Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , kate82 είπε:

Κοριτσιαααα καμία δεν γνωρίζει για τον βελονισμό?

Βοήθησε στη δική μου περίπτωση το ενδομήτριο αλλά έκανα και prp στον ίδιο κύκλο. Ηταν triple line και είχε καλή αιμάτωση… Άσχετα με το αποτέλεσμα, το ενδομήτριο ήταν για πρώτη φορά τόσο καλό. Έκανα 4 συνεδρίες βελονισμού. 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Ήρθα! Άργησα να δω απαντηση και πηγα μια βόλτα.. μέχρι το μαξιλάρι δίπλα! Χαχαχα...

Και εγώ κρυώνω. Αλλά για να μην ιδρωνω βάζω το νυχτικο το καλοκαιρινο και απο πανω την μπλούζα απο την μπυτζαμα την χειμωνιάτικη.. Και εννοείται σκεπαζομαι!

Ενταξει εκει που εισαι εσυ θα κανει πιο πολυ κρυο!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μια τρυπα στο νερο δηλαδη.. Η Πατουσιτσα χάθηκε στα τζαμπο;;

Ε Σαββατοβραδο ειναι,εχει και τον αντρουλη της εδω,κι εγω δεν θα κατσω παρα πολυ για να τον δω και λιγο τον δικο μου!!!!!!Ευτυχως εχει 13 μερες αδεια!

1sh1p2.png

Ε Σαββατοβραδο ειναι,εχει και τον αντρουλη της εδω,κι εγω δεν θα κατσω παρα πολυ για να τον δω και λιγο τον δικο μου!!!!!!Ευτυχως εχει 13 μερες αδεια!

Γιουυυυυυυυπι.....!!!!!! Αντε ωραια να τον χαρεις λιγουλακι τον ανδρουλη σου....!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Δίκιο εχεις.. Και εσυ να πας στον.αντρουλη σου αγκαλιτσα και προσεχε νε τα πονακια.. Με ποιανουν και μένα καμμια φορα αλλά αφου δεν είναι εντονα απλως ξαπλωνω και τα αφηνω να φυγουν.. Εμείς εδω έχουμε και υγρασία..

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Γιουυυυυυυυπι.....!!!!!! Αντε ωραια να τον χαρεις λιγουλακι τον ανδρουλη σου....!!!!!

Ναι γιατι οταν δουλευει 10 ωρες λειπει,10 κοιμαται οποτε καταλαβαινεις!!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Δίκιο εχεις.. Και εσυ να πας στον.αντρουλη σου αγκαλιτσα και προσεχε νε τα πονακια.. Με ποιανουν και μένα καμμια φορα αλλά αφου δεν είναι εντονα απλως ξαπλωνω και τα αφηνω να φυγουν.. Εμείς εδω έχουμε και υγρασία..

Ναι κι εγω ετσι κανω και περνανε!!!!!!!Εβρεξε εκει?

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Ναι κι εγω ετσι κανω και περνανε!!!!!!!Εβρεξε εκει?

Όχι δεν εβρεξε αλλά καλητερα. Και ούτε αύριο να βρεξει.. Γιατι επλυνα τα φορμακια σήμερα αλλά με επιασε μια ψυχωση ότι και καλα μυριζουν και τα ξαναεπλυνα οπότε τώρα είναι βρεγμένα.. Αθριο θα ερθουν και οι δικοί μου..

Αλλα εχουμε υγρασία παντα το χειμώνα γιατί η περιοχή έχει πολλά νερά..

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Καλα ειμαι ελλη μου...

Εσυ πως τα πας....??????

Έφαγα κανα δύο μηλαρακια και κάνα δύο αχλαδακια και σαν να μαλακωσε η καουρα αλλά το στομαχι χάλια. Καλα ότι ρευομαι σαν.νταλικερης! Ετσι ημουνα και στις πολυ αρχες..

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Όχι δεν εβρεξε αλλά καλητερα. Και ούτε αύριο να βρεξει.. Γιατι επλυνα τα φορμακια σήμερα αλλά με επιασε μια ψυχωση ότι και καλα μυριζουν και τα ξαναεπλυνα οπότε τώρα είναι βρεγμένα.. Αθριο θα ερθουν και οι δικοί μου..

Αλλα εχουμε υγρασία παντα το χειμώνα γιατί η περιοχή έχει πολλά νερά..

Τοτε αμα ερθει στειλε την κατω!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Ρε σεις τα εχω παίξει τελείως από όταν μπήκα στον 7ο. Αρχισαν οι εφιάλτες, τα αγχοι, τα κολλήματα - ψυχωσεις! Σκέφτομαι πως αν υπήρχε θερμόμετρο να μετράει τις ορμόνες θα είχε σπασει αν το χρησιμοποιούσα..

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Κοριτσια λεω να παω να ξυριστω μιση σημερα και μιση αυριο.Οτι καταφερω δηλαδη!!!!!!!Γιατι αμα το παρω ολο μαζι κουραζομαι!!!!!!!!!

Καλα πατουλιες θα αφησω δεν το συζηταω!!!!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...