Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•  

πρίν από 23 λεπτά , Ρούλα87 είπε:

Μακάρι να πάνε όλα καλά κορίτσι μου θα πας θα μιλήσεις κ θα βγάλετε μια άκρη.εγω δεν περνω απόφαση για δυο αν κ έχω 6 βλαστοκύστες ακόμη στην κατάψυξη αλλά δεν με αφήνει κ η γιατρός μου μετά τα πρώτα αποτελέσματα που είχαμε .

Λογικό μου ακούγεται, κι εγώ στη θέση σου ένα θα έβαζα!! 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Εμας της Libero μας εκαναν ερεθισμο!Και απο μωρομαντηλα,μονο της pampers,με το ασπρο περιτυλιγμα!Ειναι οπως ''καθησει'' στο καθε παιδι!

Γι αυτο,να παιρνετε λιγες συσκευασιες!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλεεεε,τωρα ειδα ποσο μεγαλα γραμματα εβαλα στο μηνυμα μου!Ματι βγαζει!

Εβγαλε και σε σας ηλιο,ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ μου?Σχολασε η μικρη σου?Πως ηταν η μερα της?

Κοπελα μου?Το τικερακι που εχεις βαλει,τι αντιπροσωπευει?Δε θυμαμαι εαν το ειχες αναφερει!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Μαράκι γύρισε η μαθητρια μου και είναι κάτω στης γιαγιάς της και παίζει με τον ξαδερφούλη της!!!!

Το τικεράκι μου τί αλλο μπορούσε να σημαίνει;;; με τόσα φρούτα και λαχανικά;;;; Όσο καιρό καιρό κάνω διατροφή σωστή.....Διανύω την 8η βδομάδα!

Μαράκι γύρισε η μαθητρια μου και είναι κάτω στης γιαγιάς της και παίζει με τον ξαδερφούλη της!!!!

Το τικεράκι μου τί αλλο μπορούσε να σημαίνει;;; με τόσα φρούτα και λαχανικά;;;; Όσο καιρό καιρό κάνω διατροφή σωστή.....Διανύω την 8η βδομάδα!

Ooooooo,καλοοοοο!Keep walking λοιπον!!!!!Μαζι σου και γωωωωω!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Διαφημίσεις

Μπραβο ενεργεια η μαθητριουλα σου!Παιζει με το ξαδερφακι της!Τι καλα μωρε!Ετσι να ειναι παντα,αγαπημενα!Να φανταστω πρωτα ξαδερφια?

Εχουμε 2 πρωτα ξαδερφακια και τα δυο ειναι 13 μηνων από τους 2 αδερφους μου!!!!

Κοριτσια γίνεται χαμός. Και ραντεβου έπρεπε να κλείσω πριν δύο μήνες αν ήθελα να κλείσω. Τις εγκυουλες τις βλέπουν χωρίς ραντεβου. Μέχρι τις τρεις θα είναι εδώ και αν προλάβω.. Τα νεύρα μου..

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Κοριτσια γίνεται χαμός. Και ραντεβου έπρεπε να κλείσω πριν δύο μήνες αν ήθελα να κλείσω. Τις εγκυουλες τις βλέπουν χωρίς ραντεβου. Μέχρι τις τρεις θα είναι εδώ και αν προλάβω.. Τα νεύρα μου..

Ωχ,δηλαδη,πρεπει πρωτα να περασουν τα ραντεβου?

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Κοριτσιααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!

τι κανετε καλεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ολα καλα?????

Εμεις ειμαστε καλα!Κοιμηθηκαμε σηκωθηκαμε φαγαμε το πρωινο μας και τωρα περιμενουμε να μας φρουν μια μεγαλη παπουτσοθηκη να ξεφορτωθουμε τα πατουμενα μεσα απο το σπιτι και να αδειασει χωρος για να τακτοποιησω σωστα και τις ντουλαπες μου!!!!!!!

Αγορομαμυ μου ομορφη ολα ενταξει με τον Δημητρακη μας ε?Θα ηταν κουρασμενο μωρε εχθες το μαναρι μου!!!!!!Αστον σημερα να εχει τηλεφωνικες συνδιαλεξεις να μαθει και θα περνει και την γυναικα την φουρτουνα να μαθαινει νεα!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Σοτσαφακι μου αντε θα πας στον γιατρο σημερα και θα ηρεμησειςθα σου φυγει και το αγχος.Να μας πεις τα νεα.Κι εγω στις 13 βγαινω στην νομιμη αδεια μου.Εως τωρα ειχα αναρρωτικη απο την πρωτη μερα.Κοντευουμε.!!!!!!!!!!!

Ηλιοβασιλεμα μουυυυυυυυυυυ τι ομορφες εμπειριες με την κορουλα σου ειναι αυτες!Τι υπεροχες στιγμες!

Ελλη μου ολα καλα?Μολις ερθεις να μας πεις νεα!

Κοαλακι μουυυυυυυυυ!!!!!!!!!Που εισαι μαρηηηηηηηηηη???????

Εφυγες παλι?

Ιωαννακι ενταξει η μπεμπουλα σημερα?

Μαρακι αρχιζει και ηρεμει η Δημητρουλα ετσι?Θα περασει μωρε!

Χρηστινακι μου πως παει κοριτσακι μου?

Ngn μουυυυυυυυυυυυυυ σε σκεφτομαστε συνεχεια και εισαι κοντα μας.Να μας φιλησεις το μπεμπακι σου!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Ωχ,δηλαδη,πρεπει πρωτα να περασουν τα ραντεβου?

Πήραν πρωτα από το πρωί τις έγκυες που ήταν στο μήνα τους. Μετά τα ραντεβού, μετα τις εγκυουλες που έχουν προταιρεοτητα και μου είπε δεν ξέρω αν θα προλαβει ο γιατρος να σε δει αλλά μην φύγεις για να σου πουμε ποτε θα έρθεις και να παρεις χαρτί προτεραιοτητας..

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Κοριτσιααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!

τι κανετε καλεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ολα καλα?????

Εμεις ειμαστε καλα!Κοιμηθηκαμε σηκωθηκαμε φαγαμε το πρωινο μας και τωρα περιμενουμε να μας φρουν μια μεγαλη παπουτσοθηκη να ξεφορτωθουμε τα πατουμενα μεσα απο το σπιτι και να αδειασει χωρος για να τακτοποιησω σωστα και τις ντουλαπες μου!!!!!!!

Αγορομαμυ μου ομορφη ολα ενταξει με τον Δημητρακη μας ε?Θα ηταν κουρασμενο μωρε εχθες το μαναρι μου!!!!!!Αστον σημερα να εχει τηλεφωνικες συνδιαλεξεις να μαθει και θα περνει και την γυναικα την φουρτουνα να μαθαινει νεα!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Σοτσαφακι μου αντε θα πας στον γιατρο σημερα και θα ηρεμησειςθα σου φυγει και το αγχος.Να μας πεις τα νεα.Κι εγω στις 13 βγαινω στην νομιμη αδεια μου.Εως τωρα ειχα αναρρωτικη απο την πρωτη μερα.Κοντευουμε.!!!!!!!!!!!

Ηλιοβασιλεμα μουυυυυυυυυυυ τι ομορφες εμπειριες με την κορουλα σου ειναι αυτες!Τι υπεροχες στιγμες!

Ελλη μου ολα καλα?Μολις ερθεις να μας πεις νεα!

Κοαλακι μουυυυυυυυυ!!!!!!!!!Που εισαι μαρηηηηηηηηηη???????

Εφυγες παλι?

Ιωαννακι ενταξει η μπεμπουλα σημερα?

Μαρακι αρχιζει και ηρεμει η Δημητρουλα ετσι?Θα περασει μωρε!

Χρηστινακι μου πως παει κοριτσακι μου?

Ngn μουυυυυυυυυυυυυυ σε σκεφτομαστε συνεχεια και εισαι κοντα μας.Να μας φιλησεις το μπεμπακι σου!!!!!!!!!

μποτσακι καλα ειναι σημερα απλα δεν κοιμαται μουρμουριζει κ βγαζει ωραιες κραυγουλες

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Πήραν πρωτα από το πρωί τις έγκυες που ήταν στο μήνα τους. Μετά τα ραντεβού, μετα τις εγκυουλες που έχουν προταιρεοτητα και μου είπε δεν ξέρω αν θα προλαβει ο γιατρος να σε δει αλλά μην φύγεις για να σου πουμε ποτε θα έρθεις και να παρεις χαρτί προτεραιοτητας..

υπομονη κοπελα μου

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Κοριτσακιαααααααα! Επιστρεψαμε απο τη βολτα, αλλαξα τον μικρο, τον ταϊσα και τωρα κοιμηθηκε σε χρονο μηδεν!!

Μποτσακι μου κι εμεις περιμενουμε αυριο μαστορα να μας βαλει μια γωνιακη βιβλιοθηκουλα που απο κατω θα ειναι ντουλαπι να βαζουμε τα καθημερινα παπουτσια!! επισης θα βαλουμε μια πορτουλα στα πανω σκαλια γιατι τωρα που χειμωνιαζει και θα περναμε πολυ χρονο σπιτι θελω να "μαντρωνω" τον Μητσαρα στην πανω μερια (3 σκαλια ειναι μη φανταστειτε κανενας οροφος διαφορα) γιατι ναι μεν τα κατεβαινει τα σκαλια αλλα καμια φορα τωρα γλυστραει με τις φορμες!!

Ηλιοβασιλεμα μου πως πηγε η μερα της μαθητριουλας σου??? καλα ειναι η γλυκουλα μας?

Ελληηηηηη υπομονη!! εγω οταν ειχε χρειαστει να παω στο δημοσιο που ειχα παει και με ραντεβου περιμενα πανω απο 2 ωρες... ελπιζω τουλαχιστον να προλαβεις... γιατι δεν κανεις το αλλο??? να μαθεις ποια μερα εφημερευει ο γιατρος που θες και να πας απογευμα σαν εκτακτο και να τα κανονισετε??

Συμπεθερα μουυυυυ! ναι κοιμηθηκε πολυ καλα ο γαμπρος, παρατηρησα σημερα οτι ολη μερα τριζει τα δοντια του και εχουν πρηστει πολυ τα ματοδοντα και τα 2, δεν ειναι νωρις γι'αυτα? με ποια σειρα βγαινουν? γιατι εχει μονο 3 κατω και 2 πανω οποτε υπεθετα οτι θα επρεπε να βγουν τα πλαϊνα πρωτα. τι κανει η φουρτουνιτσα μας?

Πατουσιτσα μου γλυκια!!! τι κανετε?? ολα καλα?? θυμησε μου, εχεις τον αντρουλη σου εκει??

Μαρακι βορινο, τι καλα που ειστε καλοκεφες σημερα! μπραβο φτου φτου ετσι να συνεχιστε! αχ δεν ειναι οι πιο γλυκες κραυγουλες?? θα αρχισει και τα μπα-μπα-μπα τα-τα-τα και θα ξετρελαινεστε!!

Χριστινακι μου τι κανεις? πως τα πας εσυ??? το μπουμπουκακι σου κλωτσαει???

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...