Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•  

πρίν από 23 λεπτά , Ρούλα87 είπε:

Μακάρι να πάνε όλα καλά κορίτσι μου θα πας θα μιλήσεις κ θα βγάλετε μια άκρη.εγω δεν περνω απόφαση για δυο αν κ έχω 6 βλαστοκύστες ακόμη στην κατάψυξη αλλά δεν με αφήνει κ η γιατρός μου μετά τα πρώτα αποτελέσματα που είχαμε .

Λογικό μου ακούγεται, κι εγώ στη θέση σου ένα θα έβαζα!! 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Ακριβως ετσι νιωθω!!!!!!!!!!!

Ρε μανια εμενα να μου ξεχειλωσουν ολα!!!!!!!!!!!!

Απαππαπππααππαπαπαααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ρε μανια που εχεις να νομιζεις οτι εσενα θα σου ξεχηλωσουν τα παντα....

Χααχχααχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχα.........!!!!!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μποτσακι μου,οχι δε με ειπε!Για πες με εσυ γιατι δεν το εχω ακουσει ξανα!

Αχ βρε Ριτσακι,εσυ υποφερεις καμαρι μου.Τι να πω!Παρες τον γιατρο σου ματια μου.Τουλαχιστον να ξερεις απο τι μπορει να ειναι.Πηρες κανενα παυσιπονο να ηρεμησεις?

Κoalaki μου,καθολου τρελη δεν εισαι!!!!Μου λειπει πραγματικα ολο αυτο και περιμενω να μαζεψω ενσημα απο τη δουλεια για να ξαναμεινω εγκυος και να μπορω να βγω σε αναρρωτικη!!!!!!Το θελω τοσο πολυ!

Ngn μου,καλα εισαι?Μπαινεις στον μηνα σου σε λιγακι?

Θα παρω παυσιπονο γιατι δεν αντεχω αλλο...σε ευχαριστω Μαρακι μου.

Ωστε η Δημητρουλα σου ,σου χαμογελαει...αχ τωρα αρχηζει και κανει τα ναζακια τις...Αχ! το μαναρακι μου κανει ναζακια στην μαμα τις....:tongue: :tongue:.

x8yip2.png?0gPNKwlL

Καλησπέρα κορίτσια! Οι περισσότερες ήδη πήγατε για ύπνο...

Απο τις 14.00...δεν μπορεσα να ξαναμπω... Το απόγευμα πήγαμε στα πρώτα γενέθλια του ενός ανηψιού και ήταν ωραία εκτός από το γεγονος που όλοι έτρωγαν ότι τραβουσε η όρεξή τους και εγω ημουν με ενα ποτηρι νερό στο χέρι.....Ζήλεψα και πεινούσα, αλλά κρατήθηκα....

Γυρισαμε 10 περίπου το βράδυ και έφαγα 2 μήλα με κανελα......Και τωρα πινω ενα γαλατακι...

Αυτά....

Καλα ηλιοβασιλεμα μου θα ζησεις 152000 χρονια!!!!!!!!!!!!!

Τωρα εγραφα οτι χαθηκες!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αχ να τον χαιρεσαι τον ανηψουλη σου!!!!!!!!!

Αααααααααααααααααααχ κι εδω αυτες οι καρακαηδονες ολο για φαγητο μιλανε κι εγω η δολια περιμενω τα κολοκυθακια να βρασουν!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Καλα ηλιοβασιλεμα μου θα ζησεις 152000 χρονια!!!!!!!!!!!!!

Τωρα εγραφα οτι χαθηκες!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αχ να τον χαιρεσαι τον ανηψουλη σου!!!!!!!!!

Αααααααααααααααααααχ κι εδω αυτες οι καρακαηδονες ολο για φαγητο μιλανε κι εγω η δολια περιμενω τα κολοκυθακια να βρασουν!!!!!!!!!!

Μαρηηηηηηηηηηη αν στα στειλω με το αερόπλανο ποιο γρηγορα θα τα φας.....!!!!!!!! Κολοκυθια βραζεις η πετρες....??????

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ ουουυυυυ, πως περασατε....???? η αγγελικουλα καλα...?????

Καληνυχτα ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ...!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια! Οι περισσότερες ήδη πήγατε για ύπνο...

Απο τις 14.00...δεν μπορεσα να ξαναμπω... Το απόγευμα πήγαμε στα πρώτα γενέθλια του ενός ανηψιού και ήταν ωραία εκτός από το γεγονος που όλοι έτρωγαν ότι τραβουσε η όρεξή τους και εγω ημουν με ενα ποτηρι νερό στο χέρι.....Ζήλεψα και πεινούσα, αλλά κρατήθηκα....

Γυρισαμε 10 περίπου το βράδυ και έφαγα 2 μήλα με κανελα......Και τωρα πινω ενα γαλατακι...

Αυτά....

Να τα εκατοστειση το ανηψακι σου Ηλιοβασιλεμα μου.....:tongue:.

Εγω ειμαι μανταρα φιλεναδα..δεν την παλευω .....:cry:

Εσυ τι αλλα νεα Ηλιοβασιλεμα μου;

x8yip2.png?0gPNKwlL

Αχ, βρε μποτσακι δεν μπορω να πω οτι ζηλεψα την τουρτα ζαχαροπλαστειου (που εγω ειμαι λατρης των γλυκων ετσι και αλλιως) αλλά η πείνα μου μεγάλη....Εβλεπα τον μπουφεδακο και μου ερχοταν κάπως!!!!! Αφού πήγαινα και καθόμουν μακρυα απο τον μπουφε για να μην το βλέπω!!!!!!!!!!!

Επικοινώνησα με Μαράκι!!! Ταλαπωρείται ακομη αλλά θα περιμενει μεχρι την Τεταρτη για να γεννήσει...Εχει τα θεματα της αλλά με ρωτησε πώς πάω με την διαιτα και να μην ξεχασω να της πω τί θα δειξει η ζυγαρια την Δευτερα!!! Θα γεννάει και θα με "ελέγχει" και από μαιευτηριο!!!!!!!:P:p:p:p:p:p

Ομορφιες μου...παω για υπνο!!!

Σας φιλω ολες γλυκα!Καλο βραδυ καλες μου!Η Παναγια μαζι μας!

Καληνυχτα Μαρακι μου...καλο ξημερωμα να εχουμε....τα λεμε αυριο.

Ονειρα Γλυκα.....Μαρακι μου.

x8yip2.png?0gPNKwlL

Ρίτσα τιποτα διαφορετικο.....η περίοδος σου είπα, ετσι; Το εντελως αλλο ακρο απο εσενα....3η μερα σημερα και τελειωσα (μονο λιγο στο σκουπισμα....) και μου ριχνει λιγο την διαθεση αλλά εχω δώσει όλη την προσοχη στο αδυνατισμα και ξεχνιεμαι!!!

Κοαλάκι μείνατε οι γυναίκες, πάλι; 2μερο ρεπό είχε μόνο ο αντούλης σου;

Ρίτσα τιποτα διαφορετικο.....η περίοδος σου είπα, ετσι; Το εντελως αλλο ακρο απο εσενα....3η μερα σημερα και τελειωσα (μονο λιγο στο σκουπισμα....) και μου ριχνει λιγο την διαθεση αλλά εχω δώσει όλη την προσοχη στο αδυνατισμα και ξεχνιεμαι!!!

3μερες ειχε ρεπο και εφυγε παλι...

Παλι μονες....αλλα ΜΑΖΙΙΙΙΙΙΙΙΙ.....!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Ομορφιες μου...παω για υπνο!!!

Σας φιλω ολες γλυκα!Καλο βραδυ καλες μου!Η Παναγια μαζι μας!

Καληνυχτα Μαρακι μου καλη ξεκουραση!!!!!!!!!

Φιλακιααααααααααα!!!!!!!!

1sh1p2.png

Μαρηηηηηηηηηηη αν στα στειλω με το αερόπλανο ποιο γρηγορα θα τα φας.....!!!!!!!! Κολοκυθια βραζεις η πετρες....??????

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ ουουυυυυ, πως περασατε....???? η αγγελικουλα καλα...?????

Καληνυχτα ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ...!!!!!

αχ γινανε μαρη!Τα ξεχασα!!!!!!Τρωω τωρα,παρτυ κανω!!!!!!

1sh1p2.png

Ρε μανια που εχεις να νομιζεις οτι εσενα θα σου ξεχηλωσουν τα παντα....

Χααχχααχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχα.........!!!!!!!!!!!!!!

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Αχ, βρε μποτσακι δεν μπορω να πω οτι ζηλεψα την τουρτα ζαχαροπλαστειου (που εγω ειμαι λατρης των γλυκων ετσι και αλλιως) αλλά η πείνα μου μεγάλη....Εβλεπα τον μπουφεδακο και μου ερχοταν κάπως!!!!! Αφού πήγαινα και καθόμουν μακρυα απο τον μπουφε για να μην το βλέπω!!!!!!!!!!!

Επικοινώνησα με Μαράκι!!! Ταλαπωρείται ακομη αλλά θα περιμενει μεχρι την Τεταρτη για να γεννήσει...Εχει τα θεματα της αλλά με ρωτησε πώς πάω με την διαιτα και να μην ξεχασω να της πω τί θα δειξει η ζυγαρια την Δευτερα!!! Θα γεννάει και θα με "ελέγχει" και από μαιευτηριο!!!!!!!:P:p:p:p:p:p

ειδες κουμπαρα?????Κιουριες εμεις!!!!!!!!

Αμαν το Μαρακι κι απο κει θα μας κυνηγαει??????

αντε να τελειωσει σιγα σιγα!!!!!!!!

Δεν ειναι μεσα στο νοσοκομειο ε?Σου ειπε γιατι την καθυστερει?

1sh1p2.png

Ηλιοβασιλεμα μου να μην στην ριχνει την διαθεση,αμα χασεις κιλακια εγω πιστευω θα φτιαχτει η περιοδο σου...

Η Αγγελικουλα σου τι κανει;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...