Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , Losr είπε:

Γενικά εσύ πως ένιωσες? Που μιλήσατε. Για το prp συζητήσατε?

Κοιτα εγώ είμαι σε φάση που δεν εμπιστεύομαι άνθρωπο τώρα. Δλδ αν μου έλεγες πως τη μέρα νύχτα, θα τσέκαρα έξω να σιγουρευτώ. 
      Το πρωί είχα πάει για υπέρηχο Β φάσης στον Σφακ όπου είδαμε 2 ωοθηλακια. Ενα 18 και ένα 10. Προφανώς το 10 δε προλαβαίνει οπότε θα παίρναμε το 18 αύριο, Τέταρτη.
      Πάμε στον Μαστρ μετά τη δουλειά χθες το απόγευμα και μας είπε πως 3 γονιμοποιήσεις και 0 βλαστοκυστες στα 8-9 ωαρια είναι λίγα συγκριτικά με τα στατιστικά μας πριν και δε μπορεί να εξηγήσει γιατί. Με ρώτησε ποια η γνώμη του Σφακ για τα νούμερα. Του είπα πως θεωρεί πώς είναι τυχαιος παράγοντας και κάποια στιγμή θα βρεθεί το καλό. Αυτο που μου έχει πει δλδ.
      Μετα ο Μαστρ είπε πως διαφωνεί με το prp διότι δε το πιστεύει. Αυτο το ήξερα. Ε και μετά μου είπε για τη Β φάση πως μπορούμε να παίρνουμε ωάρια αν θέλω αλλά δε θα το πήγαινε χωρίς καθόλου φάρμακα όπως κάνω τώρα. Θα έδινε μικρή δόση από ενέσιμα στη Β φάση για 2-3 μέρες (dual stim δλδ) γιατί δε πιστεύει πως υπάρχει νόημα αν δε προλάβουν να ωριμάσουν. Ε και γενικά μου εξήγησε πως πρέπει να κάνω orgalutran όπως έκανα πριν στους κύκλους. Συζητήσαμε για femara, serpafar κλπ..
      Συζητήσαμε και για τα χάπια που παίρνω για το σάκχαρο και γενικά όσα έγιναν όλο αυτό το διάστημα. Έδωσε μεγάλη σημασία στην οικονομική και ψυχολογική επιβάρυνση όλο αυτό τον καιρό. Το τόνισε πολλες φορες. Εκτιμώ που δε μίλησε με άσχημο τρόπο για τον συνάδελφο γιατί δε μου αρέσει όταν το κάνουν αυτό οι γιατροί. Μου είπε να κάνω διάλειμμα 2-3 μήνες και να πάω να κάνω εμβρυομεταφορά αυτά που έχω και του είπα πως δε θέλω, θέλω να μαζέψω κάνα 2 βλαστοκύστες ακόμα.. Τέλος μου είπε πως το ωάριο Β φάσης αν θέλω να το κάνω ωοληψια προτείνει να το αφήσω κανα 2 μέρες ακόμα αντί να το πάρω αύριο λόγω μεγέθους.

μανούλες από μενίδι,θρακομακεδόνες??????

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• 1 month later...

Διαφημίσεις

ελα εσυ που ακριβώς μένεις?????είσαι έγκυος ή έχεις είδη παιδάκι ή κ τα 2 μαζί????

Ειμαι εγκυος ... 30 εβδομαδων... γενναω τελη Σεπτεμβριου... Μενω Παρνηθος κ Αριστοτελους ...εσυ?????

Ειμαι εγκυος ... 30 εβδομαδων... γενναω τελη Σεπτεμβριου... Μενω Παρνηθος κ Αριστοτελους ...εσυ?????

εγώ μένω ξενοδοχουπαλληλων αν ξέρεις.που είναι η γ είσοδο του ολυμπιακού χωριού απέναντι.εγώ εχω είδη έναν γιο 7 κ κάτι μηνών.που θα γεννήσεις?????

[sIGPIC][/sIGPIC]

εγώ μένω ξενοδοχουπαλληλων αν ξέρεις.που είναι η γ είσοδο του ολυμπιακού χωριού απέναντι.εγώ εχω είδη έναν γιο 7 κ κάτι μηνών.που θα γεννήσεις?????

Δεν την ξερω καθολου την περιοχη ειμαι σχετικα καινουργια εδω πανω... Στο Ιασω γενναω

Δεν την ξερω καθολου την περιοχη ειμαι σχετικα καινουργια εδω πανω... Στο Ιασω γενναω

αααα ωραία εγώ είχα γεννήσει στο Μητέρα.να σ δώσω να καταλάβεις είναι πάνω από την καραμανλή:-P:-P:-P:-P:-P....πως είσαι εσυ καλά????

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

αααα ωραία εγώ είχα γεννήσει στο Μητέρα.να σ δώσω να καταλάβεις είναι πάνω από την καραμανλή:-P:-P:-P:-P:-P....πως είσαι εσυ καλά????

Ναι μια χαρα ειναι ολα εως τωρα ... περιμενω να περασει ο καιρος :P

• 4 months later...
  • 7 months later...

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...