Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, dimi.tra είπε:

Μόλις αντιλήφθηκα ότι η περίοδος μου μάλλον θα μου έρθει ημέρα που θα πέφτω για ωοληψία του Αγίου Πνεύματος. 🤦‍♀️
      Είναι λες και το σώμα μου ψάχνει ευφάνταστους τρόπου για να μην μείνω έγκυος. Στις πόσες ημέρες κάνατε ωοληψία με διέγερση σε βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές; 

14η-15η τού κύκλου.

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Βεβαιως!!!!!!!!!!θα γινει τσιμπουσι στο φαι.....αφου δεν θα γινει τσιμπουσι πουθενα αλλου.............χαχαχαχαχαχαχααχαχχααχχαχαχααχχαχ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;););););););););)

Γιατί δεν μπορεί να γίνει τσιμπούσι πουθενά αλλού βρε κοπελιά???????? Εκτός αν σου το έχει απαγορέψει ο γιατρός όπως εμένα! Αλλιώς δεν έχεις λόγο. Εγώ στον γιο μου που όλα ήταν μια χαρά δεν το είχα κόψει το άθλημα. Τώρα άστα να πάνε!!!!!!!! Έχει φρικάρει ο άντρας μου!!!!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

οι αντρες δεν λενε πολλα αγορομμαμυ μου!!!!!!!!!!!!!!;););););););)

λιγα και ντομπρα!!!!!!!!!!χααχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!

ναι ειναι και Λακωνας το μαναρι μου οποτε λεει λιγα!!!! μμμμμμμμ!!! χαχαχα δεν πηρε απο τη μανα του που δε βαζει γλωσσα!!!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Συμπεθερα γαβ γαβ η φουρτουνα?? πες της να ερθει να τα μαθει και στον δικο μου το μουντρουχο που εχει μεινει στο μπαμπα-μαμα-παππου-κακα! αχαχαχαχ! πωπω δε του φαινεται περιεργο του αντρα σου που στην αρχη σαστιζει η μικρη?? ποτε θα παρει καμια μεταθεση ο καημενος???

Ριτσακι μου εγω ευχομαι να μην ερχοταν η ακατανομαστη αλλα ας γινει ο,τι ειναι καλυτερο!!!! ;)

Χααχαχαχχααχαχχαχαχαχαχ......!!!!! Μια χαρα τα παει ο γαμπρος....!!!!! Ξερει τι λεει.......!!!!!!!!!

Μοοοονο σαστισε...???? και ατη πονηρω εμ τον κοταζει λες και βλεπει ΟΥΦΟ εμ κοιταει δεξια αριστερα να δει αν την βλεπει καποιος αλλος.....

Εκανε τα χαρτια του για..........................ΑΠΟΣΠΑΣΗΗΗΗΗΗΗΗΗ ΕΠ ΑΟΡΙΣΤΟΝ................περιμενουμε αποτελεσματα.......μακαρι να την εχει παρει.......!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

χαχαχααχαχαχαχαχαχααχχααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!Γιατο γαβ γαβ γελαω!!!!!!!!!!!!!!

May μου σιγα μια σαλατα κατα τις 9 και τι ωρα εχεις ραντεβου?

Μια χαρα ειναι!!!!!!!!!!κι εγω που δεν ειχα φαει τιποτα εφγα σκατα!!!!!!!!!!!!

Μια χαρα το εκανες!!!!!!!!!!χαχαχαχαχαχαχαχαχχααααααααααααα!!!!!!!!!!!

Παντως και σημερα εφαγα κοκκινιστο με μπροκολο και με εδειξε 87!Μια χαρα!!!!!!!το μαυρο μακαρονι με εφαγε!!!!!!!

Συμπεθερα αααααααααααααααααααααααααα πετα κανενα γιουβαρλακι απο δω κι εσυ αγορομαμυ φασολαδα!!!!!!!!!!!Μην ξεχνιομαστε!!!!!!!!

1sh1p2.png

Συμπεθερα γαβ γαβ η φουρτουνα?? πες της να ερθει να τα μαθει και στον δικο μου το μουντρουχο που εχει μεινει στο μπαμπα-μαμα-παππου-κακα! αχαχαχαχ! πωπω δε του φαινεται περιεργο του αντρα σου που στην αρχη σαστιζει η μικρη?? ποτε θα παρει καμια μεταθεση ο καημενος???

Ριτσακι μου εγω ευχομαι να μην ερχοταν η ακατανομαστη αλλα ας γινει ο,τι ειναι καλυτερο!!!! ;)

Σε ευχαριστω Αγορομαμμυ μου, αλλα δυστηχως ειναι η ακατανομαστη γιατι αυτη την στιγμη ειμαι πολυ χαλια,και νιωθω τσιμπηματα δεξια σαν μουδιασμα.

Θα ερθει καποια στιγμη Αγορομαμμυ μου...δεν πηραζει,καποια αλλη φορα...:?.

Σε ευχαριστω παρααα πολυυυυ...και αυριο περιμενω να μου πεις τι εγινε...ενταξει;

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

Γιατί δεν μπορεί να γίνει τσιμπούσι πουθενά αλλού βρε κοπελιά???????? Εκτός αν σου το έχει απαγορέψει ο γιατρός όπως εμένα! Αλλιώς δεν έχεις λόγο. Εγώ στον γιο μου που όλα ήταν μια χαρά δεν το είχα κόψει το άθλημα. Τώρα άστα να πάνε!!!!!!!! Έχει φρικάρει ο άντρας μου!!!!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Μας το απαγορευσε ο γιατρος μαναρα απο την πρωτη στιγμη!!!!!σε ενα χρονο λεει θα ξανανταμοθουνε τα κορμια!!!!χχαχαχαχαχαχαχααχαχ!!!!!

γιατι στις αρχες ειχα καφε κολπικα υγρα...ειχα και μια παλινδρομη το 2012.....αλλα να σου πω κατι.....και να μας το επετρεπε δεν θα καναμε και κατι...απο μερια του αντρα μου.....εδω οιμαται στην ακρη του κρεβατιου,και οταν το ''πειραζω''....διακτινιζεται!!!!!!!!!!!!!!

μπουχος!!!!!

ειναι χεστης!!!!χαχαχαχααχχαχαχαχααχαχαχ!!!!!!!!!!!!!!

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

χαχαχααχαχαχαχαχαχααχχααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!Γιατο γαβ γαβ γελαω!!!!!!!!!!!!!!

May μου σιγα μια σαλατα κατα τις 9 και τι ωρα εχεις ραντεβου?

Μια χαρα ειναι!!!!!!!!!!κι εγω που δεν ειχα φαει τιποτα εφγα σκατα!!!!!!!!!!!!

Μια χαρα το εκανες!!!!!!!!!!χαχαχαχαχαχαχαχαχχααααααααααααα!!!!!!!!!!!

Παντως και σημερα εφαγα κοκκινιστο με μπροκολο και με εδειξε 87!Μια χαρα!!!!!!!το μαυρο μακαρονι με εφαγε!!!!!!!

Συμπεθερα αααααααααααααααααααααααααα πετα κανενα γιουβαρλακι απο δω κι εσυ αγορομαμυ φασολαδα!!!!!!!!!!!Μην ξεχνιομαστε!!!!!!!!

Μισο συμπεθερα!!!!!!!!!!!να βρω το ταπερ...........και στο στελνω!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D

d.gif

Αμ,αααααααααααααααααααααααααααν!!!!!!!!!!!!!!!!αληθεια εεεεεεεεεε????????

Και δεν ειχες συσπασεις μετα απο το νταχτιρντι????????

1sh1p2.png

Μας το απαγορευσε ο γιατρος μαναρα απο την πρωτη στιγμη!!!!!σε ενα χρονο λεει θα ξανανταμοθουνε τα κορμια!!!!χχαχαχαχαχαχαχααχαχ!!!!!

γιατι στις αρχες ειχα καφε κολπικα υγρα...ειχα και μια παλινδρομη το 2012.....αλλα να σου πω κατι.....και να μας το επετρεπε δεν θα καναμε και κατι...απο μερια του αντρα μου.....εδω οιμαται στην ακρη του κρεβατιου,και οταν το ''πειραζω''....διακτινιζεται!!!!!!!!!!!!!!

μπουχος!!!!!

ειναι χεστης!!!!χαχαχαχααχχαχαχαχααχαχαχ!!!!!!!!!!!!!!

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

χαχαχαχαχαχαχααχχααχχχααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!

Κι ο δικος μου μαρη συμπεθερα!!!!!!!!!!!!Πεταγεται στον υπνο γιατι νομιζει οτι με εχει ακουμπησει και μη με χτυπησει κατα λαθος!!!!!!!!

Πολυ γελαωωωωωωω!!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

ναι ειναι και Λακωνας το μαναρι μου οποτε λεει λιγα!!!! μμμμμμμμ!!! χαχαχα δεν πηρε απο τη μανα του που δε βαζει γλωσσα!!!!!

αχχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχααχ!!!!!!!!!!!!δεν πειραζει!!!!!θα λεει λιγα με πολλα υπονουμενα!!!!χιχιχιχιχιχιχιχ!!!!ε,ρε θα καψει καρδιες ο Δημητρακης μας!!!!!!αλλααααααααααααααααααα........................ματια θα εχει μονο για τη φουρτινιτσα μας!!!!!!!!!!!!!!!!;);););););)

d.gif

Διαφημίσεις

Χααχαχαχχααχαχχαχαχαχαχ......!!!!! Μια χαρα τα παει ο γαμπρος....!!!!! Ξερει τι λεει.......!!!!!!!!!

Μοοοονο σαστισε...???? και ατη πονηρω εμ τον κοταζει λες και βλεπει ΟΥΦΟ εμ κοιταει δεξια αριστερα να δει αν την βλεπει καποιος αλλος.....

Εκανε τα χαρτια του για..........................ΑΠΟΣΠΑΣΗΗΗΗΗΗΗΗΗ ΕΠ ΑΟΡΙΣΤΟΝ................περιμενουμε αποτελεσματα.......μακαρι να την εχει παρει.......!!!!!!!!!!

ΑΝΤΕ ΜΑΚΑΡΙ ΒΡΕ ΚΟΑΛΑΚΙ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΗΣ.........ΕΔΩ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ.....ΘΑ ΧΟΥΜΕ ΘΕΜΑΤΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΣΕ ΚΑΡΑΒΙ.............

d.gif

Συμπεθερα μακαρι να ερθει η αποσπαση, ΜΑΚΑΡΙ!!!!!!!! Με τον καλο μου ειμαστε 8 χρονια μαζι, τα τελευταια 2 και κατι μενουμε κανονικα μαζι, ολα τα χρονια σε διαφορετικες πολεις, δε λεω το συνηθιζεις αλλα απο κοντα ειναι καλυτερα!!!!!! :)

Ριτσακι μου να'σαι καλα θα σας γραψω νεα το πρωι και εσυ κοιτα να "ανεβεις" λιγακι... Θετικη ενεργεια!!!!!!

Κοριτσακια μου θα σας αφησω γιατι κανει πολυ νυστα αποψε!!!!!!!! Καληνυχτα και φιλακια σε οοοοολες σας!!!!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

αχχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχααχ!!!!!!!!!!!!δεν πειραζει!!!!!θα λεει λιγα με πολλα υπονουμενα!!!!χιχιχιχιχιχιχιχ!!!!ε,ρε θα καψει καρδιες ο Δημητρακης μας!!!!!!αλλααααααααααααααααααα........................ματια θα εχει μονο για τη φουρτινιτσα μας!!!!!!!!!!!!!!!!;);););););)

ΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒ......!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Αμ,αααααααααααααααααααααααααααν!!!!!!!!!!!!!!!!αληθεια εεεεεεεεεε????????

Και δεν ειχες συσπασεις μετα απο το νταχτιρντι????????

Το νατχτιρντι μαρεσει που ειπες!!!!!!!!!!!αχαχχαχαχαχαχαχαχααχ!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

d.gif

ΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒ......!!!!!!!!!!

ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΑΓΚΩΝΕΙ!!!!!!!!

αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

d.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...