Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•  

πρίν από 23 λεπτά , Ρούλα87 είπε:

Μακάρι να πάνε όλα καλά κορίτσι μου θα πας θα μιλήσεις κ θα βγάλετε μια άκρη.εγω δεν περνω απόφαση για δυο αν κ έχω 6 βλαστοκύστες ακόμη στην κατάψυξη αλλά δεν με αφήνει κ η γιατρός μου μετά τα πρώτα αποτελέσματα που είχαμε .

Λογικό μου ακούγεται, κι εγώ στη θέση σου ένα θα έβαζα!! 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαλλον ΕΛΛΗ ΜΟΥ ειναι στο παιδι!Μακαρι να μην εχει κατι αλλο το καλο μου!Βεβαια σε μικρη ηλικια,πνιγηκε με μπισκοτο,οποτε ισως να πηρε και φοβο το παιδακι!Χαιρομαι που εισαι καλα!

ΣΟΤΣΑΦΙ ΜΟΥ,τι ζορι και αυτο?Να λειπει για τοσο καιρο!Αντε μαναρι μου,να περασετε υπεροχα ολο αυτο το διαστημα που θα μεινει!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ,καλον καφεεεε!Πως τα πας με τη διαιτα?Εγω μετα το συμβαν με τον θειο μου,κατεβηκα κατω απο 50 κιλα.:(...Δεν ειχα ορεξη για τιποτα!

Κοριτσια σας αφηνω γιατι ξυπνησε η μικρη και θελει να φαει!

Θα τα πουμε μετα κοπελες μου!

Καλε δουλειες σε ολες μας!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Καλημέρα Ελλη!!!!!!!!!!!!! Κοιμηθηκες καλα και ξεκουραστηκες; Πώς πας με τα πονάκια τωρα που εισαι ξυπνια; Μην ξεγελαστείς και αρχίσεις δουλειες!!!!

Μαράκι βορινό, εγω να πω την μαυρη μου αλήθεια, τις τελευταιες μερες ζορίζομαι πολύ και δεν τηρώ ακριβως την διαιτα....ντροπή μου το ξερω αλλά λογω μη ερχομου περιοδου, εχω μεταλλαχτει: θελω να τρωω! Το εχω παρατηρήσει στις ανωμαλειες της περιοδου, που εχω, όταν δεν ερχεται στην ωρα της, με πιανει απιστευτη υπογλυκαιμια και ορεξη για φαγητο. Προσπαθώ, όμως, να με επαναφερω στην τηρηση του σωστου προγραμματος!!!!

Για το παιδάκι της φίλης σου με το φαγητό, όπως λέει και η Έλλη δεν πρέπει να τον μαλώσουν με το ζόρι να φάει φαγητό που δεν είναι αλεσμένο...Σταδιακα θα επιμένουν χωρίς να τον ζορίζουν. Ισως επειδη πήγε να πνιγει, να του εμεινε φοβος αλλα σταδιακα θα αλλαξει....Εμενα μιας φιλης ο μικρος μεχρι τα 2, όταν εκλαιγε, κοβοταν η αναπνοη του, εμενε στη κυριολεξια...Φοβηκαν οι γονεις του, τι εχει, τον πηγαν σε γιατρους κλπ και τελικα το εκανε από "εκμεταλλευση" ο μικρος. Εκλαιγε και επειδη τρεχαν οι γονεις του να τον σηκωσουν, να δουνε τι επαθε κλπ , αυτος τραβουσε ετσι το ενδιαφερον....Τωρα το εχει κοψει κατα πολυ, που κοντευει τα 3!

Καλημέρα, κορίτσια! Τι όμορφη μέρα που έχει σήμερα!

Εμείς εδώ καλά, μάνα και κόρη. Από χθες το απόγευμα δεν έχει σταματήσει να βαράει τη μανούλα, βέβαια, αλλά πού θα πάει, θα βγει και θα της δείξω εγώ :tongue:

Το απόγευμα έχουμε και το επόμενο μάθημα ανώδυνου στο Ιπποκράτειο και θα κουβαλήσουμε μαζί και τον μπαμπά μας, μιας και το θέμα σήμερα είναι ο τοκετός και πώς να το κάνουμε, πρέπει να είναι ενημερωμένος!! :D

Μέχρι τότε λέω να βάλω κανένα πλυντήριο, θα έρθουν να πάρουν και τη μοκέτα για το δωμάτιο της μικρής και θα ρωτήσω και επ'ευκαιρίαγια το στρώμα, να δω πως το καθαρίζουν (χρησιμοποιούν άραγε χημικά; ) και πόσο κοστίζει.

Εσείς, κοπέλες μου, τί κάνετε;

Σοτσάφι, καλώς να υποδεχθείς τον αντρούλη σου!

Μαράκι, πρωινή η κόρη σου!

Έλλη, χαίρομαι που είσαι καλύτερα! Μη σηκωθείς όμως, ε;

Ηλιοβασίλεμα, η κόρη σου απ'ότι έχω καταλάβει δεν είναι της κοπάνας, ε; Μπράβο! Και μια χαρά η ομελετίτσα! Λες να φτιάξω κι εγώ; Δεν έχω φαγητό για το μεσημέρι και βαριέμαι να μαγειρέψω, να πω την αλήθεια :rolleyes:

p8P6p2.png

Καλημέρα Ζωή!!!!!!!!!!!!!

Η μικρή μου την είπε την συνηθισμένη της ατάκα: "μαμά να μην πάω σχολείο, να έχω ρεπό;" Και κλασσικά της απάντησα: το σαββατο έχεις ρεπό κλπ κλπ...και ετοιμαστηκαμε και πηγαμε κανονικα στο σχολειο αλλα μου ζητησε στο διαλειμμα, να πεταχτω στα καγκελα να με δει!:wink:

Διαφημίσεις

Αχ μωρέ, λογικό, μικρούλι είναι ακόμη! Είναι και βάρβαρο το πρωινό ξύπνημα.. Αλλά καλά κάνεις και της κρατάς πρόγραμμα, για να μάθει ότι δεν κάνουμε κοπάνες χωρίς λόγο.

p8P6p2.png

Εγω να δεις , πόσο θέλω να μεινουμε στο κρεβατι αλλά....:tongue::tongue::tongue:

Παντως την ερχόμενη βδομαδα, θα εχει αδεια και ο μπαμπας μας, οποτε θα τις κανουμε τις κοπανες μας, μιας που λεμε να παμε λιγο στο χωριο του πατερα μου!

Ζωή σχετικά με το στρώμα κάπου είχε πέσει το μάτι μου που έγραφε μερικές μέρες στον ήλιο και μετά καλό τιναγμα για τα ακαρεα αλλά δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει..

Εγώ δεν πήρα αμέσως το πρωί το γιουροπαρ γιατί ήπια το σιρόπι για τους εμετούς, έφαγα πρωινό και μετά ήπια το σιρόπι για το βήχα και είπα να αφήσω να περάσει λίγη ώρα και τσουπ η συσπασουλα.. Πήγα το ήπια και με την ευκαιρία έβαλα και ένα πλυντήριο το οποίο θα απλώσει ο αντρουλης μου μόλις έρθει γιατί πήγε για δουλίτσα σήμερα (επιτέλους). Τώρα είναι ξάπλα και δεν το κουνάω ρούπι! (εκτός αν διψασω γιατί ξέχασα το παγουρακι μου στην κουζίνα)

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Ηρθα κοριτσια μου!

Καλημερα ΖΩΗ ΜΟΥ!Η μικρη μου ειναι παντα πρωινος τυπος!Δεν υπαρχει περιπτωση να μην σηκωθει πριν τις 7/7.30!

Βαρατεεεε μωραααακιααααα!Χεχε!Ειναι υπεροχο ολο αυτοοοο!Μου ελειψε λεμεεεε!Καλε,κανε καμια μακαροναδα,τσακ μπαμ!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ,καλα ια κανεις,να μην την στειλεις τις ημερες που θα ειστε οοοολοι μαζι!Εξαλλου,θα χαρει και τους 2 γονεις μαζι(παπουδες και γιαγιαδες στο χωριο),αλλα κι δε θα χασει καποιο μαθημα που πρεπει!

Πως πανε τα μαθηματα μουσικοκινητικης?Αληθεια,τι ακριβως διδασκονται?

Δεν πειραζει που κανεις μικρες παρασπονδιες στη διατροφη!Δεν γινετε να ειμαστε συνεπεις σε ολα!Εξαλλου ειμαστε ανθρωποι και οχι μηχανες!Φαε οσο καταλαβαινεις πως δε θα σε πειραξει!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Διαφημίσεις

Ζωή σχετικά με το στρώμα κάπου είχε πέσει το μάτι μου που έγραφε μερικές μέρες στον ήλιο και μετά καλό τιναγμα για τα ακαρεα αλλά δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει..

Εγώ δεν πήρα αμέσως το πρωί το γιουροπαρ γιατί ήπια το σιρόπι για τους εμετούς, έφαγα πρωινό και μετά ήπια το σιρόπι για το βήχα και είπα να αφήσω να περάσει λίγη ώρα και τσουπ η συσπασουλα.. Πήγα το ήπια και με την ευκαιρία έβαλα και ένα πλυντήριο το οποίο θα απλώσει ο αντρουλης μου μόλις έρθει γιατί πήγε για δουλίτσα σήμερα (επιτέλους). Τώρα είναι ξάπλα και δεν το κουνάω ρούπι! (εκτός αν διψασω γιατί ξέχασα το παγουρακι μου στην κουζίνα)

Χεχε,λοιπον,πριν πας ξανα στο κρεβατι,οργανωσου!Βιβλια,χαρτομαντηλα,νερο,κατι να τρως,κομπιουτερ....και ενα κουδουνακι για τις υπηρεσιες!Χιχιχιχιχι!Μπραβο σου κοπελα μου που ξεκουραζεσαι!Καλα κανεις,ετσι πρεπει!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Χεχε,λοιπον,πριν πας ξανα στο κρεβατι,οργανωσου!Βιβλια,χαρτομαντηλα,νερο,κατι να τρως,κομπιουτερ....και ενα κουδουνακι για τις υπηρεσιες!Χιχιχιχιχι!Μπραβο σου κοπελα μου που ξεκουραζεσαι!Καλα κανεις,ετσι πρεπει!

Καλη μου μπαινω αποκλειστικά και μονο απο το κινητο στο ίντερνετ. Εχω λάπτοπ αλλά δεν εχω ιντερνετ! Και να σου πω μια χαρα τη βολευω από το κινητο! Και κάνω και οικονομια ετσι.. χιχιχι! Εγώ το μόνο που άπλωσα το κακημα από το καθησματακι γιατι ηταν λιγο νοπο ακόμα. Ευελπιστώ παντός μεχρι το μεσημέρι να ειναι ετοιμο..

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Καλημέρα, Έλλη! Κι εγώ το είδα αυτό με τον ήλιο, αλλά σε μας χτυπάει μόνο πρωί και πλέον δεν είναι και τόσο δυνατός.. Θα δω τι τιμή θα μου πούνε για καθαρισμό και πως γίνεται και θα πράξω αναλόγως. Αν είναι καμιά παρανοϊκή τιμή, ήλιος και τίναγμα, εννοείται!!

Κάτσε και κλώσσα λίγο τον μπεμπάκο σου, εσύ, γιατί με πολύ φόρα έρχεται! Αύριο είπες έχεις γιατρό;

Καλημέρα, Μαράκι! Αχ εγώ καθόλου δεν το μπορώ το πρωινό ξύπνημα, ελπίζω η μπέμπα μου να μοιάξει στη μανούλα και να μην είναι πολύ πρωινός τύπος.. Γιατί αν πάρει από τον μπαμπά της, ζήτω που καήκαμε!!!! Από τις 6 θα ξυπνάει!!

Μακαρόνια φάγαμε χθες, βασικά, οπότε λέω να μην ξανακάνω σήμερα.. Το πολύ πολύ να κάνω καμιά ενισχυμένη σαλατούλα - είναι βολικός ευτυχώς ο καλός μου και μια χαρά.

Να κάνω και την άσχετη ερώτηση της ημέρας; Μέσα στα πράγματα που μου έδωσαν για τη μικρή, ανάμεσα σε σεντόνια, πάνες κλπ είχε κι ένα πανί από ύφασμα σα μαξιλαροθήκης και μέγεθος περίπου όσο ένα μαξιλάρι ενηλίκου. Απλό, μονό ύφασμα, με γαζί γύρω γύρω. Τι στο καλό είναι αυτό;;; :confused::confused::confused::confused: Μα γιατί δε δίνουν κι οδηγίες χρήσεις μαζί με τα μωρά, βρε παιδιά;; :tongue:

p8P6p2.png

Επίσης αυτό το κάτι να τρώω είναι λίγο δύσκολο αφου δεν εχω επιλογές.. Υα περισσότερα πανε αδιαβαστα! Μέχρι και για πρωινό βραστα χορτα σαλατα έφαγα γιατι ετρωγα μαρμελαδα για κάτι μέρες και ξαφνικα με πείραξε παλι και αυτή! Οποτε;;

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Καλημέρα, Έλλη! Κι εγώ το είδα αυτό με τον ήλιο, αλλά σε μας χτυπάει μόνο πρωί και πλέον δεν είναι και τόσο δυνατός.. Θα δω τι τιμή θα μου πούνε για καθαρισμό και πως γίνεται και θα πράξω αναλόγως. Αν είναι καμιά παρανοϊκή τιμή, ήλιος και τίναγμα, εννοείται!!

Κάτσε και κλώσσα λίγο τον μπεμπάκο σου, εσύ, γιατί με πολύ φόρα έρχεται! Αύριο είπες έχεις γιατρό;

Καλημέρα, Μαράκι! Αχ εγώ καθόλου δεν το μπορώ το πρωινό ξύπνημα, ελπίζω η μπέμπα μου να μοιάξει στη μανούλα και να μην είναι πολύ πρωινός τύπος.. Γιατί αν πάρει από τον μπαμπά της, ζήτω που καήκαμε!!!! Από τις 6 θα ξυπνάει!!

Μακαρόνια φάγαμε χθες, βασικά, οπότε λέω να μην ξανακάνω σήμερα.. Το πολύ πολύ να κάνω καμιά ενισχυμένη σαλατούλα - είναι βολικός ευτυχώς ο καλός μου και μια χαρά.

Να κάνω και την άσχετη ερώτηση της ημέρας; Μέσα στα πράγματα που μου έδωσαν για τη μικρή, ανάμεσα σε σεντόνια, πάνες κλπ είχε κι ένα πανί από ύφασμα σα μαξιλαροθήκης και μέγεθος περίπου όσο ένα μαξιλάρι ενηλίκου. Απλό, μονό ύφασμα, με γαζί γύρω γύρω. Τι στο καλό είναι αυτό;;; :confused::confused::confused::confused: Μα γιατί δε δίνουν κι οδηγίες χρήσεις μαζί με τα μωρά, βρε παιδιά;; :tongue:

Αύριο στις 12 εχω το ντοπλερ. Το πανι αυτο που λες μηπως ειναι πανα αγκαλιας;;

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...