Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•  

πρίν από 23 λεπτά , Ρούλα87 είπε:

Μακάρι να πάνε όλα καλά κορίτσι μου θα πας θα μιλήσεις κ θα βγάλετε μια άκρη.εγω δεν περνω απόφαση για δυο αν κ έχω 6 βλαστοκύστες ακόμη στην κατάψυξη αλλά δεν με αφήνει κ η γιατρός μου μετά τα πρώτα αποτελέσματα που είχαμε .

Λογικό μου ακούγεται, κι εγώ στη θέση σου ένα θα έβαζα!! 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

κοριτσακια μου καλησπερα !!!!

Εξαφανιστηκα το ξερω αλλα τι να κανω ειμαι δικαιολογημενη βλεπετε τρεχω αν προλαβω να τα κανω ολα τελευταια στιγμη και προσπαθω να ανπληρωσω και χρονο με τον μικρο οποτε το προγραμμα βαρυ!!

πηγα σημερα γυναικολογο,η μπεμπα ειναι σταθερη δεν εχει παρει καθολου βαρος επισης δεν εχω διαστολη ουτε συσπασεις επειδη ειμαι πολυ ταλαιπωρημενη η γυναικολογος μου αποφασισε να μπω για προκληση την τεταρτη κι οτι βρεξει ας κατεβασει μιας και οι ελπιδες για φυσιολογικο ειναι ελαχιστες!!!

τεσπα δεν ξερω νεα σας και πραγματικα σας σκεφτομαι συνεχεια και μου λειπετε αλλα δεν προκαμω!!ολα εχουν γινει οπως πριν οποτε εχω την ευθυνη για ολα συν τις ετοιμασιες για τον τοκετο ,πρεπει να αφησω φαγητα στην καταψυξη για παραδειγμα γιατι η κουνιαδα μου που θα ερθει να κρατησει τον μικρο δεν ξερει ουτε αυγο να τηγανισει!!!αστεεεεεε!!!!

Μρια μου καλησπερα!!!!!!!!δεν πειρζει που ελειψες τοσες μρουλες!!!αρκει να ειστε μαμα και κορη καλα!!!!!!ποσα κιλακια ειαι η μπεμπα????????

μην αγχεσαι!!!!ολα θα πανε καλα!!!!

ας γεννηθει με το καλο η μπεμπουλα σου και ας κανεις και καισαρικη!δεν πειραζει!!!!!!!!

οποτε τεταρτη εχουμε γεννητουριαααααααααα!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:Dθα σ'εχω στη λιστααααααα!!!!!!!!!!!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσακια μου καλησπερα !!!!

Εξαφανιστηκα το ξερω αλλα τι να κανω ειμαι δικαιολογημενη βλεπετε τρεχω αν προλαβω να τα κανω ολα τελευταια στιγμη και προσπαθω να ανπληρωσω και χρονο με τον μικρο οποτε το προγραμμα βαρυ!!

πηγα σημερα γυναικολογο,η μπεμπα ειναι σταθερη δεν εχει παρει καθολου βαρος επισης δεν εχω διαστολη ουτε συσπασεις επειδη ειμαι πολυ ταλαιπωρημενη η γυναικολογος μου αποφασισε να μπω για προκληση την τεταρτη κι οτι βρεξει ας κατεβασει μιας και οι ελπιδες για φυσιολογικο ειναι ελαχιστες!!!

τεσπα δεν ξερω νεα σας και πραγματικα σας σκεφτομαι συνεχεια και μου λειπετε αλλα δεν προκαμω!!ολα εχουν γινει οπως πριν οποτε εχω την ευθυνη για ολα συν τις ετοιμασιες για τον τοκετο ,πρεπει να αφησω φαγητα στην καταψυξη για παραδειγμα γιατι η κουνιαδα μου που θα ερθει να κρατησει τον μικρο δεν ξερει ουτε αυγο να τηγανισει!!!αστεεεεεε!!!!

Μαρακι μου τρέχεις σαν τον Βέγγο;; Ότι ειναι να γινει ας γίνει.. Σημασία εχει να ειναι γερή η μπουμπου σου! Σε έπαιρνα τηλέφωνο στο WU σήμερα αλλά ηταν κλειστό.. Μας ελειψες πολύ!

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Μαράκι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τετάρτη θα μπεις να γεννησεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Καλή λευτεριά κοπέλα μου, να αξιωθείς να γεννήσεις γερή την μπέμπα σας και καλή επιστροφή στο σπιτικό σας που θα σας περιμενει ο γιόκας σου!!!!!

Δεν πειράζει που χάθηκες.......πόσα να προλάβεις να κάνεις; ο άντρας σου δεν θα πάρει άδεια;

Κοριτσαρες μου γλυκες ηρθα και εγω.....!!!!!!

Η μαριαννα εφαγε και κοιμηθηκε...

εδω εχει αεεεερα κρυο.....!!!!!! Τι κανετε εσεις....??????

ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΜΟΥ μια χαρααααατα νεα σου, ο μπεμπακος σου σε εβγαλε ασπροπροσωπη για ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.....!!!!!!!!!

NGN ΜΟΥ και εσενα η μπεμπουλα σου μια χαρα μεγαλωνει και αυτο ειναι το πιο σημαντικο, οσο για το γεγονος οτι θα κατσεις ακομα λιγο στο κρεββατι ξερω ειναι σπαστικο αλλα καλο για το μπεμπουλινι σου.....!!!!!!!!

ΑΣΤΕΡΩ ΜΟΥ μην δικιολογεισε για το που εξαφανιστηκες, ΠΡΕΠΕΙ να βρειστροπο να αναπληρωσεις τον χαμενο χρονο με τα αγαπημενα σου προσωπα που δεν ειναι αλλα απο τον ανδρα και γιο σου.....!!!!!!! ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΥΠΟΜΟΝΗ, το εχεις εξαντλησει αυτο το θεμετακι και ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ, απλα ΕΦΤΑΣΕΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ................ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ........!!!!!!!!!!!!!

Οοοοολα τα αλλα γλυκα κοριτσακια ειναι καλααααα......????????

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

καλως τη συμπεθεραααααα! τι κανει η φουρτουνιτσα μας? ευχαριστηθηκε βολτιτσα???

Ναιιιιιιιιι ευχαριστηθηκε βολτα,τωρα τη βγαζω νωριτερα απο οτι το καλοκαιρι γιατι ο καιρος μουτρωσε καθοτι φθινοπωρο....

Επλενα και το χειμερινο καροτσι και την παω με εκεινο αφου την ντυνω καλα πρωτα, αυτος π καιρος ειναι που θελει πολυ προσοχη.....!!!!!,

Εσεις πως ειστε...????? καλαααα.....???? ο γαμπρος....?????

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Καλησπερα καλες μου!!!

Διαβαζω ευχαριστα νεα και χαιρομαι,πραγματικα!Μπραβο Ngn και Μποτσακι!Ολα καλααααα με τον υπερηχο!Και τα μωρακια σας ειναι υγιεστατα,αυτο ειναι υπεροχο!!!!!

Μαρααααακιιιιι,με το καλο να υποδεχτεις το μωρακι σου Μαρια μου!Καλη λευτερια!Η Παναγιτσα να ειναι στο πλαι σας!

Νασια μου,δε σε προλαβα!Καλη ξεκουραση!Θα τα πουμε αυριο το πρωι!

Μαρηηηη πατουσιτσα,τι εφαγες παλι?

Ελλη μου,καλοριζιο το νεο σας σιδερο!!!Καλα σιδερωματαααα!Τα τελειωσες τα ρουχαλακια του γιοκα σου?

Τα υπολοιποα κοριτσακια μας ειναι καλα?

Ηλιοβασιλεμα και κοαλακι,ειναι καλα τα παιδακια σας?Εμας η γκρινια συνεχιστηκε!Αντε να δουμε πως θα ξημερωσουμε!

Κοριτσια,σημερα το προγραμμα μου ειχε ξεσκονισμα!!!Πφφφ...ψιλοκουραστηκα!Εκανα ενα μπανακι,εβαλα τις κρεμες μου και αρααααζω!Εδω απο το πρωι,εχει μια ωραια μεραααα!Και δροσουλα και ηλιο!Το κατι αλλο ειναι!!!!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Αγορομαμυ, Κοαλάκι τι κανετε; κοιμηθηκαν τα παιδάκια σας;

Και μενα η δικια μου κοιμαται...

καλα ειμαστε Ηλιοβασιλεμα μου!! ο μικρος κοιμηθηκε απο τις 8 30, ψοφησε στο παιχνιδι σημερα!!! η μαθητριουλα μας κοιμαται νωρις ε? μπραβο το μαναρι μου!

πατουσιτσα μαναριιιιιι!!! αχαχαχα καλα εισαστε? ποσο θα κατσει ο καλος σου?

maria 1106 αντε με το καλο!!!! την Τεταρτη θα ειμαι κι εγω στον γιατρο μου για υστεροσκοπηση, τι να σου εξηγω τωρα με τοσα που εχεις χασει!! αχ αντε ερχεται η ωρα να ηρεμησεις... να παρεις μαζι σου υπολογιστη στο νοσοκομειο γιατι θα ανυπομονουμε για νεα!!!!!! σ'αγαπαμε πολυ και ευχομαστε να πανε ολα τελεια!

to1Np2.png

KCkop2.png

Κοριτσαρες μου γλυκες ηρθα και εγω.....!!!!!!

Η μαριαννα εφαγε και κοιμηθηκε...

εδω εχει αεεεερα κρυο.....!!!!!! Τι κανετε εσεις....??????

ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΜΟΥ μια χαρααααατα νεα σου, ο μπεμπακος σου σε εβγαλε ασπροπροσωπη για ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.....!!!!!!!!!

NGN ΜΟΥ και εσενα η μπεμπουλα σου μια χαρα μεγαλωνει και αυτο ειναι το πιο σημαντικο, οσο για το γεγονος οτι θα κατσεις ακομα λιγο στο κρεββατι ξερω ειναι σπαστικο αλλα καλο για το μπεμπουλινι σου.....!!!!!!!!

ΑΣΤΕΡΩ ΜΟΥ μην δικιολογεισε για το που εξαφανιστηκες, ΠΡΕΠΕΙ να βρειστροπο να αναπληρωσεις τον χαμενο χρονο με τα αγαπημενα σου προσωπα που δεν ειναι αλλα απο τον ανδρα και γιο σου.....!!!!!!! ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΥΠΟΜΟΝΗ, το εχεις εξαντλησει αυτο το θεμετακι και ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ, απλα ΕΦΤΑΣΕΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ................ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ........!!!!!!!!!!!!!

Οοοοολα τα αλλα γλυκα κοριτσακια ειναι καλααααα......????????

δεν ειναι μονο ο χαμενος χρονος καλο μου Κοαλακι αλλα ειναι και οι δουλειες κοριτσια δεν φανταζεστε!!!!!

γιατι επειδη ειναι ολοι αχρηστοι θελω οταν βγω με το καλο να μην εχω αφησει πισω μου εκκρεμοτητες που θα τις βρω μπροστα μου αλλα αυριο τελευταια μερα το πρωι ψωνια και βολτα τον μικρο και το μεσιμερι σιδερο και μετα ξεκουραση δεν γινεται τα επαιξα η γυναικα!!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Διαφημίσεις

Αγορομαμυ, Κοαλάκι τι κανετε; κοιμηθηκαν τα παιδάκια σας;

Και μενα η δικια μου κοιμαται...

Πήγε η Αγγελικη τόσο νωρίς για ύπνο;; Θα βρέξει.. (ακούς Μποτσακι;; Σε σένα την στελνω!)

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Ναιιιιιιιιι ευχαριστηθηκε βολτα,τωρα τη βγαζω νωριτερα απο οτι το καλοκαιρι γιατι ο καιρος μουτρωσε καθοτι φθινοπωρο....

Επλενα και το χειμερινο καροτσι και την παω με εκεινο αφου την ντυνω καλα πρωτα, αυτος π καιρος ειναι που θελει πολυ προσοχη.....!!!!!,

Εσεις πως ειστε...????? καλαααα.....???? ο γαμπρος....?????

καλα ειμαστε συμπεθερα μου, αυριο το μεσημερακι θα φυγω για Αθηνα, θα φτασω κατα τις 4 και θα παω να ψωνισω μερικα χειμωνιατικα του μικρου, να δω λιγο τη γιαγια μου και μετα σπιτι γιατι Τεταρτη πρωι εχω γιατρο.. και μολις τελειωσω θα επιστρεψω απευθειας. Ειναι η πρωτη φορα που θα τον αποχωριστω τον μικρο και εχω αγχωθει πολυ!

to1Np2.png

KCkop2.png

Μαρακι βορινό, καλά ειμαστε!!! Δεν ειχε όρεξη να βγει βολταπαρολο που της ειπα να πάμε παιδικη χαρά ή σε καφετερια με παιδοτοπο....Βαριόταν και μου ειπε να μην βγουμε για να μην κρυωσει!!!

Εμ, ξεπατωθηκε με τα χθεσινά και ήθελε να χαλαρώσει!!!

Η Δημητρούλα ακόμη αρρωστούλα; τηννπήγες παιδίατρο ή όχι;

δεν ειναι μονο ο χαμενος χρονος καλο μου Κοαλακι αλλα ειναι και οι δουλειες κοριτσια δεν φανταζεστε!!!!!

γιατι επειδη ειναι ολοι αχρηστοι θελω οταν βγω με το καλο να μην εχω αφησει πισω μου εκκρεμοτητες που θα τις βρω μπροστα μου αλλα αυριο τελευταια μερα το πρωι ψωνια και βολτα τον μικρο και το μεσιμερι σιδερο και μετα ξεκουραση δεν γινεται τα επαιξα η γυναικα!!

παρε καποια εστω για το σιδερο, σκεφτομαι ολα αυτα που κανεις και αγχωνομαι! τουλαχιστον θα ξεκουραστεις στο μαιευτηριο!

to1Np2.png

KCkop2.png

Ξεκουρασου κοριτσι μου γιατί απο την τετάρτη θα έχεις αγκαλια τν κόρη σου την αναποφασιστη! Αχ με το καλό να την κρατησεις επιτελους στην αγκαλιά σου και εμείς με τη σειρά μας!

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...