικρή!!!

Άντε να δουμε πως θα παει η νύχτα μας.

Η μικρή μάλλον κοιμάται,ετσι?

Η πεθερά μου και τα τρια τα παιδιά της τα γέννησε σε ιδιωτικη κλινική. Άλλου τα δυο πρωτα αλλου τον άντρα μου. Την κουνιαδα μου φυσιολογικά 4800γρ. Τον κουνιαδο μου φυσιολογικά, 4300 και κάτι με τη διάφορα ότι ο κουνιαδος μου βγήκε με το κωλαράκι.. Οταν η πεθερα μου είπε για καισαρική η τότε γιατρός της της είπε πως από τη στιγμη που δεν υπήρχε κάποιο άλλο προβλημα θα πονέσει περισσότερο, θα την ανοιξει περισσοτερο αλλά δεν της κάνει καισαρική.. Τον γεννησε μια χαρά. Μετά στον άντρα μου άλλαξε γιατρο γιατί η αλλη ειχε βγει στη σύνταξη και έκλεισε την κλινική της έκανε δίαιτα και τον γεννησε 3870 γρ. Η μάνα μου με γεννησε 4400 γρ και τον αδερφο μου 42010 γρ. Φυσιολογικά.. Και έχουμε τον ίδιο γιατρό! Αυτός με πήρε πρώτος αγκαλιά και μετά η μανα μου.. Ασχέτως που για οικονομικούς λόγους θα γεννήσω στο νοσοκονειο με τον εφημερευον..

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!γαλιαντρες!!!!!!!!!!!ποσα γραψατε!!!!!!!!

ε,ειπα να πλυνω τα πιατα..τα πλυνα και μετα πιαστηκα με δοτλειες.....δεν ειμαι για πουθενα....

θα πω τη μαμα μου,σε λιγες μερες να ερθει........δεν την παλευω!!!!

ο δικος μου,κανει ''πιο πανω και απο τα πανω''!!!!!!!!!

παω να κοιμηθω κοριτσια μου..........υπνησα και νωρις....αυριο εχω εγερτηριο!!!!

εχω δουλιτσες εξωτρικες.....οι εσωτερικες την αλλη βδομαδα.........

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Καλημερα κοριτσια μου!!

Τι κανετε γλυκιες μου?Εμεις δεν κοιμηθηκαμε το βραδυ!Τη βγαλαμε στο καθιστο!

Η μικρη ειχε πολλα φλεγματα και καθε φορα που την ξαπλωνα μπουκωνε η μυτουλα της και εκλαιγε το καημενο!Οποτε κοιμηθηκε στην αγκαλια μου και στο ορθιο!Οσο κοιμηθηκε δηλαδη,γιατι ειμασταν συνεχεια με ορο στη μυτη!Πνιγηκε κιολας κοριτσι!Παγωσα,ειχε κοκκινησει ολοκληρη και δεν μπορουσε να ανασανει.Ευτυχως με το που την γυρισα αναποδα συνηλθε!Σκεφτομαι πως αν δεν ημουν εκει,εκεινη τη στιγμη....:confused:..ΠΑΝΑΓΙΑ μου....:(

Αγορομαμμυ μου,καλο ταξιδι καρδια μου!Η Παναγιτσα να ειμαι στο πλευρο σου!Πηγαινε ν'αναψεις ενα κερακι πριν πας στον γιατρο!Ολα θα πανε καλα!

Yola moy,τι κανεις?Καιρο εχουμε να μιλησουμε!!Πως τα πατε στο σχολειο?

Ηλιοβασιλεμα μου,πραγματικα απαραδεκτο που η δασκαλα δεν αντιλειφθηκε το περιστατικο!Σε ποσα παιδακια αντιστοιχεί η δασκαλα?

Καμαρι μου,ηθελα να σε ρωτησω,παιρνεις χαπια αδυνατισματος ή καταλαβα λαθος?

Κοαλακι μου,περπαταει το ζουζουνι σου?

Ριτσα μου γλυκια,πατουσιτσα,μποτσακι,Ngn μου ολες καλα?

Περιμενουμε και τ'αποτελεσματα της May μας σημερα?

Μαρία περαστικά στην κορούλα σου που θα ειναι αλλά ταλαιπωρειται το μαναρακι μου και μαζι της κι εσυ.

Αύριο θα με πάει στο διαγνωστικό ο αντρας μου και θα έρθει να με παρει παλι μετα. Εχω παρει βιβλία στην τσαντα μου.

Η μικρή μου καλά τα πάει για πρωτακι. Κάνει την μελέτη της μια χαρά το απόγευμα όταν γυρναω απεγνωσμένα δουλειά. Εγώ εχω 2 μερες τώρα πόνους και ανησυχω,αλλά πάλι φουσκωσε ξαφνικά η κοιλιτσα και λέω μήπως είναι που μεγαλώνει.

dpTCp2.png

62YBp2.png

Αλλο 4000 και αλλο 4800,εχει μεγαλη διαφορα.....!!!!!!

Η χωρα μας φημιζεται για την ασφαλεια των τοκετων και ειναι απο τις πρωτες στη παγκοσμια λιστα γιαυτο και γινεται αυτο μονο στην ελλαδα, οι υπολοιπες χωρες ακολουθουν ενα διαφορετικο πρωτοκολλο οσον αφορα το συγκεκρικενο θεμα.

Όπως είπα και παραπάνω οι απόψεις όλες είναι διαφορετικες αλλα και καλοδεχουμενες! Επίσης η χωρα μας είναι φημισμενη και για τα υψηλά ποσοστά καισαρικης που πολλες φορές δεν δικαιολογουνται.. Διαφοροποιείται από γιατρό σε γιατρο.. Υπάρχει γιατρος που θα σου την κανει λόγο κυνδηνου και γιατρός που θα σου την κανει για να μην περιμένει ποτε θακανεις διαστολή αν πας πολυ νωρις..

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Η μανα μου,στα τρικαλα ειχε τον Παπαγεωργιου γυναικολο!κορυφη ο ανθρωπος!!!!!!!του φτιαξε η μανα μου μια πελατεια..........καινουργιος τοτε ως γυναικολογος στα τρικαλα..........ολες οι συναδελφισες της και οι συναδελφισες του πατερα μου σε αυτον πηγαιναν!!!!

μεσα σε 1 χρονο ολες οι τρικαλινες σε αυτον πηγαιναν!!!!!!

αλλα ειναι και κορυφη ο ανθρωπος!!!!!!

τωρα ποιο γυναικολογο ειχε σε μας δεν θυμαμαι......μαου εχει πει αλλα μου διαφευγει......στο μαιευτηριο στα τρικαλα μας γεννησε....

d.gif

Διαφημίσεις

Όπως είπα και παραπάνω οι απόψεις όλες είναι διαφορετικες αλλα και καλοδεχουμενες! Επίσης η χωρα μας είναι φημισμενη και για τα υψηλά ποσοστά καισαρικης που πολλες φορές δεν δικαιολογουνται.. Διαφοροποιείται από γιατρό σε γιατρο.. Υπάρχει γιατρος που θα σου την κανει λόγο κυνδηνου και γιατρός που θα σου την κανει για να μην περιμένει ποτε θακανεις διαστολή αν πας πολυ νωρις..

καλα ενταξει και πολλες γυναικες το ζητανε κι ολας με καισαρικη να τελειωνουν.

d.gif

Η μανα μου,στα τρικαλα ειχε τον Παπαγεωργιου γυναικολο!κορυφη ο ανθρωπος!!!!!!!του φτιαξε η μανα μου μια πελατεια..........καινουργιος τοτε ως γυναικολογος στα τρικαλα..........ολες οι συναδελφισες της και οι συναδελφισες του πατερα μου σε αυτον πηγαιναν!!!!

μεσα σε 1 χρονο ολες οι τρικαλινες σε αυτον πηγαιναν!!!!!!

αλλα ειναι και κορυφη ο ανθρωπος!!!!!!

τωρα ποιο γυναικολογο ειχε σε μας δεν θυμαμαι......μαου εχει πει αλλα μου διαφευγει......στο μαιευτηριο στα τρικαλα μας γεννησε....

Τωρα πριν παω για ύπνο, τον εχω ακουστά. Δεν θυμάμαι αν βγείτε στη σύνταξη η αν όχι αλλά δεν έχει και τόσο καλή φήμη πλέον..

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Ριτσακι μου γλυκό.

Κοιμάται η μικρή.Ευτυχώς,να ξεκουραστεί το πουλάκι μου και γω να πάρω δυνάμεις.

Οποτε κι εγώ θα σας καληνυχτισω!Να έχετε ενα ήσυχο βράδυ!

Με το Κάλο το Μαρακι να υποδεχτεί αύριο το μωρακι της.

Σας φιλωωωω!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Διαφημίσεις

Τωρα πριν παω για ύπνο, τον εχω ακουστά. Δεν θυμάμαι αν βγείτε στη σύνταξη η αν όχι αλλά δεν έχει και τόσο καλή φήμη πλέον..

ποι ασυνταξη καλε??????/νεος ανθρωπος ειναι!!!!να ναι το πολυ 50!!!!:confused::confused::confused::confused::confused:

d.gif

ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΝ στο συνολο αλλα σε μεμονωμενα περιστατικα που αφορουν καθε γιατρο και τις προθεσεις του η τα συμφεροντα του, αλλωστε τετοιοι "γιατροι" υπαρχουν σε καθε χωρα και οχι μονο στην ελλαδα, απλα εμεις επειδη ζουμε εδω αντιμετωπιζουμε τους εδω γιατρους ΑΠΕΝΟΧΟΠΟΙΩΝΤΑΣ την τακτικη των γιατρων στις αλλες χωρες, (κοινωσ δεν εχουμε αμεσο μετρο συγκρισης), οποτε αναμενομενο.

Κοριτσακια μου θα σας καληνυχτησω, παω για υπνο.....!!!!!

Φιλακια πολλα σε ολες σας...!!!!!!! Τα λεμε το πρωι....!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Καλη ξεκούραση πατουσιτσαααα!!!!!

Yola μου,εχεις καμπύλη αύριο?

Κοαλακι μου,όχι δεν έχω.Πιστεύεις πως βοηθάει?

Βρε Έλλη,τι θρεφταρια που ηταν?ΕΣΥ είσαι καλά?

Καλά ειμαι! Και εγω και το θηριακι μου! Αλλα νυστάζω πολύ οπότε παω για υπνο.. Ελπιζω να τα πουμε αυριο..

Καληνύχτα γαλιαντρες!

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Καλη ξεκούραση πατουσιτσαααα!!!!!

Yola μου,εχεις καμπύλη αύριο?

Κοαλακι μου,όχι δεν έχω.Πιστεύεις πως βοηθάει?

Βρε Έλλη,τι θρεφταρια που ηταν?ΕΣΥ είσαι καλά?

Ναι βοηθαει, ισσοροπει την υγρασια η μη του δωματιου.

Αρκετα σημαντικο για το αναπνευστικο του βρεφους....!!!!!!

Μπορεις να βαλεις υγραντηρα κανονικο η διαφορετικα ενα κατσαρολακι με βραστο νερο στο δωματιο του μωρου....!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Ριτσακι μου γλυκό.

Κοιμάται η μικρή.Ευτυχώς,να ξεκουραστεί το πουλάκι μου και γω να πάρω δυνάμεις.

Οποτε κι εγώ θα σας καληνυχτισω!Να έχετε ενα ήσυχο βράδυ!

Με το Κάλο το Μαρακι να υποδεχτεί αύριο το μωρακι της.

Σας φιλωωωω!

Καλα Μαρακι μου.....Καληνυχτα...τα λεμε Αυριο...ΦΙΛΑΚΙΑ!!!

Καληνυχτα ...και στις υπολοιπες ΤΣΟΥΠΡΕΣ....Τα λεμε Αυριο....ΦΙΛΑΚΙΑ!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...