Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Κοριτσιαααα καμία δεν γνωρίζει για τον βελονισμό?

καλημέρα, θα σου πω την εμπειρία αλλά πραγματικά δεν ξέρω τι είναι τυχαίο. Ξεκίνησα τον Οκτώβρη βελονισμό, στον 1ο μήνα που έκανα έμεινα έγκυος (μετά από 1,5 χρόνο προσπαθειών). η εγκυμοσύνη παλλινδρόμησε. Στο τώρα, που συνεχίζω κανονικά το βελονισμό, με ΑΜΗ στα τάρταρα, σε έναν υπέρηχο που έκανα μου μέτρησαν πολύ παραπάνω καταβολές από αυτές που περίμεναν λόγω ΑΜΗ και η γιατροί απόρησαν (προφανώς δεν ξέρω εάν έτυχε ή εάν οφείλεται στον βελονισμό).Τη διαδικασία εξωσωματικής θα την ξεκινησώ τον επόμενο μήνα οπότε δεν ξέρω να σου πω εκεί τι επίδραση θα έχει. Θεωρώ ότι βοηθάει αλλά είναι τελείως προσωπική και αυθαίρετη άποψη. 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

κοριτσια ξαπλωσα αλλα ξαναηρθα... δεν μπορω να χαλαρωσω!!!

Yola μου τι κανετε? Τιποτα απο δουλεια ο αντρας σου ε? Δεν εχει και αδικο ο καημενος να στενοχωριεται... Ο αδερφος μου ειναι Αγγλια, και εκει χαλια πανε να γινουν τα πραγματα...

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα Γιόλα μου!!!!!! Δεν θα σου πω να μην αγχώνεσαι γιατί θα ήταν παράλογο αλλά θα σου πω οτι πάνω από το 50% των Ελλήνων αυτήν την στιγμή είναι άνεργοι. Και μένα έκλεισε η εταιρία μου αλλά προσπαθώ να μην με παίρνει από κάτω και να βλέπω τα θετικά (π.χ. οτι μεγαλώνω τα παιδιά μου). Πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι και όλο και κάτι θα γίνει. Έχει ο Θεός και πάντα έρχεται τότε που δεν το περιμένεις.

Αυτό είναι η μεγαλύτερη αλήθεια γιατί και το μωρό ήρθε όταν είχαμε χάσει ελπίδα να το περιμένουμε. Έτσι νομίζω το μωρό θα του φέρει και δουλειά.

Το άσχημο είναι ότι τα λεφτά που φέρνω εγώ είναι τα μισά από εκείνα που έφερνε εκείνος και μακάρι να είχα χάσει εγώ την δικιά μου να ξεπετάξω και το δεύτερο κι εκείνος να είναι χαρούμενος αντί δυστυχισμένος στο σπίτι. Γιατί εγώ σπίτι θα ήμουν πιο ευτυχισμένη απότι στην δουλειά. Πώς τα φέρνει η μοίρα όμως ε;

dpTCp2.png

62YBp2.png

κοριτσια ξαπλωσα αλλα ξαναηρθα... δεν μπορω να χαλαρωσω!!!

Yola μου τι κανετε? Τιποτα απο δουλεια ο αντρας σου ε? Δεν εχει και αδικο ο καημενος να στενοχωριεται... Ο αδερφος μου ειναι Αγγλια, και εκει χαλια πανε να γινουν τα πραγματα...

Μακάρι να του δείξω το μήνημά σου γιατί επιμένει για Αγγλία και να πάω κι εγώ, ενώ έχω ακούσει ότι κι εκεί χάλια είναι. Μόνο κανένα Κατάρ πλέον.

dpTCp2.png

62YBp2.png

Σήμερα κατά της 6 περιμένω για τρίτη φορά τον ηλεκτρολογο.. Είχε έρθει την πρώτη μέρα και Σύνδεσε τα καλώδια στον λέβητα γιατί αφού δύο χρόνια δεν τα χρησιμοποιήσαμε τα είχαμε ξεσυνδεσει τελείως! Μετά χθες έστειλε έναν άλλο για να μας κάνει τρύπα στον τοίχο και να φέρει τον θερμοστατη στο δικό μας δωμάτιο και μας γ@@@@ε.. Μαζί με την ωραιότατη τρύπα στον τοίχο η οποία μας κόστισε και τον σοφα βλέπουμε δηλαδή τα τούβλα (θα μου το φτιάξει ο πατέρας μου έτσι κι αλλιώς οικοδόμος είναι),μας εέσπασε τον θερμοστατη και θα ξαναρθει σήμερα με καινούριο.. Για να δούμε τι.ψάρια θα πιάσουμε..

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Διαφημίσεις

ναι κοριτσια θα παρω αυριο το πρωι να κανονισω ραντεβου. Με εχει παρει απο κατω, πανω που ελεγα οτι ξεμπλεξα οτι θα αδιαθετουσα και θα ησυχαζα παλι ταλαιπωρια! ουφ! θα σας αφησω να ξαπλωσω λιγακι κοριτσια μου, θα μπω αργοτερα!!

Μην σε περνει απο κατω μανιτσα μου...ολα καλα θα πανε.

Θα μου πεις τι ξερεις εσυ ..αφου δεν εχω περασει κατι τετοιο,αλλα καταλαβαινω που πηρες παλι τα κατω σου....

Περιμενω νεα σου Αγορομαμμυ μου.

x8yip2.png?0gPNKwlL

Αυτό είναι η μεγαλύτερη αλήθεια γιατί και το μωρό ήρθε όταν είχαμε χάσει ελπίδα να το περιμένουμε. Έτσι νομίζω το μωρό θα του φέρει και δουλειά.

Το άσχημο είναι ότι τα λεφτά που φέρνω εγώ είναι τα μισά από εκείνα που έφερνε εκείνος και μακάρι να είχα χάσει εγώ την δικιά μου να ξεπετάξω και το δεύτερο κι εκείνος να είναι χαρούμενος αντί δυστυχισμένος στο σπίτι. Γιατί εγώ σπίτι θα ήμουν πιο ευτυχισμένη απότι στην δουλειά. Πώς τα φέρνει η μοίρα όμως ε;

Κάθε εμπόδιο για καλό όμως!!!!!!!! Εγώ αυτό πιστεύω. Που θα πάει κάτι θα γίνει και για μας. Δεν μπορεί!!!!!!!!!!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!ποσα γραψατεεεεεεεεε!!!κορτισια τρωω και ερχομαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!

η πειναλο μου ξυπνησε και βαρααααααααααα!!!!!αντε ρε μανα λεει θα φαμε τιποτα?????????????

αγορομαμμυ μου,μη στεναχωριεσαι!!!!!θα το καθαρησει ο γιατρο σου.παλι καλα μ=που το προλαβες νωρις!!!!

επιστρεφω σε λιγακι!!!!!!!!!!!

Τι καλο τρως patoysitsa μου;;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

yola μου!!!!καλησπερααααα!!!!καλα εισαι?????????εχουμε πολυ καιρο να μιλησουμεεεε!!!

αντε να τελειωνσεις και εσυ με την καμπυλη ζαχαρου και να παμε ολες στο επομενο επιπεδο με το ντοπλερ!!!!!!!!!!!!

και περναι ο καιρος νερακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Διαφημίσεις

Τι καλο τρως patoysitsa μου;;;

κοτοπουλακι ψητο,με μαρουλοσαλατα!!!!!!!εσυ τι καλο εφτιαξες????η εχεις απο χθες?????;);););)

d.gif

Ανορεξιες ε??? αχαχαχαχαχαχαχα!!!!!

καλο κ το κοτοπουλακι, μη μιλας καθολου!!!

κοιτα θα γυρισω σπιτι 9 κ δε θα μπορω να φαω τιποτα να μην το ευχαριστηθω τωρα λιγο?

αχχαχαχαχαχχχαχαχα!!!ασε ασε may μου!!!!!!πολλες ανορεξιες!!!!!ναι ναι το δικαιουσαι!!!!!!!!!!!!!!!να κοιμηθεις νωρις may μου,για να μην πεινασεις αργοτερα!!!!!!!

αχ εγω αυτο εκανε τοτε απο βραδυς....ειχα κοιμηθει νωρις για να μην πειναω!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

d.gif

κοτοπουλακι ψητο,με μαρουλοσαλατα!!!!!!!εσυ τι καλο εφτιαξες????η εχεις απο χθες?????;);););)

Εγω ευτηχως εχω απο χθες κοτοπουλο με φασολακια...και μου εχει μηνει λιγος κιμας μαγειρεμενος και θα βαλω λιγη μανεστρα να τον φαμε,μην παει χαμενος.

x8yip2.png?0gPNKwlL

Ναι ευτυχώς πατουσίτσα μου. Πριν λίγο καιρό μου είχε φτιάξει και τα ντουλάπια του barbeque γιατί έχω και εκεί κουζίνα που μαγειρεύω και τώρα τα μέσα και είμαι κομπλέ. Καλά η ντουλάπα μου και μένα είναι άστα να πάνε. Αλλά θα την κάνω σε λίγο που θα βγάλω τα χειμωνιάτικα για να μην τα κάνω 2 φορές. Όσο για τις ντουλάπες των παιδικών είναι μια χαρά γιατί είχα βάλει τον άντρα μου να τις φτιάξει πριν λίγο καιρό.

Πωπω άλλη αίσθηση όταν είναι καθαρό το σπίτι μέσα και έξω και όχι τα απάνω απάνω!!!!

εμμμμμ!!!ετσι ειναι!!!!!!οταν κανεις και της λεπτομεριες στο σπιτι υπαρχει αλλη αισθηση!!!!!και οχι τα πανω-πανω οπως κανω εγω με τη συμπεθερα μου!!!!!!!!!!!ιχχιιχχιχιχιχιχιχχι!!!!!!!!!!!!!

θα παρω και εγω γυναικα να μου κανει ντουλαπες και σιδερωμα!!!!!

d.gif

εμμμμμ!!!ετσι ειναι!!!!!!οταν κανεις και της λεπτομεριες στο σπιτι υπαρχει αλλη αισθηση!!!!!και οχι τα πανω-πανω οπως κανω εγω με τη συμπεθερα μου!!!!!!!!!!!ιχχιιχχιχιχιχιχιχχι!!!!!!!!!!!!!

θα παρω και εγω γυναικα να μου κανει ντουλαπες και σιδερωμα!!!!!

patoysitsa μου χορτασε η κορακλα σου η' πιναει κι αλλο ε;;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...