Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , dimi.tra είπε:

Βγήκε το σπερμοδιάγραμμα του συζύγου μου και δεν ξέρω τι να πω. Αν σας πω θα με πείτε θεότρελη και ντρέπομαι αλλά θέλω κάπου να πω κι εγώ τον πόνο μου.

Το κάναμε απλά για επανάληψη να είμαστε σίγουροι πως δεν έχει επιστρέψει στα κακά νούμερα που είχε στην αρχή. Όχι, ευτυχώς δεν επέστρεψε αλλά βελτιώθηκε κιόλας. 
      Έχουμε βέβαια E.Coli αλλά αυτό το παθαίνει λόγω μορφολογίας του συστήματος εκεί και πάντα έχει ένα μικρόβιο της εντερικής μικροχλωρίδας στο σπέρμα, δηλαδή το περιμέναμε. Στο δια ταύτα 53% κινητικότητα (9% ταχεία, 44% μέτρια), 9% μορφολογία (από 3%) και το dfi που το κοιτάω και δεν μπορώ να το πιστέψω 10% από 22%. Έχω μείνει άφωνη, κάθομαι και τα κοιτάω και αναρωτιέμαι τι άλλο να κάνουμε; Ξεκινήσαμε με 0 κινητικότητα, στο όριο μορφολογία και μέτριο dfi και φτάσαμε εδώ και πάλι εγκυμοσύνη μηδέν ούτε καν με εξωσωματική. Ίσως τελικά τα ωάρια μου να μην δίνουν υγιή έμβρυα, τι να κάνω, αυτά έχω. Νιώθω ότι κάνω κύκλους και δεν πάω πουθενά. Χωρίς προεμφυτευτικό πάω στα τυφλά εντελώς 🤦‍♀️
      Δεν μπορώ να μην σκέφτομαι πως αν ήταν με άλλη γυναίκα ίσως να είχε ήδη οικογένεια...

ΥΓ Για όσες απορήσετε ούτε βιταμίνες πήρε, ούτε δίαιτα έκανε (έχει φυσιολογικό βάρος), ούτε γυμναστική κάνει, ούτε διατροφή ιδιαίτερη. Δεν πίνει και δεν καπνίζει αλλά δεν τα έκανε και ποτέ αυτά. Το μόνο που κάνει είναι πίνει κάθε πρωί ένα ποτήρι χυμό με λίγη μάκα και λίγο τριβόλι σε σκόνη που σιγά την ανακάλυψη, δεν είναι κάτι ιδιαίτερο! Να βοηθάνε αυτά, δεν ξέρω.  

Δεν ξέρω αν είναι άκυρο, αλλά εγώ το μόνο που θα ήθελα να πω είναι να μη σκέφτεσαι ότι αν ήταν με άλλη γυναίκα θα είχε ήδη οικογένεια, γιατί δεν πιστεύω να θέλει να είναι με άλλη παρά μόνο μαζί σου. Και πιστεύω πως αν είναι να κάνει οικογένεια, μαζί σου θέλει να την κάνει. Και θα κάνετε την οικογένεια σας 🥰

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ελλη απο τοτε που ξεκινησε το σχολειο η κοπελα μου κοιμαται νωρις μεχρι τις 9.30 και ξυπναει στις 7.20 το πρωι....Και κοιμαται και τα περισσοτερα μεσημερια!!!! Το προγραμμα της το χαλασαμε μονο τους καλοκαιρινους μηνες μετα το σχολειο για να το προσαρμοσουμε στις εξοδους μας!

Αγορομάμυ, μονη σου θα πας τελικά; ουτε με τους δικους σου και τον Δημητρακη; Καλά , αφου δεν γινόταν, πήγαινε να κοιτάξεις την υγεία σου και μετά θα γυρίσεις πάλι στην αγκαλια των αντρων σου!!!

καλα ειμαστε συμπεθερα μου, αυριο το μεσημερακι θα φυγω για Αθηνα, θα φτασω κατα τις 4 και θα παω να ψωνισω μερικα χειμωνιατικα του μικρου, να δω λιγο τη γιαγια μου και μετα σπιτι γιατι Τεταρτη πρωι εχω γιατρο.. και μολις τελειωσω θα επιστρεψω απευθειας. Ειναι η πρωτη φορα που θα τον αποχωριστω τον μικρο και εχω αγχωθει πολυ!

Σε κατανοω απολυτα και εγω οταν χρειαστηκε να αποχωριστω τη μαριαννα για πρωτη φορα το σκεφτομουνα μερες και τα συναισθηματα μπερδεμενα για ευνοητους λογους αλλα ΕΥΤΥΧΩΣ ολα κυλησαν ομαλα τοσο στη διαρκεια της απουσιας μου οσο και κατα την επιστροφη μου.

Θα τον αγκαλιασεις, θα τον φιλησεις και γενικα θα κανεις οτι κανεις καθε μερα πολυ απλα για να ΜΗΝ νιωσει τη απουσια σου η μαλλον καλυτερα να ΜΗΝ γινει τοσο αισθητη η απουσια σου και μολις γυρισεις πιστεψε με θα ανταμοιφθεις.....!!!!!!!!!!

Τωρα οσο για την υστεροσκοπηση σου ευχομαι ολοψυχα ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ και να μην φοβηθεις ΚΑΘΟΛΟΥ, εμεις ειμαστε κοντα σου, καθως επισης και ολοι οσοι σε αγαπουν.....!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Μαρακι εμεις τα ιδια! Η Αγγελικη μια χαρά στο σχολειο της και μπηκε και σε καλο προγραμμα με τους υπνους μεσημεριανο και βραδυνο...Της άνοιξε και πολύ η όρεξη και τρώει όλο το φαγητό της!!!!!

Εγω συνεχιζω την διαιτα και αρχιζουν να το προσεχουν και αλλοι δικοι μου ότι εχασα βαρος (- 5κιλα περιπου). Εχω βεβαια δρόμο μπροστά μου.....για να φυγουν πολλά κιλα ακομη!

Διαφημίσεις

Σε κατανοω απολυτα και εγω οταν χρειαστηκε να αποχωριστω τη μαριαννα για πρωτη φορα το σκεφτομουνα μερες και τα συναισθηματα μπερδεμενα για ευνοητους λογους αλλα ΕΥΤΥΧΩΣ ολα κυλησαν ομαλα τοσο στη διαρκεια της απουσιας μου οσο και κατα την επιστροφη μου.

Θα τον αγκαλιασεις, θα τον φιλησεις και γενικα θα κανεις οτι κανεις καθε μερα πολυ απλα για να ΜΗΝ νιωσει τη απουσια σου η μαλλον καλυτερα να ΜΗΝ γινει τοσο αισθητη η απουσια σου και μολις γυρισεις πιστεψε με θα ανταμοιφθεις.....!!!!!!!!!!

Τωρα οσο για την υστεροσκοπηση σου ευχομαι ολοψυχα ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ και να μην φοβηθεις ΚΑΘΟΛΟΥ, εμεις ειμαστε κοντα σου, καθως επισης και ολοι οσοι σε αγαπουν.....!!!!!!!!!!

ευχαριστω πολυ συμπεθερα!!! σκεφτομαι οτι δεν ειναι και τοσο μεγαλο το χρονικο διαστημα που θα λειψω αλλα και παλι θα ειμαι χωρις εκεινον και εκεινος χωρις εμενα... ελπιζω να ειναι ηρεμος και να μη με αναζητησει!

Ηλιοβασιλεμα μου θα παω μονη μου γιατι θα ειναι πολυ ταλαιπωρια για τον μικρο για μια μερα. Ο αντρας μου δεν μπορει να παρει αδεια και δυστυχως θα παω μονη μου :(:(

to1Np2.png

KCkop2.png

Μαρακι εμεις τα ιδια! Η Αγγελικη μια χαρά στο σχολειο της και μπηκε και σε καλο προγραμμα με τους υπνους μεσημεριανο και βραδυνο...Της άνοιξε και πολύ η όρεξη και τρώει όλο το φαγητό της!!!!!

Εγω συνεχιζω την διαιτα και αρχιζουν να το προσεχουν και αλλοι δικοι μου ότι εχασα βαρος (- 5κιλα περιπου). Εχω βεβαια δρόμο μπροστά μου.....για να φυγουν πολλά κιλα ακομη!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ μια χαρα τα πας......με τα κιλα...!!!! Μπραβο σου...!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Αγορομάμυ το θυμαμαι για τον αντρα σου οτι δεν μπορουσε να παρει αδεια για Τεταρτη αλλά είχες πει οτι σκεφτεσαι να πατε με τον μικρο και τους γονεις σου.....Ειναι ταλαιπωρία όμως για τον μικρούλη σας, οπότε κάνε μονη σου το ταξίδι και σου στέλνουμε όλη μας την θετική σκέψη και την αγάπη!

κοριτσακια μου την κανω!!!

για να μαγειρεψω για αυριο και θα μπω με την πρωτη ευκαιρεια !

επισης θα σας ενημερωσω ποτε και πως γεννησα!!!

εχω πολυ αγχος!!!!

Μαρακι φιλακια και μην αγχωνεσαι βρε, ολα τα δυσκολα περασαν, η ηρωικη εξοδος εμεινε της μπουμπους!!! φιλακια πολλα και σε σκεφτομαστε!!! αντε ερχεται και αλλο νινι στην παρεααααααα!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Και εγώ τα ίδια Μαρία μου! Είχα πάει στις 13 στο γιατρό και τώρα κάπου στις 15 Οκτωβρίου θα ξαναπαω.. Μπήκα στις 30 βδομάδες αλλά με έχουν πιάσει κάτι τρελά, κάτι εμμονές.. Το στομάχι μου είναι χάλια αυτες τις μέρες και ολο καουρα εχω μέχρι το λαιμό φτανει.. Ο γιός μου κάνει σαν τρελό και η κοιλια μου κουνιέται ολόκληρη.. Επλυνα τα μωρουδιακα και αύριο θα κάτσω να τα σιδερωσω με το καινουριο μου σίδερο. Αφου προσπάθησα με το παλιο το οποιο χάλασε και βραχυκυκλωσε..

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Καλεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ηρθαααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!

Ευχαριστω Θεουλη μου,ολα καλαααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!29 εβδομαδων εγω 30 ο μπεμπης κι ο γιατρος δεν αγχωνεται καθολου!!!!!!!!!!

Το ματακι το ενα ανοιχτο το αλλο μεσανυχτο!!!!!!!!!!!χαχαχχαχχαχχαχχαχαχχαχχααχχαχαααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!

Και......................1550 γρμ. το καλο μου!!!!!!!Μεγαλωνει αλλα σωστα πια!!!!!!

Ο γιατρος μου ειπε να συνεχισω ετσι!!!!!!!!!!

Συμπεθερααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!

ωτοπλερ στον 9ο μου ειπε απο αλλον γιατρο στο νοσοκομειο!!!!!!!!!!

Η αγορομαμυ μας ειναι εδω να της πω????????????

1sh1p2.png

Κοαλάκι ευχαριστώ!!!

Εγω θελω να κανω την διατροφη αλλα να βλέπω αποτέλεσμα....Τα χάπια του φαγητου που παιρνω, βοηθούν τον μεταβολισμό μου να δουλεύει και ετσι με την διατροφη χάνω 600-800γρ την βδομαδα κατα μεσο ορο...Επηρεαζεται και με τον κυκλο μου και τα υπολοιπα χαπια που πινω αλλα συνεχιζω!

Παλιότερα από τα 25-26 μου, οταν ειχα αρχισει να παχαινω και να κανω διαιτα, δεν εχανα βαρος με τιποτα!!!!!! τι σε διαιτολογους τί σε ενδοκρινολογο τί σε Πρινου, ειχα παει....εκανα διαιτα πολλους μηνες και εχανα 3-4κιλα τον πρωτο καιρο και κολλουσα και μετα φυσικα τα ξαναπαιρνα και περισσοτερα κιολας...

Καλεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ηρθαααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!

Ευχαριστω Θεουλη μου,ολα καλαααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!29 εβδομαδων εγω 30 ο μπεμπης κι ο γιατρος δεν αγχωνεται καθολου!!!!!!!!!!

Το ματακι το ενα ανοιχτο το αλλο μεσανυχτο!!!!!!!!!!!χαχαχχαχχαχχαχχαχαχχαχχααχχαχαααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!

Και......................1550 γρμ. το καλο μου!!!!!!!Μεγαλωνει αλλα σωστα πια!!!!!!

Ο γιατρος μου ειπε να συνεχισω ετσι!!!!!!!!!!

Συμπεθερααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!

ωτοπλερ στον 9ο μου ειπε απο αλλον γιατρο στο νοσοκομειο!!!!!!!!!!

Η αγορομαμυ μας ειναι εδω να της πω????????????

μπραβο μποτσακι μου καλο!! ολα καλα!!! ολα να συνεχισουν ετσι!! εδω ειμαιιιιιιι κρεμομαι απο την οθονη!!!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...