Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , kate82 είπε:

Κοριτσιαααα καμία δεν γνωρίζει για τον βελονισμό?

Βοήθησε στη δική μου περίπτωση το ενδομήτριο αλλά έκανα και prp στον ίδιο κύκλο. Ηταν triple line και είχε καλή αιμάτωση… Άσχετα με το αποτέλεσμα, το ενδομήτριο ήταν για πρώτη φορά τόσο καλό. Έκανα 4 συνεδρίες βελονισμού. 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Κοριτσια δεν ξερω κι εγω τι ακριβως εννοει με το παθολογικο εμβρυο! Δε το ειδε στην αποξεση γιατι λεει δε φαινεται... Προφανως δεν κανουν υπερηχο, ειχα και τη ναρκωση και δεν ξερω τι εκανε! Με πηραν πισω απο το ιατρειο οτι θα πληρωσω πολυ λιγοτερα μιας και ειχα πληρωσει παλι για την αποξεση. Το θεμα δεν ειναι ομως μονο το οικονομικο αλλα γιατι να μπαινω παλι σε αυτη τη διαδικασια... Βεβαια ο αντρας μου λεει να μην παμε σε αλλο γιατρο, αφου ειναι σαφες, εχω αιμα εδω και μερες,εχω και χοριακη θετικη, πρεπει οπωσδηποτε να το κανω... Συγγνωμη που σας ζαλισα!

απα πααααααααααααα!!!τι λες βρε αγορομαμμυ μου!!!!!!!!!!!!!!τι μας ζαλισες??????????μη το ξαναπεις αυτο θα πλακωθουμε!!!!!!!μιλησε με το γιατρο σου,και θα σε καθοδηγησει!!!!!!!!!!

ειναι ψυχοφθορο το ξερω....αλλα πρεπει να γινει!!!παρε δυναμη απο τον Δημητακη σου,τον αντρουλη σου,και απο εμας!!!!!!!!!

Εμεις εδω ειμαστεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!;);););););)

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

patoysitsa μου χορτασε η κορακλα σου η' πιναει κι αλλο ε;;;

ναι ναι!!!!χορτασε η κορακλα μου!!!!!!!!!!!!!!κοιμηθηκε τωρα.......................!!!;););););););)

d.gif

Εγω ευτηχως εχω απο χθες κοτοπουλο με φασολακια...και μου εχει μηνει λιγος κιμας μαγειρεμενος και θα βαλω λιγη μανεστρα να τον φαμε,μην παει χαμενος.

α,πολυ ωραια Ριτσα μου!!!!!!!!καλα το σκεφτηκες!!!!τι καιρο εχετε στα μερη σας???????????????/

d.gif

Κοριτσια παω να ξαπλωσω και εγω καμια ωριτσα και επιστρεφω...................ξυπνησα νωρις σημερα..................!!!!!!!!

d.gif

Κοριτσια παω να ξαπλωσω και εγω καμια ωριτσα και επιστρεφω...................ξυπνησα νωρις σημερα..................!!!!!!!!

Εχει συννεφια...για βροχη το παει patoysitsa μου...εσεις;;

Καλη ξεκουραση ...patoysitsa μου...τα λεμε!!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

Εχει συννεφια...για βροχη το παει patoysitsa μου...εσεις;;

Καλη ξεκουραση ...patoysitsa μου...τα λεμε!!!

ελα Ριτσα μου!!!δεν ξαπλωσα τελικα..........εβαψα λιγακι το εικονοστασιο λευκο!!!!δημιουργουσα!!!!χιχιχχιχιχιχιχιχ!!!!!!!!!!το αφησα να στεγνωσει!!!!!και εδω συννεφια μαναρι αλλα για βροχη δε νομιζω...εκτος και αν ριξει το κατι τις...το βραδακι που θα πεσει και η θερμοκρασια!!!!

d.gif

κοριτσια το απορρυπαντικο της Nuk για μπιμπερο και θηλες απο που το αγοραζουμε????????

d.gif

ελα Ριτσα μου!!!δεν ξαπλωσα τελικα..........εβαψα λιγακι το εικονοστασιο λευκο!!!!δημιουργουσα!!!!χιχιχχιχιχιχιχιχ!!!!!!!!!!το αφησα να στεγνωσει!!!!!και εδω συννεφια μαναρι αλλα για βροχη δε νομιζω...εκτος και αν ριξει το κατι τις...το βραδακι που θα πεσει και η θερμοκρασια!!!!

patoysitsa μου εισαι μεσα;;

Θελω να σε ρωτησω κατι μωρε μηπως ξερεις....

Αυτην την στιγμη εχω τρομερη φαγουρα στις ρωγες μου....μου ερχεται να τις γδαρω...απα πα!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

Kοριτσιααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!

κοιμηθηκα καλε και το ευχαριστηθηκα!!!!!!!!!Τωρα σε λιγο θα κατεβω για περπατημα!!!!!!!!!!!!

Καλε το κοαλακι εχουμε χασει!!!!!!!!!

ΚΟΑΛΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΑΡΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ????????????????????

1sh1p2.png

Καλησπερα κοπελουδες μου τι κανετε;;;

Εγω χαθηκα λιγακι αλλα τα πρωινα ειχα δουλεια και τα απογευματα ετρεχα στα μαγαζια για να μαθω τιμες για να κλεισουμε για τον γαμο του χρονου.Δεν βρισκω ημερομηνια με τιποτα....Εμεινε ενα ακομα που θα παω την Τεταρτη και βλεπουμε...

Εσεις ολες καλα;;;;

dev338pr___.png

Διαφημίσεις

Kοριτσιααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!

κοιμηθηκα καλε και το ευχαριστηθηκα!!!!!!!!!Τωρα σε λιγο θα κατεβω για περπατημα!!!!!!!!!!!!

Καλε το κοαλακι εχουμε χασει!!!!!!!!!

ΚΟΑΛΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΑΡΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ????????????????????

Καλως την υπναρου!!!!!!!!!!!αντε πηγαινε για περπατημααααα!!!!!!!θα σε περιμενουμε!!!!

τελικα στις 11 θα ειναι εδω ο καλος μου!!!!!!!!!!!!

τωρα μαζευτηκα και εγω!!!!

πηγα και πηρα απορρυπαντικο για πιπιλες μπουκαλια της προδερμ τελικα!της νουκ γιοκ!

και πεταχτηκα στα Ηρα και πηρα σφηνα!!!τελειαααα!!!!πηρα και ακομη ενα μπιμπερο!μικρο!της κικκο!!!!

ετοιμαζω τα γιουβαρελακια να ειναι ετοιμαααααααα!!!!!!και ερχομαι!!!!!!!!!!!!!!

d.gif

Καλησπερα κοπελουδες μου τι κανετε;;;

Εγω χαθηκα λιγακι αλλα τα πρωινα ειχα δουλεια και τα απογευματα ετρεχα στα μαγαζια για να μαθω τιμες για να κλεισουμε για τον γαμο του χρονου.Δεν βρισκω ημερομηνια με τιποτα....Εμεινε ενα ακομα που θα παω την Τεταρτη και βλεπουμε...

Εσεις ολες καλα;;;;

Καλησπερα Νασια μου!!!!!καλα εισαι?????ο μπεμπακος σου καλα?????????

πως παει η δουλιτσα?????η μικρη μου και εγω μια χαρουλα!!!!εχουμε ξεκινησει της αγορες!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D

d.gif

Καλησπερα Νασια μου!!!!!καλα εισαι?????ο μπεμπακος σου καλα?????????

πως παει η δουλιτσα?????η μικρη μου και εγω μια χαρουλα!!!!εχουμε ξεκινησει της αγορες!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D

Μια χαρα ειμαι πατουσιτσα μου και ο μπεμπης μια χαρα ειναι κλωτσαει...:D:D:D

Ευτυχως η δουλεια καλα παει....

Και εμεις προχθες παραγγειλαμε το κρεβατακι με συρταριερα και στρωμα και τωρα απο βδομαδα θα παω να δω και για ντουλαπα.Ρουχαλακια κτλ τελος του μηνα θα παμε Θεσ/νικη να τα παρουμε.

dev338pr___.png

Καλησπέρα σε όλα τα κορίτσια !!!!!!!!!!!!!!!:P:p

Εσείς καλά είστε όλες?????????

Εμείς όχι κ πολύ σήμερα...ο μικρός έκανε 37,9 το μεσημέρι κατά τις 2 αλλά ευτυχώς ακόμα δεν έχει ξανά ανεβάσει.

Δεν πολύ μπαίνω γενικα γιατί με τον μικρό δεν προλαβαίνω.πάντως μου λείπετε πολύ!!!!!!!!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα σε όλα τα κορίτσια !!!!!!!!!!!!!!!:P:p

Εσείς καλά είστε όλες?????????

Εμείς όχι κ πολύ σήμερα...ο μικρός έκανε 37,9 το μεσημέρι κατά τις 2 αλλά ευτυχώς ακόμα δεν έχει ξανά ανεβάσει.

Δεν πολύ μπαίνω γενικα γιατί με τον μικρό δεν προλαβαίνω.πάντως μου λείπετε πολύ!!!!!!!!!!!!

Καλησπερα Θαλεια μου.Περαστικουλια βρε μηπως τιποτα απο τα δοντακια του ανεβασε πυρετο;;;

dev338pr___.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...