Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Souri είπε:

Καλησπέρα κι από εμένα κορίτσια! γράφω σβήνω ξανα γράφω δε ξέρω από που να το πιάσω τι να ρωτήσω για να ξεκινήσω να μαζεύω πληροφορίες και ποια να είναι τα επόμενα βήματα.. Κοινώς χαμένη!!
      Μόλις έλαβα μια αρνητική χοριακή. Σπέρμα άριστο, ορμόνες δικές μου καλές, έχω κάνει χειρουργείο αφαίρεσης σαλπιγγών στα 30 μου και αμέσως προσπάθεια εξωσωματικής και δίδυμα. Τα κορίτσια μου τώρα είναι 12+ ετών.. Στο σήμερα εγώ 43,5 πλέον με τον δεύτερο σύζηγο μου πάμε για ένα ακόμα παιδάκι.  Το ιστορικό αυτής της προσπάθειας έχει ως εξής:

Διέγερση τον Φεβρουάριο με gonal όπου πήραμε 11 ωάρια γονημοποιήθηκαν τα 9 και προχώρησαν σε βλαστοκύστες τα 4, μέγεθος 1 -2 ποιότητα ΑΑ-ΑΒ  όπου και βάλαμε κατάψυξη.

Μετά από υπερδιέγερση (ήπια για τους γιατρούς, μέγα φρίκη για εμένα, θα με έβαζε ξανα χειρουργείο λίγες ημέρες μετά την ωοληψία για να τραβήξει υγρό από τις τουμπανιασμένες μου ωοθήκες που είχαν γίνει σα λεμόνια και πλέον δε μπρούσα να κάτσω, να σκύψω να περπατήσω και μια εβδομάδα δεν ήμουν λειτουργική ) με άφησε να χαλαρώσω ένα κύκλο και πήγαμε με την περίοδο του Απριλίου.

Αισθανόμουν από την αρχή της προετοιμασίας για την εμβρυομεταφορά ότι είμαι overload από φάρμακα. Είχαν ξεκινήσει πονάκια από 5η μέρα προετοιμασίας με cyclacur και μετά όταν μπήκαν και τα ουτροτζεσταν η ζαλάδα πήγε σε άλλο λέβελ. Την ημέρα της εμβρυομεταφοράς 30/4 πάμε να παραλάβουμε (βάλμε μία βλαστοκύστη θέλω σε καμία περίπτωση πάλι δίδυμα)  και όσο περιμέναμε στο σαλονάκι, μας ενημερώνουν ότι χάσαμε το έμβρυο :(   Δεν είχαν να μας πουν λόγο, βγήκε η εμβρυολόγος και ήταν κι αυτή σαστισμένη (στο ΙΑΣΩ). Με τα πολλά έβγαλαν την αμέσως επόμενη 2ΑΑ και τη μετέφεραν.. Η ενημέρωση που έχω από τον γιατρό μου που με παρακολουθεί όλα αυτά τα χρόνια (μη διαβατές σάλπιγγες στην σαλπιγγογραφία, πρώτα χειρουργείο φραγής σαλπιγγών - εξωσωματική - καισαρική - 2 χρόνια μετά τη καισαρικη χειρουργείο αφαίρεσης σαλπιγγών - και μετά ετήσιους ελέγχους κλπ όλα στον ίδιο) είναι ότι έχουμε άριστο ενδομήτριο, ότι έχω ανταποκριθεί άριστα και η απώλεια καμια φορά συμβαίνει και ευτυχώς που το είδαμε τώρα και δε το μεταφέραμε... (Speechless... )

Δε ξέρω πως να προχωρήσω στην επόμενη φάση και πως να πιστέψω στις μικρές μου βλαστοκύστες που έχω στη κατάψυξη.. Πήγα σα τη τυφλή έκανα ότι μου έλεγαν,δε ζήτησα  κι εγώ τίποτα, ούτε εξετάσεις παραπάνω μου ζήτησε για πριν την εμβρυομεταφορά πέρα από Ερυθρά κλπ που είναι στάνταρ για την εμβρυομεταφορά. Οι μόνες ορμονολογικές που έκανα ήταν για να περάσω επιτροή. Τις έκανα Δεκέμβριο και πέρασα επιτροπή Ιανουάριο.  Μετά μόνο υπερήχους στη διέγερση και μετρήσαμε και οιστραδιόλη 2-3 φορές στη φάση διέγερσης.  

Από μόνη μου το Νοέμβριο επισκέφτηκα ενδοκρινολόγο πριν τη προσπάθεια και με ξετίναξε σε εξετράσεις μέχρι και καμπύλη ζαχάρου. Όλες οι ορμονολογικές και ενδοκρινολογικές εντός ορίων μια χαρά από την ενδοκρινολόγο δηλαδή πήρα καταπράσινο φως.

Επίσης έχω 3 κουτιά gonal και πολύ φλερτάρω να ξεκινήσω πάλι διέγερση. Κάτι μου λέει ότι τα εμβρυακια αυτά δεεεν.. Τι να κάνω δε ξέρω.. να κάνω άλλες 2 εμβρυομεταφορές αποτυχημένες μάνι μάνι είναι 3 χιλιάρικα. Να τις βάλω σε μια μεταφορά και τις δύο τρέμει η ψυχή μου.. 
      Να πάρω τις gonal μου και να κάνω άλλη μια διέγερση με καινούργιο ιατρό; Αυτή η σκέψη μου κάθεται καλύτερα αλλά σε δημόσιο νοσοκομείο γιατί δεν έχω άλλο ένα 5χίλιαρο αυτή τη στιγμή. Μήπως λόγω ηλικίας να μη τρελαίνομαι να πάω κατευθείαν με δανεικά;; Αλλά εφόσον ανταποκρίνομαι, να έχω ελπίδες;;  Πλήρως χαμένη, ευτυχώς όχι απελπισμένη, ευτυχώς έχω τη δύναμη και τη διάθεση να το ψάξω, κι αν χρειαστεί φτου κι από την αρχή!! 

Συγνώμη για το μεγάλο κείμενο! 

Γεια σου κοριτσάρα ,άποψη μου να κάτσεις ν ηρεμήσεις να τα συζητήσεις με τον σύζυγο και να πάρετε από κοινού απόφαση ... Γιατί ν αλλάξεις κέντρο δεν είσαι ευχαριστημένη?

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Κοιμήθηκα λίγο, έφαγα και μπήκα!

Εμένα κολπικό υπερυχο μου έκανε ο γιατρός μου μέχρι μια βδομαδα πριν την αυχενικη. Μετά και τράχηλο από πανω μετρούσε. Κολπικό υπερυχο μου εκανε ο γιατρος στο νοσοκομειο την προηγούμενη φορα για να δει τράχηλο αλλά οκ δεν το εβαλε μέσα το είχε μπροστά μπροστά. Αλλά καλιεργςια κολπικων μου ξανα έκανε στην 33η βδομάδα αυτος στο νοσοκομειο και σήμερα όταν.τον ρώτησα γιατί πάλι λέει κανουμε και στο τέλος δεν είναι κάτι. Αυτό που μου έβαλε για να μου ανοιξει τον κόλπο με πόνεσε λίγο μιας και "παρθένα" εκεί κάτω γιατί το άθλημα μια φορά προσπαθησαμε αλλά δεν μας βγηκε. Αν σας το περιγράψω έμοιαζε λίγο με το κόκκαλο που βοηθάει να φορέσουμε τα παπούτσια. Αλλά κάποια μου είπε πως αυτό το χρησιμοποιουν.και για βοήθεια όταν θέλουν να μετρήσουν τη διαστολή. Επιτρεπόταν να μου βάλουν κάτι τέτοιο έστω και για τα υγρά;; Γι'αυτό φοβάμαι μην μου έκαναν καμμια ζημιά..

Στο εβαλε το κολποσκοπιο για να ανοιξει τον κολπο και να παρει δειγμα απο τα υγρα...αλλιως πως θα επαιρνε......???????? δεν νομιζω να σου εκαναν ζημια εφοσον δεν εχεις καποια ενδειξη πλην της ενοχλησης που ειναι φυσιολογικη απλα δεν επιτρεπεται...

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κοριτσια μου ....τι μου κανετε;;;

Εγω χαθηκα....(θα φωναζετε τωραααα...αλλα δεν πηραζει....)εκανα κατι δουλειτσες βρηκα την ευκαιρια γιατι ο αντρουλης μου ηταν πρωινος....

Τωρα καθομαι και μπηκα να δω τι κανετε;;

Ειναι κανενα κοριτσι μεσαααα η μονη μου μιλαωωωω καλεεεεε;;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

Στο εβαλε το κολποσκοπιο για να ανοιξει τον κολπο και να παρει δειγμα απο τα υγρα...αλλιως πως θα επαιρνε......???????? δεν νομιζω να σου εκαναν ζημια εφοσον δεν εχεις καποια ενδειξη πλην της ενοχλησης που ειναι φυσιολογικη απλα δεν επιτρεπεται...

Την προηγούμενη φορά δεν το χρησιμοποίησε. Πρώτη φορά το ειδα να πψ την.αληθεια αυτο! Εκτός οτι με πονάει ακόμα δεν έχω κάτι αλλο. Αρα να μην με αγχώνει αυτό..

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Γεια σας κοριτσια μου ....τι μου κανετε;;;

Εγω χαθηκα....(θα φωναζετε τωραααα...αλλα δεν πηραζει....)εκανα κατι δουλειτσες βρηκα την ευκαιρια γιατι ο αντρουλης μου ηταν πρωινος....

Τωρα καθομαι και μπηκα να δω τι κανετε;;

Ειναι κανενα κοριτσι μεσαααα η μονη μου μιλαωωωω καλεεεεε;;;

Ξέρεις πως ότι σου λεμε στο.λέμε επειδή σ'αγαπάμε. Εγώ θα σου πω ένα τελευταίο: ακομα και να μην είσαι έγκυος αν δεν στρώσεις τον ΚΩΛΟ ΣΟΥ να ξεκουραστεις περίοδο ΔΕΝ θα δεις..

Κατά τα αλλά τι κανείς;; Εγώ εδώ αραχτη στο κρεβάτι..

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Ξέρεις πως ότι σου λεμε στο.λέμε επειδή σ'αγαπάμε. Εγώ θα σου πω ένα τελευταίο: ακομα και να μην είσαι έγκυος αν δεν στρώσεις τον ΚΩΛΟ ΣΟΥ να ξεκουραστεις περίοδο ΔΕΝ θα δεις..

Κατά τα αλλά τι κανείς;; Εγώ εδώ αραχτη στο κρεβάτι..

Γεια σου Ελλη μου....το ξερω οτι με αγαπατε και εγω σας νιαζωμαι και σας αγαπω...αλλα οταν δεν εχεις βοηθεια ...αναγκαστηκα τις κανεις τις δουλειες....

Καλα ειμαι...ηρθε και ο αντρουλης μου και το απογευμα θα παμε για κουζινα....:D:D:D.

Εσυ μαναρακι μου πηγες στο νοσοκομειο η οχι;;;

Ο Μπεμπουλης σου καλα;;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

Πήγα! Τα εγραψα πιο πριν! Καλα είναι ο.μπεμπουλης αλλά καθε φορά που πάω στο νοσοκομειο το πεζει αδιάφορος. Κλωτσάει μόνο αφότου φυγουμε! Που θα πάτε για κουζινα;; Είχα δει κάτι καλες προσφορες στην ηλεκτρονική. Έδειχνα στην πεθερά μου γιατί και η δική μας θέλει πέταμα αλλά δεν περισσεύουν τωρα. Το πλυντήριο το ειχαμε αλλάξει περισυ και το αγορασαμε εγω και ο άντρας μου. Τώρα ομως με το παιδι δεν περισσεύουν για κουζίνα.. Να σκεφτείς πως τα μάτια δουλεύουν αλλά ο αέρας από εκει που εκανε μισή ώρα να ψήσει τώρα θέλει μιαμιση και από αντιστασεις δουλεύει μόνο η πάνω..

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Πήγα! Τα εγραψα πιο πριν! Καλα είναι ο.μπεμπουλης αλλά καθε φορά που πάω στο νοσοκομειο το πεζει αδιάφορος. Κλωτσάει μόνο αφότου φυγουμε! Που θα πάτε για κουζινα;; Είχα δει κάτι καλες προσφορες στην ηλεκτρονική. Έδειχνα στην πεθερά μου γιατί και η δική μας θέλει πέταμα αλλά δεν περισσεύουν τωρα. Το πλυντήριο το ειχαμε αλλάξει περισυ και το αγορασαμε εγω και ο άντρας μου. Τώρα ομως με το παιδι δεν περισσεύουν για κουζίνα.. Να σκεφτείς πως τα μάτια δουλεύουν αλλά ο αέρας από εκει που εκανε μισή ώρα να ψήσει τώρα θέλει μιαμιση και από αντιστασεις δουλεύει μόνο η πάνω..

Α!! ο Μπεμπουλης το παιζει αδιαφορος ε!!!

Εχτες πηγαμε στον κωτσοβολο αλλα δεν το εγκρυνανε και θελαν και δευτερο ατομο να υπογραψη...τωρα λεμε να παμε σε ενα αλλο μαγαζι που ψωνιζαμε παλια ...να δουμε....

Αλιως σκεφτομαστε με τον αντρα μου να μαζεψουμε λεφτα και να την πληρωσουμε ολη ...γιατι ειναι δυσκολο με δοση...ουφ!!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

Kαλημερα κοριτσαρες μου!

Τι κανετε?Εμεις καλα!Σηκωθηκαμε,ως συνηθως πρωι,ηπιε η μικρη γαλατακι,εκανα τις καθημερινες δουλειες,και τσουπ,ηρθαααα!

ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΚΑΙ ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥΥΥΥ,γελασα πολυ με τα δωρα των συζυγων σας!!!!!!Αχαχαχαχαχα!Μαρηηηηη ΜΠΟΤΣΑΚΙΙΙΙ,αντε το κερι στην ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ,το καταλαβαινω,τον βραστηρα τι να τον εκανες?Αχαχαχαχα!Καλο γιατροοοοο!

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ ΜΟΥ,και γω μελαχρινή με εντονη τριχοφυια!Βρηκα ομως εναν καλο δερματολογο Θεσσαλονικη,οπου κανει και laiser!Σωθηκα!Κοστζε τοτε,50 ευρω,οι 2 επισκεψεις!Εχω να βγαλω τριχα στο προσωπο χροοοονια!Με την πρωτη φορα,επεσε κατευθειαν!Μονο μουστακι βγαζω(ιντα να καμω η κουζουλι,σα τον Μανωλιο θα καταντουσα!!!!!)!Χερια,ή τα κανω μονη μου ή παω στην αισθητικο μου!

Χαιρομαι που ειναι καλα το γιαβρακι σου!Αχ,πολλα δωρα το καλο μου και δεν ηξερε πιο να πρωτοανοιξει?Χαχαχαχα!Εδω εμεις παθαινουμε σοκ οταν μας φερνουν δωρα,σκεψουν η αθωα αυτη ψυχουλα που ζουνε για τα παιχνιδια και τις εκπληξεις!

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ ΜΟΥ,τι κανεις ομορφια μου?Και γω καθιστη σιδερωνα στην εγκυμοσυνη,αλλα το υιοθετησα και τωρα!!!Μια χαραααα!

Αυτο το ''φραστ φρουστ'',με τρελενει οταν το λες!!!!Χαχαχαχαχαχα!Καλο γιατρο και σενα και στο ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙΙΙΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΝΑΣΙΑΑΑΑΑ ΜΑΣ!

ΚΟΑΛΑΚΙΙΙΙ ΜΟΥ,που εισαι μαρηηη!Συνηθισα να λες πρωτη καλημερα!

Τι κανετε?Η φουρτουνα μας?

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ,εχεις προετοιμασιες για αυριο?Αντε με το καλο!Θα εχετε κοσμο?

ΡΙΤΣΑ ΜΟΥ,τα κοριτσια μου,με καλυψαν!Μπορει πραγματι,τα υγρα διαφορων αποχρώσεων να ειναι λογω εμφυτευσης ωαριου στη μητρα!Τα τσιμπηματακια επισης!Η εξαφανιση των συμπτωματων ειναι τρανταχτο σημα,οτι ενδεχεται να υπαρχει κυηση!Περιμενε ,οπως ειπες λιγο ακομη,και κανε ενα τεστ!Αλλα μεχρι τοτε,με μετρο οι δουλειες!Μην σκυβεις και μην σηκωνεις βαρος!Καλα?

ΕΛΛΗ ΜΟΥ ,καλη επιτυχια και με σενα σημερα!Πως εισαι?Καλοριζικη η νεα κουδουνιστρα!Πολυ ομορφη!Εαν δε σου ειναι κοπος,μπορεις να βαλεις και το μπανιερο?Κατα πασα πιθανοτητα εχουμε το ιδιο!

ΘΑΛΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗ,εισαι καλα?Πως παει η γυμναστικη?Εμεις εχθες,ξεπατωθηκαμε!Οι κοιλιακοι μου πονανε πολυ!Καναμε ring!Οσες πηγατε/πηγαινετε pilates ξερετε τι ειναι!Οπως ειναι η μεταφραση,δαχτυλιδι κανονικοτατο,το οποιο πιεζεις!Σημερα εχουμε λαστιχο!Εσεις τι κανετε?

Μαρακι μου γεια σου....δεν σε προλαβα που ησουνα μεσα...πιστευω να τα πουμε αργοτερα.....

Μαρακι μου σε ευχαριστω που μου απαντησες...οσο για τις δουλειες ....θα προσπαθεισω...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:.

Εσυ μαναρακι μου καλα εισαι;;;

Η Δημητρουλα σου καλα ειναι;;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

Βρήκα αυτό. Δεν είδα πόσο παλιό είναι το αρθρο αλλά ειπα να το βάλω..

Ανάκληση πιπίλας.

http://www.eimaimama.gr/2010/10/chicco-physio.html

Mαρηηηηηηηηη,πηγε η ψυχη μου στην κουλουρη!Το αρθρο ειναι αποτο 2010!

Αυτη την πιπιλα χρησιμοποιω για την μικρη μου!Ειναι η αγαπημενη της!

Φανταζομαι εννοει οχι ολες τις πιπιλες,αυτου του σχεδιου,λογικα μονο τη παρτιδα που ειχε βγει τοτε!:D

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Διαφημίσεις

Mαρηηηηηηηηη,πηγε η ψυχη μου στην κουλουρη!Το αρθρο ειναι αποτο 2010!

Αυτη την πιπιλα χρησιμοποιω για την μικρη μου!Ειναι η αγαπημενη της!

Φανταζομαι εννοει οχι ολες τις πιπιλες,αυτου του σχεδιου,λογικα μονο τη παρτιδα που ειχε βγει τοτε!:D

Από το 2010;; Αη πάει το 'χασα..

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Καλησπερα κοριτσια και απο μενα!!!!!!!καλα εισαστε???

σε 1 ωριτσα εχω γιατρο!!!!θα παω με την κουμπαρα μου σημερα!αργησα να ξυπνησω ....στις 5 το απογευμα σηκωθηκα!!!!!!!

πολυ υπνοοοοο!!!!κατα τα αλλα ησυχια!!!!!

περιμενουμε νεα απο την συμπεθερα μουυυυυυυυυυυ και απο τη Νασια!!!!!!!!!!!!

και πο τη Χριστινα.....??????????καλα θυμαμαι????????

η Μαυ δεν μπηκε σημερα ε????

Ελλη καλησπεραααα!!!!μην αγχεσαι με τον κολπικο υπερυχο!μου ειχαν κανει και σε μενα στην β'επιπεδου!!!!ολα καλα!!!δεν παθαινουν τιποτα τα μωρα!

και στην εβδομαδα που εισαι ολα οκ!!!

Ριτσα μου καλησπερα!!!!!!!καλα εισαι?????δεν τελειωνουν μαναρι οι δουλειες!!!!ασε ασε!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Καλησπερα κοριτσια και απο μενα!!!!!!!καλα εισαστε???

σε 1 ωριτσα εχω γιατρο!!!!θα παω με την κουμπαρα μου σημερα!αργησα να ξυπνησω ....στις 5 το απογευμα σηκωθηκα!!!!!!!

πολυ υπνοοοοο!!!!κατα τα αλλα ησυχια!!!!!

περιμενουμε νεα απο την συμπεθερα μουυυυυυυυυυυ και απο τη Νασια!!!!!!!!!!!!

και πο τη Χριστινα.....??????????καλα θυμαμαι????????

η Μαυ δεν μπηκε σημερα ε????

Ελλη καλησπεραααα!!!!μην αγχεσαι με τον κολπικο υπερυχο!μου ειχαν κανει και σε μενα στην β'επιπεδου!!!!ολα καλα!!!δεν παθαινουν τιποτα τα μωρα!

και στην εβδομαδα που εισαι ολα οκ!!!

Ριτσα μου καλησπερα!!!!!!!καλα εισαι?????δεν τελειωνουν μαναρι οι δουλειες!!!!ασε ασε!!!!

patoysitsa μου καλα ειμαι....

Εσυ μαναρακι μου καλα εισαι;;

Οι δουλειες οντως δεν τελειωνουν ποτε μαναρακι μου....:mad::-x:-x.

x8yip2.png?0gPNKwlL

Γεια σου Μποτσάκι!! Έχουν πλάκα οι άντρες μερικές φορές που φοβούνται, χιχι! Αλλά ναι, απολύτως σεβαστό! Περιμένουμε νέα από το γιατρό!!

Έλλη μου, μη φοβάσαι, απλά τεντώθηκε ίσως απότομα και γι'αυτό πόνεσες.

Ριτσάκι, ήρθε η περίοδος;

Άντε, Πατουσίτσα, περιμένουμε νεάκια σου από το γιατρό!

Μαράκι, μην αγχώνεσαι, είναι συγκεκριμένη παρτίδα.

p8P6p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...