Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 26 λεπτά , Losr είπε:

Πραγματικά μακάρι να μπορούσα να σε βοηθήσω. Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ  σαν ιδέα και σκέψου το είναι μήπως έκανες τις δύο-τρεις  επόμενες ωολληψιες με τον μαστρο ώστε να δεις τι αποτελεσμα θα έχεις. Αν πχ έχεις το ίδιο αποτέλεσμα με τον σφακ τότε μπαίνει στην συνιστώσα ότι μπορεί και να είναι πιο άσχημα τα πράγματα από τον Γενάρη. Αν δεις βλαστοκυστη από την άλλη τότε θα ξέρεις οτι κάτι γίνεται λάθος με τον σφακ. Όσο για τις δύο βλαστοκυστες που έχεις στη κατάψυξη ξέρω και σε καταλαβαίνω ότι σου δίνουν μια αβάντα. Νιώθεις ότι κάτι έχεις και σου κρατάνε την Ελπίδα ζωντανή Όμως εγώ θα τις έβαζα. Αρχικά ποτέ δεν ξέρεις μην προδικαζουμε και επιπλέον να ξέρεις ακριβώς τι γίνεται.

Θα τις βαλω αυτες τις βλαστοκυστες απλά όχι ακόμα. Θέλω να έχω 2 ακόμα να περιμένουν στη κατάψυξη αν στραβώσει η επομενη εμβρυομεταφορα κυρίως για ψυχολογικούς λόγους. Αν δω πως περνάνε 2-3 μήνες και δεν έχω αποτέλεσμα θα την κάνω την εμβρυομεταφορα πριν το τέλος του 2025.. Θα σκεφτώ τι θα κάνω μέχρι να αδιαθετήσω πάλι. Για την ώρα θα δώσω το ωάριο Β φάσης κ βλέπουμε.

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Σαφως θελει η ζωη συμβιβασμους για να εχει και λυσεις μετεπειτα....!!!!!!!

Δεν ειναι ευκολο απλα το κανουμε να φαινεται ευκολο για τα μωρα μας και εκεινα ως ανταλλαγμα μας ατο ανταποδιδουν με ενα ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥΣ.....!!!!

Αλλωστε ολα για αυτα τα μωρα γινονται...και οι συμβιβασμοι και οι λυσεις και οι θυσιες και ολα....!!!!!!! Χαλαλι.....!!!!!!!!

Κοαλάκι μου και πατουσίτσα μου όλα τα καταφέρνουμε όταν θέλουμε. Και εγώ το έχω περάσει το στάδιο της απόστασης για 2 χρόνια οπότε σας καταλαβαίνω απόλυτα!!!!!! Είναι δύσκολο αλλά νομίζω οτι δένονται περισσότερο τα ζευγάρια. Τουλάχιστον στην δική μου περίπτωση αυτό έγινε!!!!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εκεινα τα κολοκυθακια μου δεν θα βρασουν να ρουπωσω η γυναικα που με εχει κοψει??????Και μπροκολο και μπιφτεκακια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Παρτυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αυτη τη στιγμη εχω ενα κολαρακι η ενα κεφαλακι πεταγμενο στην κοιλια μου!!!!!!!!!!!!!!!!

χαχαχααχχαχαχχαχχαχαχχαχχααχχααχαχαχαχαχαχχχαααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!

Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!Τι λες τωρααααααααα!!!!!!!!

Αν και εχω την κορουλα μου στην αγκαλια μου,την βλεπω,την φιλαω...μου εχει λειψει και αυτη η αισθηση του μωρου στην κοιλια,που σου κανει ολα αυτα τα τρελα και τρελενεσαι!!!!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Γεια σου μποτσακι μου γλυκο!Καλα ειμαι!

Η Δημητρουλα μου κοιμαται!Ειχα παλι λιγη γκρινια σημερα,αλλα καπως καλυτερα!Ολη την μερα σημερα μου κανει μπρρρρρρρρ με το στοματακι της και ολο βγαζει κραυγουλες και οταν γυρναω και την κοιταω σκαει στα γελια!

Λιωωωωωωωωωνωωωωωωωωωωωω η μαναααααααα!

χαχχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!

Παιρνει μπροστα η μηχανη!!!!!!!!!!Μπρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ!!!!!!!!!!!!

ε πως να μη λιωσεις μαναρακι μου με το σπλαχνο σου?

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Μακαρι συμπεθεραααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!

κοριτσια βγαινωωωωωωωωωωωω!!!!!!απο στιγμη σε στιγμη θα ειναι σπιτι ο καλος μου!!!!!!!!!!!!!!!!λοιπον καλο ξημερωμα να εχουμες ολες!!!πολλα φιλακια σε ολες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!θα τα πουμε αυριο!!!!!!!!!!!!το μεσημερακι θα μπω να ξερετεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D

αντε συμπεθερααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!

Καλως να τον δεχτειτεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!Καλο βραδυ να εχετε και καλο ξημερωμα!!!!!!!!!!!!!!!Φιλακια στη νυφουλα μου και χαιρετισματα στον συμπεθεροοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Πραγματικα,ειναι δυσκολο οταν υπαρχει αποσταση!Με τον αντρα μου,ειμαστε 11 χρονια μαζι και τα 7 σε αποσταση!Ακομη πιο δυσκολο οταν υπαρχει και παιδι!

Αλλα θελει υπομονη,οπως κανετε κοπελες μου!Και ΜΠΡΑΒΟ σας!Εχετε ψυχικα αποθεματα!Και ετσι Ο Θεος θα σας ανταμειψει συντομα!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Να μαι και γω κοριτσιαααα!

Τι κανετε?

Πατουσιτσαααα...ετοιμασες ατμοσφαιρα για τον αντρουλη σου?Με το καλο να τον υποδεχτεις καμαρι μου!!!Μαλλον,να τον υποδεχτειτε!Εχετε και την κορακλα σας!

Κοαλακιιιιι,τι κανεις ματια μου?Ειχατε τον μπαμπακα σας εκει?Φανταζομαι παιχνιδια που θα εκανε μαζι του η μικρη!Ευχομαι και γω απο καρδιας να παρει την μεταθεση!Μακαρι να ανοιξουν οι θεσεις και ειναι κοντα σας!

Ριτσα μου,ταλαιπωρησε μωρε κοπελα μου!Αυτο για το στηθος,περιεργο!Παρε τον γιατρο σου ενα τηλεφωνο!Σε ποναει ή εχεις μονο φαγουρα?

Αγορομαμμυ μου,ευχομαι ολοψυχα να τελειωσουν ολα ομαλα!Λυπαμαι που ειχε αλλη εξελιξη,αλλα οπως ειπες,το καταλαβατε νωρις,οποτε θα ακολουθησετε αυτα που πρεπει και ευχομαι να αναρρωσεις σωματικα και να βρεις το ρυθμο σου!Ο Θεος να σε βοηθησει!

Μay μου,και γω δεν πιστευω πως μια σαλατα μπορει να επηρεασει τοσο τις τιμες σακχαρου!Μην το σκεφτεσαι,διοτι το αγχος οντως φερνει ανεπιθυμητα απτελεσματα!Καλα αποτελεσματα καλη μου!!!

Νασια μου,δε σε προλαβα καμαρι μου!Καλοριζικα τα πραγματακια σας!Θα κανετε θρησκευτικο γαμο του χρονου?Κοζανη?

Θαλεια μου,περαστικα στο παιδακι σου!Ευχομαι ναρακι ειναι καλα το γιαβρι μου.

Ολες οι υπολοιπες καλα?Μποτσακιιι,Ελληηηη,Νgn.....

Γεια σου Μαρακι μου...τι κανεις;

Η Δημητρουλα σου τι κανει;

Με ταλαιπωρει δεν λες τιποτα....το στηθος μου δεν ειναι πρησμενω ,εχουνε σκασει η ρωγες μου και εχω φαγουρα.

Ασε που πριν ειχα τσιμπηματα χαμηλα δεξια,και τωρα νιωθω σαν μουδιασμα,σαν βαρος στον αφαλο...δεν ξερω...

Εγω οταν περιμενω την ακατανομαστη λιγο η μεσουλα μου ποναει και απο αυτο την καταλαβαινω.

Μηπως με τα χαπια αλλαξε..θα δουμε...:cry:

x8yip2.png?0gPNKwlL

Αν και εχω την κορουλα μου στην αγκαλια μου,την βλεπω,την φιλαω...μου εχει λειψει και αυτη η αισθηση του μωρου στην κοιλια,που σου κανει ολα αυτα τα τρελα και τρελενεσαι!!!!

Καλησπέρα Μαράκι!!!!!!

Τι κάνεις???? Δώσε και από μας ένα φιλάκι στην κορούλα σου!!!!!! Άντε να έρχονται και τα υπόλοιπα μωρά της παρέας!!!!!!!!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

ΜΑΡΑΚΙΙΙΙΙ ΜΟΥΥΥΥΥ που εισαι ντεεεεε.....?????

ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΜΟΥΥΥΥΥΥ μαλλον κωλαρακο εχεις, αχχααχαχαχαχά....!!!!!!!!

Μαλλον ε?????????Πωπωπωπωππωωωωωωωωω!!!!!!!!

ειναι μεγαλο κολαρακι!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Βρε πατουσιτσα,αυτο το slings,(καλα το λεω?),τι ειναι?

Και γω απορρυπαντικο της proderm πηρα!Με αυτο κανω και τα παιχνιδακια/μασητικα αλλα και τα σκευη που τρωει!Και τι ωραια που μυριζειιιιιιιι!

Α Μαρια σου ειπε η συμπεθερα μου η να σου πω εγω?????????

1sh1p2.png

Ευτυχως γιατι λεω μονο εγω ειμαι η τρελη......που θελει παλι μωρο στη κοιλιαααααααα.......?????????????????

Σαν την ΑΣΤΕΡΩΩΩΩΩΩΩ που της λεω εγω εχω τοσο αχτι με τα μωρα και την εγκυμοσυνη που με βλεπω να φτιαχνω παιδικο σταθμο και μλυ λεει εκεινη και εγω ετσι ειμαι αλλ μαλλομ θα σταματησω στο 2ρο, χαχα....!!!!!!!!!!

Μαρηηηηηηηηηηηηη ΑΣΤΕΡΩΩΩΩΩΩΩ που εισαι....????????

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Αχαχαχαχαχαχαχα!Ετσι μποτσακι,παιρνει μπρος η μηχανη!!!!

Δυστυχως ομως,μου το κανει αυτο και οταν της δινω φρουτοκρεμα και με κανει......ΧΑΛΙΑΑΑΑΑ!

Κoalaki μουυυυυ....ξεκινησαμε φρουτακιααααααα!Σημερα βεβαια με το ζορι εφαγε το μηλο.Δεν ηθελε με τιποτα!Αυριο προσθετω αχλαδι!Αιντε να δουμε πως θα το δεχτει!Το ζουζουνι σου πως ειναι με τα δοντακια της?Εμας εσκασαν τα 2 κατω δοντακιαααα!

Αχχχχχχχ ναιιιιιιιι,δε θυμαμαι εαν σας το ειχα πει!Το ειχα δει την ημερα που ηταν τα βαφτισια!!!!!Ηδη το ενα σκαλωνει στο κουταλακι!!!!!!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Μακαρι συμπεθεραααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!

κοριτσια βγαινωωωωωωωωωωωω!!!!!!απο στιγμη σε στιγμη θα ειναι σπιτι ο καλος μου!!!!!!!!!!!!!!!!λοιπον καλο ξημερωμα να εχουμες ολες!!!πολλα φιλακια σε ολες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!θα τα πουμε αυριο!!!!!!!!!!!!το μεσημερακι θα μπω να ξερετεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Αντε με το καλο να τον δεχτεις....τον αντρουλη σου!!

Φιλακια τα λεμε αυριο patoysitsa μου.....

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...